2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kadınızzzzzzz
başınız sağ olsun canımmmm
uzun bir aradan sonra ilk defa dinlendim diyorsunnnn
ne güzellllllll
ben de birazdan doktora gidip miniklerimi göreceğim inşallahhhhhhh

saol canım benim evet bugün ilkkez yataktan kalkarken dinç bi şekilde kalktım işin tuhafı ellerim çok uyuşuyo buna engel olamıyorum gece bile uyuşmayla kalkıyorum 4 aralıkta gittiğim zaman muhakkak sorucam dr. Papatyacım sende git uzun uzun gör yavrularını darısı uzun zamandır göremeyenlere

kadınız canım başınız saolsun allah geride kalanlara sağlık huzur versin .......

2013 çok saol şekerim hepimizin güzel evlilikleri olsun evimizden huzur sağlık mutluluk hiç eksik olmasın inşallah nice yılları eşlerimizle beraber geçirelim

çok saol canım benim

Sevgili cici mi cici,güsel mi güsel,alımlı mı alımlı , hoşmu hoş annelerim ve onların minikkkkkkk sabah şekerleriiiiiiiiiiii

Herkese kolay,sağlıklı,mutlu,huzurlu, bol güsel haberli bir gün diliyorum hepinize.. Testleri olanlara RABBİM yardım etsin, kontrolleri olanlara güsel görüşmeler diliyorum

Ağrı sızı olanlara(ben gbi) şifa diliyorummmmm

Veeeee günümüz güsel geçsin istiyorummmmmm

teşekkür ederim 2013 cümmm...

Bahar, şekercik, nifado, skrn82, gıda_pınar nasılsınız kızlar ? bebekleriniz nasıllar ?

2013 canım hoşgeldin :) ohh kızınıda gördün değme keyfine, teşekkür ederiz teyzesi içimiz rahatladı.senin sonuçlarda iyi çıktı dimi ? süpersin ya eğitimede katılmışsın :)) darısı bize artık.

papatya, canım çok saol.hallettik araba işinide, oğlumuz keyifle büyür inş içinde.dr kalbine bakarken aklıma sen geldin kızın geldi birde birkaç arkadaşın daha vardı aynı sıkıntııs sanırım onları düşündüm, iyi deyince bi oh dedim sizin adınızada şükürlerde bulundum.her randevuda yüreğimz ağzımızda ya.allah sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inş hepsinin.kızın oğlun nasıl ?

Kadınız, canım mekanı cennet olsun teyzenizin, allah sevenlerine sabır versin ... sen nasılsın ?

saol canım allah razı olsun

hepinize günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri
kadınız, Allah sabır versin canım başka acı göstermesin.
papatya, sana da keyifli buluşmalar bebişlerinle bende cuma görücem kızımı inşallah cmt de şeker yüklemesi yapılcak.
buarada hala isim bulumadık kızıma

benim de iştahım fena açıldı aklıma geleni yemek istiyorum.bugün yememeye çalışayım dedim elimin kolumun hali kalmadı sanki tabi hemen manava gidip aldım aklıma gelenleri ohhh yedim işte

Son düzenleme:
Selam herkeseeee
Canlar bu şeker yüklemesi nedir herkese mi yapılıyor benim doktor hiiiiiç bahsetmedi. Bir de tesanız aşısı ondan da bahsetmedi .:44::44::44:

Çooook geçmiş oldun canım.istırahat istirahat istirahat.... Rapor alıp bu hava yat kuzum sen guzeeeeel bi

herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ben birazdan bebeklerimi görmeye gideceğimmmmmmmmmmmm
güzel haberlerle dönerim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağlıklı, güzel ve bol huzurlu bir gün olsun hepimiz içinnnnnnnn

Canım benim böyle neşeli neşeli git neşeli neşeni katlanarak gel inşallah

Ben böyle şikayetlenince etrafımdakiler daha duuuuur bunlar iyi günlerin diyooooo

Hoş geldin kuzum

bu arada günde en az 2,5 lt su içmeyi unutmuyoruz kızlarrrr :)

Ya kış günü ne kadar zor oluyo unutuyorum hep... Kendime su içme alarmı koyayım

Başınız sagolsun canım.
Sen de benim gibi hem hamile hem kış günü taşınanlardansın demek kiiii . Ama ben hiç bi iş yapamıyorum. Yatışı pozisyonundayım

Tüm güzel dileklerin için teşekkür canım... Hepsi aynen senin için de geçerli....

Kuzum benim babane 3 aylık bebeğe isim mi konulurmuş diye azarı bastı. Doğmamış bebeye ne isim koyuyorsunuz diyeee.."Hiç utanma da yok bunlarda Mesutum mesutum diye ortalıkta geziyo. anam bunlar pek ehlaksız " diyoooo . .

Vakit
daralıyor amaaa senin aklında yok mu isim

aslında bir yönden eskiler de haklı ne deyim
ama adını koymasak ta varlığını inkar mı edeceğiz kaybedersek ki Allah kimseye yaşatmasın yazdıysa bozsun
sare ismi vardı ama kesin bizim akrabalar özellikle kadınlar sarı der kızıma
mehmet i söyletemiyorum memed diyolar
hatta mehmet eren diyemeyip memed ağan bile diyen var
o yüzden daha da zor oluyor işte :44:
efsa yada efsun ismi kulağıma hoş gelio ama anlamlı değil pek bilemedim :26:

canım buarada aşı için sağlık ocağındaki takibini yapan ebe hemşirende aramalıydı seni.kayıt yaptırmış mıydın?
doktorun neden bahsetmedi anlayamadım ama benim ikinci gebeliğim olduğu için tek dozdu 22.haftada yapıldı.20.haftadan sonra yapılıyor diye hatırlıyorum ilk gebelikte.4 hafta sonra ikinci dozu oluyosun.3.doz ise doğumdan sonra.
doğum sırasında sezaryen de olsa normal de olsa vücuduna bi şekilde kesi yapıldığından ve bebeğin göbeği de makasla kesildiğinden dolayı tetanoza karşı bebeği de seni de aşılamaları gerekiyor.bunun tek yolu da gebelikte aşı olmak.
şeker yüklemesi de 24-28.haftalarda yapılıyor.gebelerde yüksek şekerin yarattığı sorunlar olabiliyor aşırı yorgunluk ta belirtisiymiş mesela.yüksek çıkarsa diyetle filan olmadı ilaçla kontrol altına alınıyor diye biliyorum.bebeğin kilolu olma ihtimali varmış sonrasında da şeker hastası adayı olduğunu işaret edermiş yüksek çıkması.bebekte de şeker çıkabiliyormuş doğumdan sonra.bunlar başkalarından duyduklarım.ben yaşamadım doktoruma da ayrıca sormadım.inşallah da çıkmaz.

haklısın aç gitmekte fayda var.
bazen tekmeleri rahmime doğru oluyo.o zaman bi baskı hissediyorum. rahatsız ediyo. ağrı durumları arada oluyo durduk yerde, birde tuvaletimi tuttuğumda. olucak cnm ya son aya kadar ağrılar,kasılmalar,kramplar lar lar lar.. ama bunlar yaşanacak şeyler, aşırı olduğunda doktora danışmak lazım...

Efsun koyma ya gizemli bi şi olur sonra .... Şeyda ismini beğeniyorum ben .
Sizinkiler yine anlamlı bi şi ler söylüyor. Benim babane diyo ki " sen ne ismi koyarsan koy ben Celal diyeceğim diyor. Celal türküsü varmış da onun için

Hem sen koy ismini ismiyle yasasın inşallah. Olumsuzu düşünme Allah göstermesin basımıza öyle bir şey gelirse sabrını da verir ALLAH şimdi iken aklına getırme öyle şeyler

Sağlık ocağında kaydım yok. Yarın doktora sorayım gidince bariiiii

Candas ım.. iyiyiz çok şükür. grip olmuşum tek sıkıntım o şuan. Reyyan kızımız da iyi... tekmeleyip duruyor... bir dahaki kontrolümüz 22 aralıkta. şeker yüklemesi olacak o zaman işte. şükür ki ters bir durum yok bitanem yaa... senin bebiş nasıl bakalım??

Başın sağ olsun canım... Allah sabır versin.

Çooook geçmiş oldun canım.istırahat istirahat istirahat.... Rapor alıp bu hava yat kuzum sen guzeeeeel bi

off canım yaaa. malesef kasabadaki doktor cumaya kadar izinliymiş. ilçeye gitmekle de kim uğraşır ki şimdi

Candas ım.. iyiyiz çok şükür. grip olmuşum tek sıkıntım o şuan. Reyyan kızımız da iyi... tekmeleyip duruyor... bir dahaki kontrolümüz 22 aralıkta. şeker yüklemesi olacak o zaman işte. şükür ki ters bir durum yok bitanem yaa... senin bebiş nasıl bakalım??

Başın sağ olsun canım... Allah sabır versin.

off canım yaaa. malesef kasabadaki doktor cumaya kadar izinliymiş. ilçeye gitmekle de kim uğraşır ki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…