2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

işte şu anki durumumuz kızlarrr

Eki Görüntüle 1068952
bayıldım fotoya, aynı ben

niloşum bence oraya giderken türkçeyi al, ses olsa da onu halledebilirsin, dilbilgisi konuları çok da sözel değil. çtd ve vat için sessiz bi ortam lazım. onları gelince halledersin. matta al yanına, o da sayısal. gürültü olsa bile tınlamaz sorularını çözersin
benim de geo, vat duruyo. çalış çalış çalış bitmiyo bu dersler ya

kızlar bugün ihtiyaç tg2 eğitimi çözdüm. 66,25 netim var ne güzel 70 e çıkmıştım, ordan inmek istemiyorum yaa

kızlar şu soruda son kısma takıldım. son kısmını yazıyorum sadece
... çalışma sürecinde öğrencilerin değişik aletlerden yararlanarak, özgün araçlar tasarlayarak sergilediklerini ve durum muhasebesi yapma aşamasına katkı sağladıkları görülür.

bu cümlede öğrencilerin kazanım düzeyini soruyor. özgün araçlar beni senteze götürdü, fakat durum muhasebesi yaptıkları için değerlendirmeyi işaretledim. sentez olucakmış. anlamadım :26:

sedefim baya kötü hastayım grip gittikçe agırlaştı yanıma vat. alayım türkçeye sakin ve ayrıntılı bakmam gerek bide egitim aç konu kapa soru bu kadar yeter heralde o da bakabilirsem
sevdalinkam dikkat ederim inş. canım

Son düzenleme:

ahh niloşum ya, bu hastalık ancak dinlenmeyle geçer ama nerde dinlenilcek. hep ders ders.. tamam o zaman öyle yap, o eğitim aç kapa geçen yıl bende vardı. hem soru hem tekrar açısından yanında eğitim bilimleri için rahatlıkla yeterli olur zaten

sedom ben de sentez derdim sanırım:26:
çünkü durum muhasebesi AŞAMASINA katkı sağladıklarını söylüyor yani henüz orada değiller. o aşamaya geçmemişler sente basamağında olunca değerlendirmeye ön hazırlık da yapılır ya ben böyle anladım:44:

Soruyu sonuna kadar okumak lazım,ben de özgünü görüp sazanlardım senteze.

aaa evet kuzum ya, doğru diyosun. ben onu direkt yapmışlardır diye algıladım :26: çok dikkatli okumak gerekiyo
Soruyu sonuna kadar okumak lazım,ben de özgünü görüp sazanlardım senteze.

cevap sentez zaten kuzum. ben son cümleye takıldığım için değerlendirme yaptım. ama zaten son cümlede değerlendirme aşamasına daha gelmediklerini, sadece sentezin buna katkı sağlayacağından bahsediyo

Vuhuuu...

Kolay ama zor soru.

Nilüm biz de uğruyoz ama eski tadımız yok,kafalar bi milyon.

deme öyle kuzum ya :26: Rabbim ağzımızın tadını bozmasın hiç

canımmm nerelerdesin sen nasılsın iyi misin kuzum

sağ ol sedefim, iyiyim çok şükür. buralardayım da nete girmeye vaktim olmuyor. dershane ev arasında mekik dokuyorum. sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışmalar? netlerini gördüm de hiç sıkma canını çoğunluğun hemen hemen böyle ben 70i göremedim henüz

işte şu anki durumumuz kızlarrr

Eki Görüntüle 1068952

hehe canım herkesten duyuyorum da son üç ay asılanlar bu işten karlı çıkıyormuş. yılmak yok

elalemde 87 puan var haritadan yer beğenemiyor. bdv deki konu. tabii doğruysa

bulmuş da bunuyor :97:

düğününüz hayırlı olsun nilim, hayırlı yolculuklar ben daha hiçbir dersi bitiremedim canım, sen yine iyisin. Türkçeden paragraf, coğrafyadan iklim ve nüfus kaldı. tarihte inkılaba yeni geçtik. mat Allaha emanet. vatandaşlıkta yargıdayım. eğitim ve alan zaten çalışmıyorum. durum vahim yani inşallah yanına aldıklarına çalışırsın bu bi haftada

ay kuzum çok sıkılıyorum artık ya gelse de kurtulsak diyorum ..

Vuhuuu...

Kolay ama zor soru.
aynen öyle linkam.
inşallah bi dahaki denemende 70 netleri görürsün kuzum aynen öyle ben de söz+nişan+kpss sürecindeydim, ama söz hazırlıklarına mayısa kadar ara verdim şu ay konuları bitirme derdindeyim ama bitmiyor bitmiyor alandan sadece edebiyata çalıştım. tarihten dün tekrara başladım ama baya vaktimi alacak gibi duruyor. vatandaşlığa, geoya hiç başlamadım. matla türkçeye de bi göz gezdirmem gerek
ay kuzum çok sıkılıyorum artık ya gelse de kurtulsak diyorum ..

aynen morisim. ben de böyle diyorum ama daha sonava hiç mi hiç hazır değilim. bi 5 ay daha verseler hayır demem

kızlar bugün fem tg2 eğitimi çözdüm. 71,25 netim var. yarın ve öbürgün beyaz kalem ve pegemin tg1 eğitimlerini çözücem. bakalım onlar nasıl. her yayını bi gözden geçireyim dedim

maşallah netlerine kuzum
dershanedekilere sordum sedefim.ihtiyacın sözel kısmı yediiklimin sayısal kısmı iyi
dediler.yargı çıkarmış bir de ama daha almamışlar.

Son düzenleme:
Selam hanimlar.bugün zor bela alan denemesi buldum.kitapsec yayinciliga ait 30deneme var. İİlk hevesle yapayim dedim. Hezimete ugradim. 30 net cikti. İyi kitap tavsiye ederim.

günaydın kızlar
düğünü atlatıp geldimçok şükür
artık derslere yoğunlaşma zamanı
geçmişi okuyacağım umarım herşey yolundadır herkes iyidir

Ayol bugün asgull'ün düğün günü....

Mutluluklar güzel kalpli kızçemiz.

aaa doğru ya gecen gün baktıgımda 5 gün kalmıştı
zaman ne cabuk geçiyor

güzel geçiyordur inşallah

aaa benim kafa gitmiş
zaten düğün günü yazmışsın, ben doğumgünü sandım

çok teşekkür ederim kızlar çok şükür kazasız belasız atlattıkilk dans şarkımızın yerine karışıklık olup başka birşey çalınmış olsada güzel anılarla kapattık

Selam hanimlar.bugün zor bela alan denemesi buldum.kitapsec yayinciliga ait 30deneme var. İİlk hevesle yapayim dedim. Hezimete ugradim. 30 net cikti. İyi kitap tavsiye ederim.

canım bence 30 net hezimete uğrayacağın bir net değil.geçen sene 30 yapan gitmişti.
günaydın kızlar

mutluluklar dilerim kuzum benim

maşallah netlerine kuzum
dershanedekilere sordum sedefim.ihtiyacın sözel kısmı yediiklimin sayısal kısmı iyi
dediler.yargı çıkarmış bir de ama daha almamışlar.
tuğbam sağol. yargı almam, onun konu anlatımlısında gygk ve eğitimi genel olarak beğenmiyolar. ya 7 iklim ya ihtiyaç alıcam ama kararsız kaldım çok :26:
canım 50 soru vardı yanlış hatırlamıyosam. bence ilk deneme için gayet güzel bi net
günaydın kızlar

canım beniiiimm mutluluklar dilerimmm

çok teşekkür ederim kızlar çok şükür kazasız belasız atlattıkilk dans şarkımızın yerine karışıklık olup başka birşey çalınmış olsada güzel anılarla kapattık

asgulum ben de seni merak ediyordum kuzum ne zaman gelecek diye
cok sevindim iyi geçmesine de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…