- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kuzum
Kuzum yolda başıma bir şey gelir falan.Babam da öğrendi artık.Hoş,bilmese de benim içime sinmezdi.Şubat'a artık kısmetse.
Amin kuzum teşekkür ederim
Açarız clemim yakında yeni topiğimizi.
Allah bize sabır versin çok zor çok
Sen ne kadar erken çalışmaya başlarsan o kadar iyi olur canım.
Evli mutlu çocuklusun ya Ben bu sene geç başlamayı düşünüyorum
cnm ben şimdi başlarsam anca yetişirim malum çocukla...siz bu sene sıkı hazırlanmıştınız , bi beklentiniz vardı ve de çok yaklaşmıştınız puan olarak.. o nedenle bi yılgınlık olur anlıyorum yani..ama napalım ki yapıcak başka bi seçenek yok bizler için umut etmekten başka..sevdicek gelmiş bunları düşünüp kendini üzme zümrem..hayırlısını dilemek gerek...bakarsın mona gibi seninde nişanın olur bu sene, hayat süprizlerle dolu ..
Sağol morisim
O çalışma isteği bende de yok kuzum hala atlatamadım galiba şokunu
Ya bana soruyorlar ben de zor ne yapayım olmadı diyorum yani daha onlar bilmişlik yapmadan veriyorum cevaplarını. Susuyorlar tabi onlar da. Çünkü etrafımızda çok var yıllardır kazanamayan onlar da biliyor zor oldugunu.
Ben gerçi onları hiç takmıyorum hayatım düzene girmiyor esas önemli olan problem bu
Hiçbir şey yapmak istemiyorum.Yapayalnız kalmak,dünyanın öbür ucuna gitmek istiyorum.
sağol canım benim iyiyim.. Sınavdan hemen sonra yani 9 temmuz da yeni kurs açmıştım canım o kursu bitirdim şimdi yeni kurs açılana kadar boşum bende.. Evde iken biraz biraz derse bakayım diyorum ama daha önce de dediğim gibi elim varmıyor.. Bir de Clemimin dediği gibi belki bund da bi hayır vardır diyorum ama bir de aması var işte neyse uzum bende hayat böyleMorisim sağol fındığım sen neler yapıyorsun nasılsın? Özledim seni hiç konuşamıyoruz.
aynen kızcem nasıl toparlanıp başlıcaz bilmiyorum. Elim bile varmıyor tekrar calısmak yazmayı
canım biraz daha tatil ver kendine daha bu şoku atlatamadık ve sevdiceğinin yanında asla sınavı ya da hayatındaki olumsuzlukları düşünme kuzum o anın tadını çıkar.İnşallah girer kuzum hayatımız düzene.
Şu kpss yedi bitirdi bizi.Hafta sonu sevdiğim geliyor.Mutlu mutlu karşılamak
isterdim onu ama yok yok olmadı.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum.Yapayalnız kalmak,dünyanın öbür ucuna gitmek istiyorum.
o konuşanlar hiç bitmez tatlım iyi ediyorsun valla..o yıllardır kazanmayanlardan biriyim..ben hala kendimden umudu kesmedim siz de kesmeyin kızlar lütfen, demekki herşeyin bi vakti zamanı var..önceden isyan ediyordum neden olmuyor diye..hiç haketmeyenler bile nerelere yerleştiler diye..bu ara bi kitap okudum öneririm..ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK...orada diyorki akıl sürekli seni eleştirir zihnini yorar enerjini alır, oysa tefekkür gözüyle bak herşeye...olmamasınında bi hikmeti var..kalp yanılmaz, akıl sürekli seninle oyunlar oynar vb..şeyler..düşününce herşey ne kadar yavan oysa..
kuzum sen yerleşiceksin inş.. hiiç stres yapma..al kahve kitap bekle..
sağol canım benim iyiyim.. Sınavdan hemen sonra yani 9 temmuz da yeni kurs açmıştım canım o kursu bitirdim şimdi yeni kurs açılana kadar boşum bende.. Evde iken biraz biraz derse bakayım diyorum ama daha önce de dediğim gibi elim varmıyor.. Bir de Clemimin dediği gibi belki bund da bi hayır vardır diyorum ama bir de aması var işte neyse uzum bende hayat böyle
Sen neler yapıyorsun canım.. Bende sizleri çok özledim fındıkım bilgisayarım düzeldi artık sizinleyim canım
canım biraz daha tatil ver kendine daha bu şoku atlatamadık ve sevdiceğinin yanında asla sınavı ya da hayatındaki olumsuzlukları düşünme kuzum o anın tadını çıkar.
canım inşallah bu sene gideceksin.. Belli olmaz deme iyi düşün ki iyi olsun canım
Clemim haklısın doğru söylüyorsun da işte ne bileyim çok üzülüyorum ya.o konuşanlar hiç bitmez tatlım iyi ediyorsun valla..o yıllardır kazanmayanlardan biriyim..ben hala kendimden umudu kesmedim siz de kesmeyin kızlar lütfen, demekki herşeyin bi vakti zamanı var..önceden isyan ediyordum neden olmuyor diye..hiç haketmeyenler bile nerelere yerleştiler diye..bu ara bi kitap okudum öneririm..ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK...orada diyorki akıl sürekli seni eleştirir zihnini yorar enerjini alır, oysa tefekkür gözüyle bak herşeye...olmamasınında bi hikmeti var..kalp yanılmaz, akıl sürekli seninle oyunlar oynar vb..şeyler..düşününce herşey ne kadar yavan oysa..
Ben de aynıyım canım bildiğin gibi, ücretliye basvurdum bu sene boş oturmayayım diyorum o da cıkarsa tabi. sevindim bilgisayarının düzelmesine kuzumsağol canım benim iyiyim.. Sınavdan hemen sonra yani 9 temmuz da yeni kurs açmıştım canım o kursu bitirdim şimdi yeni kurs açılana kadar boşum bende.. Evde iken biraz biraz derse bakayım diyorum ama daha önce de dediğim gibi elim varmıyor.. Bir de Clemimin dediği gibi belki bund da bi hayır vardır diyorum ama bir de aması var işte neyse uzum bende hayat böyle
Sen neler yapıyorsun canım.. Bende sizleri çok özledim fındıkım bilgisayarım düzeldi artık sizinleyim canım
Tamam kuzum aklına nasıl yatıyorsa öyle yaparsın.Ücretliye başvurmadım.Kolejde çalışan bir tanıdık var isterse gelsin burda başlasın demiş.
Çalışmayacağım belisim ya.Ne bileyim hiç içimden gelmiyor Bu sene kpss beni fena vurdu.
Çok haklısın kuzum aslında.Allah her şeyin hayırlısını versin. Sabrın sonu selamettir elbet. :)
Morisim öyle yapacağım kuzum.O günü de berbat etmesin kpss.Zaten göremeyeceğim uzun bir süre.
Sen nasılsın neler yapıyorsun canım ?
Clemim haklısın doğru söylüyorsun da işte ne bileyim çok üzülüyorum ya.
Her şeyin hayırlısı diyoruz da bu olanlar hayrımıza mı onu da bilemiyorum. Tekrar calısmak falan öyle zor geliyor ki
Ben de aynıyım canım bildiğin gibi, ücretliye basvurdum bu sene boş oturmayayım diyorum o da cıkarsa tabi. sevindim bilgisayarının düzelmesine kuzum
Aa morisim sen de mi ben gibi zayıfsın kız yoksa ironi mi yapıyorsun?canım uzun süren ayrılıkların kavuşması daha güzel oluyor.. Ya da ben kendimi öyle avutuyom ya sana de diyim dedim
canım ben sınavdan iki gün sonra halk eğitimde bilgisayar kursuna başlamıştım usta öğretici olarak şimdi o kursum bitti yeni kursiyerleri bekliyorum. yani şu aralar evde vakit öldürüyorum.. çok şükür iyiyim kilo alma çabası içindeyim sen nasılsın canım?
canım hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun.. Hayırlı ise çıksın canım hayırsızsa beri dursun.. Çok teşekkür ederim kuzum neler yapıyorsun?
canım uzun süren ayrılıkların kavuşması daha güzel oluyor.. Ya da ben kendimi öyle avutuyom ya sana de diyim dedim
canım ben sınavdan iki gün sonra halk eğitimde bilgisayar kursuna başlamıştım usta öğretici olarak şimdi o kursum bitti yeni kursiyerleri bekliyorum. yani şu aralar evde vakit öldürüyorum.. çok şükür iyiyim kilo alma çabası içindeyim sen nasılsın canım?
canım hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun.. Hayırlı ise çıksın canım hayırsızsa beri dursun.. Çok teşekkür ederim kuzum neler yapıyorsun?
Ben de iyiyim kuzum teşekkür ederim.Oyalanıyorum işte yeğenler falan.
ilerleyen günlerde yeni evimize taşınacağız temizlik , eşya toplama işleri var.Biraz da onlarla
oyalanırım Senin kurs işi de iyi olmuş kuzum
İnşallah sen ve belisim istediğiniz kiloya ulaşırsınız morisim.
Ben üniversite birinci sınıfta 43 kiloydum boyum 1.60.Her şeyden midem bulanırdı.
Bir meyva suyuyla bir gün geçirirdim.
Bol acılı iştah açan şeyler yedim.Doyduktan sonra ağzıma bir lokma daha attım.
Geceleri ekmek arası yedim.Sevdicek de iştahlıdır.Gece 3 te tantuni yemeye giderdik.
Öyle böyle derken 59 u vurdum O da fazla geldi tabi 55 kiloyum şu an.
Sevdicek de 55 de kal diyo Samsunlu da kendisi
zümrem güldürdün beni
samsunlular tombiş mi seviyo o kısmı anlamadım
ilerleyen günlerde yeni evimize taşınacağız temizlik , eşya toplama işleri var.Biraz da onlarla
Ben üniversite birinci sınıfta 43 kiloydum boyum 1.60.Her şeyden midem bulanırdı.
Geceleri ekmek arası yedim.Sevdicek de iştahlıdır.Gece 3 te tantuni yemeye giderdik.
Ay kuzum ben alsam da hemen geri verebilme kapasitesine sahibim metabolizmam çok hızlı çalışıyor maalesef. Kilomun aynı kalması için de sürekli çok yemem lazım. bir 55i görseydim
Ben de öyle yemeye calısıyorum kuzum afedersin bazen çıkaracak gibi oluyorum ama zorluyorum kendimi. Şimdilik iyi gidiyor da birkaç gündür midem bulanıyorBelisim iştahın bir açılsın gerisi geliyor emin ol.Ben bile kilo aldıysam herkes alır
Zaten kilo almaya başlayınca metabolizma daha yavaş çalışıyor.Bende öyle oldu.
Midenin büyümesi lazım.Dediğim gibi doyduktan sonra bir iki lokma daha ye midenin büyümesi için.
Ben bunun çok faydasını gördüm.
canım benden çok daha yogun çalıştın biliyorum sana tavsiyem ilk dönem ücretli yap alana faydası oluyor sonrada bırak ders çalış kolejde çok yorulursunÜcretliye başvurmadım.Kolejde çalışan bir tanıdık var isterse gelsin burda başlasın demiş.
Çalışmayacağım belisim ya.Ne bileyim hiç içimden gelmiyor Bu sene kpss beni fena vurdu.
tubam bide erken dogum riskimle bu malların tarihini bekliyorum başlasam bile vekaleten olmuyor başlayıp dogum iznine ayrılmam lazım eger biraz daha geciktirirlersede dogum iznim olmayacak başlamadan dogurdum diye atandıgıma doya doya sevinemedim bile hoş bunlardan herşey beklenir belkide almayacaklar 1200 bile daha kontejjjan yok ortada 15 ine kadar atayacakmışmışlarOyy kuzum benim Açıklasalar şu kontenjanları da kurtulsanız artık ya.
Her işleri sakat bunların.
zümrem aagzına saglık ne güzel söyledin Allah de elinden geleni yap ötesini bırak beni dşünün umutsuzluga düşenler 7. girişimdi benim olduysa zamanı geldiğinde hepinizin olacako konuşanlar hiç bitmez tatlım iyi ediyorsun valla..o yıllardır kazanmayanlardan biriyim..ben hala kendimden umudu kesmedim siz de kesmeyin kızlar lütfen, demekki herşeyin bi vakti zamanı var..önceden isyan ediyordum neden olmuyor diye..hiç haketmeyenler bile nerelere yerleştiler diye..bu ara bi kitap okudum öneririm..ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK...orada diyorki akıl sürekli seni eleştirir zihnini yorar enerjini alır, oysa tefekkür gözüyle bak herşeye...olmamasınında bi hikmeti var..kalp yanılmaz, akıl sürekli seninle oyunlar oynar vb..şeyler..düşününce herşey ne kadar yavan oysa..
Allah tan 55 miş tatlım ya ya düzceli olsaydı enişte 81Samsunun plaka kosu 55 de ondan zümrem.Ama zayıf olmamı da istemiyor biraz tombik seviyor sanırım
Ben de öyle yemeye calısıyorum kuzum afedersin bazen çıkaracak gibi oluyorum ama zorluyorum kendimi. Şimdilik iyi gidiyor da birkaç gündür midem bulanıyor
meraba canlarım nasılsınız hepiniz benim pek tadım yok kuzularım ya yaramaz yiğeniniz bi an önce gelme derdinde 3 hafta önce erken dogum başlangıcı nedeniyle 2 gün yattım hastanede dün yine aldılar hastaneye 1 gün kaldım sabah çıktım evden doktora rutin kontrole diye çıkıyorum hastanede sabahlıyorum çocuk yoruldu son aya kadar yatmadım ders çalıştım derken şimdi yatsamda faydası yok
canım benden çok daha yogun çalıştın biliyorum sana tavsiyem ilk dönem ücretli yap alana faydası oluyor sonrada bırak ders çalış kolejde çok yorulursun
tubam bide erken dogum riskimle bu malların tarihini bekliyorum başlasam bile vekaleten olmuyor başlayıp dogum iznine ayrılmam lazım eger biraz daha geciktirirlersede dogum iznim olmayacak başlamadan dogurdum diye atandıgıma doya doya sevinemedim bile hoş bunlardan herşey beklenir belkide almayacaklar 1200 bile daha kontejjjan yok ortada 15 ine kadar atayacakmışmışlar
zümrem aagzına saglık ne güzel söyledin Allah de elinden geleni yap ötesini bırak beni dşünün umutsuzluga düşenler 7. girişimdi benim olduysa zamanı geldiğinde hepinizin olacak
Allah tan 55 miş tatlım ya ya düzceli olsaydı enişte 81
Canim geçmiş olsun mu denirmeraba canlarım nasılsınız hepiniz benim pek tadım yok kuzularım ya yaramaz yiğeniniz bi an önce gelme derdinde 3 hafta önce erken dogum başlangıcı nedeniyle 2 gün yattım hastanede dün yine aldılar hastaneye 1 gün kaldım sabah çıktım evden doktora rutin kontrole diye çıkıyorum hastanede sabahlıyorum çocuk yoruldu son aya kadar yatmadım ders çalıştım derken şimdi yatsamda faydası yok
canım benden çok daha yogun çalıştın biliyorum sana tavsiyem ilk dönem ücretli yap alana faydası oluyor sonrada bırak ders çalış kolejde çok yorulursun
tubam bide erken dogum riskimle bu malların tarihini bekliyorum başlasam bile vekaleten olmuyor başlayıp dogum iznine ayrılmam lazım eger biraz daha geciktirirlersede dogum iznim olmayacak başlamadan dogurdum diye atandıgıma doya doya sevinemedim bile hoş bunlardan herşey beklenir belkide almayacaklar 1200 bile daha kontejjjan yok ortada 15 ine kadar atayacakmışmışlar
zümrem aagzına saglık ne güzel söyledin Allah de elinden geleni yap ötesini bırak beni dşünün umutsuzluga düşenler 7. girişimdi benim olduysa zamanı geldiğinde hepinizin olacak
Aa morisim sen de mi ben gibi zayıfsın kız yoksa ironi mi yapıyorsun?
Ben de kilo almak için diyetisyene gitmiştim o listeyi uyguluyorum 2,5 haftadır ama bazen midem almıyor onları başkası yese duba gibi olurdu
meraba canlarım nasılsınız hepiniz benim pek tadım yok kuzularım ya yaramaz yiğeniniz bi an önce gelme derdinde 3 hafta önce erken dogum başlangıcı nedeniyle 2 gün yattım hastanede dün yine aldılar hastaneye 1 gün kaldım sabah çıktım evden doktora rutin kontrole diye çıkıyorum hastanede sabahlıyorum çocuk yoruldu son aya kadar yatmadım ders çalıştım derken şimdi yatsamda faydası yok