slm kızlar..durumlar iyidir inş..hala kontenjan açıklanmadı..umutlu olanlar adına takipteyim..
bu arada sevdiceklerinizi askere göndermişsiniz semiramis, belissa, mona ve sedef Allah kavuştursun kızlar..tez mzamanda bitiverir hasretliğiniz inş..
ben eylül gibi başlayacağım çalışmaya yavaştan yavaştan...topicimizi yenileyelim mi artık ne dersiniz güzeller...
selam kızçeler...
Belissa, Linka, Semiramis Allah tez zamanda kavuştursun sevdiklerine sağ salim yapıp gelirler inşallah..
atanacak olan veya atanma durumu olan kızçeler sizleri gönülden tebrik ediyorum.. Allah yolunuzu açık etsin canlarım...
ve biz kalanlar Allah sabır versin canlarım dişimizi sıkıp tekrar çalışmaya başlamaktan başka çare yok ama ben de de hala çalışma isteği yok..
Morisim sağol fındığım sen neler yapıyorsun nasılsın? Özledim seni hiç konuşamıyoruz.selam kızçeler...
Belissa, Linka, Semiramis Allah tez zamanda kavuştursun sevdiklerine sağ salim yapıp gelirler inşallah..
atanacak olan veya atanma durumu olan kızçeler sizleri gönülden tebrik ediyorum.. Allah yolunuzu açık etsin canlarım..
ve biz kalanlar Allah sabır versin canlarım dişimizi sıkıp tekrar çalışmaya başlamaktan başka çare yok ama ben de de hala çalışma isteği yok..
Amin kuzum teşekkür ederim
Açarız clemim yakında yeni topiğimizi.
Allah bize sabır versin çok zor çok
Sen ne kadar erken çalışmaya başlarsan o kadar iyi olur canım.
Evli mutlu çocuklusun yaBen bu sene geç başlamayı düşünüyorum
Sağol morisim
O çalışma isteği bende de yok kuzum hala atlatamadım galiba şokunu
Morisim sağol fındığım sen neler yapıyorsun nasılsın? Özledim seni hiç konuşamıyoruz.
aynen kızcem nasıl toparlanıp başlıcaz bilmiyorum. Elim bile varmıyor tekrar calısmak yazmayı
Zaman çabuk geçsin istiyorum.
Nasıl olsa sevdiğin askere gidecek.O askerdeyken sende çalışırsın işte
diyorum kendi kendime.Züğürt tesellisi işte.
Aynen kuzum valla napıcaz bilmiyorum, o değil bak 25 yaşımıza geldik hayatımız erteleniyor bu sınav yüzünden.
Ya bana soruyorlar ben de zor ne yapayım olmadı diyorum yani daha onlar bilmişlik yapmadan veriyorum cevaplarını. Susuyorlar tabi onlar da. Çünkü etrafımızda çok var yıllardır kazanamayan onlar da biliyor zor oldugunu.Evet kuzum maalesef
Ne yapacağımı ne edeceğimi düşünemez oldum.Atanmak belki her şey değil
ama insan olsun istiyor.Dayanamıyorum insanların çenelerine.
Kpss bir yandan yıpratıyor insanlar bir yandan.
Ya bana soruyorlar ben de zor ne yapayım olmadı diyorum yani daha onlar bilmişlik yapmadan veriyorum cevaplarını. Susuyorlar tabi onlar da. Çünkü etrafımızda çok var yıllardır kazanamayan onlar da biliyor zor oldugunu.
Ben gerçi onları hiç takmıyorum hayatım düzene girmiyor esas önemli olan problem bu
Annem kıyamam size yaİnşallah girer kuzum hayatımız düzene.
Şu kpss yedi bitirdi bizi.Hafta sonu sevdiğim geliyor.Mutlu mutlu karşılamak
isterdim onu ama yok yok olmadı.
Annem kıyamam size yaolsun sen sevdicek gidene kadar aklına getirmemeye çalış bunları. Hem sana moral olur bak ne güzel göreceksin onu
Başvurdum da kuzum hala ses seda yok ne yapsam bilemedimAynen kuzum son son güzel bir gün geçireyim.En iyisi kpss nin k sını anmamak
Sen İstanbula başvurudun demi kuzum ücretli öğretmenlik için.
Başvurdum da kuzum hala ses seda yok ne yapsam bilemedim
Bilmiyorum ki kuzum sevdicek dedi boş kontenjan her zaman kalıyor bunu okullar biliyormuş ona göre alıyorlarmış zaten kadrolular dışında yani.Atamalar gecikti diye mi ses seda yok acaba
Bilmiyorum ki kuzum sevdicek dedi boş kontenjan her zaman kalıyor bunu okullar biliyormuş ona göre alıyorlarmış zaten kadrolular dışında yani.
öyle yapayım kuzum sen çalışmayı düşünüyor musun ne yapacaksın ?Biraz daha bekle sonra ara kuzum milli eğitimi o zaman
öyle yapayım kuzum sen çalışmayı düşünüyor musun ne yapacaksın ?
Hiçbir şey yapmak istemiyorum.Yapayalnız kalmak,dünyanın öbür ucuna gitmek istiyorum.
Oyy kuzum benimAçıklasalar şu kontenjanları da kurtulsanız artık ya.
Her işleri sakat bunların.
Olup olmayacağı da belli değil.Ben de ona göre yoluma bakacağım ama her şey belirsiz.Sevdiceğin geliyormuş,bol bol hasret giderin ne güzel kuzum.
Olacak inşallah ataman.Seni burdan davullarla zurnalarla göndereceğiz kuzum
Sonra sevdiceğini ziyarete gidersin sende