- 24 Nisan 2010
- 919
- 0
selam kızlar,
sabah sağlık ocağına gittim, ordaki doktorlar görüştüm şeker yüklemesi için.
dedi ki dün akşamdan çok fazla şekerli yiyecekmişim yaş pasta tatlı vs. pazartesi gel. dedim çalışıyorum ben. glikozu içiyim işte bakın.
neyse sonra başka bi doktora sorduk oda diyormuş ki 2-3 gün öncesinden hiç tatlı bile yenmeden bakılıyor. sizde durum nasıldı?
sonra ben içtim glikozlu suyu içine de limon. çok şükür bulanmadımda. 1 saat bekledim. sonra doktor elimden baktı kanıma.
50 grmlık yaptılar bu arada. 84 çıktı. normal dedi. eğer şekerli yeseymişimde en fazla 95-100 çıkarmış zaten oda normalmiş. sıkıntı yok dedi.
tekrar yaptırmam gerekir mi sizce?
şekerin normal çıkmış neden tekrar yaptıracaksın ki ?
ya kızlar insanın sevdiği insanlardan ayrılması ne kadar zor bir şeymiş bunu bir kez daha anladım
annemlerin kiracısı beş senedir bizim evde iki çocuk doğurdu büyüttü sanki kardeşimiz miş gibi hep bir aradaydık bugün ordu ya memleketlerine taşınıyorlar bize çok zor geldi öğlen de gittim vedalaşmaya ağlamaktan helak olduk offf offf bir daha nerde görücem o miniklerimi ben ya çok özleyecem onları
Ayyy evet çok zor oluyor bizde yaşadık eskisi gibi olmasada hala görüşüyoruz Siz gidersiniz onlar gelirler yapcak bişi yok Baharcım