kuzum yazmadan çalış bence. ben de bu aralar çok panik oldum ya, elim ayağım titriyo. geçen yıl bu zamanlar hiç böyle değildim. noldu bana anlamıyorum. kalbim hızlı hızlı çarpıyo. hiç bi ders yetişmicekmiş gibi geliyo. sen de yazarak çalışmaya devam edersen bunları yaşayabilirsin kuzum, o yüzden sık sık okuyarak çalış bence. ben yazarak çalışmıyorum ama yine de panik oldum işte. :26: uzaktan eğitime o kadar para verdim. eklene eklene sadce cum. edeb. eklendi. diğer dersler yok. ha bi de gydeki mat ve gk deki coğrafya videoları var o kadar. aldığıma alıcağıma pişman oldum ya
aa kuzum şimdi iyice kafam karıştı yahu :26: tam ihtiyaca karar vermiştim ama bilemedim şimdiyalnız bizde şöyle bi durum vardır bence tüm yayınlar bizde diğer derslerden kopyala yapıştır yapmışlardır.
sağol kuzum
sen kendi imkanlarınla çalışmaya calıs kuzum ya bunları beklersen gec kalırsın :18:
canlarım dediğiniz gibi ben bir an önce bi kitap alıp çalışıcam. uzaktan eğitimden de bi cacık çıkmadı çünkü.
keşke yardımcı olabilsem sana kuzum
geçen sene benim yargının alan kitabını almamamın en büyük nedeni
gygk ve eğitim konu anlatımını beğenmemiş olmamdı.ama sınavdan sonra
yargının bizim alanda çoğu soruyu tutturmuş olduğunu gördük.
şu an yapabileceğin en akıllıca şey bir tanesini alıp hemen çalışmaya başlamak
Canım sedefim duan kabul oldu sanırım. Dün pegemin onlu denemesinden ilkini çözdüm tam 70 net yaptım
aynen öyle linkam.
inşallah bi dahaki denemende 70 netleri görürsün kuzumaynen öyle ben de söz+nişan+kpss sürecindeydim, ama söz hazırlıklarına mayısa kadar ara verdim şu ay konuları bitirme derdindeyim ama bitmiyor bitmiyor alandan sadece edebiyata çalıştım. tarihten dün tekrara başladım ama baya vaktimi alacak gibi duruyor. vatandaşlığa, geoya hiç başlamadım. matla türkçeye de bi göz gezdirmem gerek
aynen morisim. ben de böyle diyorum ama daha sonava hiç mi hiç hazır değilim. bi 5 ay daha verseler hayır demem
kızlar bugün fem tg2 eğitimi çözdüm. 71,25 netim var. yarın ve öbürgün beyaz kalem ve pegemin tg1 eğitimlerini çözücem. bakalım onlar nasıl. her yayını bi gözden geçireyim dedim
ay kuzum çok sıkılıyorum artık ya gelse de kurtulsak diyorum ..
Canım sedefim duan kabul oldu sanırım. Dün pegemin onlu denemesinden ilkini çözdüm tam 70 net yaptımTürkçe ve coğrafyayı fulledim çok mutlu oldum sana da maşallah artmış netin hem nişan hazırlıkları yapıp hem de bu kadar iyi netler yapıyorsan ne mutlu yavrum sana. Hazırlıklara ara vermişsin daha da iyi netler yaparsın
Gelcek morisim gelcek çok az kaldı zaten :18: sedefin dediği gibi birkaç ay verseler keşke
Mutlu hafta sonları canlarım
Saolasin tatlimm
Kızlar deneme alacağım bana önerebileceginiz birşey var mı??
Tg lerden en cok femi uygun buluyorum bende sedefim ama digerlerini de çözmeye çalışıyorumayşegülüm ben tgleri çözüyorum, o yüzden bilemicem kuzum :44: ama tgler arasında en çok femi sınav formatına uygun buldum.
Saolasin tatlimm
Kızlar deneme alacağım bana önerebileceginiz birşey var mı??
Tg lerden en cok femi uygun buluyorum bende sedefim ama digerlerini de çözmeye çalışıyorum
Bunlara ek olarak bir de normal deneme almak istiyorum ama karar veremedim ne alsam
kızcem fem iyidir ve yediiklim
ya bir de ben alan denemesi tg bulamıyorum nette siz nerden buluyorsunuz
bence 7iklim de iyi olabilir kuzum. deneme olarak bilmiyorum ama soruları kaliteli. geçen yıl pegem denemesi almıştım, onu hiç beğenmemiştim, pegem alma kuzum
Pegem cok saçmaydi kuzum onu hiç sevmiyorum suan aklımda yediiklim yargı fem var
maaşallah kuzum netlerin cok güzelkızlar beyazkalemi çözdüm. 68,75 netim çıktı. anlamadığım bi soru var ama fotosunu şu an çekemiyorum, akşama size göstericem.
şu ana kadar fem,7iklim,ihtiyaç,yargı,pegem,beyaz kalem tgleri çözdüm
aralarında en iyileri fem, ihtiyaç, 7iklimdi.
pegem çok saçmaydı, hiç çözmekle vakit kaybetmeyin.
7iklim acayip dikkat etmenizi sağlıyo. sorulardan ufak ayrıntılar gizli. odaklanamıyorsanız 7 iklim sizi kendinize getirir =)
fem, ihtiyaç kpss ye en uygun denemelerdi. mutlaka çözülmesi gerekiyor.
yargı fena değil, arada çözülebilir.
beyazkalemde değişik kavramlar var. hiç duymadığım, ya da duyduğum ama x özelliğini bilmediğim şeyleri beyaz kalem öğretiyo.
bunlar yalnızca eğitim tgleri yorumum kızlar, gygk yi bilmiyorum.
tamam kuzucumKuzum bizim memlekette tg denemelerinin fotokopisini satan bir kırtasiye vardı gelmeden almıştım
balık kılcıgı mı ya ne değişik soru :26:bence de kuzum, 7iklim yargı fem iyidir kuzum onlardan al
işte şu soru kızlar :26:
http://www.hizliresimyukle.com/image/BMj
maaşallah kuzum netlerin cok güzel
tamam kuzucum
balık kılcıgı mı ya ne değişik soru :26:
resim diyor kavram karikatürü de olabilir ay bilemedim.