2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Dün geldi kızlar sevdiceğim.Vedalaşırken bir kötü oldum ki :KK42:
Rabbim bizlere mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah.
Kuzum olsun görüştünüz ya ne güzel :KK19: biz de 1 yıldır görüşemiyoruz.:KK43: Nasıl olacak bu ayrılıkların sonu bilmiyorum.
Sen bu sene nişan düşünüyor musun?

Kuzum olsun görüştünüz ya ne güzel :KK19: biz de 1 yıldır görüşemiyoruz.:KK43: Nasıl olacak bu ayrılıkların sonu bilmiyorum.
Sen bu sene nişan düşünüyor musun?

Sonu güzel olacak inşallah :KK37:
O askerdeyken ben de bir kere daha bekar olarak
kpssye gireyim diyorum kuzum :KK51: Zaten nişan ardından hemen
düğün istiyorum nişanlı kalmak istemiyorum uzun süre.Tabi kısmet bakalım belisim. :KK19:
Siz düşünüyor musunuz peki bal köpüğüm ?

Sonu güzel olacak inşallah :KK37:
O askerdeyken ben de bir kere daha bekar olarak
kpssye gireyim diyorum kuzum :KK51: Zaten nişan ardından hemen
düğün istiyorum nişanlı kalmak istemiyorum uzun süre.Tabi kısmet bakalım belisim. :KK19:
Siz düşünüyor musunuz peki bal köpüğüm ?
Evet kuzum ya çok haklısın zaten tanıyacağımız kadar tanıdık daha nişanı uzatmanın anlamı yok.
Biz düşünüyorduk da kuzu kardeşim illa ben nişanlanıcam diyor o yüzden bizimki yine ertelenecek.:KK43:

Evet kuzum ya çok haklısın zaten tanıyacağımız kadar tanıdık daha nişanı uzatmanın anlamı yok.
Biz düşünüyorduk da kuzu kardeşim illa ben nişanlanıcam diyor o yüzden bizimki yine ertelenecek.:KK43:

Kuzum üzülme sen kıyamam:KK19: Siz de kardeşinden hemen sonra yaparsınız olmaz mı ?

Kuzum üzülme sen kıyamam:KK19: Siz de kardeşinden hemen sonra yaparsınız olmaz mı ?
olmaz kuzum ya nişan isteyen iki gün sonra düğün isteyecek. E o da masraflı iş sonuçta. Ben de babama yük olmak istemiyorum atansaydım kendi işimi hallederdim de bu durumda zor maalesef:KK43:

Hamilelik iyi gidiyor şükür
Çok sicaklarda 2 ay tansiyon düşüklüğü yasadim ama onun haricinde hissetmiyorum hamileligi
Bol bol deneme cozuyorum Dersane haftada 3 gün deneme yapiyor ona gidip geliyorum canim.
Denemelerde de 75-85 arazi yapiyorum ama sinavda ne olur bilemem :KK43:
80 net yetiyor normalde

Sizi de buradan takip ediyorum ama cevap yazmiyorum pek
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kizim olacak bu arada
Safrancım Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin minik kızınızı:emir_bebek: Sınavında çok iyi gececek inşalah inanıyorum ben sana da bademe de:KK19:

Biz de seni kuzum :KK60:
Çok şükür iyiyim kuzum bildiğin gibi. Askerim de iyi cuma günü usta birliğe dağıtımları yapılacakmış. Bakalım hayırlısı olsun siz nasılsınız :cool:

Benim sevdicek de haftaya gidecek kuzum.İçim çok buruk ama alışırım elbet.İnsan nelere alışmıyor.:KK51:
Orda erkenden kalkacak koşacak,sürünecek şimdi öyle mi :eek:

Biz de seni kuzum :KK60:
Benim sevdicek de haftaya gidecek kuzum.İçim çok buruk ama alışırım elbet.İnsan nelere alışmıyor.:KK51:
Orda erkenden kalkacak koşacak,sürünecek şimdi öyle mi :eek:
Ay haftaya mı gidiyor kuzu kıyamam size. Ben sizi kasım diye sanıyordum ya nerden öyle aklımda kaldıysa:KK64:
kuzum benimki rahattı linkanın da rahat olmuş. kısa dönemleri cidden yormuyorlar hiç üzülmeyin sizin de öyle olur inşallah.Benimki internete bile giriyor düşün:KK48:

Tuğbimmm kızçem için rahat olsun inşallah.Benim sevdicek eskisinden daha çok arıyor,en aşağı 20 dk konuşuyoruz düşün.İnşallah sizin çok daha iyi olacak balım. :)

Badişim dualarımdasın. :)

Belisim...Ücretli başvurundan ses var mı ?

Ay haftaya mı gidiyor kuzu kıyamam size. Ben sizi kasım diye sanıyordum ya nerden öyle aklımda kaldıysa:KK64:
kuzum benimki rahattı linkanın da rahat olmuş. kısa dönemleri cidden yormuyorlar hiç üzülmeyin sizin de öyle olur inşallah.Benimki internete bile giriyor düşün:KK48:

Tuğbimmm kızçem için rahat olsun inşallah.Benim sevdicek eskisinden daha çok arıyor,en aşağı 20 dk konuşuyoruz düşün.İnşallah sizin çok daha iyi olacak balım. :)

Badişim dualarımdasın. :)

Belisim...Ücretli başvurundan ses var mı ?

İnşallah canlar :KK68::KK68:
Belisim sedefin sevdiceği kasımda gidiyor diye biliyorum ordan aklında kaldı sanırım :KK56:

X