2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kuzum yazmadan çalış bence. ben de bu aralar çok panik oldum ya, elim ayağım titriyo. geçen yıl bu zamanlar hiç böyle değildim. noldu bana anlamıyorum. kalbim hızlı hızlı çarpıyo. hiç bi ders yetişmicekmiş gibi geliyo. sen de yazarak çalışmaya devam edersen bunları yaşayabilirsin kuzum, o yüzden sık sık okuyarak çalış bence. ben yazarak çalışmıyorum ama yine de panik oldum işte. :26: uzaktan eğitime o kadar para verdim. eklene eklene sadce cum. edeb. eklendi. diğer dersler yok. ha bi de gydeki mat ve gk deki coğrafya videoları var o kadar. aldığıma alıcağıma pişman oldum ya

aa kuzum şimdi iyice kafam karıştı yahu :26: tam ihtiyaca karar vermiştim ama bilemedim şimdi :KK14: yalnız bizde şöyle bi durum vardır bence tüm yayınlar bizde diğer derslerden kopyala yapıştır yapmışlardır.

keşke yardımcı olabilsem sana kuzum :KK50:
geçen sene benim yargının alan kitabını almamamın en büyük nedeni
gygk ve eğitim konu anlatımını beğenmemiş olmamdı.ama sınavdan sonra
yargının bizim alanda çoğu soruyu tutturmuş olduğunu gördük.
şu an yapabileceğin en akıllıca şey bir tanesini alıp hemen çalışmaya başlamak :KK19:

sağol kuzum :KK16::KK16:
sen kendi imkanlarınla çalışmaya calıs kuzum ya bunları beklersen gec kalırsın :18:

keşke yardımcı olabilsem sana kuzum :KK50:
geçen sene benim yargının alan kitabını almamamın en büyük nedeni
gygk ve eğitim konu anlatımını beğenmemiş olmamdı.ama sınavdan sonra
yargının bizim alanda çoğu soruyu tutturmuş olduğunu gördük.
şu an yapabileceğin en akıllıca şey bir tanesini alıp hemen çalışmaya başlamak :KK19:
canlarım dediğiniz gibi ben bir an önce bi kitap alıp çalışıcam. uzaktan eğitimden de bi cacık çıkmadı çünkü.
olduğu kadar artık napalım kızlar.
eskiden kpss kitaplarına zevkle bakardım. artık kitap sitelerinde romanlara gözüm kayıyo. roman okumayı o kadar özledim ki. şu sıralar aklımda sarah jio nun kitapları var. sınavdan çıktığım gibi romana başlıcam :KK1:

aynen öyle linkam. :KK9:

inşallah bi dahaki denemende 70 netleri görürsün kuzum :KK16: aynen öyle ben de söz+nişan+kpss sürecindeydim, ama söz hazırlıklarına mayısa kadar ara verdim :KK1: şu ay konuları bitirme derdindeyim ama bitmiyor bitmiyor :KK14: alandan sadece edebiyata çalıştım. tarihten dün tekrara başladım ama baya vaktimi alacak gibi duruyor. vatandaşlığa, geoya hiç başlamadım. matla türkçeye de bi göz gezdirmem gerek

aynen morisim. ben de böyle diyorum ama daha sonava hiç mi hiç hazır değilim. bi 5 ay daha verseler hayır demem :KK17:

kızlar bugün fem tg2 eğitimi çözdüm. 71,25 netim var. yarın ve öbürgün beyaz kalem ve pegemin tg1 eğitimlerini çözücem. bakalım onlar nasıl. her yayını bi gözden geçireyim dedim :KK53:
Canım sedefim duan kabul oldu sanırım. Dün pegemin onlu denemesinden ilkini çözdüm tam 70 net yaptım :KK52: Türkçe ve coğrafyayı fulledim :KK53: çok mutlu oldum:nazar::21: sana da maşallah artmış netin :KK16: hem nişan hazırlıkları yapıp hem de bu kadar iyi netler yapıyorsan ne mutlu yavrum sana. Hazırlıklara ara vermişsin daha da iyi netler yaparsın :KK23:
ay kuzum çok sıkılıyorum artık ya gelse de kurtulsak diyorum ..

Gelcek morisim gelcek çok az kaldı zaten :18: sedefin dediği gibi birkaç ay verseler keşke:KK31:

Canım sedefim duan kabul oldu sanırım. Dün pegemin onlu denemesinden ilkini çözdüm tam 70 net yaptım :KK52: Türkçe ve coğrafyayı fulledim :KK53: çok mutlu oldum:nazar::21: sana da maşallah artmış netin :KK16: hem nişan hazırlıkları yapıp hem de bu kadar iyi netler yapıyorsan ne mutlu yavrum sana. Hazırlıklara ara vermişsin daha da iyi netler yaparsın :KK23:

Gelcek morisim gelcek çok az kaldı zaten :18: sedefin dediği gibi birkaç ay verseler keşke:KK31:

ayyyy çok sevindim holofiram :KK48: maşallahh tü tü tü :nazar: Rabbim daha da arttırsın inşallah kuzum :KK16: dün ben pegem tg çözdüm eğitimden 60 netim çıktı kuzum. eğitimden bi çıkıyorum bi düşüyorum. anlamadım bende. :44: bugün beyaz kalem çözcem bakalım :KK6:

ayşegülüm ben tgleri çözüyorum, o yüzden bilemicem kuzum :44: ama tgler arasında en çok femi sınav formatına uygun buldum.
Tg lerden en cok femi uygun buluyorum bende sedefim ama digerlerini de çözmeye çalışıyorum
Bunlara ek olarak bir de normal deneme almak istiyorum ama karar veremedim ne alsam :KK43:

kızlar beyazkalemi çözdüm. 68,75 netim çıktı. anlamadığım bi soru var ama fotosunu şu an çekemiyorum, akşama size göstericem.
şu ana kadar fem,7iklim,ihtiyaç,yargı,pegem,beyaz kalem tgleri çözdüm
aralarında en iyileri fem, ihtiyaç, 7iklimdi.
pegem çok saçmaydı, hiç çözmekle vakit kaybetmeyin.
7iklim acayip dikkat etmenizi sağlıyo. sorulardan ufak ayrıntılar gizli. odaklanamıyorsanız 7 iklim sizi kendinize getirir =)
fem, ihtiyaç kpss ye en uygun denemelerdi. mutlaka çözülmesi gerekiyor.
yargı fena değil, arada çözülebilir.
beyazkalemde değişik kavramlar var. hiç duymadığım, ya da duyduğum ama x özelliğini bilmediğim şeyleri beyaz kalem öğretiyo.
bunlar yalnızca eğitim tgleri yorumum kızlar, gygk yi bilmiyorum.

Tg lerden en cok femi uygun buluyorum bende sedefim ama digerlerini de çözmeye çalışıyorum
Bunlara ek olarak bir de normal deneme almak istiyorum ama karar veremedim ne alsam :KK43:

bence 7iklim de iyi olabilir kuzum. deneme olarak bilmiyorum ama soruları kaliteli. geçen yıl pegem denemesi almıştım, onu hiç beğenmemiştim, pegem alma kuzum

kızlar beyazkalemi çözdüm. 68,75 netim çıktı. anlamadığım bi soru var ama fotosunu şu an çekemiyorum, akşama size göstericem.
şu ana kadar fem,7iklim,ihtiyaç,yargı,pegem,beyaz kalem tgleri çözdüm
aralarında en iyileri fem, ihtiyaç, 7iklimdi.
pegem çok saçmaydı, hiç çözmekle vakit kaybetmeyin.
7iklim acayip dikkat etmenizi sağlıyo. sorulardan ufak ayrıntılar gizli. odaklanamıyorsanız 7 iklim sizi kendinize getirir =)
fem, ihtiyaç kpss ye en uygun denemelerdi. mutlaka çözülmesi gerekiyor.
yargı fena değil, arada çözülebilir.
beyazkalemde değişik kavramlar var. hiç duymadığım, ya da duyduğum ama x özelliğini bilmediğim şeyleri beyaz kalem öğretiyo.
bunlar yalnızca eğitim tgleri yorumum kızlar, gygk yi bilmiyorum.
maaşallah kuzum netlerin cok güzel :nazar:
Kuzum bizim memlekette tg denemelerinin fotokopisini satan bir kırtasiye vardı gelmeden almıştım
tamam kuzucum:KK16:
bence de kuzum, 7iklim yargı fem iyidir kuzum onlardan al

işte şu soru kızlar :26:
http://www.hizliresimyukle.com/image/BMj
balık kılcıgı mı ya ne değişik soru :26:

resim diyor kavram karikatürü de olabilir ay bilemedim.

Son düzenleme:
bi tane sınıf öğretmenliği alan denemesi indirdim, soruları görünce şok oldum :KK14:
trigonometri bile var ya :KK43:
dünya coğrafyasıdır bilmemne.. bütün alanların ortaklaşa sınavı olmuş ya :KK14:

Son düzenleme:
X