2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

sağol morisim anladım
canım o sorunun açıklamasında şöyle diyor. şıkların hepsi problem durumunu açıklayabilir, fakat sonuçları en kısa yoldan elde etmenin yolu ankettir diyor. soruda da en kısa yolu soruyo ya o yüzden anket herhalde ankette de işte bu probleme yönelik sorular hazırlanarak öğrenilebilir.

kızlar yargıyı çözdüm. dünkü 7 iklimden sonra baya dikkatli çözdüm 70,25 netim var.

şu soruya bi bakar mısınız?

öğretmen uğur bey, haftanın belli olmayan günlerinde, öğrencilerinin çözdüğü dört probleme bazen 2 artı, bazen 3 artı vererek onları ödüllendirmektedir.
hangi pekiştirme tarifesi kullanılmıştır?
a) sabit aralıklı
b) değişken aralıklı
c) sabit oranlı
d) değişken oranlı
e)sürekli

aslında ben bu soruda şıklarda olmayan katışık pekiştirme olduğunu düşünüyorum :26:

Hiç çalışmadıysan ve sınava Temmuz'da gireceksen yapacak çok da bir şey yok o zaman.
çalışmaz olur muyum çok emek verdim ben şu an matematikten son 4 konum kaldı onun dışında çağdaş ve geometri var.tek sıkıntım tarihten netlerimi yükseltmemiş olmam.dün oturup baktım dikkatsizlikten olduğu sonucuna vardım şimdilik daha yavaş çözeceğim.çünkü genelde gk 30 dk da bitiyorum.

sağol canım başaracağım inşallah

cevap b mi?...................

inşallah canım. benim de tarihim sıkıntılı biraz, o yüzden nasıl yardımcı olurum bilemedim, ama genel olarak dediğim gibi tarihten bol tekrar istiyo, çünkü çok çabuk unutuluyo
cevap b mi?...................

hayır canım :26: cevab c miş.
bence soruda hep değişken aralık var, belli olmayan günlerde diyor. hem de sabit oran var, 4 probleme diyor.

anketi anladım canım..
denemen maşallah süper yapmışsın canım
soruda hem sabit oran var hem değişken aralık :26:

anketi anladım canım..
denemen maşallah süper yapmışsın canım
soruda hem sabit oran var hem değişken aralık :26:

bana da öyle geldi kuzum. neyse böyle bi soru kpss de gelmez. gelse de iptal olur. acaba bi tek ben mi öyle düşünüyorum dedim, göremediğim bişey mi var acaba dedim ama sen de benim gibi düşünmüşsün kuzum :13:

sedefim maaşallah denemene
soruya ben değişken oranlı derdim ama sabitse eğer ,her 4 problem çözdüklerinde veriyor ya acaba öyle mi düşünmüşler:26:

Pöfff bi de bu cevaplarla sınava hazırlanıyom yaaa..

Kendimi dövesim var.

sedefim maaşallah denemene
soruya ben değişken oranlı derdim ama sabitse eğer ,her 4 problem çözdüklerinde veriyor ya acaba öyle mi düşünmüşler:26:
bence de o 4 problemi düşünerek sabit oranlı demişler kuzum. sadece davranış yönünden bakmışlar olaya. ama orda bi de haftanın belli olmayan günlerinde demiş. bunu demesi de değişken aralıklıya götürüyo beni. çözümünde sadece davranışın sabit olduğunu yazmış, zamandan bahsetmemiş. bence cevap birleşik olucak. 2 si de var bariz
Pöfff bi de bu cevaplarla sınava hazırlanıyom yaaa..

Kendimi dövesim var.

kuzum 7iklimin soruları çok sıkıntılıydı, netlerim yerlere düştü yani gördük. bence kaale almıyalım kendisini

Bizim de bugün deneme vardı,kızlar benim Türkçe fena ya.

Bizim de bugün deneme vardı,kızlar benim Türkçe fena ya.

yavruşum Türkçe'de genel anlamda bi düşüş var. bizim dershanedekiler de aynı şeyden müzdarip. femin 3. denemesini olduk en son, çoğunun 10-12 yanlışı çıkmış Türkçe'den. senin fenaysa millet napsın

kızlar ben artık hiç ama hiç uğrayamaz oldum. Rabb'im hepinize zihin açıklığı ve çalışma azmi versin

Son düzenleme:

Nilüm biz de uğruyoz ama eski tadımız yok,kafalar bi milyon.

canımmm nerelerdesin sen nasılsın iyi misin kuzum
Nilüm biz de uğruyoz ama eski tadımız yok,kafalar bi milyon.

aynen valla linkam. ben de çtd tekrarına başladım. sanki ilk defa çalışıyo gibiyim.

merhaba canlarım dün çarşıda işim vardı giremedim alandan konu çalıştım şimdiye kadar egitim .alan cografya ,sosyal bilimlerin temelleri (14 ders),tarihtendende çdt hariç diğerleri bitti bunun dışında gkgy den mat türkçe ve vat. a hiç bakamadım sizce nasıl kaplumbaga hızı ile tin tin ilerliyorum .
yarın konyaya gidiyoruz kaynımın düğününe 1 hafta yokum ama yanıma aç konu kapa soru ihtiyacı alacam sabahları erken kalkıyorum herkes uyanana kadar çözücem inşallah
kendinize çok iyi bakın gr

Vatandasligi orada 2 kez baştan sona okusan sana büyük yarari olur nilkon
Iyi yolculuklar şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…