2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şekercik neyinm var neren agrıokı canım
kızlar agırlasma konusunda bende varım
bugun bacak bacak ustune atarken zorlandıgımı hısseettım :26:
aşuremden kendım 1 kase yedım kalmadı valla
ayakkabı aldım
2 babetı dırek coper atıcam yeter bıktım 2 aydırhergun aynı aynı
dırek atıorum hemen
polarısden aldımortopedık bıraz topuklu yanı topuk dııldeanlayın destyeklı
bu dumduzbabetler ayagımı shrekinkine çevirio

üzüldüm canım geçmiş olsun. evde olmanın keyfini çıkar şekerim. dikkat et ama ev işlerine de girme çok fazla.
dün bende yormuşum kendimi koşuşturmaktan. biraz fazla yürümüşüm, ağrı girdi hemen kasıklarıma.

çocuğu Celal e alıştırmasa bari benim oğlum iki adını duymaya alıştığından tekiyle çağırana bakmıyor bile
bazen de çok yakınımızda aynı isim olunca koyamıyoruz.mesela şeyda var bizim ailemizde.beğenip de koyamamak ta var ismi :44:
babamızda hiç aramıyor sanırım en son babaannesinin adını koymaya kalkıcak müzeyyen

Merhabalar,
Geçen hafta yaptırdım açlık kan şekeri ölçümünü ve diyebilirim ki gidebildiğin yada alabildiğin en erken saate al randevunu. Şeker yüklemesi yapıldıkdan sonra 1 saat bekliyorsun aç karnına benim açlıktan gözüm dönmüştü.

ohhhhhh ne güzel, yine planlar yapılmış,
istediklerini de bulman ayrıca güzel
sen hep böyle planlı mı yaşıyorsunnnn yaaaaaa?
kontrolüm vardı canım,
bir de şeker yüklemesi yaptırdım canımm

inşallah sağlıkla ve keyifle büyür paşan içinde
evet canım, doktordan keyifle çıkmaya paha biçilemezz
oğlum da kızım da çok iyiydi, maşallah teyzesiiiiiii

sağol canım, gittim gördüm bebeklerimiiiii
ben canım ne istiyorsa yiyorum vallaaaaa
ohhhhhhhhhhhhhh
sana da kızına da yarasın yediklerinnnnnnnnnn

oğlum ve kızım gayet iyilerrr
çok şükürrrrrrrrrrrrr

oğlum 557 gr
kızım 551 gr

boyumuz ve kilomuz normall
haftamızla uyumluu

tekrardan tam kan sayımı, idrar kültürü ve idrar testi yapıldııı

şeker yüklemesi yapıldııııı
benim şekerle hiç aram yoktur zaten
öğüre öğüre içtim şekerli suyu

41 kere MAAŞALLAH

Ya bu kuzucukların adı ne olacaktı?

41 kere MAAŞALLAH

Ya bu kuzucukların adı ne olacaktı?

canım ben de yay burcundanım
o kadar rahatımdır ki
etrafımı çıldırtırım
her şeyi yumurta kapıya dayanınca yapanlardanım
ama senin gibi titiz ve düzenli insanlara hayranımdırrrr

bebeklerin isimlerine gelinceeeeeeeee
babası oğlana eren, kıza nazlı elif diyor

ben ise oğlana yavuz selim, kıza nazlı deniz diyorum

isimler bunlardan şekillenecek ama bu isimlerden farklı kombinasyonlar oluşturulabilir

herkese meraba,bugün şeker yüklemesi yapıldı,gebelik seker sınırı 140mıs fakat benmki 160 cıktı,yarın testi tekrarlıcakmıs doktorum..bugün 50 lik yükleme yapılmıstı yarın 100lük yapılcakmıs..suyumunda biraz fazla oldugnu söledi,şekerden kaynaklanıyo olabilir dedi,yarın gitmişken detaylı ultrasona da gircem insallahh bi sıkıntı olmaz..şeker yüklemesi yapılıp yüksek cıkan var mı yada bebeğin suyu fazla olan?

İkinizin tercihlerinide beğendim canım.

Biricik kızım Elifimin arkadaşı da Elif olabilecek

Cemrem, oğluna Mesut mu koycan ? adıyla yaşasın iinş hep mesut olsun.babaneye bakma sen ya.

Hanife, canım nasılsın ? Efsa farklı ve hoş bi isimmiş.ama seçin artık :) ailede olup koyamamakta kötü cidden.inş bizim oğlumuzda oğlun gibi isimde sıkıntı yaşamaz.yaşamaması için eşim Meriç (hatta herkes) diyecek bende İnanç diyeyim diyorum ama ikisini söylemem biraz zor ç ... ç den sıkıntı var.

Nifado, canım öperim Reyyanıda senide, adı uğru olsun inş...bizde iyiyiz oğlumla benim şeker yüklemeside yarın.inş hepimizinkiler iyi geçer ya.

papatya, canım oğlunada kızınada maşallah ikiz olmalarına rağmen çok çok iyi bakıyosun bence.aynı haftadayız ve boy kilomuz aynı sayılır.inş böyle gider hep.nazarım değmesinde.şekerin yüksek mi çıkmıştı ? geçmiş olsun canım benimde yarın var o test.ve aynen sen gibi şekerlilerle aram hiç yok inş zor geçmez.Bu arada Eren ve Elif ismini çok severim ben.Nazlı kardeşimin adı.NAzlılar cidden aşırı nazlı oluyo ama güzel bi isim.Deniz i ise beğenmeyen yoktur sanırım.Yavuz Selim süper aslında isminden bile insan bii hizaya geliyo :)

2013, canım senin şeker sonucu ne zman çıkacak ? allah korusun diyelim test tekrarı gerekecek orda mı yaptırcan ? gerçi erken gitmiştin sonucu hemen öğrenmişsindir gerek olsaydı tekrarlardınız dimi ? kızın İklim ELif olcaktı sanırım yanlış hatırlamıyorum ?

enderfts, canım inş şeker yüklemen tekrardan yüksek çıkmaz.suyun fazla olmasının bi zararımı varmış ? az olanı biliyoruzda fazlasını ilkkez dydum , ama önemli bişeye sebep olmaz diye düşünüyorum ...geçmiş olsun canım ...

kızlar bizde dün oğlumuzn biberonunu aldık yani babası almış.phılıps avent antikolik yenidoğan ve 0 BPa almış.cam istiyodum ben ama zaten bpa da cama yakınmış ve sanırım cam biberon dr.lu bi markada varmış.iyi dimi biberon ? birde emzik alcaktı alma dedim, ben görmedim (tayinciyiz ya telden hallediyoruz ancak) sizce emzik alınmalı mı ? dr ların önermediğini biliyorum, başlarsan bırakmakta zor ama geceleri yada dışarda da rahatlığı oluyomuş.siz ne düşünüyosunuz ? gönlümden geçmiyo pek kullanmak ama alayım dursun mu dersiniz ?

iyiyim canım sağol
sende hazırlıkları tamamlamaya başlayanlardansın canım.ben oğlumda aventi kullandım hala da onu kullanıyoruz.bi de dr.browns varmış kıza da onu alayım diyorum çeşit olsun
emzik konusunda şunu söyleyeyim ilk başta sen verip yönlendirmezsen alışmıyor.bizde vardı ama vermemiştik ilkten.sonrasında 2 aylık filandı biara mememden ayrılmadı ama spor niyetine gibiydi açlıktan filan değildi.emziklerin marka olanları genelde damaklı.onları atıyordu bizimki kuzenim yuvarlak uçlu al benimki de emmedi bunları dedi aldık onu emdi yavrum.uyuyacağı zaman doyduktan sonra veriyorduk.uyuyunca atıyordu ağzından 6 aylıkken de hep bıraktı.kullanacaklara söyliyim her fırsatta onu ağzına vermezsek çok bağlanmıyor gibi sadece kullandığınız zamanlarda yedeğini bulundurmak gerekiyor.
bebeğiniz sizi çok üzmedikçe en son çare olmadıkça gerek yok.doğumdan sonra gerekirse babalar da alabilir.siz sadece markalar hakkında bilgi sahibi olun ki gerekirse kullanırsınız
buarada bebeğin annesi üzmesinden kastım herşeyi yapıp her türlü ihtimal için önlemleri alıp yapılabilecekleri denedikten sonra geriye kalan çaresizliğin verdiği üzüntüdür :2: ki genelde ilk aylarda yaşanır :18:

arkadaşlar merhaba vakit buldukça az da olsa takip ediyorum bir şey sormak istiyorum antalya da medstar hastanesine giden varmı benim doktorum göknur öztürk gaziyiz varsa sizin tavsiyeniz hangi doktır aslında memnunum doktorumdan ama ne bileyim sezeryana falan yönlendircek beni diye korkuyorum

Candaş vallahi hayranım sana ya. Herbirşeyi aldınız. Bizim kız dımdızlak hala Canım benim test yaptırdığım gün akşam sonucu internetden gördüm. Normal aralıkta olduğu için rahatladım. Ama bugün doktorum hem şeker sonucum hemde kan uyuşmazlığı sonucumla ilgili mail attı. Herşey yolunda ama sen yine de çok şekerli yeme dedi.

Teyzesi kısmetse adımız Elif İlkim olacak:)) Elif hem aklımdaydı. İlkim de enteresan geldi. İlk bebeğim olduğu için ve isim analizinde ilkim isminin karakteri çok hoşuma gittiği için şimdilik bu isim ağır basıyor.

kızlar selam bugün şeker yüklememi yaptırdım..2 saat sürdü.ilk parmaktan kan alınıyor sonra 75 ml şekerli su içtim içine limon sıktım.rahattı içmesi korktuğum kadar olmadı. 1 saat sonra kolumdan kan alındı.1 saat sonra yine kan alındı. 1,5 saat sonra test sonucunu alın dendi.ama sonucu alamadım işe gitmem gerkyrdu yarın kısmetse...

Güselim saol tşk ederim bebeğim çok şükür iyi dün gittik kontrolümüze büyümüş maşallah oynuyodu içerde

Anneyi tekmelemekle meşguldu PRENSESİM

Çilakım ayakkabılar hayırlı olsun iyi yapmışsın valla bende b itane çizme aldım benimkiler haffiften olmuyor artık
Bel sırt ağrım çok ya benim çilakım geceleri daha çok oluyor bide kabızlık sorunum var iki gündür oda rahatsız ediyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…