2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar dışarıdan çok daha uygun fiyatlarla pasta, kurabiye ve süs siparişi alıyoruz..yavrularınızın güzel anlarında yaptığımız pasta ve kurabiyelerle eğlencenize keyif katmak isteriz..ilgilenenler olursa ber_ays@hotmail.com iletişime geçelim
Eki Görüntüle 564464 Eki Görüntüle 564465 Eki Görüntüle 564466 Eki Görüntüle 564467 Eki Görüntüle 564468 Eki Görüntüle 564469 Eki Görüntüle 564470 Eki Görüntüle 564471 Eki Görüntüle 564472
bizde 2012 mart annesiyiz..geçen sene bizde sizin gibi heycanla yavrularımıza kavuşcağımız anı bekliyorduk :)) hayırlı doğumlar

İyi haberlerle gelin arkadaşım

Bel sert ağrıları bende şuan çok yoğun olmamakla beraber bacaklarımda ağrım oluyor. Bırak yürüyüşü evde tuvalete kalkarken bile beni sinir ediyor. İş yerimde masamın altına etajer koydum. Ayaklarımı uzatıyorum. Kalçayla aynı hizada. Doktorum bel ağrısı için önermişti. İstersen bir dene Özgecim.

Bu arada eminönü paylaşımın için sağol tatlım. Kısmetse 20 ve 21 aralıkta bende oraya gideceğim...

Etrafımız nehirlerle dolu iki adet de baraj çok yakınımızda. Burası doğu karadaniz yağmur bol. Ama her ne hikmetse ne su var ne elektrik. Nefret ediyorum burdan artık ya.

Kızlar kusura bakmayın negatif duygular yazmak istemezfim ama katlanamıyorum buraya

selam kızlar listeyi sifaaya devrediyorum evimde netim yok bilginiz olsunn..

nasılsınız bakalım biz iyiyiz 27 haftalık olduk buğün şeker yükleme testimde yapıldı

selam kızlar listeyi sifaaya devrediyorum evimde netim yok bilginiz olsunn..

nasılsınız bakalım biz iyiyiz 27 haftalık olduk buğün şeker yükleme testimde yapıldı

Güzel haberler al arkadaşım.

Bende konu sahibi sürmeli yazardı niye ki şifa yazıyor diye düşünüp duruyordum

Sen yine de arada ziyaret ve bilgilendir me yap arkadaşım...

kızlar merhabaa
öncelikle hepinize kolay dogumlar nasip olsun diyorum.
saglıkla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız inşş

benim annem bebek süslemelerimi yaptı sizlerlede paylaşmak istedim
eğer daha süsleri vss eksik olan arkadaslar varsaa benimle özelden mesajla irtibata geçebilirsiniz.
sipariş verebilirsiniz
hepsi el emeği göz nurudur
inşş beğenirsinizz

Eki Görüntüle 564591 Eki Görüntüle 564592 Eki Görüntüle 564593 Eki Görüntüle 564595 Eki Görüntüle 564596 Eki Görüntüle 564598 Eki Görüntüle 564599

Huhuuuu...Oğluşumun fıstık teyzeleri biz geldiikkk
Bugün şeker yüklememiz vardı tahmin ettiğimden kolay geçti o 1 saati beklemek dışında. Sonuçlar da çok güzel şükürler olsun. Kuzucuğumu da gördüm büyümüş,gülüyordu ekranda :) sonuç bekeleyen,test yaptıran herkesin sonuçları güzel çıkar inş. Öpüyorum hepinizi...

Benim de bi ara sık sık oluyordu berbat bişey. Eşim mesaiye kaldığı zmn o gelene kadar uyuyamıyordum sabaha kadar onu beklediğimi hatırlıyorum. Yattığında yine görücek miyim diye aklına takmamaya çalış,sırtüstü yatmamaya dikkat et bi de kesinlikle ayetel kürsi oku sonra da vur kafayı yat :)

göbekdaşlarım nasıllar yeni çook arkadaşlarım var sanırım face takılmaktan buraya sıklıkla giremedim şifa da içerlemiş buraya gel die geldim artık yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım kısaca istanbulda oturuyorum 25 yaşındayım allah izin verirse normal doğum düşünüyorum muhtemel doğum tarihimiz 18 mart bebeğim erkek ismi de kuzey can

sen face girmekten bizi unuttuk sana küstük eskiden hem buraya hemde oraya girerdinn..

ayy napıyosun nasılsınnn anlattt

sen face girmekten bizi unuttuk sana küstük eskiden hem buraya hemde oraya girerdinn..

ayy napıyosun nasılsınnn anlattt

ay canım orası daha hızlı ilerliyorya anında cevap geliyor o yüzden belkide valla canım napim bildiğin gibi dielim bel ağrılarım başladı geceleri yatamıorum artık fena haldeyim sen napıosun nasıl gidiyor e sende gelmedinmi face sonra kayboldun

selam selam selam.... nasılsınız bakalım kızlar?? ben bu sırt ağrısından bir gün öleceğim herhalde. sırtımda tam sağ kaburgamın orada bir batar var ki geçmek bilmiyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum... nasıl geçecek bilmem. yapmadığım şey kalmadı

slm hamiş arkadaşlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah işlerimin yoğun olduğunda sadece sizleri takip edebiliyorum slm vermek nasip olmuyo şeker yüklememi salı günü yaptırdım ilk değerlerim normaldi 50 lik şekerli suyu içince 1 saat sonraki sonucum 158 çıktı cumartesi tekrar yapılacak bu sefer 100 olucak yalnız doktorum bana baklava kek sütlaç v.s. ye dedi onu anlayamadım benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba

Selam özpolatcım

Face de bebeğinin hareketlerini hissediğini yazmıştın. Durum aynı mı? Benim 2 gündür kızım çok az hareket ediyor. Artık tedirgin olmaya başladım. Yarında hissetmezsem sağlık ocağına gideceğim ama sana bir sorayım dedim

selam herkese canlar
ozpolat ooo sen ugrarmıydın buralara
gecmısı okuyamadım nasılsınız bakalım
ben sınır harbındeyım mıdem yanıo fena
iş güç sinir stres

slm canım. Bende aynı dertten muzdaripim çok fecii canımı alacak sanıyorum bazen. Ama doğumdan sonra rahatlayacağız inşallah. Yavrularımzn kokusu unutturacak bize tüm sıkıntılarımızı. :)

yok kızz ben merakımdan girmiştim. zaten faceimde yok benim öyle bi kaçamak yaptım sadece... bel ağrısı nefes nefese kalmalar hepimizde başladı sanırım. yarın sabah şeker yüklemesine gidicem işte..

sonuçlarımı da alınca önümüzdeki hafta doktora giderim.

ahh bu sırt ağrılarıı bazen kocama yalvarıyorum nolur azcık sık diye. göğüslerde önden ağırlık yapıyor benimkiler maşşalah sütaş inekleri gibi oldu. bu büyüklükte sütüm olmazsa yandım yani. bol bol dinlenmemiz lazım ama çalışırken ne mümkün.

bebeklerimiz bazı günler hareketsiz olabiliyorlar. benimki de ben yemek yediğimde bi zıplamaya başlıyor. ama bazı günler çok durgunda olabiliyor. çokta takmayın kafaya bence.

selam herkese canlar
iş güç sinir stres

oğlunun saçları çıkıyodur annesiii. rapunzel mi geliyo ne 2 gündür bende de bir mide yanmasııı var. saçlı başlı olacaklar herhall

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben kızımla konuşuyorum ara ara müzik de dinliyoruz. Ama ona kitap da okumak istiyorum. Zeka gelişimi için çok faydalı. Bir türlü kitap bulamadım. Önerilenizi bekliyorum....

Arkadaşlar ben kızımla konuşuyorum ara ara müzik de dinliyoruz. Ama ona kitap da okumak istiyorum. Zeka gelişimi için çok faydalı. Bir türlü kitap bulamadım. Önerilenizi bekliyorum....

eğer yanlış anlamazsanız Kuranı öneririm. hamileyken bol bol kuran okumak özellikle kendi sesinle, yada dinletmek cd'den vs... Kuranın güzelliği mutlaka geçiyormuş bebeğe.

tabi kitapta çok güzel olur. güzelliği ahlakı için yusuf süresini, meryem suresini bolca okumak dinlemek gerekir.

slm canım canım çok net olmamakla beraber hissediyorum bakalım 26. haftadan sonra daha net oluyormuş,tedirgin olma bende senin gibi yaptım dr a gittim gayet sakin sakin takılıyor kuzucuğum

selam herkese canlar
iş güç sinir stres

slm çilakcım arada uğrucam bölemide yanması,bel ve sırt ağrısı kalça offf offff yamulduk iice hepimiz bu ay sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…