2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kızlar,

sabah sağlık ocağına gittim, ordaki doktorlar görüştüm şeker yüklemesi için.

dedi ki dün akşamdan çok fazla şekerli yiyecekmişim yaş pasta tatlı vs. pazartesi gel. dedim çalışıyorum ben. glikozu içiyim işte bakın.

neyse sonra başka bi doktora sorduk oda diyormuş ki 2-3 gün öncesinden hiç tatlı bile yenmeden bakılıyor. sizde durum nasıldı?

sonra ben içtim glikozlu suyu içine de limon. çok şükür bulanmadımda. 1 saat bekledim. sonra doktor elimden baktı kanıma.

50 grmlık yaptılar bu arada. 84 çıktı. normal dedi. eğer şekerli yeseymişimde en fazla 95-100 çıkarmış zaten oda normalmiş. sıkıntı yok dedi.

tekrar yaptırmam gerekir mi sizce?

şekerin normal çıkmış neden tekrar yaptıracaksın ki ?

ya kızlar insanın sevdiği insanlardan ayrılması ne kadar zor bir şeymiş bunu bir kez daha anladım :KK43: :KK43:
annemlerin kiracısı beş senedir bizim evde iki çocuk doğurdu büyüttü sanki kardeşimiz miş gibi hep bir aradaydık bugün ordu ya memleketlerine taşınıyorlar bize çok zor geldi öğlen de gittim vedalaşmaya ağlamaktan helak olduk offf offf bir daha nerde görücem o miniklerimi ben ya :KK43: :KK43: çok özleyecem onları:KK43::KK43::KK43::KK43:

Ayyy evet çok zor oluyor bizde yaşadık eskisi gibi olmasada hala görüşüyoruz Siz gidersiniz onlar gelirler yapcak bişi yok Baharcım

Ayyy evet çok zor oluyor bizde yaşadık eskisi gibi olmasada hala görüşüyoruz siz gidersiniz onlar gelirler yapcak bişi yok baharcım

evet canım keşke yakın bir yere gitseler di ordu çok uzak ya yapcak bişi yok nerde ekmek insanlar oraya gidiyor gönüller bir olsun

Merhaba canım hoş geldin.... Bende de rahim ağzı yetmezliği riski var... Hangi hastaneye gidiyorsun Ankara da

cnm ank da özel koru hastanesı var..subeler balgat ve sıncan. ben sıncandakıne gıdıyorum.. kac haftalıksın? rısk var nedeme kkı anlamadım.. ben 19 haftada serjlaj olddum.. sana da gecmıs olsun cnm

selam koca göbüşlü ama sevimli annişler,

ben de buraya bi selam vermeden gecmek istemiyorum. ilk göz ağrım burası ve daha uzun paylaşımlar yapılabiliyor.
hala cinsiyetini öğrenemeynlere var ne nazlı cıktı bu bebişler yandınız valla bunlar dogunca ne olacak. :KK16::KK16:

sırt ağrıları ahh ki ne ahhhh, 2 gundur eşim izinliydi sanırım biraz fazla gezdik surekli sokaklrdyadım bir de dun akşam sinemaya gittik ve hiçççç ara vermedi adamlar ya, kazık gibi çıktım sinemadan daha kendime gelemedim bugun paso yatıyorum :KK37: aynen buna benziyorum..:KK52::KK52: son 3 aya girdik girmedik başladı ağrılar bakalım sonlara doğru ne olacak...

cnm ank da özel koru hastanesı var..subeler balgat ve sıncan. ben sıncandakıne gıdıyorum.. kac haftalıksın? rısk var nedeme kkı anlamadım.. ben 19 haftada serjlaj olddum.. sana da gecmıs olsun cnm

Hımmm ben de Balgat koru ya gidiyorum. 25 haftadayım.. Yani takip ediyo işte doktorum ameliyat olduğum için açılma oluyo onu takip ediyo...

Ayyy evet çok zor oluyor bizde yaşadık eskisi gibi olmasada hala görüşüyoruz Siz gidersiniz onlar gelirler yapcak bişi yok Baharcım

hım şu yüzden canım akşamdan tatlı yemen gerek demişti de bende işten bi daha izin almak zor diye sadece glikozlu suyla baktırdım.

ondan dolayı acaba doğrusu akşamdan mı tatlı yemek diye sordum. ama her doktora göre değişiyormuş anladığım kadarıyla.

Hımmm ben de Balgat koru ya gidiyorum. 25 haftadayım.. Yani takip ediyo işte doktorum ameliyat olduğum için açılma oluyo onu takip ediyo...

serjlaj mı oldun sende? sürecın nasıl ıslıyor? benımde serklaj balgat k0ruda oldu doktor prof.aydan biri amelıyatımı yaptı..tanıyorsundur belkı..bende pazartesı 24 haftama gırecem nasıpse..

hım şu yüzden canım akşamdan tatlı yemen gerek demişti de bende işten bi daha izin almak zor diye sadece glikozlu suyla baktırdım.

ondan dolayı acaba doğrusu akşamdan mı tatlı yemek diye sordum. ama her doktora göre değişiyormuş anladığım kadarıyla.

yaa yok o nerden çıktı etrafımda bir sürü gebe yaptırdı bu tahlili kimseden tatlı yemesi istenmedi gerçi sen genede sor istersen böyle yaptırdım falan die

çok güzel şeyler yapmışlar gerçekten ben hayatta beceremem ama ilk fotoya bayıldım nasıl gülmüş öyle bebek yaaaa

Evet canım ya. Annede ki o mutluluk ifadesi ve göz yaşı....

Zaman hemen geçsin istiyorum artık. Kızımı çok özledim

serjlaj mı oldun sende? sürecın nasıl ıslıyor? benımde serklaj balgat k0ruda oldu doktor prof.aydan biri amelıyatımı yaptı..tanıyorsundur belkı..bende pazartesı 24 haftama gırecem nasıpse..

Yok benim o dediğin seyden olması. O dediğin şey dikiş atmak yerine rahime takılan halka galibaaaa.... Evet aydan biri ye gidiyorum şu an ama ameliyatımı o yapmadı .... Su an o takip ediyo haftada bir proluton iğne vuruluyorum. Günlük claxane vuruluyorum vere heeeep yatıyorum ...

ben de cok özledim ve daha 2 haftam varr görmeye. Mart kedileri gibi olduk haaa :KK52::KK52: son haftalarda kontroller sıklaşıyormus ya kaçıncı haftadan sonra ve ne kadar arayla gidiliyor bilen var mı acep

kızlar hiç bebek odasını alan varmı

Ben almadım. Daha da almayacağım bir beşik bie de şifonyer şimdilik... Gezip tozamadığım için şimdi almak istemiyorum artık 3 aylık falan olunca oğluşumla beraber alacağız. Su gezemediğim 9 ayın acısını cıkartacagız oğlumla:KK76::KK55: şimdiden tembihliyorum onu gezmeye gideceğiz havuza gideceğiz falan diyeee diyeeee.... :KK76::KK9:
ama netten coooook güzel bi yer keşfettim. ben unisex bakıyorum. Daha ilk çocuk old için kız kardeş ihtimaline karşı
Caploonba | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bu beğendiğim yerin adresi biraz pahalı gibi ama çok güzel...

arkadaşım meraba
senle şeker yükleme sonuçlarımız hemen hemen aynı. ama doktorum bana diyet verdi. sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi? bana niye diyet verdi ki doktorum.?????????

neden verdi şimdi bende stres oldum ... ben özel hastaneye gidiyrm ..herşey yolunda dedi sıkıntı yok dedibana 1 ay sonra gel dedi..

merhaba nasilsin ben yeni katildim dertlesmeye ihtiyacim var

Ben almadım. Daha da almayacağım bir beşik bie de şifonyer şimdilik... Gezip tozamadığım için şimdi almak istemiyorum artık 3 aylık falan olunca oğluşumla beraber alacağız. Su gezemediğim 9 ayın acısını cıkartacagız oğlumla:KK76::KK55: şimdiden tembihliyorum onu gezmeye gideceğiz havuza gideceğiz falan diyeee diyeeee.... :KK76::KK9:
ama netten coooook güzel bi yer keşfettim. ben unisex bakıyorum. Daha ilk çocuk old için kız kardeş ihtimaline karşı
Caploonba | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bu beğendiğim yerin adresi biraz pahalı gibi ama çok güzel...

merhaba nasilsin ben burda yeniyim size katila bilirmiyim acaba?

X