İnşallah güzelce çalışabilirsin canım. Yeni topiği bir an önce açalım dediğin gibi.kızlar dün resmen 2015 kpss ye çalışmaya başladım netten video izleyerek. bi çalışma planı yaptım ama pazartesi uygulamaya başlıcam şimdilik ısınmaya çalışıyorum. belisim semim yeni bi topik açın da ordan devam edelim...
sağ ol badem, inşallah hepimiz için öyle olurhayırlısı olsun hakkınızda holofira. Allah kolaylık versin
inşallah canımcım inşallahİnşallah güzelce çalışabilirsin canım. Yeni topiği bir an önce açalım dediğin gibi.
Kolaylıklar diliyorumkızlar dün resmen 2015 kpss ye çalışmaya başladım netten video izleyerek. bi çalışma planı yaptım ama pazartesi uygulamaya başlıcam şimdilik ısınmaya çalışıyorum. belisim semim yeni bi topik açın da ordan devam edelim...
sağ ol tatlımKolaylıklar diliyorum
77 ya da 79 almıstı o kuzu atanmıstır yanikızlar mantar kaya falan naptı atandı mı* haberiniz var mı
kızlar mantar kaya falan naptı atandı mı* haberiniz var mı
aaa cidden mi neden öyle yapmıs ki atanma puanı vardı yanlıs mı hatırlıyorumGülüm Kasım'ı bekliyo o,tercih yapmadı.Memurluk puanı 91 hatunun.
aaa cidden mi neden öyle yapmıs ki atanma puanı vardı yanlıs mı hatırlıyorum
Hımm ne diyim kendi bilir o zaman kuzu hayırlısıyla atanır inşallah. :)Doğru hatırlıyon balım ama sınırdan gidecekti.Şimdi cillop gibi bir yere yerleşir inşallah.
Hımm ne diyim kendi bilir o zaman kuzu hayırlısıyla atanır inşallah. :)
Tamam kuzum açıyorum o zaman şimdi. Bu topiği de adminler kapatsın bildireyim de. Bizimle açıldı bizimle kapansınbelisism kimsenin yeni topic açacağı yok tatlım bence sen aç da başlayalım ufaktan...
mantarı bende merak ediyordum..hayırlı haberlerini alırız inş..
Aynen canım 2013ten beri konu kapatıp açıyoruz böyle. Hayırlısı olsun.Ah ahhh neler yazdik ne dertler paylastik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?