Kuzum olsun görüştünüz ya ne güzelDün geldi kızlar sevdiceğim.Vedalaşırken bir kötü oldum ki
Rabbim bizlere mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah.
Kuzum olsun görüştünüz ya ne güzelbiz de 1 yıldır görüşemiyoruz. Nasıl olacak bu ayrılıkların sonu bilmiyorum.
Sen bu sene nişan düşünüyor musun?
Evet kuzum ya çok haklısın zaten tanıyacağımız kadar tanıdık daha nişanı uzatmanın anlamı yok.Sonu güzel olacak inşallah
O askerdeyken ben de bir kere daha bekar olarak
kpssye gireyim diyorum kuzumZaten nişan ardından hemen
düğün istiyorum nişanlı kalmak istemiyorum uzun süre.Tabi kısmet bakalım belisim.
Siz düşünüyor musunuz peki bal köpüğüm ?
Evet kuzum ya çok haklısın zaten tanıyacağımız kadar tanıdık daha nişanı uzatmanın anlamı yok.
Biz düşünüyorduk da kuzu kardeşim illa ben nişanlanıcam diyor o yüzden bizimki yine ertelenecek.
olmaz kuzum ya nişan isteyen iki gün sonra düğün isteyecek. E o da masraflı iş sonuçta. Ben de babama yük olmak istemiyorum atansaydım kendi işimi hallederdim de bu durumda zor maalesefKuzum üzülme sen kıyamamSiz de kardeşinden hemen sonra yaparsınız olmaz mı ?
olmaz kuzum ya nişan isteyen iki gün sonra düğün isteyecek. E o da masraflı iş sonuçta. Ben de babama yük olmak istemiyorum atansaydım kendi işimi hallederdim de bu durumda zor maalesef
Büyük tabi ki kuzum.Allah büyük be belisim
Safrancım Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin minik kızınızıHamilelik iyi gidiyor şükür
Çok sicaklarda 2 ay tansiyon düşüklüğü yasadim ama onun haricinde hissetmiyorum hamileligi
Bol bol deneme cozuyorum Dersane haftada 3 gün deneme yapiyor ona gidip geliyorum canim.
Denemelerde de 75-85 arazi yapiyorum ama sinavda ne olur bilemem
80 net yetiyor normalde
Sizi de buradan takip ediyorum ama cevap yazmiyorum pek
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kizim olacak bu arada
bişeyler yapmaya çalışıyorum balımBadem nasıl gidiyor son rötuşlar
çok sağol kızçem inşallahhhhSafrancım Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin minik kızınızıSınavında çok iyi gececek inşalah inanıyorum ben sana da bademe de
bişeyler yapmaya çalışıyorum balım
inşallah güzel kuzumçok sağol kızçem inşallahhhh
tuğbimm tuğbimmm sen nasılsın bal böcüümDualarımdasın kuzum.Hayırlı haberlerini alacağız inşallah
inşallah güzel kuzum
tuğbimm tuğbimmm sen nasılsın bal böcüüm
seviyorum siziDualarımdasın kuzum.Hayırlı haberlerini alacağız inşallah
Çok şükür iyiyim kuzum bildiğin gibi. Askerim de iyi cuma günü usta birliğe dağıtımları yapılacakmış. Bakalım hayırlısı olsun siz nasılsınızBelisiiiim iyiyim şükür ballı lokmam sen nasılsın askerin nasıl ?
seviyorum sizi
Çok şükür iyiyim kuzum bildiğin gibi. Askerim de iyi cuma günü usta birliğe dağıtımları yapılacakmış. Bakalım hayırlısı olsun siz nasılsınız
Biz de seni kuzum
Ay haftaya mı gidiyor kuzu kıyamam size. Ben sizi kasım diye sanıyordum ya nerden öyle aklımda kaldıysaBenim sevdicek de haftaya gidecek kuzum.İçim çok buruk ama alışırım elbet.İnsan nelere alışmıyor.
Orda erkenden kalkacak koşacak,sürünecek şimdi öyle mi
Ay haftaya mı gidiyor kuzu kıyamam size. Ben sizi kasım diye sanıyordum ya nerden öyle aklımda kaldıysa
kuzum benimki rahattı linkanın da rahat olmuş. kısa dönemleri cidden yormuyorlar hiç üzülmeyin sizin de öyle olur inşallah.Benimki internete bile giriyor düşün
Tuğbimmm kızçem için rahat olsun inşallah.Benim sevdicek eskisinden daha çok arıyor,en aşağı 20 dk konuşuyoruz düşün.İnşallah sizin çok daha iyi olacak balım. :)
Badişim dualarımdasın. :)
Belisim...Ücretli başvurundan ses var mı ?