ben bugün ultrasona girdim bacak arası kapalıydı yine öğrenemedim birdahaki aya kaldı artık iyice emin oldum kızım olacak hemde çok nazlı bi kız
ilk kızımda açıkça görünüyordu herşey bu kendini gizledikçe gizledi
aslında bebek çok severim ama iş kendi çocuğuna 7-24 bakmaya gelince 3. bebek fikrinden vazgeçebilirim
başkasının çocuğunu sevmek kolay ağlayınca annesi ağlıyor deyip veriyon ama kendi çocuğunu kimseye veremiyorsun
hayırlısıyla bi doğuruyum bebişimi ,bünyem kaldırırsa 3. isterim yoksa istemem..bakamayıp perişanda etmek istemem...tam yetmek isterim çocuklarıma
başka dr gitmeyi eşimde dedi ama ben istemiyorum ..kendim çatlıyorum meraktan ama sakin görünüyorum etrafımdakiler meraklandıkça nedense keyifleniyorum
yaşasın kötülük
şurda öğrenmemize ne kaldı 3.5 ay sonra garanti öğreniriz
ben herşeyi beyaz yapıyorum ve alıyorum
eğer doğumdan önce öğrenirsem 1-2 zıbın takımını rengine göre alırım
11+4 mü
valla süper ...
keşke benimde göğüslerim büyümese en kafaya taktığım şeydi bekarken asla büyük istemezdim ...hamile kaldım 75 ten 110 a kadar çıktı
şimdide 90 la hamile kaldım 100 olmuştur ...tıkış tıkış eski sütyenlerimi takıyorum bende...yeri serbest bulup daha fazla büyümesinler diye
benimde göz altlarım çöktü kaşım kirpiğim döküldü...birde beyaz tenli olunca ruh gibi oldum
ilk hamileliğimde dudaklarım köfte gibi gözlerimde arı sokmuş gibi şişiyordu 4. aydan itibaren her sabah ve her akşam
şükür bunda henüz şişmedim
benim minik bariz belli sağ tarafta :) göbeğim yamuk duruyor sabahları
sonra yemek yeyince sol taraftan mide şişiyor dengeleniyoruz
kılların yavaş uzadığını bende farkettim...normalde 15 günde epilasyona giderdim şimdi ay sürüyor
tabi hamileyken epilasyona gidiliyormu bilmiyorum ben gitmeyi bıraktım ayda 1 kere alıyorum...saçlarım kalsın geri kalan heryerim dökülsün ne güzel olur