2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kuzum kaç kilosun şuan peki?
Ya evet çok zayıf olmak da iyi değil bence de bayan dediğinde biraz dolgun olmalı hep zayıf olduğum için hiç sevmiyorum böyle
Metabolizma hızına göre yersen alırsın canım.Demek ki yediklerin ne kadar cok olsa da bünyene az geliyordu yoksa alırdın kilo.
Doktor bana günde 2500 kalorilik liste vermişti onu uygluyorum bende.

Kuzum o zaman metabolizman çok hızlı senin.Metabolizmanı yavaşlatmak için
bir şeyler deneyebilirsin bence İnşallah ulaşırsınız istediğiniz kilolara ballar

canım metabolizma hızımı bilmiyorum
şu anda 49 oldum ama canım ağzım yarım saat bir saat kadar anca boş duruyor bir şeyler yemezsem midem kazınmaya başlıyor ve ben uykuyu sevmezdim daha doğrusu yatsam bile uyuyayam geç yatıp erken kalkıyordum bunu kullanmaya başladığımdan beri öğlenleri de bir saat kadar yatıyorum.. Bir de bol bol karbonhidratlı şeyler yemeye özen gösteriyorum canım..

Muhabbetiniz bol olsun fıstıklar ☺

teşkür canım sende gel birlikte olsun nasılsın neler yapıyorsun?

Ne güzel sohbetler ederdik ya.

canım sanırım kpss ile ilgili birşeyler duymak istemiyoruz

aynen kuzum kpss mahvetti bizi sohbet edecek heves de bırakmadı. Bu arada yasini okudum kuzum söyleyim unutmadan, Allah şifa versin.
anladım kuzum ben de geçen hafta 47.5tim bu hafta aldım mı verdim mi bilmiyorum

çok saol safranım inş. olmaz . hasan beye ben 7. ayda başladım ya evhamlanmadıda pek bu kez bagırsak enfeksiyonu oldum baya kusma ishal oldu su kaybı da oldu haliyle ondan hastaneye aldı erken dogum riski teşhisinide devletteki ugurkan bey koymuştu.aslında dogru safranım ya bak ben 4 buçuk aylıkkken 8 saat gittim geldim 7. ayımda 3 saatlikti ama 2 kerede öyle gittim sınav için sonrasında bu risk ortaya çıktı .daha atama yerime gitmem gerek yolda dogurmadan gelirsem iyi inşallah canım o yüzen çok sıkıntı yapmıyorum olacak olan oluyor nasıl olsa

az heyecan yapsın sıpa morisim ya hergün en ufak belirtide ödüm kopuyo en ufak ay sesi duysa eşim ne oldu diye koşuyor inşallah 15 inide geçmez canım ne diyim ki

yine ederiz teyzemiz tabi alpişin izin verdiği saatlerde
bugünlerde bitecek canım ne acılar küllendi herşey düzelecek inşallah

Çok geçmiş olsun canim
İnşallah olmaz erken doğum gününü fazlasıyla doldurur

iyiymiş kuzum şimdi de geziyorlar istanbulda ben de sinir oluyorum
senınkı nasılmıs?

Çok şükür canım İstanbul'da o da...Pazartesi Edirne'ye geçecek.Bolca konuşuyoruz şükür. :)

Ablammm Allah hayırlı doğumlar versin sana.İzin,rapor vs...Hallolur.Rabbim yardımcın olur sen evham yapma.

Çok geçmiş olsun canim
İnşallah olmaz erken doğum gününü fazlasıyla doldurur

Kuzum nasıl senin hamilelik,sınav hazırlığı ?

Hamilelik iyi gidiyor şükür
Çok sicaklarda 2 ay tansiyon düşüklüğü yasadim ama onun haricinde hissetmiyorum hamileligi
Bol bol deneme cozuyorum Dersane haftada 3 gün deneme yapiyor ona gidip geliyorum canim.
Denemelerde de 75-85 arazi yapiyorum ama sinavda ne olur bilemem
80 net yetiyor normalde

Sizi de buradan takip ediyorum ama cevap yazmiyorum pek
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kizim olacak bu arada

mrb arkadaslar
bende ing. ogretmenligi mezunuyum evlenene kadar kpss bana cok tersti evlendim coluk cocuk derken en dogru kararın devlet memurlugu oldugunu anladım. simdi kpss ye girip atanmek istiyorum ama biri bir digeri 3.5 yasında iki cocugum var. buyugu sabahtan aksama kadar okula gidiyor kucugunede yarım gun biseyler ayarlayabilirim diye dusundum ve bir kursa gidip bu sene 2015 sınavına girmeye karar verdim ama ben antalyada yasıyorum sizce sansım ne? dediğim gibi bekarken hic ilgilenmediğim bir konuydu kpss evlenıncede coluk cocuktan zaten gozumu acamadım.sizce kursa gitsem iki cocukla direk antalyaya atanacak kadar puan alabilirmiyim? bana tecrubeli arkadaslar olarak nsl calısmamı neler yapmamı onerirsiniz?

Geçen sene Antalyayı açmamışlardı.Yani direk Antalya zor.
Çocuklar okula gidince çalışırsınız.Ama aynı zamanda kursa devam edebilirmisiniz
bilemedim.İngilizce öğretmenliği ataması iyi olan bir bölüm.İyi bir hazırlanmayla atanamamanız
için bir sebep yok bence.

Ben de pek yazmıyorum ya.İliğimi kanımı kuruttu bu namıssız sınav.Ölü balık gibi geziyorum.Maşallah canım,sağ salim kucağına alırsın sen de inşallah.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.İnşallah bildiğin yerlerden gelir hep,bebişin nasibiyle güzel bir puan alırsın canım.

Dün geldi kızlar sevdiceğim.Vedalaşırken bir kötü oldum ki
Rabbim bizlere mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah.

Ahhh kuzum,uzun ayrılıktan sonra görüşmek çok koyuyor ya.Ayrılmak çok zor geliyor.Biz de en son Mayıs ayında görüştük,nasipse Şubat'a artık.Bir de askerlik girdi araya.Ne yapalım Rabbim böyle ayrılıklar versin.

Sonunda kavuşmak varsa beklemek güzeldir.Ne yapalım bizde aşkla bekleriz

Tesekkur ederim. Moral verdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…