günaydın kadınızzzzzzz
başınız sağ olsun canımmmm
uzun bir aradan sonra ilk defa dinlendim diyorsunnnn
ne güzellllllll
ben de birazdan doktora gidip miniklerimi göreceğim inşallahhhhhhh
kadınız canım başınız saolsun allah geride kalanlara sağlık huzur versin .......
2013 çok saol şekerim hepimizin güzel evlilikleri olsun evimizden huzur sağlık mutluluk hiç eksik olmasın inşallah nice yılları eşlerimizle beraber geçirelim
Günaydın karındaşlar
Yol yorgunluğunu anca attım.Dün doğru düzgün giremedim buralara. Herkes iyidir umarım. Arkadaşlar haklısınız vücudumuz ağırlaştıkça herşey zor gelmeye başlıyor. Ama inanın bizi daha zor zamanlar bekliyor. Onun için bugünün kıymetini bilin sıkılmayın darlanmayın. Bende hemen zaman geçsin bebeğimi kucağıma alayım istiyorum ama annelerden duyuyorum ki anne karnındaki o anlar paha biçilemez oluyırmuş. Hele o tekmişler :122:
Ebahcım ve Nifado cum geçmiş olsun canlarım. :13:
Şifa sen ne kadar becerikli bir hatunsun ya.Sayfaları not aldım. İlk işim bugün ip almak olacak
Çilek ellerine sağlık tatlım.Allah kabul etsin. Ama çok yeme aşureyi. Sonra tombik olursun
Papatyacım canım benim ayyy ne güzel kuzucuklarını görücen. Güzel haberlerle gel canım
Baharcım mutlu yıldönümleri tatlım:123: Allah mutluluğunuzu bozmasın evladınızla birlikte güzel yıllar diliyorum
Candaşcım detaylının güzel geçmesine çok sevindim.Hadi sende atlattın gözün aydın...
Brc hoş geldin canım.Ben Cumartesi günü 75lik yaptırdım. İçinde limon olduğu için miğdem çok bulanmadı. Birde yalnız gitme. Beklerken yanında konuşup stres atacağın biri olsun. Güzel haberlerle gel
Bahar, şekercik, nifado, skrn82, gıda_pınar nasılsınız kızlar ? bebekleriniz nasıllar ?
2013 canım hoşgeldin :) ohh kızınıda gördün değme keyfine, teşekkür ederiz teyzesi içimiz rahatladı.senin sonuçlarda iyi çıktı dimi ? süpersin ya eğitimede katılmışsın :)) darısı bize artık.
papatya, canım çok saol.hallettik araba işinide, oğlumuz keyifle büyür inş içinde.dr kalbine bakarken aklıma sen geldin kızın geldi birde birkaç arkadaşın daha vardı aynı sıkıntııs sanırım onları düşündüm, iyi deyince bi oh dedim sizin adınızada şükürlerde bulundum.her randevuda yüreğimz ağzımızda ya.allah sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inş hepsinin.kızın oğlun nasıl ?
Kadınız, canım mekanı cennet olsun teyzenizin, allah sevenlerine sabır versin ... sen nasılsın ?
sıkma canını ya baba olunca inşallah anlar sende dua et canım dualar oku allahım yardım eder eşim çalışmıyor mu ?
Günaydın kızlar...
Bu ara nedense bi mutsuz huzursuzluk var üstümde...Belki de bu halimden sıkıldım..Bebeğimi düşündükçe heyecanlanıyorum ama hemen bitsin şu hamile modu istyorum..
Artık koltukta oturamıyorum, yatakta yatamıyorum.Karnımı nereye devireceğimi şaşırdım..
İnanılmaz bi iştahım var.gözümde uçuyo baklavalar börekler, ama yiyeyimiyorum ..şimdiden 10 kilo aldım 10 kilo daha almak istemiyorum.
Ama yiyemediğim için de sinirli ve mutsuz geziyorum.
Koltuktan kalkarken zorlanmaya başladım ve merdiven çıkarken.Sanırım bu 3 ay bi hayli zor geçecek.
çok kötüyyüüüümmm... gribin yanında bir de göz nezlesi var... 24 saat ağlar vaziyette geziyorum... ne minoset işe yaradı, ne nane limon, ne viks ne de pekmez...(( her yanım dökülüyor...bir insan üst üste kaç defa hapşırabilir.? 12 defa hapşırdım sabah uyanır uyanmaz.:'( :'( zavallı kızım yaaa :'( :'( kaç şiddetind e deprem yaşadı içeride acaba :'( :' 43:
herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ben birazdan bebeklerimi görmeye gideceğimmmmmmmmmmmm
güzel haberlerle dönerim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağlıklı, güzel ve bol huzurlu bir gün olsun hepimiz içinnnnnnnn
Günaydın kızlar...
Bu ara nedense bi mutsuz huzursuzluk var üstümde...Belki de bu halimden sıkıldım..Bebeğimi düşündükçe heyecanlanıyorum ama hemen bitsin şu hamile modu istyorum..
Artık koltukta oturamıyorum, yatakta yatamıyorum.Karnımı nereye devireceğimi şaşırdım..
İnanılmaz bi iştahım var.gözümde uçuyo baklavalar börekler, ama yiyeyimiyorum ..şimdiden 10 kilo aldım 10 kilo daha almak istemiyorum.
Ama yiyemediğim için de sinirli ve mutsuz geziyorum.
Koltuktan kalkarken zorlanmaya başladım ve merdiven çıkarken.Sanırım bu 3 ay bi hayli zor geçecek.
Herkese selamlarrrr....
Aranıza yeni katılıyorum ben de mart annesi olucam Allah kısmet ederse. Bu hafta da şeker yüklemesi var aç karnına nasıl gidicem bilmiyorum.Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşların tecrübe ve önerilerini bekliyorum
bu arada günde en az 2,5 lt su içmeyi unutmuyoruz kızlarrrr :)
Günaydın kızlar nasılsınız bugün dün cenazemiz vardı babamın teyzesi vefat etti akşam iş çıkışı oraya gittik . Eve geçince yarım kalan işlerim vardı kolilencek eşyalarım biraz onları yaptım ve hemen uyudum bugün dinlenmiş bir şekildeyim nihayet
Sizler neler yaptınız nasılsınız
Sevgili cici mi cici,güsel mi güsel,alımlı mı alımlı , hoşmu hoş annelerim ve onların minikkkkkkk sabah şekerleriiiiiiiiiiii
Herkese kolay,sağlıklı,mutlu,huzurlu, bol güsel haberli bir gün diliyorum hepinize.. Testleri olanlara RABBİM yardım etsin, kontrolleri olanlara güsel görüşmeler diliyorum
Ağrı sızı olanlara(ben gbi) şifa diliyorummmmm
Veeeee günümüz güsel geçsin istiyorummmmmm
Kuzum benim babane 3 aylık bebeğe isim mi konulurmuş diye azarı bastı. Doğmamış bebeye ne isim koyuyorsunuz diyeee.."Hiç utanma da yok bunlarda Mesutum mesutum diye ortalıkta geziyo. anam bunlar pek ehlaksız " diyoooo . .
Vakit
daralıyor amaaa senin aklında yok mu isim
canım ya sen yinede aç git sonra bir daha gitmek zorunda kalabilirsin..
bende 3 gündür tekmesinden mi yoksa hareketleri rahime daha mı yakın oluyor bilmyrm ama çok kötü ağrı yapıyor sizlerdede oluyr mu yoksa bebeişimizn dediğin gibi kas yapınca şiddeti arttı mı?
aslında bir yönden eskiler de haklı ne deyim
ama adını koymasak ta varlığını inkar mı edeceğiz kaybedersek ki Allah kimseye yaşatmasın yazdıysa bozsun
sare ismi vardı ama kesin bizim akrabalar özellikle kadınlar sarı der kızıma
mehmet i söyletemiyorum memed diyolar
hatta mehmet eren diyemeyip memed ağan bile diyen var
o yüzden daha da zor oluyor işte :44:
efsa yada efsun ismi kulağıma hoş gelio ama anlamlı değil pek bilemedim :26:
canım buarada aşı için sağlık ocağındaki takibini yapan ebe hemşirende aramalıydı seni.kayıt yaptırmış mıydın?
doktorun neden bahsetmedi anlayamadım ama benim ikinci gebeliğim olduğu için tek dozdu 22.haftada yapıldı.20.haftadan sonra yapılıyor diye hatırlıyorum ilk gebelikte.4 hafta sonra ikinci dozu oluyosun.3.doz ise doğumdan sonra.
doğum sırasında sezaryen de olsa normal de olsa vücuduna bi şekilde kesi yapıldığından ve bebeğin göbeği de makasla kesildiğinden dolayı tetanoza karşı bebeği de seni de aşılamaları gerekiyor.bunun tek yolu da gebelikte aşı olmak.
şeker yüklemesi de 24-28.haftalarda yapılıyor.gebelerde yüksek şekerin yarattığı sorunlar olabiliyor aşırı yorgunluk ta belirtisiymiş mesela.yüksek çıkarsa diyetle filan olmadı ilaçla kontrol altına alınıyor diye biliyorum.bebeğin kilolu olma ihtimali varmış sonrasında da şeker hastası adayı olduğunu işaret edermiş yüksek çıkması.bebekte de şeker çıkabiliyormuş doğumdan sonra.bunlar başkalarından duyduklarım.ben yaşamadım doktoruma da ayrıca sormadım.inşallah da çıkmaz.
Bahar, şekercik, nifado, skrn82, gıda_pınar nasılsınız kızlar ? bebekleriniz nasıllar ?
2013 canım hoşgeldin :) ohh kızınıda gördün değme keyfine, teşekkür ederiz teyzesi içimiz rahatladı.senin sonuçlarda iyi çıktı dimi ? süpersin ya eğitimede katılmışsın :)) darısı bize artık.
papatya, canım çok saol.hallettik araba işinide, oğlumuz keyifle büyür inş içinde.dr kalbine bakarken aklıma sen geldin kızın geldi birde birkaç arkadaşın daha vardı aynı sıkıntııs sanırım onları düşündüm, iyi deyince bi oh dedim sizin adınızada şükürlerde bulundum.her randevuda yüreğimz ağzımızda ya.allah sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inş hepsinin.kızın oğlun nasıl ?
Kadınız, canım mekanı cennet olsun teyzenizin, allah sevenlerine sabır versin ... sen nasılsın ?
saol canım allah razı olsun
Çooook geçmiş oldun canım.istırahat istirahat istirahat.... Rapor alıp bu hava yat kuzum sen guzeeeeel bi
saol canım allah razı olsun
Çooook geçmiş oldun canım.istırahat istirahat istirahat.... Rapor alıp bu hava yat kuzum sen guzeeeeel bi