Kuzum kaç kilosun şuan peki?zayıfım belisim ve sen gibi kilo aldım diye sevinemiyorum çünkü kolaylıkla verebiliyorum.. Canım ben gıda takviyeleri varya onlardan kullanmaya başladım isim vermeyim şimdi reklama girer.. benim sevdicek maşallah on kilo aldı takviyeyle.. o öyle kilo alınca bende başladım.. inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın canım çünkü zayıflıkta zor görüntüyü geçtim çok çabuk yorulup halsiz kalıyorsun belisim işte o zor geliyor bana..
inşallah bir an evvel yaparlarda sizde rahata erersiniz ablacım
bu arada Düzce yorumuna çok güldüm sen çok yaşa emi
holofim naparsın sen hiç görüşemiyoruzMuhabbetiniz bol olsun fıstıklar ☺
zayıfım belisim ve sen gibi kilo aldım diye sevinemiyorum çünkü kolaylıkla verebiliyorum.. Canım ben gıda takviyeleri varya onlardan kullanmaya başladım isim vermeyim şimdi reklama girer.. benim sevdicek maşallah on kilo aldı takviyeyle.. o öyle kilo alınca bende başladım.. inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın canım çünkü zayıflıkta zor görüntüyü geçtim çok çabuk yorulup halsiz kalıyorsun belisim işte o zor geliyor bana..
oy maşallah canım ya inşallah bizde senin gibi oluruz.. Yiyorum çok yiyorum canım hatta evde bile bizimkiler dalga geçer benimle kalkıver artık diye yurtta da arkadaşlarım dalga geçerdi Morisi'ye o ekmek yetmez diyetam bi ekmek düşkünüyüm de hatta makarnayı ekmekle yiyenlerdenim ama gel gelelim almıyorum işte inşallah Belisimle bende senin kilona ulaşırız
Sevdiceğinin şakasına çok güldüm ama bir de İyiki Düzceli değilmiş yorumuna
Geçmiş olsun abla.. belki Alperen'de seninle birlikte atama için heyecanlanıyor ve böyle yapıyordur
Muhabbetiniz bol olsun fıstıklar ☺
Ne güzel sohbetler ederdik ya.
Kuzum kaç kilosun şuan peki?
Ya evet çok zayıf olmak da iyi değil bence de bayan dediğinde biraz dolgun olmalı hep zayıf olduğum için hiç sevmiyorum böyle
Metabolizma hızına göre yersen alırsın canım.Demek ki yediklerin ne kadar cok olsa da bünyene az geliyordu yoksa alırdın kilo.
Doktor bana günde 2500 kalorilik liste vermişti onu uygluyorum bende.
Muhabbetiniz bol olsun fıstıklar ☺
Ne güzel sohbetler ederdik ya.
aynen kuzum kpss mahvetti bizi sohbet edecek heves de bırakmadı. Bu arada yasini okudum kuzum söyleyim unutmadan, Allah şifa versin.Ne güzel sohbetler ederdik ya.
anladım kuzum ben de geçen hafta 47.5tim bu hafta aldım mı verdim mi bilmiyorumcanım metabolizma hızımı bilmiyorum
şu anda 49 oldum ama canım ağzım yarım saat bir saat kadar anca boş duruyor bir şeyler yemezsem midem kazınmaya başlıyor ve ben uykuyu sevmezdim daha doğrusu yatsam bile uyuyayam geç yatıp erken kalkıyordum bunu kullanmaya başladığımdan beri öğlenleri de bir saat kadar yatıyorum.. Bir de bol bol karbonhidratlı şeyler yemeye özen gösteriyorum canım..
teşkür canım sende gel birlikte olsun nasılsın neler yapıyorsun?
canım sanırım kpss ile ilgili birşeyler duymak istemiyoruz
iyiymiş kuzum şimdi de geziyorlar istanbulda ben de sinir oluyorumSağol bebeğim Allah razı olsun. Nasıl geçmiş sevdiceğinin töreni ?
çok saol safranım inş. olmaz . hasan beye ben 7. ayda başladım ya evhamlanmadıda pek bu kez bagırsak enfeksiyonu oldum baya kusma ishal oldu su kaybı da oldu haliyle ondan hastaneye aldı erken dogum riski teşhisinide devletteki ugurkan bey koymuştu.aslında dogru safranım ya bak ben 4 buçuk aylıkkken 8 saat gittim geldim 7. ayımda 3 saatlikti ama 2 kerede öyle gittim sınav için sonrasında bu risk ortaya çıktı .daha atama yerime gitmem gerek yolda dogurmadan gelirsem iyiCanim geçmiş olsun mu denir
Erken doğum olmaz inşallah
Hasan bey biraz evhamli birde
Tedbirli davranıyor
Bana da hala 2 saatlik yola bile tehlikeli diyor
İnşallah bu ay ataman olur ve iznini kullanirsin
Ben de inşallah atanacak olursam kadim atamasinda giderim aralikta başlanan gerekecek
Aralik 21 ocak 21 arazi da doğum diyor
Tam senin durumunda oluyorum
Neyse Rabbim yol gösterir insallah
az heyecan yapsın sıpa morisim ya hergün en ufak belirtide ödüm kopuyo en ufak ay sesi duysa eşim ne oldu diye koşuyorzayıfım belisim ve sen gibi kilo aldım diye sevinemiyorum çünkü kolaylıkla verebiliyorum.. Canım ben gıda takviyeleri varya onlardan kullanmaya başladım isim vermeyim şimdi reklama girer.. benim sevdicek maşallah on kilo aldı takviyeyle.. o öyle kilo alınca bende başladım.. inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın canım çünkü zayıflıkta zor görüntüyü geçtim çok çabuk yorulup halsiz kalıyorsun belisim işte o zor geliyor bana..
oy maşallah canım ya inşallah bizde senin gibi oluruz.. Yiyorum çok yiyorum canım hatta evde bile bizimkiler dalga geçer benimle kalkıver artık diye yurtta da arkadaşlarım dalga geçerdi Morisi'ye o ekmek yetmez diyetam bi ekmek düşkünüyüm de hatta makarnayı ekmekle yiyenlerdenim ama gel gelelim almıyorum işte inşallah Belisimle bende senin kilona ulaşırız
Sevdiceğinin şakasına çok güldüm ama bir de İyiki Düzceli değilmiş yorumuna
Geçmiş olsun abla.. belki Alperen'de seninle birlikte atama için heyecanlanıyor ve böyle yapıyordur
yine ederiz teyzemiz tabi alpişin izin verdiği saatlerdeNe güzel sohbetler ederdik ya.
Çok geçmiş olsun canimçok saol safranım inş. olmaz . hasan beye ben 7. ayda başladım ya evhamlanmadıda pek bu kez bagırsak enfeksiyonu oldum baya kusma ishal oldu su kaybı da oldu haliyle ondan hastaneye aldı erken dogum riski teşhisinide devletteki ugurkan bey koymuştu.aslında dogru safranım ya bak ben 4 buçuk aylıkkken 8 saat gittim geldim 7. ayımda 3 saatlikti ama 2 kerede öyle gittim sınav için sonrasında bu risk ortaya çıktı .daha atama yerime gitmem gerek yolda dogurmadan gelirsem iyiinşallah canım o yüzen çok sıkıntı yapmıyorum olacak olan oluyor nasıl olsa
az heyecan yapsın sıpa morisim ya hergün en ufak belirtide ödüm kopuyo en ufak ay sesi duysa eşim ne oldu diye koşuyorinşallah 15 inide geçmez canım ne diyim ki
yine ederiz teyzemiz tabi alpişin izin verdiği saatlerde
bugünlerde bitecek canım ne acılar küllendi herşey düzelecek inşallah
iyiymiş kuzum şimdi de geziyorlar istanbulda ben de sinir oluyorum
senınkı nasılmıs?
çok saol safranım inş. olmaz . hasan beye ben 7. ayda başladım ya evhamlanmadıda pek bu kez bagırsak enfeksiyonu oldum baya kusma ishal oldu su kaybı da oldu haliyle ondan hastaneye aldı erken dogum riski teşhisinide devletteki ugurkan bey koymuştu.aslında dogru safranım ya bak ben 4 buçuk aylıkkken 8 saat gittim geldim 7. ayımda 3 saatlikti ama 2 kerede öyle gittim sınav için sonrasında bu risk ortaya çıktı .daha atama yerime gitmem gerek yolda dogurmadan gelirsem iyiinşallah canım o yüzen çok sıkıntı yapmıyorum olacak olan oluyor nasıl olsa
az heyecan yapsın sıpa morisim ya hergün en ufak belirtide ödüm kopuyo en ufak ay sesi duysa eşim ne oldu diye koşuyorinşallah 15 inide geçmez canım ne diyim ki
yine ederiz teyzemiz tabi alpişin izin verdiği saatlerde
bugünlerde bitecek canım ne acılar küllendi herşey düzelecek inşallah
Çok geçmiş olsun canim
İnşallah olmaz erken doğum gününü fazlasıyla doldurur
Hamilelik iyi gidiyor şükürÇok şükür canım İstanbul'da o da...Pazartesi Edirne'ye geçecek.Bolca konuşuyoruz şükür. :)
Ablammm Allah hayırlı doğumlar versin sana.İzin,rapor vs...Hallolur.Rabbim yardımcın olur sen evham yapma.
Kuzum nasıl senin hamilelik,sınav hazırlığı ?
mrb arkadaslar
bende ing. ogretmenligi mezunuyum evlenene kadar kpss bana cok tersti evlendim coluk cocuk derken en dogru kararın devlet memurlugu oldugunu anladım. simdi kpss ye girip atanmek istiyorum ama biri bir digeri 3.5 yasında iki cocugum var. buyugu sabahtan aksama kadar okula gidiyor kucugunede yarım gun biseyler ayarlayabilirim diye dusundum ve bir kursa gidip bu sene 2015 sınavına girmeye karar verdim ama ben antalyada yasıyorum sizce sansım ne? dediğim gibi bekarken hic ilgilenmediğim bir konuydu kpss evlenıncede coluk cocuktan zaten gozumu acamadım.sizce kursa gitsem iki cocukla direk antalyaya atanacak kadar puan alabilirmiyim? bana tecrubeli arkadaslar olarak nsl calısmamı neler yapmamı onerirsiniz?
Hamilelik iyi gidiyor şükür
Çok sicaklarda 2 ay tansiyon düşüklüğü yasadim ama onun haricinde hissetmiyorum hamileligi
Bol bol deneme cozuyorum Dersane haftada 3 gün deneme yapiyor ona gidip geliyorum canim.
Denemelerde de 75-85 arazi yapiyorum ama sinavda ne olur bilemem
80 net yetiyor normalde
Sizi de buradan takip ediyorum ama cevap yazmiyorum pek
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kizim olacak bu arada
Dün geldi kızlar sevdiceğim.Vedalaşırken bir kötü oldum ki
Rabbim bizlere mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah.
Ben de pek yazmıyorum ya.İliğimi kanımı kuruttu bu namıssız sınav.Ölü balık gibi geziyorum.Maşallah canım,sağ salim kucağına alırsın sen de inşallah.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.İnşallah bildiğin yerlerden gelir hep,bebişin nasibiyle güzel bir puan alırsın canım.
Ahhh kuzum,uzun ayrılıktan sonra görüşmek çok koyuyor ya.Ayrılmak çok zor geliyor.Biz de en son Mayıs ayında görüştük,nasipse Şubat'a artık.Bir de askerlik girdi araya.Ne yapalım Rabbim böyle ayrılıklar versin.
Tesekkur ederim. Moral verdiniz.Geçen sene Antalyayı açmamışlardı.Yani direk Antalya zor.
Çocuklar okula gidince çalışırsınız.Ama aynı zamanda kursa devam edebilirmisiniz
bilemedim.İngilizce öğretmenliği ataması iyi olan bir bölüm.İyi bir hazırlanmayla atanamamanız
için bir sebep yok bence.