2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım evet sanırım Pelinin erken döllenme olmuş rica ederim tatlım bende 62 ile hamiş kaldım gel dert etme kiloları bebiş için herşeye değer

10-12 gün sonra umarım güzel haberi veririm
inşallah tatlım mübarek ramazan ayının yüzü suyu bereketi hürmetine müjdeni bekliyoruz

Naptın canım gittinmi, bebişi gördünüzmü ?
evet tatlım Rabbime binlerce şükürler olsunnnnn kalbi pıt-pıt atıyordu yavrumunnn bu benim sevinç gözyaşlarım oluyorrr dilerim hepimizin en güzel haberleri daim olsun :13:

sat 30 mayıs
Tokat'tan
yaş 37 kilo 65
kese görüldü
5 haftalık
ikinci bebek
tahmini cinsiyet erkek
merhaba canımm Tokat ı çok severim ablacığım orda hayırlı olsun bu arada ama tahmini cinsiyetin maşallah hepimize de yorum yapsana tahmini tahmini

şifaa canımın içi naptın gördün mü bebişini...
evetttt tatlım mm şükürler olsunnnn bu başka bir heyecan başka bi duygu Yarabbim ne çok büyüksünnn mucizeeee bu yaaa

sende hoşgeldinn
tahmini cinsiyet erkek derken canım:44:
he valla nasıl şaşırdıkkk

10 temmuzda gidecektimde o günde işlerimiz var canım annemler gelecek ya hazırlık yapıyoruz...

evett büyümüşlerdirr.... ayy ben ikiz istiyorum.. kardeşlerim ikiz benimde olur belki
hadi bakalımm sıradaki muayenede kimbilir 2 kese müjdenle aramıza dönersin

sende mi yhaaaaaaaa
bende çok istiyorum ama kesemiz tekti...
belki içinde iki bebiş vardır diye umutlanıyorum deli gibi
olsun tatlım herşey istediğimiz gibi gitse ne anlamı kalırdı ki yeterki bebişlerimiz sağlıklı-hayırlı olsunlar inşallah

ilki kızdı. bu da erkek olsun dedim...
hahahaha şimdi anlaşıldı

buraya göre erkek

ne ilginç bilgiler bunlar yahu ne kaaa cahilmişim meğer

işte rus takvimi de burada

Google Translate
aha burda da kız dedi hadi çık şu işin içinden

rus takvimine göre hamile kalan arkadaşlarımın %90ı cinsiyeti tutturdu... bende deneyin...
hımm aman sağlıklı-hayırlı olsun hepimizin bebişleri

canımm benim hadi beni yalnız bırakma bende tüp bebek tedavimle hemde 2. tedavimle almış oldum müjdemi okumuşsundur zaten ama neyse yazayım dedim inşallah test günün ne zaman tatlım gözümden mi kaçtı sen mi yazmadın :26: inşallah çok seviniriz müjdene çok duam olacak

aman yarabbim neler varmış neler

hah bu ipli işlemi duymuştummm

Maşaallah 30 kişi olmuşuz kızlar
canım hoş geldin geçmiş olsun kürtajın için ve şükürler olsun ki çok bekletmeden müjdenle aramızdasın

sifaa naptın gülümm :44:

bebişiniz göründümü
evettttt tatlımm ne garip bir duygu ki halaaaa etkisindeyimmmm pıt-pıtlar ne tatlıydıııı

nehirasi

kızlar hatırlıyorumda kızımı 7 haftalıkken gördük

6 haftalıkken gözkmemişti hatta konu açmıştım
hadi yaa demek konu bile açmıştın tabi görülmemesi normal herşeyin bi zamanı var

ayyyy kızlar nasıl bir duygu ki tarifi yine yok o pıt-pıtlar kalp atışı duymak ne müthişş bişii halaaaa etkisindeyimmmmm

slm kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu benide eklermisiniz listenize
yaş 24,kocaelindeyim ilk bebek,sat 1haziran

maşallah hepsine cevap vermişsin... tebrikler.. bebişlerin cinsiyetinden çok sağlıklı olması dileklerimle....

maşallah hepsine cevap vermişsin... tebrikler.. bebişlerin cinsiyetinden çok sağlıklı olması dileklerimle....
hiç birinizi atlamak istemiyorum alıntılayıp özenle cevaplarım her daim olacaktır amin canım aminn aynen tek duamız bu sağlıklı-hayırlı olmaları

sifaa çok sevindim canım yaa.. darısı bizlere inşallahh

yeni katılan hamişler hayırlı olsun keselerini bebişlerini bi de kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzel bende duyarım o pıt pıtları inş

acemilik işte bi sorum olacak da size ben kan testimi 27 haziranda yaptırdım doktora sonucu eşim göstermişti ben gitmemiştim 15 gün sonra gelin demişti şimdi ben gidince ben 5+4 günlük hamileyim kontrole 6+1 iken gidecem kalp atışları duyulur mu ki acaba ben gidince ne görecem sadece kese mi yoksa bebişi de mi :44:

masallah canim ya, ne guzel, darisi basimiza insallah, amiiiiiiinnn
kalp atışı siftahını ben açtım sanırım ayağımı sıkı sıkı sürttüm valla sizlerde çabucak en güzel haberlerinizi iletin inşallah

tatlım ben bugün 5+6 olmama rağmen vajinal ultrasonla duyduk gördük kalp atışını ve tabiki sende rahatlıkla hem kese hem kalp atışı görürsün

tşk ederim canım içimi rahatlattın benim daha önce bir kimyasal gebeliğim oldu bu bebişimde tedavi sonucu aşılamayla oldu çok korkuyorum ters bişeyler olacak diye zaman geçsede gitsem de görsem bi an önce hayırlısıyla

ayyyy kızlar nasıl bir duygu ki tarifi yine yok o pıt-pıtlar kalp atışı duymak ne müthişş bişii halaaaa etkisindeyimmmmm

o sesi duymak süperdir. ilk kızımınkini duyduğumda hisettiğim duyguyu halen ifade edemiyorum. bakalım, 2. bebişimin kalp atışını ne zaman duyacağım... tebrikler canım.. darısı bizim başımıza inşallah

bende pınar light süt içiyorum ama tiksinerek resmen kokuyo banada normal sanırım

canım neden light süt içiyorsunuz , birkaç arkadaş daha öyle içiyor sanırım, merak ettim.... ben diyetisyene gittim , hamilelik boyunca süt ve süt ürünlerinin tam yağlı olması gerektiğini söyledi bana.

ben yağlı içemediğim için light kullanıyorum normale sütü hiç sevmem ancak yağsız olunca içebiliyorum ayrıca kalsiyumu önemli olan ki light de olsa ayın kalsiyuma sahip cnm

kızlar merhaba..

benide listeye eklerseniz sevinirim sat 6 haziran yaş 25 - izmir muhtemel doğum 13 mart 2013 keseyi daha görmedik bakmadı doktorum küçüktür daha diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…