2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

neler söyledi bize de söyle

10 aylık emeğin boşa gitcek,salma kendini dedi.alanı epey toparladın,neden daha iyi olmayasın dedi.evet ben seni çok mutlu edebilirim ama atanmanın vereceği mutluluğu düşün bir de sen gerçekten çok iyisin ne olur pes etme son 2 ay çok önemli var gücünle asıl ve beni kurtar didi.

ahahaha sonunda yine kendine bağladı yani
neyse şaka bir yana doğru dimiş enişte

amin canım sağ olasın maşallah sedefim sen hemen hemen her yayından çözüyorsun biz dershanede feminkini oluyoruz kendim de pegem aldım. arkadaşlarla her hafta deneme yapcaz artık o bitince de başka bir şey alcaz. çok az kaldı sınava, korkmaya başladım :18: hiçbir şey bilmiyormuşum gibi hissediyorum canım ya sana bir şey sorcam bende 2013 ihtiyaç denemsi var onları çözsem mi, vakit kaybı olur mu? içinde çağdaş ve mantık yok :26:

selam kızlarım pek ugrayan yok buralara artık

kuzum biliyorum burayı çok ihmal ettim ben de
sınava çok az bir süre kaldı internete takılınca çıkamıyorum bir daha.
dershaneye gitmediğim günlerde deneme çözüyorum alan çalışıyorum
geçen sene havalar ısındıkça ben kendimden geçmiştim.bu sene aynı hataya
düşmek istemiyorum rengişim
rengişim haddim değil belki ama bence sen de çok takılma kuzum nette.şu kalan süre
çok önemli bizim için

Son düzenleme:
kuzum ya cok haklısın bazen cok takılıyorum bazen hiç girmiyorum ne bileyim sınava yaklastıkca elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum ne yapacagımı bilmez haldeyim

daha dikkatli olcam kuzum haddin olmaz olur mu hem
gidip yemek yıyeyım

bence de kuzum, 7iklim yargı fem iyidir kuzum onlardan al

işte şu soru kızlar :26:
http://www.hizliresimyukle.com/image/BMj

canım zihin haritasında ortaya bi kavram yazılır etrafına bu kavramla ilgili aklına ne gelirse yazabilirsin.. birbiri ile ilişkili olmak zorunda değil tamamen öznel yani sen ilişkilendirdiysen olay bitmiştir..
kavram karikatüründe ortaya bi kavram yazıp etrafına kavramla ilişkili başka şeyleri yazmak yok diye biliyorum..

kızlar malum sınav yaklaştı o yüzden bende gelemiyorum buraya pcyi açınca aklıma izlemediğim diziler geliyor takılmaktan korkuyorum..

ay ne güzel iki ay sonra kurtulacaksınız benim daha beş ay var

ooyy badem : zaman çok çabuk geçiyo kuzum ya sıkma canını

alandan dolayı mı kızcem

ders için mi
biri de beni bir kalaylasa sevaba girer valla
evet kuzucum
Geçen yıl bizim yaptığımız hatayı yapma.Herkes aynı durumda.Bol bol oku sözel kısımları.Gerisi tevekkül zaten.Motivasyon çok önemli.
linkam bize mat2 koymuşlar, hadi dedim fizik kimya biyo var tamam. ama genel matematikten kasıtları mat1 sanmıştım. genel coğrafyadan kasıtları gk deki coğrafya sanmıştım. işin içine trigonometri, cebir, dünya coğrafyası, ilk türkler midir nedir, bir sürü şey girmiş. südyalar, kşatriyalar, elamlar kim bunlar abovvv kafayı yicem
çözüyorum kızçem, ama sadece eğitimden. inşallah yakında gygk ye de başlıcam. bence 2013 ihtiyaçları çözme kuzum. hadi çtd yi başka testlerden de çözersin 3 sorudan bişey farketmez; ama mantık sorularının olmadığı bi deneme, en başta vakit olarak seni kandırır. mantık soruları vakit alıyo çünkü. geçen yıldan kalan eğitim denemelerini çöz, o pek fark etmez; ama gygk çözme kuzum
canım benim ya sağol. şimdi sen öyle deyince bi kez daha okudum. gerçekten de kavram haritası değil. dışardan baktığımızda resim falan diyo karikatür gibi geliyo ama okuduğumda anladım canım öyle olmadığını. sağol morisim
badem ya benim de 5 ayım olsa keşke.

selam güzellerim ben uyku düzenimi sağlamaya calısıyorum en son yani bugün 10 gibi uyandım:124: 9da kalkcam zamanla ınsalah
ah ah keşke bizim de 5 ayımız olsa kuzum ya ama zaman cabuk geçiyor bir bakmıssın girmişsin sınava
sedom onu soracaktım biz şu hediye gelen yediiklim gkgy.yi çözmeyelim mi:26:

rica ederim tatlım..

canım lütfen stres yapma günde 4 saat ders çalışıyorsan bunun 2 saatini alana ayır kalan 2 saatte de eğitim ve gkgy bak.. ama gününün yarısını alana ver ve rahat ol şunu unutma canım sınıf öğretmenlerinin hepsine aynı konular eklendi. hepsi aynı dertten muzdarip.. onların için de tm ci var diyebilirsin canım ama onlarında diğer kısımda eksikleri olabilir.. sen sadece alanla ilgili kaynak oku canım.. Bol bol oku.. Ve hep atanacağım yapacağım de yani sen önce alanı yapacağına inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…