- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
bayıldım fotoya, aynı ben
merhaba canlarım dün çarşıda işim vardı giremedim alandan konu çalıştım şimdiye kadar egitim .alan cografya ,sosyal bilimlerin temelleri (14 ders),tarihtendende çdt hariç diğerleri bitti bunun dışında gkgy den mat türkçe ve vat. a hiç bakamadım sizce nasıl kaplumbaga hızı ile tin tin ilerliyorum .
yarın konyaya gidiyoruz kaynımın düğününe 1 hafta yokum ama yanıma aç konu kapa soru ihtiyacı alacam sabahları erken kalkıyorum herkes uyanana kadar çözücem inşallah
kendinize çok iyi bakın gr
niloşum bence oraya giderken türkçeyi al, ses olsa da onu halledebilirsin, dilbilgisi konuları çok da sözel değil. çtd ve vat için sessiz bi ortam lazım. onları gelince halledersin. matta al yanına, o da sayısal. gürültü olsa bile tınlamaz sorularını çözersin
benim de geo, vat duruyo. çalış çalış çalış bitmiyo bu dersler ya
kızlar bugün ihtiyaç tg2 eğitimi çözdüm. 66,25 netim var ne güzel 70 e çıkmıştım, ordan inmek istemiyorum yaa
kızlar şu soruda son kısma takıldım. son kısmını yazıyorum sadece
... çalışma sürecinde öğrencilerin değişik aletlerden yararlanarak, özgün araçlar tasarlayarak sergilediklerini ve durum muhasebesi yapma aşamasına katkı sağladıkları görülür.
bu cümlede öğrencilerin kazanım düzeyini soruyor. özgün araçlar beni senteze götürdü, fakat durum muhasebesi yaptıkları için değerlendirmeyi işaretledim. sentez olucakmış. anlamadım :26: