Herkeslere merhaba nasılsınız guzel annelerrr??
Ben pek ıyı degılım sırt ve bel agrılarım eskıden sadece aksamları olurdu ama sımdı ıse gelıp koltuguma oturdugum an baslıo butun koltukları denedım herkesın altından koltugunu aldım resmen yastıklarımda var ama nafıle 32. haftaya kadar ben nasıl dayanıcam bole bılmıorum :2:
cumartesı gunude sekercıkle bnm seker testlerımız var dua edın bıze temız sonuclar alalım ...
selam kızlar listeyi sifaaya devrediyorum evimde netim yok bilginiz olsunn..
nasılsınız bakalım biz iyiyiz 27 haftalık olduk buğün şeker yükleme testimde yapıldı
Benim de bi ara sık sık oluyordu berbat bişey. Eşim mesaiye kaldığı zmn o gelene kadar uyuyamıyordum sabaha kadar onu beklediğimi hatırlıyorum. Yattığında yine görücek miyim diye aklına takmamaya çalış,sırtüstü yatmamaya dikkat et bi de kesinlikle ayetel kürsi oku sonra da vur kafayı yat :)kızlar rüya diyorsunuzda öyle rüyalara can kurban yine.ben 3 kezdir kabusta denmez karabasan görüyorum.ve çok etkisinde kalıyorum.beni çok huzursuz ediyor.uyumadan önde okadar duada okuyorum ama niye böyle bilmiyorum.rüyadan sonra çok tedirgin ve huzursuz oluyorum.herşeyden korkar oldum.((
göbekdaşlarım nasıllaryeni çook arkadaşlarım var sanırım face takılmaktan buraya sıklıkla giremedim şifa da içerlemiş buraya gel die geldim artık yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım kısaca istanbulda oturuyorum 25 yaşındayım allah izin verirse normal doğum düşünüyorum muhtemel doğum tarihimiz 18 mart bebeğim erkek ismi de kuzey can
sen face girmekten bizi unuttuk sana küstükeskiden hem buraya hemde oraya girerdinn..
ayy napıyosun nasılsınnn anlattt
ay canım orası daha hızlı ilerliyorya anında cevap geliyor o yüzden belkidevalla canım napim bildiğin gibi dielim bel ağrılarım başladı geceleri yatamıorum artık fena haldeyim sen napıosun nasıl gidiyor e sende gelmedinmi face sonra kayboldun
selam selam selam.... nasılsınız bakalım kızlar?? ben bu sırt ağrısından bir gün öleceğim herhalde. sırtımda tam sağ kaburgamın orada bir batar var ki geçmek bilmiyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum... nasıl geçecek bilmem. yapmadığım şey kalmadı
ay canım orası daha hızlı ilerliyorya anında cevap geliyor o yüzden belkidevalla canım napim bildiğin gibi dielim bel ağrılarım başladı geceleri yatamıorum artık fena haldeyim sen napıosun nasıl gidiyor e sende gelmedinmi face sonra kayboldun
selam selam selam.... nasılsınız bakalım kızlar?? ben bu sırt ağrısından bir gün öleceğim herhalde. sırtımda tam sağ kaburgamın orada bir batar var ki geçmek bilmiyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum... nasıl geçecek bilmem. yapmadığım şey kalmadı
Selam özpolatcım
Face de bebeğinin hareketlerini hissediğini yazmıştın. Durum aynı mı? Benim 2 gündür kızım çok az hareket ediyor. Artık tedirgin olmaya başladım. Yarında hissetmezsem sağlık ocağına gideceğim ama sana bir sorayım dedim
selam herkese canlar
ozpolat ooo sen ugrarmıydın buralara
gecmısı okuyamadım nasılsınız bakalım
ben sınır harbındeyım mıdem yanıo fena
iş güç sinir stres
Arkadaşlar ben kızımla konuşuyorum ara ara müzik de dinliyoruz. Ama ona kitap da okumak istiyorum. Zeka gelişimi için çok faydalı. Bir türlü kitap bulamadım. Önerilenizi bekliyorum....
Selam özpolatcım
Face de bebeğinin hareketlerini hissediğini yazmıştın. Durum aynı mı? Benim 2 gündür kızım çok az hareket ediyor. Artık tedirgin olmaya başladım. Yarında hissetmezsem sağlık ocağına gideceğim ama sana bir sorayım dedim
selam herkese canlar
ozpolat ooo sen ugrarmıydın buralara
gecmısı okuyamadım nasılsınız bakalım
ben sınır harbındeyım mıdem yanıo fena
iş güç sinir stres