- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
canım bence 30 net hezimete uğrayacağın bir net değil.geçen sene 30 yapan gitmişti.
mutluluklar dilerim kuzum benim
Evi düzene sokup anca gelebildim bitanem bugünden itibaren ders çalısmaya da başladım insallah yetistirebilirim kuzum
asgulum ben de seni merak ediyordum kuzum ne zaman gelecek diye
cok sevindim iyi geçmesine de
Evi düzene sokup anca gelebildim bitanem bugünden itibaren ders çalısmaya da başladım insallah yetistirebilirim kuzum
kızlar ben bu alandan cok korkuyorum ya bitmeyecek sanki :18:
yazarak çalışıyorum ama malum zaman gidiyor
ne yapayım nasıl calısayım akıl verin.
yazayım da toplu bulunsun istiyorum ama yazmayınca 4 kitabı karıstırıp nasıl tekrar edicem
Rengina alan nasıl çalışılır bilmiyorum ama
Ben tarihten 3 kitaba bakarak özet çıkartarak ilerledim çok zamanımı alıyordu. Şimdi tekrarlarimda bakarim diyor dusunmustum ama hep özet okuyunca olayların akisini kaciriyoru tekrar yaparken tekrar detaylı kitap okumaya karar verdim.
Bence alınacak az zaman kaldı artık yazmayla ugrasma tek kitap okuyarak ilerlemegi de yetersiz buluyorsun her tekrarinda 1 kitabı okuyarak çalış.
Naçizane fikrim bu :18:
2tane kitabın cikarmisin zaten, en iyisi diğerlerini okuyarak ilerlemen.
ben de tarihi coğrafyayı vatandaslıgı yazarak calıstım canım. dediğin gibi özetten de bakınca eksik kalıyor
dağ gibi de 4 kitap var 2sinin özetini çıkardım diğer ikisinde ne yapayım diye düşünmekten ölecem
dediğin gibi yapsam daha iyi olacak sanırım ya
canım bence 30 net hezimete uğrayacağın bir net değil.geçen sene 30 yapan gitmişti.
Hadi ya:) gerçekten iyi mi
mutluluklar dilerim kuzum benim
tuğbam sağol. yargı almam, onun konu anlatımlısında gygk ve eğitimi genel olarak beğenmiyolar. ya 7 iklim ya ihtiyaç alıcam ama kararsız kaldım çok :26:
canım 50 soru vardı yanlış hatırlamıyosam. bence ilk deneme için gayet güzel bi net
canım beniiiimm mutluluklar dilerimmm
tuğbam sağol. yargı almam, onun konu anlatımlısında gygk ve eğitimi genel olarak beğenmiyolar. ya 7 iklim ya ihtiyaç alıcam ama kararsız kaldım çok :26:
canım 50 soru vardı yanlış hatırlamıyosam. bence ilk deneme için gayet güzel bi net
canım beniiiimm mutluluklar dilerimmm
kızlar ben bu alandan cok korkuyorum ya bitmeyecek sanki :18:
yazayım da toplu bulunsun istiyorum ama yazmayınca 4 kitabı karıstırıp nasıl tekrar edicem
kuzum yargının gkgy ve eğitim konu anlatımını ben de beğenmiyorum.ama alan için
yargı aldım çok güzel anlatımı.ve geçen sene yargı yayınları alıp adam akıllı çalışanlar gitti
bizim bölümde.
kuzum özet bence çok zamanını alır.kitabın üstüne notlar alarak ya da önemli yerlerin altını
çizerek çalışsanben özet çıkararak çalışamayanlardanım.kitaptan çalışınca not aldığım yerler
aklıma geliveriyo sınavda
2tane kitabın cikarmisin zaten, en iyisi diğerlerini okuyarak ilerlemen.
Sabah biraz ders calisip tekrar uyudum rüyamda sinava giriyordum 2 sınav olacakmisim 1. %40 i diğerinin %60'i alınacakmış. Ben 1. Ye giriyordum nasıl heyecanlıyım bildiğim herşeyi unutmuş gibiydim
Simdiye kadar girdiğim öss dgs kpss hiçbirine bu kadar iyi hazırlamadığım için heyecanımı olmadı. Ama bunda şimdiden rüyalarıma girmeye başladı
Rabbim utandirmasin, kolaylik sağlasın hepimize inşallah.
kuzum ben de öyle yapıcam artık şimdiye kadar bosa zaman harcadım
öyle yap kuzum az bir zaman kaldı zaten
sen naptın kuzum bitirdin mi alanı:18:
bitti sayılır kuzum
alan soru bankalarına başlayacağım artık
ama diğer bilimler kısmını sürekli tekrar yapmam lazım
sen deneme yapıyor musun kuzum alandan ?
kuzum yazmadan çalış bence. ben de bu aralar çok panik oldum ya, elim ayağım titriyo. geçen yıl bu zamanlar hiç böyle değildim. noldu bana anlamıyorum. kalbim hızlı hızlı çarpıyo. hiç bi ders yetişmicekmiş gibi geliyo. sen de yazarak çalışmaya devam edersen bunları yaşayabilirsin kuzum, o yüzden sık sık okuyarak çalış bence. ben yazarak çalışmıyorum ama yine de panik oldum işte. :26: uzaktan eğitime o kadar para verdim. eklene eklene sadce cum. edeb. eklendi. diğer dersler yok. ha bi de gydeki mat ve gk deki coğrafya videoları var o kadar. aldığıma alıcağıma pişman oldum yakızlar ben bu alandan cok korkuyorum ya bitmeyecek sanki :18:
aa kuzum şimdi iyice kafam karıştı yahu :26: tam ihtiyaca karar vermiştim ama bilemedim şimdikuzum yargının gkgy ve eğitim konu anlatımını ben de beğenmiyorum.ama alan için
yargı aldım çok güzel anlatımı.ve geçen sene yargı yayınları alıp adam akıllı çalışanlar gitti
bizim bölümde.
kuzum özet bence çok zamanını alır.kitabın üstüne notlar alarak ya da önemli yerlerin altını
çizerek çalışsanben özet çıkararak çalışamayanlardanım.kitaptan çalışınca not aldığım yerler
aklıma geliveriyo sınavda
kuzum yazmadan çalış bence. ben de bu aralar çok panik oldum ya, elim ayağım titriyo. geçen yıl bu zamanlar hiç böyle değildim. noldu bana anlamıyorum. kalbim hızlı hızlı çarpıyo. hiç bi ders yetişmicekmiş gibi geliyo. sen de yazarak çalışmaya devam edersen bunları yaşayabilirsin kuzum, o yüzden sık sık okuyarak çalış bence. ben yazarak çalışmıyorum ama yine de panik oldum işte. :26: uzaktan eğitime o kadar para verdim. eklene eklene sadce cum. edeb. eklendi. diğer dersler yok. ha bi de gydeki mat ve gk deki coğrafya videoları var o kadar. aldığıma alıcağıma pişman oldum ya
aa kuzum şimdi iyice kafam karıştı yahu :26: tam ihtiyaca karar vermiştim ama bilemedim şimdiyalnız bizde şöyle bi durum vardır bence tüm yayınlar bizde diğer derslerden kopyala yapıştır yapmışlardır.
aynen kuzum, hiçbişey belli değil karambole. her gün bakıyorum video falan yok. en iyisi bir an önce kitap alıp çıkan alan kitabına çalışmak. onun da güvenilirliği tartışılır ama napalım yapcak bişey yok.
öyle yapmaya karar verdim sedom baska türlü yetişmcek of off napıcaz biz valla
sizinki de ne zaman belli olacak artık 2 kaldı yagecen yıl bize yaptıklarını yapmaya mı calısıyorlar nedir
madem yetiştiremiyorsun soru hazırlamayı ne diye son ana bırakıyorsun
ay valla bu ösym başlı başına hastalık sebebi
ben gidip bir gkgy denemesi mi çözsem eğitim mi çözsem ne yapsam karar veremedim ya
aynen kuzum, hiçbişey belli değil karambole. her gün bakıyorum video falan yok. en iyisi bir an önce kitap alıp çıkan alan kitabına çalışmak. onun da güvenilirliği tartışılır ama napalım yapcak bişey yok.
yüreğinin sesini dinle rengomben gygk çözmeye korkuyorum :18:
yıldönümünüz kutlu olsun