2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Dün geldi kızlar sevdiceğim.Vedalaşırken bir kötü oldum ki
Rabbim bizlere mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah.
Kuzum olsun görüştünüz ya ne güzel biz de 1 yıldır görüşemiyoruz. Nasıl olacak bu ayrılıkların sonu bilmiyorum.
Sen bu sene nişan düşünüyor musun?

Kuzum olsun görüştünüz ya ne güzel biz de 1 yıldır görüşemiyoruz. Nasıl olacak bu ayrılıkların sonu bilmiyorum.
Sen bu sene nişan düşünüyor musun?

Sonu güzel olacak inşallah
O askerdeyken ben de bir kere daha bekar olarak
kpssye gireyim diyorum kuzum Zaten nişan ardından hemen
düğün istiyorum nişanlı kalmak istemiyorum uzun süre.Tabi kısmet bakalım belisim.
Siz düşünüyor musunuz peki bal köpüğüm ?

Evet kuzum ya çok haklısın zaten tanıyacağımız kadar tanıdık daha nişanı uzatmanın anlamı yok.
Biz düşünüyorduk da kuzu kardeşim illa ben nişanlanıcam diyor o yüzden bizimki yine ertelenecek.

Kuzum üzülme sen kıyamam Siz de kardeşinden hemen sonra yaparsınız olmaz mı ?

Kuzum üzülme sen kıyamam Siz de kardeşinden hemen sonra yaparsınız olmaz mı ?
olmaz kuzum ya nişan isteyen iki gün sonra düğün isteyecek. E o da masraflı iş sonuçta. Ben de babama yük olmak istemiyorum atansaydım kendi işimi hallederdim de bu durumda zor maalesef

Safrancım Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin minik kızınızı Sınavında çok iyi gececek inşalah inanıyorum ben sana da bademe de

Biz de seni kuzum
Çok şükür iyiyim kuzum bildiğin gibi. Askerim de iyi cuma günü usta birliğe dağıtımları yapılacakmış. Bakalım hayırlısı olsun siz nasılsınız

Benim sevdicek de haftaya gidecek kuzum.İçim çok buruk ama alışırım elbet.İnsan nelere alışmıyor.
Orda erkenden kalkacak koşacak,sürünecek şimdi öyle mi

Biz de seni kuzum
Benim sevdicek de haftaya gidecek kuzum.İçim çok buruk ama alışırım elbet.İnsan nelere alışmıyor.
Orda erkenden kalkacak koşacak,sürünecek şimdi öyle mi
Ay haftaya mı gidiyor kuzu kıyamam size. Ben sizi kasım diye sanıyordum ya nerden öyle aklımda kaldıysa
kuzum benimki rahattı linkanın da rahat olmuş. kısa dönemleri cidden yormuyorlar hiç üzülmeyin sizin de öyle olur inşallah.Benimki internete bile giriyor düşün

Tuğbimmm kızçem için rahat olsun inşallah.Benim sevdicek eskisinden daha çok arıyor,en aşağı 20 dk konuşuyoruz düşün.İnşallah sizin çok daha iyi olacak balım. :)

Badişim dualarımdasın. :)

Belisim...Ücretli başvurundan ses var mı ?

İnşallah canlar
Belisim sedefin sevdiceği kasımda gidiyor diye biliyorum ordan aklında kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…