2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şeker sonucumu aldım kızlar açlık:92 60 dkk:105 120 dkk:93 herşey normal dedi doktor çok korkuyrdum.yükleme anında herşey normaldi abartılan kadar birşey yoktu limon da sıkınca limonata gibi oldu=)sadece kan alımı beni strese soktu ...3 defa kan aldılar...
off 1 ay sonra gel dedi doktor bana 28 aralık yani..29. hafta oluyor sanırm =))
sizler nasılsınız...bu arada kimdi hatırlamıyrm ama bebek arabası markaası vermişti arabayı bende çok beğendim güle güle kullansın =)

arkadaşım meraba
senle şeker yükleme sonuçlarımız hemen hemen aynı. ama doktorum bana diyet verdi. sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi? bana niye diyet verdi ki doktorum.?????????

herkese merhaba:KK3:
bugün 4 te doktor randevumuz var.kızımı görücez :KK9::KK9::KK9:
rahmin altındaki ağrıyı söyleyip muayene etmesini istiycem hiç işime gelmese de :KK17:
endişe etmekten iyidir :KK34:
yarında şeker yüklemesi var bu sefer çıkacak diye korkuyorum hiç dikkat etmedim yediklerime.bu hamileliğimde ilk başlarda canım pek bişe yemek istemedi şimdi iştahım açıldı ama alakasız şeylere :KK9: yararlı olanlara değil :KK9:

geceleri uyumakta zorluk çeken arkadaşlara söylüyorum yalnız değilsiniz ben de varım :KK42:
ilkinde böyle olmamıştım son gece bile rahattım.ama bu sefer öyle olmadı.bazen diyorum acaba yaş gittikçe mi zorlaşıyor dayanmak? yoksa çok şey yaşadıkça mı? ya da daha mı farkındayım herşeyin? bilemedim gitti...
Allah hepimize kolaylık,güç ve sabır versin.sağlıklı bi şekilde yavrularıyla kavuştursun:emir_bebek:
buarada burda bahsi geçen bi film vardı (aramızda bebek var) onu izledik eşimle yarısını bi gün yarısını başka bi gün :KK9::KK9:
güzeldi ama biraz tecrübesi olmayan bayanlara endişe verebilecek yanları vardı.bi de şu yatak sahneleri :KK17:
keşke biraz daha örtülü olsalar :KK20: apaçık izlemekte zorlanıyorum sanırım kızın utangaç olacak :KK34:

Kızlar günaydın sizin doktorunuzda rahim uzunluğunuza baktı mı benim ki onu ölçtü ve kültür aldı başka yaptıran var mi

ben geldiiiimmmmm,bizz geldikkkk

bugün sizler için haftanın son günü ama ben ve kızım için ilk günü....uzun aradan sonra bugün işbaşı yaptık zor geldi şimdi daha çok ocak ayını bekler oldum....evde tembel tembel oturmak ne güzelmiş,kızım ve ben dinlendik ama çok hareket ettiğimde belim ve kasıklarımda ağrı oluyor,bir de akıntım çok fazla korkuyorum,çünkü kanama plesentadan gelmiş zarar gelmesinden korkuyorum....inşallah günlerini sonuna kadar bekler bu yaramazlar....ne o ne biz üzülmeyiz...

Ebahcım tekrar geçmiş olsun. Hoş geldiniz kızınla:KK3::KK3:
Umarım bu yaşadığınız son üzüntü olur. Bundan sonrası güzel olur. Hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah:KK16:

herkese merhaba:KK3:
bugün 4 te doktor randevumuz var.kızımı görücez :KK9::KK9::KK9:
rahmin altındaki ağrıyı söyleyip muayene etmesini istiycem hiç işime gelmese de :KK17:
endişe etmekten iyidir :KK34:
yarında şeker yüklemesi var bu sefer çıkacak diye korkuyorum hiç dikkat etmedim yediklerime.bu hamileliğimde ilk başlarda canım pek bişe yemek istemedi şimdi iştahım açıldı ama alakasız şeylere :KK9: yararlı olanlara değil :KK9:

geceleri uyumakta zorluk çeken arkadaşlara söylüyorum yalnız değilsiniz ben de varım :KK42:
ilkinde böyle olmamıştım son gece bile rahattım.ama bu sefer öyle olmadı.bazen diyorum acaba yaş gittikçe mi zorlaşıyor dayanmak? yoksa çok şey yaşadıkça mı? ya da daha mı farkındayım herşeyin? bilemedim gitti...
Allah hepimize kolaylık,güç ve sabır versin.sağlıklı bi şekilde yavrularıyla kavuştursun:emir_bebek:
buarada burda bahsi geçen bi film vardı (aramızda bebek var) onu izledik eşimle yarısını bi gün yarısını başka bi gün :KK9::KK9:
güzeldi ama biraz tecrübesi olmayan bayanlara endişe verebilecek yanları vardı.bi de şu yatak sahneleri :KK17:
keşke biraz daha örtülü olsalar :KK20: apaçık izlemekte zorlanıyorum sanırım kızın utangaç olacak :KK34:

Hadi bakalım annesi hasretinizi giderin. Ben geçen hafta gördüm ama şimdiden özledim. :KK5:

Ay o rahim ağrısı ben de oluyor bazen. Yürürken de hep karnımı tutasım geliyor. Tutmasam düşecek sanki:KK9:

Canım ben hamile yastığı ile uyuyorum. Tuvalet molası haricinde kalkmıyoruz. Çok şükür

selam kızlar,

sabah sağlık ocağına gittim, ordaki doktorlar görüştüm şeker yüklemesi için.

dedi ki dün akşamdan çok fazla şekerli yiyecekmişim yaş pasta tatlı vs. pazartesi gel. dedim çalışıyorum ben. glikozu içiyim işte bakın.

neyse sonra başka bi doktora sorduk oda diyormuş ki 2-3 gün öncesinden hiç tatlı bile yenmeden bakılıyor. sizde durum nasıldı?

sonra ben içtim glikozlu suyu içine de limon. çok şükür bulanmadımda. 1 saat bekledim. sonra doktor elimden baktı kanıma.

50 grmlık yaptılar bu arada. 84 çıktı. normal dedi. eğer şekerli yeseymişimde en fazla 95-100 çıkarmış zaten oda normalmiş. sıkıntı yok dedi.

tekrar yaptırmam gerekir mi sizce?

ben şeker yüklemesi için doktora gittim bana dediki 3gün sonra yapalım bana liste verdi 3 gün bunları ye dedi sabah bol bol reçel vardı mesela ...bende şaşırmıştım !! 75 gr yükleme yapıldı sorun çıkmadı çok şükür ..darısı sana..
geçmiş olsun darısı bana inşallah
ben kek recel yedimde baklava yemedim
siz listedekileri yemişmiydiniz

Kizlar gecen hafta dr gittigimde bebegin gayet iyi gelisimi iyi dedi kafasini inceledi.ben biraz pimpirikliyim dedi surda bisey gordum orayi olcuyurum dedi.aslinda ayrintili ultrasondada bakmisti heryerine hersey iyi demisti.rahat ol bi sorun yok burdaki boslukta genisleme var gibi geldi dedi ama korkacak bisey yok dedi.2 hafta sonra gel bi daha bakariz dedi.ama ben tedirgin oldum.dua edin bizim icin hamilelerin duasi kabul olurmus.herkesin bebegine saglik diliyorum.

merhabal kızlar... mart anne adayı olarak aranıza yenı katılıyorum guzel paylasımlar olacagından emınım.nasıpse dogum 26 mart gorunuyor :) kendımı tanıtıyım.. 26 yasındayım ankaradan yazıyorum. bu benım ıkıncı gebelıgım.. ılkı 20 haftalık rahım agzı yetmezlıgınden kaybettım.. suan duzenlı kontrol atındayım.. kızlar sıze sorum olacak. 1.ıdrar yolu enfeksyonu yasıyorum aynı sorunu yasayan oldu mu? 2.gobek kısmının altında yanı rahım bolgesınde dolgunluk var rahım şiş gibi.. sızdede aynı durum varmı? 3.pazartesı seker yuklemem var sans dıleyın :)

ya kızlar insanın sevdiği insanlardan ayrılması ne kadar zor bir şeymiş bunu bir kez daha anladım :KK43: :KK43:
annemlerin kiracısı beş senedir bizim evde iki çocuk doğurdu büyüttü sanki kardeşimiz miş gibi hep bir aradaydık bugün ordu ya memleketlerine taşınıyorlar bize çok zor geldi öğlen de gittim vedalaşmaya ağlamaktan helak olduk offf offf bir daha nerde görücem o miniklerimi ben ya :KK43: :KK43: çok özleyecem onları:KK43::KK43::KK43::KK43:

Herkeslere selam kızlar, nasılsınız cümbür cemaat ? yaşasın yarın tatil :))

Slmlar.. ben aralık annesiyim,doğuma az kaldı..topiğinizi görünce bi bakayım dedim. nasıl gidiyor hamilelik?
biz de zamanında aynı telaşları yaşadık. Allah kolaylık versin hepinize...

Son düzenleme:
slmlar.. Ben aralık annesiyim,doğuma az kaldı..topiğinizi görünce bi bakayım dedim. Nasıl gidiyor hamilelik?
Biz de zamanında aynı telaşları yaşadık. Allah kolaylık versin hepinize...

ay ne güzel gelmiş doğumm yaaaa sanada allah kolaylık versin bir çırpıda doğur inşallah sonra da bizim için dua et :KK1::KK1::KK1:

merhabal kızlar... mart anne adayı olarak aranıza yenı katılıyorum guzel paylasımlar olacagından emınım.nasıpse dogum 26 mart gorunuyor :) kendımı tanıtıyım.. 26 yasındayım ankaradan yazıyorum. bu benım ıkıncı gebelıgım.. ılkı 20 haftalık rahım agzı yetmezlıgınden kaybettım.. suan duzenlı kontrol atındayım.. kızlar sıze sorum olacak. 1.ıdrar yolu enfeksyonu yasıyorum aynı sorunu yasayan oldu mu? 2.gobek kısmının altında yanı rahım bolgesınde dolgunluk var rahım şiş gibi.. sızdede aynı durum varmı? 3.pazartesı seker yuklemem var sans dıleyın :)

Merhaba canım hoş geldin.... Bende de rahim ağzı yetmezliği riski var... Hangi hastaneye gidiyorsun Ankara da

kızlarr facede ki grupla kim ilgileniyor ki başvuruyorm kabul edilmiyor yağmur inanc adım ilgililere duyruluur :)

face deki grup kabul ettiğini de geri iade ediyor :KK9:
ben ve bi arkadaş daha öyle olduk.ne oldu anlamadık bi gün kabul edildik.şimdi ise göremiyoruz bile sayfayı :26:
sanki hiç yaşanmadı hayaldi :44:

X