selam kızlar,
sabah sağlık ocağına gittim, ordaki doktorlar görüştüm şeker yüklemesi için.
dedi ki dün akşamdan çok fazla şekerli yiyecekmişim yaş pasta tatlı vs. pazartesi gel. dedim çalışıyorum ben. glikozu içiyim işte bakın.
neyse sonra başka bi doktora sorduk oda diyormuş ki 2-3 gün öncesinden hiç tatlı bile yenmeden bakılıyor. sizde durum nasıldı?
sonra ben içtim glikozlu suyu içine de limon. çok şükür bulanmadımda. 1 saat bekledim. sonra doktor elimden baktı kanıma.
50 grmlık yaptılar bu arada. 84 çıktı. normal dedi. eğer şekerli yeseymişimde en fazla 95-100 çıkarmış zaten oda normalmiş. sıkıntı yok dedi.
tekrar yaptırmam gerekir mi sizce?
ya kızlar insanın sevdiği insanlardan ayrılması ne kadar zor bir şeymiş bunu bir kez daha anladım
annemlerin kiracısı beş senedir bizim evde iki çocuk doğurdu büyüttü sanki kardeşimiz miş gibi hep bir aradaydık bugün ordu ya memleketlerine taşınıyorlar bize çok zor geldi öğlen de gittim vedalaşmaya ağlamaktan helak olduk offf offf bir daha nerde görücem o miniklerimi ben yaçok özleyecem onları
şekerin normal çıkmış neden tekrar yaptıracaksın ki ?
Ayyy evet çok zor oluyor bizde yaşadık eskisi gibi olmasada hala görüşüyoruz siz gidersiniz onlar gelirler yapcak bişi yok baharcım
Merhaba canım hoş geldin.... Bende de rahim ağzı yetmezliği riski var... Hangi hastaneye gidiyorsun Ankara da
cnm ank da özel koru hastanesı var..subeler balgat ve sıncan. ben sıncandakıne gıdıyorum.. kac haftalıksın? rısk var nedeme kkı anlamadım.. ben 19 haftada serjlaj olddum.. sana da gecmıs olsun cnm
şekerin normal çıkmış neden tekrar yaptıracaksın ki ?
Ayyy evet çok zor oluyor bizde yaşadık eskisi gibi olmasada hala görüşüyoruz Siz gidersiniz onlar gelirler yapcak bişi yok Baharcım
Hımmm ben de Balgat koru ya gidiyorum. 25 haftadayım.. Yani takip ediyo işte doktorum ameliyat olduğum için açılma oluyo onu takip ediyo...
hım şu yüzden canım akşamdan tatlı yemen gerek demişti de bende işten bi daha izin almak zor diye sadece glikozlu suyla baktırdım.
ondan dolayı acaba doğrusu akşamdan mı tatlı yemek diye sordum. ama her doktora göre değişiyormuş anladığım kadarıyla.
kızlar hiç bebek odasını alan varmı
Kızlar attığım linki bir inceleyin. Bana baya fikirler verdi.Hepsini yapmak istiyorum kızıma
Bebek Hastane Odası Süsleme - Nalan'ın Hobileri
çok güzel şeyler yapmışlar gerçekten ben hayatta beceremem ama ilk fotoya bayıldım nasıl gülmüş öyle bebek yaaaa
serjlaj mı oldun sende? sürecın nasıl ıslıyor? benımde serklaj balgat k0ruda oldu doktor prof.aydan biri amelıyatımı yaptı..tanıyorsundur belkı..bende pazartesı 24 haftama gırecem nasıpse..
Kızlar attığım linki bir inceleyin. Bana baya fikirler verdi.Hepsini yapmak istiyorum kızıma
Bebek Hastane Odası Süsleme - Nalan'ın Hobileri
kızlar hiç bebek odasını alan varmı
arkadaşım meraba
senle şeker yükleme sonuçlarımız hemen hemen aynı. ama doktorum bana diyet verdi. sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi? bana niye diyet verdi ki doktorum.?????????
serjlaj mı oldun sende? sürecın nasıl ıslıyor? benımde serklaj balgat k0ruda oldu doktor prof.aydan biri amelıyatımı yaptı..tanıyorsundur belkı..bende pazartesı 24 haftama gırecem nasıpse..
Ben almadım. Daha da almayacağım bir beşik bie de şifonyer şimdilik... Gezip tozamadığım için şimdi almak istemiyorum artık 3 aylık falan olunca oğluşumla beraber alacağız. Su gezemediğim 9 ayın acısını cıkartacagız oğlumlaşimdiden tembihliyorum onu gezmeye gideceğiz havuza gideceğiz falan diyeee diyeeee....
ama netten coooook güzel bi yer keşfettim. ben unisex bakıyorum. Daha ilk çocuk old için kız kardeş ihtimaline karşı
Caploonba | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bu beğendiğim yerin adresi biraz pahalı gibi ama çok güzel...