günaydın herkesebugün 10 da kontrolüm var çok heyecanlıyım gece uyuyamadım heyecandan özledim yavrumu bakalım büyümüş mü oğluşum.
günaydın herkesebugün 10 da kontrolüm var çok heyecanlıyım gece uyuyamadım heyecandan özledim yavrumu bakalım büyümüş mü oğluşum.
bol bol dinlen canım, destekle belini boşlukta kalmasın hiç. ağrı kesici tavsiye etmem. çünkü normal bunlar..
bel ağrıları hemen hemen herkeste başlamış. ben de bacak ağrılarımdan gece bi rahat uyku bulamıyorum. karnımda da aynı şekilde, bi o yana bi buyana dön, çaresiz.. neyse ki gün içinde yok öyle bişey. Anne olmak kolay değill.
Kıpraşmaları herşeyi unutturuyo bana. Bugün arkadaşım tekmesini hissdince bi çıklık, çok şaşırdı, çok güzel bişey ya diyo.. Allahım olmayanlara da nasip eder inşallah.
evet büyükmüş normalden ama tam bir mm vermesi için ayrıntılı ultrasona girmem lazım morelim sıfır ALLAH kimseye yaşatmasın...
Günaydın kızlar ben dün biraz daha işimi hafiflettim yeni eve perdelieri yıkayıp astıkC.tesi günü ortalıkta kalan ufak tefeği toplarım bir an öncede sağ salim taşınıp yerleşsem başka hiç bişi istemiyorum
sizler nasılsınız
günaydın kadınızz Allah yardımcın olsun şu durumda ev taşımak yerleşmek çok zor bir durum kendini yormamaya ve ayakta çok kalmamaya dikkat et et şiddetli ağrıların başgösterebilir. tecrübeyle sabittir :) kolay gelsin ...
saol canım evet çok çok zor bi durum biraz fazla hareket ettiğim zaman akşam karnım taş gibi oluyo ve uyuyamıyorum . bendede takıntı var iş varken duramıyorum
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.dün kontrolüm vardı ve bebeğimin böbreklerinde dolgunluk tespit edildi. ve ayrıntılı ultrason istendi 23 haftalık bebeğim.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?