selam anneler minnoş kızım ve ben evden sizleri selamlıyoruz...
cuma gününe kadar evdeyiz çünkü geçen cuma akşam üzeri wc.gittim kanama geldi
hemen doktora gittik.alttan muayene etti rahimde açılma varmı diye neyseki yoktu
ama o gün benim belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı doğumhane katına gittim NST bağladılar 20 dak.bağlı kaldım
kasılmalara baktılar...neyseki orada da sorun yoktu...plesentam aşağıda olduğu için kanama yapmış...
evde 1 hafta dinlenme verdi...ama minnoş beni çok korkuttu,bu arada karnımdan ultrasonda ona da baktık maşallah kocaman olmuş çok güzel bir kız bebek olmuş,bir de bir bebek ultrasonda bile bu kadar mı babaya benzer şaşırdım...
işin kısası cuma gününe kadar biz kızımla evde dinleniyoruz....birazdan annem gelecek yemek yapıcak bir süre böyle idare edicez....
Efsun koyma ya gizemli bi şi olur sonra .... Şeyda ismini beğeniyorum ben .
Sizinkiler yine anlamlı bi şi ler söylüyor. Benim babane diyo ki " sen ne ismi koyarsan koy ben Celal diyeceğim diyor.Celal türküsü varmış da onun için
Hem sen koy ismini ismiyle yasasın inşallah. Olumsuzu düşünme Allah göstermesin basımıza öyle bir şey gelirse sabrını da verir ALLAH şimdi iken aklına getırme öyle şeyler
Herkese selamlarrrr....
Aranıza yeni katılıyorum ben de mart annesi olucam Allah kısmet ederse. Bu hafta da şeker yüklemesi var aç karnına nasıl gidicem bilmiyorum.Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşların tecrübe ve önerilerini bekliyorum
Papatyacım 3 günde çok iş halletim yadetaylı, şeker yükleme, tetanoz, doğum eğitimi, annemleri ziyaret, kayınvalidemi ziyaret, eltimin oğlunun1.yaş partisi ve tabi kızımın beşiğine de baktım. Yorulduk ama deydi canım ya...
Ümraniyede birkaç mağaza baktım. En çok Belis diye bir mağaza var. Orda istediğim gibi birşey buldum. Sen benim nasıl birşey istediği biliyorsun. Yatak+cibinlik+uyku seti+beşik 500 TL Aralıkta 3 gün izin alıp alış verişi ozaman yapacağım canım. Senin randevun kaçta? Bu ara kontrol mü? Herhangi bir test var mı?
papatya, canım çok saol.hallettik araba işinide, oğlumuz keyifle büyür inş içinde.dr kalbine bakarken aklıma sen geldin kızın geldi birde birkaç arkadaşın daha vardı aynı sıkıntııs sanırım onları düşündüm, iyi deyince bi oh dedim sizin adınızada şükürlerde bulundum.her randevuda yüreğimz ağzımızda ya.allah sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inş hepsinin.kızın oğlun nasıl ?
hepinize günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri
papatya, sana da keyifli buluşmalar bebişlerinlebende cuma görücem kızımı inşallah cmt de şeker yüklemesi yapılcak.
buarada hala isim bulumadık kızıma
benim de iştahım fena açıldıaklıma geleni yemek istiyorum.bugün yememeye çalışayım dedim elimin kolumun hali kalmadı sanki tabi hemen manava gidip aldım aklıma gelenleri ohhh yedim işte
ohhhhhh ne güzel, yine planlar yapılmış,
istediklerini de bulman ayrıca güzel
sen hep böyle planlı mı yaşıyorsunnnn yaaaaaa?
kontrolüm vardı canım,
bir de şeker yüklemesi yaptırdım canımm
Hoşgelmişsiniz
Oh ne güzel yavrucuklarını gördün. Gözün aydın canım. İnşallah şeker sonucunda güzel çıkacak. Benim doktorumda az evvel mail atmış. ekerin yüksek değil ama sakın kafana göre herşeyi yeme demiş
Evet canım ya. Ben oğlak burcuyum. Yükselenimde oğlak. Her şeyi yazarım. Plan ve program yaparım. Aslında bu özelliğimi hiç sevmiyorum. Gereksiz bir yük. Ama karakter işte...
oğlum ve kızım gayet iyilerrr
çok şükürrrrrrrrrrrrr
oğlum 557 gr
kızım 551 gr
boyumuz ve kilomuz normall
haftamızla uyumluu
tekrardan tam kan sayımı, idrar kültürü ve idrar testi yapıldııı
şeker yüklemesi yapıldııııı
benim şekerle hiç aram yoktur zaten
öğüre öğüre içtim şekerli suyu
41 kere MAAŞALLAH
Ya bu kuzucukların adı ne olacaktı?
canım ben de yay burcundanım
o kadar rahatımdır ki
etrafımı çıldırtırım
her şeyi yumurta kapıya dayanınca yapanlardanım
ama senin gibi titiz ve düzenli insanlara hayranımdırrrr
bebeklerin isimlerine gelinceeeeeeeee
babası oğlana eren, kıza nazlı elif diyor
ben ise oğlana yavuz selim, kıza nazlı deniz diyorum
isimler bunlardan şekillenecek ama bu isimlerden farklı kombinasyonlar oluşturulabilir
Cemrem, oğluna Mesut mu koycan ? adıyla yaşasın iinş hep mesut olsun.babaneye bakma sen ya.
Hanife, canım nasılsın ? Efsa farklı ve hoş bi isimmiş.ama seçin artık :) ailede olup koyamamakta kötü cidden.inş bizim oğlumuzda oğlun gibi isimde sıkıntı yaşamaz.yaşamaması için eşim Meriç (hatta herkes) diyecek bende İnanç diyeyim diyorum ama ikisini söylemem biraz zor ç ... ç den sıkıntı var.
Nifado, canım öperim Reyyanıda senide, adı uğru olsun inş...bizde iyiyiz oğlumla benim şeker yüklemeside yarın.inş hepimizinkiler iyi geçer ya.
papatya, canım oğlunada kızınada maşallah ikiz olmalarına rağmen çok çok iyi bakıyosun bence.aynı haftadayız ve boy kilomuz aynı sayılır.inş böyle gider hep.nazarım değmesinde.şekerin yüksek mi çıkmıştı ? geçmiş olsun canım benimde yarın var o test.ve aynen sen gibi şekerlilerle aram hiç yok inş zor geçmez.Bu arada Eren ve Elif ismini çok severim ben.Nazlı kardeşimin adı.NAzlılar cidden aşırı nazlı oluyo ama güzel bi isim.Deniz i ise beğenmeyen yoktur sanırım.Yavuz Selim süper aslında isminden bile insan bii hizaya geliyo :)
2013, canım senin şeker sonucu ne zman çıkacak ? allah korusun diyelim test tekrarı gerekecek orda mı yaptırcan ? gerçi erken gitmiştin sonucu hemen öğrenmişsindir gerek olsaydı tekrarlardınız dimi ? kızın İklim ELif olcaktı sanırım yanlış hatırlamıyorum ?
enderfts, canım inş şeker yüklemen tekrardan yüksek çıkmaz.suyun fazla olmasının bi zararımı varmış ? az olanı biliyoruzda fazlasını ilkkez dydum , ama önemli bişeye sebep olmaz diye düşünüyorum ...geçmiş olsun canım ...
kızlar bizde dün oğlumuzn biberonunu aldık yani babası almış.phılıps avent antikolik yenidoğan ve 0 BPa almış.cam istiyodum ben ama zaten bpa da cama yakınmış ve sanırım cam biberon dr.lu bi markada varmış.iyi dimi biberon ? birde emzik alcaktı alma dedim, ben görmedim (tayinciyiz ya telden hallediyoruz ancak) sizce emzik alınmalı mı ? dr ların önermediğini biliyorum, başlarsan bırakmakta zor ama geceleri yada dışarda da rahatlığı oluyomuş.siz ne düşünüyosunuz ? gönlümden geçmiyo pek kullanmak ama alayım dursun mu dersiniz ?
ohhhhhh ne güzel, yine planlar yapılmış,
istediklerini de bulman ayrıca güzel
sen hep böyle planlı mı yaşıyorsunnnn yaaaaaa?
kontrolüm vardı canım,
bir de şeker yüklemesi yaptırdım canımm
Hoşgelmişsiniz
Oh ne güzel yavrucuklarını gördün. Gözün aydın canım. İnşallah şeker sonucunda güzel çıkacak. Benim doktorumda az evvel mail atmış. ekerin yüksek değil ama sakın kafana göre herşeyi yeme demiş
Evet canım ya. Ben oğlak burcuyum. Yükselenimde oğlak. Her şeyi yazarım. Plan ve program yaparım. Aslında bu özelliğimi hiç sevmiyorum. Gereksiz bir yük. Ama karakter işte...
bende oğlak burcuyumseni o kadar iyi anlıyorum ki
eskiye göre, bi yayla evli olduğumdan olsa gerek biraz daha esnek olabiliyorum.gerçi birazda yetişemiyorum sanki
asıl değişimi oğluma hamileyken yaşadım eşim gene öyle olsan keşke diyor ama kız da öyle olmadı
2013, canım senin şeker sonucu ne zman çıkacak ? allah korusun diyelim test tekrarı gerekecek orda mı yaptırcan ? gerçi erken gitmiştin sonucu hemen öğrenmişsindir gerek olsaydı tekrarlardınız dimi ? kızın İklim ELif olcaktı sanırım yanlış hatırlamıyorum ?
bende oğlak burcuyumseni o kadar iyi anlıyorum ki
eskiye göre, bi yayla evli olduğumdan olsa gerek biraz daha esnek olabiliyorum.gerçi birazda yetişemiyorum sanki
asıl değişimi oğluma hamileyken yaşadım eşim gene öyle olsan keşke diyor ama kız da öyle olmadı
Sorma canım ya. İlişki yönetimi diye bir eğitime katılmıştım. Orda da bizim gibi baya vardıBizim gibi olan kişiler başkalarının hayatını kolaylaştırmak için varlar. Ama iş kendi hayatına gelince kendimize işkence ediyoruz....