2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
geçmiş olsun darısı bana inşallah
ben kek recel yedimde baklava yemedim
siz listedekileri yemişmiydiniz

tetkik öncesi uyulması gerekenler
test randevu tarihinden 3 gün önce diyet uygulamasına başlanmaldr.bu süre içinde 150 gr karbonhidrat alınız ..
sabah
şekerli çay
peynir ve yumurta
bol reçel
ekmek
öğlen akşam
1 tabak çorba
1 tabak etli etsiz sebze yemeği
2 köfte kadar et tavuk veya balık
1 tabak pilav makarna veya ekmek
aralarda meyve börek kek çörek vb
liste böyle kızlar sabah normal yediğim şeyler akşamda sadece 1 tabak yemek ve salata yiyorum.aralarda meyve onun haricinde uygulamadım...

benım rahme peser takıldı halka gıbı bırsey.dıkıs olmadı.bende haftalık proluton gunluk clexane vuruluyorum.wc ve duş harıcınde kalkmıyorum..tek sıkıntım gecen kontrolde ıdrarda enfeksıyon bulundu.bu benı cok korkutuyor ne olacak bılmıyorum

hoşgeldin canım, hayırdır ne derdin var. sen yaz derdini mutlaka yardımcı olmaya çalışırız

Benim de derdim var. Anlatip icimi dokmak istiyorum. 4+4+4 ten dolayi ozur durumuyla geldigim okulumda norm fazlasi oldum. Puanim 42 ve resen atama yani kafalarina gore atmaa yapabilecekler( ozre bakilmaksizin). 2 saatlik yola raziyim. yeterki aksam evime donebileyim. Ama beni 4-5 saatlik yerlere verebilecekler. Ne olacak o durumda. Hadi dogum nedeniyle ucretsiz izne ayrilacagim 2 yil. Ama atanirken ihtiyac duyacagim hizmet puanim artmayacak.

Ve iznim bitince ben oraya gitmek zorunda kalicam. Simdiden dusunuyorum. Cocugum kimin yaninda kalacak. Benim yanimda kalip sikinti cekmesine gonlum razi olmaz. Cunku evim bekar evi gibi bir odasi doseli, gocebe hayati seklinde olacak. Boylelikle puanim 200 lere gelene kadar esim ve cocugumdan ayri kalacagim. Bu da nerden baksan en iyi ihtimalle 10 kusur sene eder.

ee yapabilecegim hic mi bir sey yok. Bir umut dava acacagim ama bir sey cikacagini zannetmiyorum. Boyle iste arkadaslar. Yine de kendimi teselli etmeye calisiyorum. Hastalik olacagina boyle seyler olsun diye. Ama esimden 1,5 yil ayri kalmistim zaten biliyorum o duyguyu. Simdi bir de cocugum olacak. Ozur durumundan artik atanmak cok zor. Ankara dayim bu arada. Yarim donemde 1,5 saatlik yola gidiyordum. Esimden sonra giriyordum eve.Tam hersey yoluna girmisken hersey tepetaklak oldu.

Benim de lökosit değeri yüksek çıkmış bakalım ne diyecek doktor... Sincan da hangi doktora gidiyorsun.
Benim açıklık 3,5 tu şimdi 4 olmuş... İyi dedi... Ben de ac duş ve yemek için kalkıyorum. Hep yatar pozisyondayım. Elimde ya iPad ya telefondan oyun ya kitap ya da Kur'an öyle vakit geçiriyorum.... Böylesi de zor oluyo ... Fıngır fındık çarşı pazar gezmek istiyorum

Ayyyy kuzum. Dert etme bakalım iki yıla kadar neler olur kim biliiiiiiiir.... İki yıl evde dur maddi olarak sizi yormayacaksa... Cucugunla iyi vakit geçir... 0 2 yas çooooook önemliiii. İki yıla kadar da belki yeni bi ayar olur senin için güzel tayınler olur. Benim bi arkadas hami iken kır şehirde gitti geldi bebek olunca da Bursa ya gitti. Bebeği ile gitti... Bi kaç kişi bekar evinde kaldılar ayarladılar . Hafta sonları Ankara'ya geldi.. Derken şimdi Ankara da hem senin kadar bile puanını olmamıştır belki onun

Sagol canim verdigin moral icin. Insallah bir seyler degisir, duzelir.

merhaba nasilsin ben yeni katildim dertlesmeye ihtiyacim var

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anlatırsan seni dinlerizzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım miili eğitimde hiçbir şey belli olmazzzzzzz
ne kadar karamsarsınnnnnnnnnn
ben 57 puanla istanbuldan sincana geldim
ki senin gibi bir saatlik yola razıydım
ardından anadolu lisesi atamasıyla sitelere atandım
ardından ben burada kaldım diye dertlenirken
ev adresinin olduğu yere veya eşinin çalıştığı ilçeye atama şansı verdiler
ve ben çankaya ya geldim
tüm bu tayinler 1,5 yıl içinde oldu
demem o ki
hiç üzülme
gün doğmadan neler doğarr

Selam Güzel Anne Adayları,

Benim gibi el ve ayakları somun gibi olup şişenler var mı aranızda? İnanın artık ayaklarımı tanıyamıyorum. Sanki başkasına aitler Ayrıca ayakkabılarımı giyemiyorum. Bir süre sonra karıncalanmalar ve uyşmalar başlıyor özellikle ayaklarımda. Tuzlu yememeye çalışıyorum. Bol bol su tüketiyorum. Siz neler yapıyorsunuz.? Var mı taysiyeleriniz. ? (bu arada çalışan bir anne adayıyım ve topuklu ayakkabı asla kullanamadım)

ayhh canım çok üzüldüm ya. bi yandan anlamıyorum bu tayin işlerinden ama böyle sacma bir sistem olmaz. bir kere bu aile kavramına, evlilik kurumuna aykırı bir durum. bu sekilde buyüyen bir cocugun psikolojisi ne olacak hiç düşünmüyomıu bu yetkililer. insan haklaırna bile aykırı bence. ileride cocuk devleti mahkemeye verse kazanır.dediğim gibi çok analamıyorum neye dayanarak böyle bi şey yapabiliyorlar ama eğer mahkeme şansın varsa mutlaka peşini bırakma derim ya da tek sansın oturup dua etmek canım inşallh korktugun başına gelmez

canım benim can sıkıcı şeyler yaşadım bir kaç gündür hamileliğin de verdiği duygusallıkla hiç kendime gelemedim döktüğüm gözyaşları bitmedi insan daha yoğun yaşıyor sanırım duyguları,şimdi iyiyiz çok şükür özledim sizi muhabbetleri kızımla bile ilgilenemedim ama o sıkıldığım anlarda kendini hissettirmesi var ya bir mucize ya karnıma sarıldım iyi ki o var dedim sıkıntım ailevi şeyler o günlerde dertleşmeyi çok isterdim ama artık hatırlamak bile istemiyorum allahım bir daha yaşatmasın inşallah herkesin evine huzur versin

frezya canım, dediğin gibi hamileliğin verdiği etki olayı iki katına çıkarıyor, ilk zamanlar Benimde sorunlarım oldu çok çok göz yaşı döktüm kendimce abarttığımıda düşünüyordum ama ağlamamak elde değildi. Belkide bu yüzden 16.haftamda yavrumun hareketlerini hissediyordum destek oluyordu o bana. Rabbim sıkıntını bi an önce feraha çıkarır inşallah...

oyy kyamam senin gözyaşlarına ben. üzülme canım hiç bir şeye değmez diyeceğim ama oyle olmuyo biliyorum. neyse ki geçmiş gitmiş, Allah evinden gönlünden huzuru eksik etmesin canım. kızın şimdiden anneciğine destek oluyo demek.

bende size katılıyorum hanımlarrr bende erkencıkten hıssettım oğlusumunnn hareketlerını ağlarken gülmeme kendime gelmeme neden oluyprduu allah buyuk sıkmamaya calısalım kendımızı hayırlı guzel mutlu mesut omurlerımız olsun yavrularımızla inşallhhhh iyi bakın kendınızeee

sağol canım öyle içten ki duan...çok mutlu etti beni...amin inşallah son olur bu sıkıntılar..

amin canım çok sağol kıvırcığım hepimizin huzuru eksik olmasın inşallah bebişlerimizle mutlu olalım..

iyi geceler :) bugün minik kızım bool bool tekmeeldi beni :) sanki onun tekmeleri dünyanın en güzel hediyesi, onu hissetmek nasıl güzel bir duyguymuşş. Artık etrafımdaki bebeklere kendi bebişime bakacağım gözle bakıyorum, benim için prova oluyor, içim titriyor onlara birşey olacak diye, yüzleri gülünce ben de gülüyorum. Nasıl sınırsız coşkulu bir sevgiymiş annelik!
yaşadığım şehirde çok fazla çevrem yok, burası bana öyle iyi geliyor ki, bakıyorum her gece, mart anneleri ne yapmış :)
kim kaç kilo almış, kimin testi nasıl çıkmış takipteyim :)
ben 65ile hamile kaldım şimdi 23+1im 7 kilo aldım. göğüslerim ve karnım çoook büyüdü, kiloyu dert etmiyorum hiç ama çatlamaktan çoook korkyorum, var mı aranızda şimdiden çatlak sahibi olan? sizin kilolar ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…