- 29 Kasım 2012
- 67
- 0
ben de cok özledim ve daha 2 haftam varr görmeye. Mart kedileri gibi olduk haaason haftalarda kontroller sıklaşıyormus ya kaçıncı haftadan sonra ve ne kadar arayla gidiliyor bilen var mı acep
çok güzel şeyler yapmışlar gerçekten ben hayatta beceremem ama ilk fotoya bayıldım nasıl gülmüş öyle bebek yaaaa
geçmiş olsun darısı bana inşallah
ben kek recel yedimde baklava yemedim
siz listedekileri yemişmiydiniz
hoşgeldin canım, hayırdır ne derdin var. sen yaz derdini mutlaka yardımcı olmaya çalışırızmerhaba nasilsin ben yeni katildim dertlesmeye ihtiyacim var
Yok benim o dediğin seyden olması. O dediğin şey dikiş atmak yerine rahime takılan halka galibaaaa.... Evet aydan biri ye gidiyorum şu an ama ameliyatımı o yapmadı .... Su an o takip ediyo haftada bir proluton iğne vuruluyorum. Günlük claxane vuruluyorum vere heeeep yatıyorum ...
merhaba nasilsin ben burda yeniyim size katila bilirmiyim acaba?
hoşgeldin canım, hayırdır ne derdin var. sen yaz derdini mutlaka yardımcı olmaya çalışırız
benım rahme peser takıldı halka gıbı bırsey.dıkıs olmadı.bende haftalık proluton gunluk clexane vuruluyorum.wc ve duş harıcınde kalkmıyorum..tek sıkıntım gecen kontrolde ıdrarda enfeksıyon bulundu.bu benı cok korkutuyor ne olacak bılmıyorum
Benim de derdim var. Anlatip icimi dokmak istiyorum. 4+4+4 ten dolayi ozur durumuyla geldigim okulumda norm fazlasi oldum. Puanim 42 ve resen atama yani kafalarina gore atmaa yapabilecekler( ozre bakilmaksizin). 2 saatlik yola raziyim. yeterki aksam evime donebileyim. Ama beni 4-5 saatlik yerlere verebilecekler. Ne olacak o durumda. Hadi dogum nedeniyle ucretsiz izne ayrilacagim 2 yil. Ama atanirken ihtiyac duyacagim hizmet puanim artmayacak.
Ve iznim bitince ben oraya gitmek zorunda kalicam. Simdiden dusunuyorum. Cocugum kimin yaninda kalacak. Benim yanimda kalip sikinti cekmesine gonlum razi olmaz. Cunku evim bekar evi gibi bir odasi doseli, gocebe hayati seklinde olacak. Boylelikle puanim 200 lere gelene kadar esim ve cocugumdan ayri kalacagim. Bu da nerden baksan en iyi ihtimalle 10 kusur sene eder.
ee yapabilecegim hic mi bir sey yok. Bir umut dava acacagim ama bir sey cikacagini zannetmiyorum. Boyle iste arkadaslar. Yine de kendimi teselli etmeye calisiyorum. Hastalik olacagina boyle seyler olsun diye. Ama esimden 1,5 yil ayri kalmistim zaten biliyorum o duyguyu. Simdi bir de cocugum olacak. Ozur durumundan artik atanmak cok zor. Ankara dayim bu arada. Yarim donemde 1,5 saatlik yola gidiyordum. Esimden sonra giriyordum eve.Tam hersey yoluna girmisken hersey tepetaklak oldu.
Ayyyy kuzum. Dert etme bakalım iki yıla kadar neler olur kim biliiiiiiiir.... İki yıl evde dur maddi olarak sizi yormayacaksa... Cucugunla iyi vakit geçir... 0 2 yas çooooook önemliiii. İki yıla kadar da belki yeni bi ayar olur senin için güzel tayınler olur. Benim bi arkadas hami iken kır şehirde gitti geldi bebek olunca da Bursa ya gitti. Bebeği ile gitti... Bi kaç kişi bekar evinde kaldılar ayarladılar . Hafta sonları Ankara'ya geldi.. Derken şimdi Ankara da hem senin kadar bile puanını olmamıştır belki onun
merhaba nasilsin ben yeni katildim dertlesmeye ihtiyacim var
Benim de derdim var. Anlatip icimi dokmak istiyorum. 4+4+4 ten dolayi ozur durumuyla geldigim okulumda norm fazlasi oldum. Puanim 42 ve resen atama yani kafalarina gore atmaa yapabilecekler( ozre bakilmaksizin). 2 saatlik yola raziyim. yeterki aksam evime donebileyim. Ama beni 4-5 saatlik yerlere verebilecekler. Ne olacak o durumda. Hadi dogum nedeniyle ucretsiz izne ayrilacagim 2 yil. Ama atanirken ihtiyac duyacagim hizmet puanim artmayacak.
Ve iznim bitince ben oraya gitmek zorunda kalicam. Simdiden dusunuyorum. Cocugum kimin yaninda kalacak. Benim yanimda kalip sikinti cekmesine gonlum razi olmaz. Cunku evim bekar evi gibi bir odasi doseli, gocebe hayati seklinde olacak. Boylelikle puanim 200 lere gelene kadar esim ve cocugumdan ayri kalacagim. Bu da nerden baksan en iyi ihtimalle 10 kusur sene eder.
ee yapabilecegim hic mi bir sey yok. Bir umut dava acacagim ama bir sey cikacagini zannetmiyorum. Boyle iste arkadaslar. Yine de kendimi teselli etmeye calisiyorum. Hastalik olacagina boyle seyler olsun diye. Ama esimden 1,5 yil ayri kalmistim zaten biliyorum o duyguyu. Simdi bir de cocugum olacak. Ozur durumundan artik atanmak cok zor. Ankara dayim bu arada. Yarim donemde 1,5 saatlik yola gidiyordum. Esimden sonra giriyordum eve.Tam hersey yoluna girmisken hersey tepetaklak oldu.
canım benim can sıkıcı şeyler yaşadım bir kaç gündür hamileliğin de verdiği duygusallıkla hiç kendime gelemedim döktüğüm gözyaşları bitmedi insan daha yoğun yaşıyor sanırım duyguları,şimdi iyiyiz çok şükür özledim sizi muhabbetleri kızımla bile ilgilenemedim ama o sıkıldığım anlarda kendini hissettirmesi var ya bir mucize ya karnıma sarıldım iyi ki o var dedim sıkıntım ailevi şeyler o günlerde dertleşmeyi çok isterdim ama artık hatırlamak bile istemiyorum allahım bir daha yaşatmasın inşallah herkesin evine huzur versinZor bir güne kalktık kızımla.
Dün elektriklerimiz yoktu. İş çıkışı eve gittik ve on katı resmen ağlayarak çıktım.Kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı. Kızım onu bu kadar yorduğum için bana çok kızmıştır eminim. Şimdi ise elim kolum kalkmıyor. Hamlamışım
Neyse ki bugün Cuma. Yarın bol bol yatarız. Hepinize çabuk geçecek bir gün diliyorum.
Yarın testleri yüklemeleri olan hamişlerim başta şekerim olmak üzere hepinizi bol şans. İyi haberlerle gelin.Limonu unutmayın.
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişsiniz.
Ya cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlar sizde ki sabıra hayranım
Frezyam nerelerdesin?:2: Hadi öğlen okul var. Sabahları gelirdin, gelmez oldun
Brc testlerinin güzel olmasına sevindim canım. gözün aydın
Kızlar attığım linki bir inceleyin. Bana baya fikirler verdi.Hepsini yapmak istiyorum kızıma
çok daha güzellerini yaparsın inşallah canım adı çok güzel çok beğendim ELİF İLKİM :)
Bebek Hastane Odası Süsleme - Nalan'ın Hobileri
canım benim can sıkıcı şeyler yaşadım bir kaç gündür hamileliğin de verdiği duygusallıkla hiç kendime gelemedim döktüğüm gözyaşları bitmedi insan daha yoğun yaşıyor sanırım duyguları,şimdi iyiyiz çok şükür özledim sizi muhabbetleri kızımla bile ilgilenemedim ama o sıkıldığım anlarda kendini hissettirmesi var ya bir mucize ya karnıma sarıldım iyi ki o var dedim sıkıntım ailevi şeyler o günlerde dertleşmeyi çok isterdim ama artık hatırlamak bile istemiyorum allahım bir daha yaşatmasın inşallah herkesin evine huzur versin
canım benim can sıkıcı şeyler yaşadım bir kaç gündür hamileliğin de verdiği duygusallıkla hiç kendime gelemedim döktüğüm gözyaşları bitmedi insan daha yoğun yaşıyor sanırım duyguları,şimdi iyiyiz çok şükür özledim sizi muhabbetleri kızımla bile ilgilenemedim ama o sıkıldığım anlarda kendini hissettirmesi var ya bir mucize ya karnıma sarıldım iyi ki o var dedim sıkıntım ailevi şeyler o günlerde dertleşmeyi çok isterdim ama artık hatırlamak bile istemiyorum allahım bir daha yaşatmasın inşallah herkesin evine huzur versin
frezya canım, dediğin gibi hamileliğin verdiği etki olayı iki katına çıkarıyor, ilk zamanlar Benimde sorunlarım oldu çok çok göz yaşı döktüm kendimce abarttığımıda düşünüyordum ama ağlamamak elde değildi. Belkide bu yüzden 16.haftamda yavrumun hareketlerini hissediyordum destek oluyordu o bana. Rabbim sıkıntını bi an önce feraha çıkarır inşallah...
sağol canım öyle içten ki duan...çok mutlu etti beni...amin inşallah son olur bu sıkıntılar..frezya canım, dediğin gibi hamileliğin verdiği etki olayı iki katına çıkarıyor, ilk zamanlar Benimde sorunlarım oldu çok çok göz yaşı döktüm kendimce abarttığımıda düşünüyordum ama ağlamamak elde değildi. Belkide bu yüzden 16.haftamda yavrumun hareketlerini hissediyordum destek oluyordu o bana. Rabbim sıkıntını bi an önce feraha çıkarır inşallah...
oyy kyamam senin gözyaşlarına ben. üzülme canım hiç bir şeye değmez diyeceğim ama oyle olmuyo biliyorum. neyse ki geçmiş gitmiş, Allah evinden gönlünden huzuru eksik etmesin canım. kızın şimdiden anneciğine destek oluyo demek.
sağol canım öyle içten ki duan...çok mutlu etti beni...amin inşallah son olur bu sıkıntılar..
Bi tanıdığım hep derki "iyi düşün iyi olsun" sıkıntın ne bilmiyorum ama Rabbim büyükk. içimizdeki kelebekler için sabırlı olmalıyız
çok çok iyi bak kendine ki bebeğin de iyi olsun.huzurlu geceler herkeseee