2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın herkese :KK34: bugün 10 da kontrolüm var çok heyecanlıyım gece uyuyamadım heyecandan özledim yavrumu bakalım büyümüş mü oğluşum.

insan gerçekten de heyecanlanıyr ama yaa=))) kızlar bende dün gece sancı olduğunu iddia ettiğim açılma tarzı sancı hissediyrm acaba sancılar başladı mı ne dersiniz???

günaydın herkese :KK34: bugün 10 da kontrolüm var çok heyecanlıyım gece uyuyamadım heyecandan özledim yavrumu bakalım büyümüş mü oğluşum.

insan gerçekten de heyecanlanıyr ama yaa=))) kızlar bende dün gece sancı olduğunu iddia ettiğim açılma tarzı sancı hissediyrm acaba sancılar başladı mı ne dersiniz???

bol bol dinlen canım, destekle belini boşlukta kalmasın hiç. ağrı kesici tavsiye etmem. çünkü normal bunlar..
bel ağrıları hemen hemen herkeste başlamış. ben de bacak ağrılarımdan gece bi rahat uyku bulamıyorum. karnımda da aynı şekilde, bi o yana bi buyana dön, çaresiz.. neyse ki gün içinde yok öyle bişey. Anne olmak kolay değill.
Kıpraşmaları herşeyi unutturuyo bana. Bugün arkadaşım tekmesini hissdince bi çıklık, çok şaşırdı, çok güzel bişey ya diyo.. Allahım olmayanlara da nasip eder inşallah.

Ayyy dinlenmek ne mümkün sulecim yaaa... nerede görülmüş öğretmenin dinlenebildiği... Ama binlerce kere şükür olsun hele ki biz ilk denemede tutturan anne ve baba adayları olarak. Ne kadar şükretsem azdır Rabbime aratmadığı için...

Herkese GÜNAYDIIINNN bu arada... Kızlar hayır olsun rüyamı anlatayım size . Kızımı gördüm elbette. simsiyah saçları vardı.. annem kaşıkla süt vermeye çalışıyordu. ben de yeni ayılmışım,ama ayaktayım geziyorum. "neden öyle veriyorsun, ben emzireceğim onu" diyorum. annem de " kızım sütün yok ki! emmiyor!" deyip duruyor. ( Bu arada annem şom ağızlı ben hamileliğimi ona söylediğim ilk anda ağzından şu çıkmıştı : " Ayy inşallah emer. içime emmeyecek gibi doğuyor." ) Herhalde ondan etkileniyorum gün yaklaştıkça. Emzirmeye başlıyorum ben onu sol göğsümden emzirirken sağ göğsüm de şıpır şıpır damlıyor... Ama bebeğim bir türlü göğsümü almıyor. Başlıyorum ağlamaya. sonra kundak yapıyorum onu, kıpkırmızı bir tulum var üzerinde.... orada da uyandım işte...

Günaydın kızlar ben dün biraz daha işimi hafiflettim yeni eve perdelieri yıkayıp astık :KK9: C.tesi günü ortalıkta kalan ufak tefeği toplarım bir an öncede sağ salim taşınıp yerleşsem başka hiç bişi istemiyorum

sizler nasılsınız

evet büyükmüş normalden ama tam bir mm vermesi için ayrıntılı ultrasona girmem lazım morelim sıfır ALLAH kimseye yaşatmasın...

Canım canını sıkma benim ilk gebeliğimde yani oğlumda yaşadım o sorunu.Ayrıntılı usg ye gir eğer yanında başka sorun yoksa kafana takma.Bu sorun genelde doğumla kayboluyor çok azı kaybolmuyor onlardan biride benim oğlum.Oğlum 3,5 yaşında bu rahatsızlıktan dolayı doğduğundan beri düzenli tedavisi yapılıyor.Yani seninkinde doğumdan sonra devam etse bile tedavisi olan bi rahatsızlık çok şükür.Karışık anlattım acele ediyorum saat 10,30 da doktor randevum var yazmadanda edemedim daha ayrıntılı anlatırım inş.

herkese günaydınlarrrr..bu mübarek cuma gününde umarım herşey herkesin gönlünce olur.bol bol dualaşalaım.allah hepimize geri kalan hamilellik günlerimizi sağlıkla geçirmeyi,sağlıklı bebekler doğurmayı,rahat ve güzel bir doğum yapmayı çocuklarımızla uzun sağlıklı bir ömrü hepimize nasip etsin yarrabbimm ..amin

GÜNÜNÜZ AYDIN , NEŞENİZ BOL , İŞLERİNİZ HAYIRLI ,ÇALIŞANLARIN KAZANÇLARI BEREKETLİ OLSUN HAYIRLI CUMALAR :):KK16::KK16::KK16:

GÜNAYDIN CANIM HAYIRLISI İLE GİT GEL NE GÜZEL BİR DUYGU YAVRUNU GÖRMEK :KK54::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Zor bir güne kalktık kızımla.

Dün elektriklerimiz yoktu. İş çıkışı eve gittik ve on katı resmen ağlayarak çıktım. :KK43:Kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı. Kızım onu bu kadar yorduğum için bana çok kızmıştır eminim. Şimdi ise elim kolum kalkmıyor. Hamlamışım :KK37:

Neyse ki bugün Cuma. Yarın bol bol yatarız. Hepinize çabuk geçecek bir gün diliyorum.:KK16:
Yarın testleri yüklemeleri olan hamişlerim başta şekerim olmak üzere hepinizi bol şans. İyi haberlerle gelin.:KK54: Limonu unutmayın.
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişsiniz.:KK3:
Ya cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlar sizde ki sabıra hayranım:KK9:
Frezyam nerelerdesin?:2: Hadi öğlen okul var. Sabahları gelirdin, gelmez oldun :KK5:
Brc testlerinin güzel olmasına sevindim canım. gözün aydın :KK16:

Herkese günaydınnnnn:KK3:
Hayırlı cumalar... Hepimiz için çokkk ama çokk güzel bir gün olsun :KK16::KK16:

Günaydın kızlar ben dün biraz daha işimi hafiflettim yeni eve perdelieri yıkayıp astık :KK9: C.tesi günü ortalıkta kalan ufak tefeği toplarım bir an öncede sağ salim taşınıp yerleşsem başka hiç bişi istemiyorum

sizler nasılsınız

günaydın kadınızz Allah yardımcın olsun şu durumda ev taşımak yerleşmek çok zor bir durum kendini yormamaya ve ayakta çok kalmamaya dikkat et et şiddetli ağrıların başgösterebilir. tecrübeyle sabittir :) kolay gelsin ...

Hepiciğinize günaydın, sağlıklı,, mutlu bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum :KK16:Bebişlerinize bol kıpırtılı sevgi dolu bir cuma olsun kıslarrr:KK1:

Sıkıntıları olanlara ferahlık, çaresizlere çare, hastalara şifa,derman arayanlara derman huzur arayanlara huzur veren bir Cumamız olsun inşallah RABBİM dualarımızı kabul etsinnn şekerlerrrrrrrrrrr . :KK52:

günaydın kadınızz Allah yardımcın olsun şu durumda ev taşımak yerleşmek çok zor bir durum kendini yormamaya ve ayakta çok kalmamaya dikkat et et şiddetli ağrıların başgösterebilir. tecrübeyle sabittir :) kolay gelsin ...

saol canım evet çok çok zor bi durum biraz fazla hareket ettiğim zaman akşam karnım taş gibi oluyo ve uyuyamıyorum . bendede takıntı var iş varken duramıyorum

günaydın anne ve minişleri.cumamızın hayırlı,dualarımızın kabul olması dileğiyle.

Günaydın günaydın günaydınnn...

Kızlar dün akşam banyoda ne çile çektim. boynum koptu...göbek artık engel iyice. büküm büküm oldum korktum ezilecek çocuk diye..

sonra da hiç kıpırdmadı velet. Biraz önce mozart aççtım belki müzikte hareketlenir diye.. yok bana mısın demedi.karnımı didikledim uyansın diye yine yok.en sonunda açtım bi kemençe havası şimdi içerde horon tepiyo kerata..

:KK9::KK9::KK9:

saol canım evet çok çok zor bi durum biraz fazla hareket ettiğim zaman akşam karnım taş gibi oluyo ve uyuyamıyorum . bendede takıntı var iş varken duramıyorum

ha biz hanımlar yokmuyuz, geçen ay bende vei taşıdım ve şu an seni çok iyi anlayabiliyorum duramıyoruz iş olunca taşınma döneminde annemlerden eşimden az telkin almadım ... dur yapma otur dinlen kalkma vs. ama dediğin gibi duramıyoruz:)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.dün kontrolüm vardı ve bebeğimin böbreklerinde dolgunluk tespit edildi. ve ayrıntılı ultrason istendi 23 haftalık bebeğim.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

selam cnm
bebegın erkekmı?
erkek bebeklerde pipiden işemeleri daha agır oluomus çiş kanallarının darlıgı sebebi ile böbreklerde büyüklük dolgunluk bu sebepten olabilir,ama bir sonrakınde daha ufalmıs gorursun merk etme.:KK49:

herkese selamla öpücükler iyi cumalar kızlar

ben geldiiiimmmmm,bizz geldikkkk

bugün sizler için haftanın son günü ama ben ve kızım için ilk günü....uzun aradan sonra bugün işbaşı yaptık zor geldi şimdi daha çok ocak ayını bekler oldum....evde tembel tembel oturmak ne güzelmiş,kızım ve ben dinlendik ama çok hareket ettiğimde belim ve kasıklarımda ağrı oluyor,bir de akıntım çok fazla korkuyorum,çünkü kanama plesentadan gelmiş zarar gelmesinden korkuyorum....inşallah günlerini sonuna kadar bekler bu yaramazlar....ne o ne biz üzülmeyiz...

selaam kizlar nasilsiniz.................:KK3::KK3::KK3::KK3:bende kargoyu bekliyorum.bebisimin arabasi gelicek.:KK9::KK9::KK9:insallah bu gun gelr:44::44::44::44:

X