2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

o konuşanlar hiç bitmez tatlım iyi ediyorsun valla..o yıllardır kazanmayanlardan biriyim..ben hala kendimden umudu kesmedim siz de kesmeyin kızlar lütfen, demekki herşeyin bi vakti zamanı var..önceden isyan ediyordum neden olmuyor diye..hiç haketmeyenler bile nerelere yerleştiler diye..bu ara bi kitap okudum öneririm..ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK...orada diyorki akıl sürekli seni eleştirir zihnini yorar enerjini alır, oysa tefekkür gözüyle bak herşeye...olmamasınında bi hikmeti var..kalp yanılmaz, akıl sürekli seninle oyunlar oynar vb..şeyler..düşününce herşey ne kadar yavan oysa..

Hiçbir şey yapmak istemiyorum.Yapayalnız kalmak,dünyanın öbür ucuna gitmek istiyorum.

kuzum sen yerleşiceksin inş.. hiiç stres yapma..al kahve kitap bekle..

Morisim sağol fındığım sen neler yapıyorsun nasılsın? Özledim seni hiç konuşamıyoruz.
aynen kızcem nasıl toparlanıp başlıcaz bilmiyorum. Elim bile varmıyor tekrar calısmak yazmayı
sağol canım benim iyiyim.. Sınavdan hemen sonra yani 9 temmuz da yeni kurs açmıştım canım o kursu bitirdim şimdi yeni kurs açılana kadar boşum bende.. Evde iken biraz biraz derse bakayım diyorum ama daha önce de dediğim gibi elim varmıyor.. Bir de Clemimin dediği gibi belki bund da bi hayır vardır diyorum ama bir de aması var işte neyse uzum bende hayat böyle

Sen neler yapıyorsun canım.. Bende sizleri çok özledim fındıkım bilgisayarım düzeldi artık sizinleyim canım
İnşallah girer kuzum hayatımız düzene.
Şu kpss yedi bitirdi bizi.Hafta sonu sevdiğim geliyor.Mutlu mutlu karşılamak
isterdim onu ama yok yok olmadı.
canım biraz daha tatil ver kendine daha bu şoku atlatamadık ve sevdiceğinin yanında asla sınavı ya da hayatındaki olumsuzlukları düşünme kuzum o anın tadını çıkar.

Hiçbir şey yapmak istemiyorum.Yapayalnız kalmak,dünyanın öbür ucuna gitmek istiyorum.

canım inşallah bu sene gideceksin.. Belli olmaz deme iyi düşün ki iyi olsun canım

Çok haklısın kuzum aslında.Allah her şeyin hayırlısını versin. Sabrın sonu selamettir elbet. :)

Morisim öyle yapacağım kuzum.O günü de berbat etmesin kpss.Zaten göremeyeceğim uzun bir süre.
Sen nasılsın neler yapıyorsun canım ?

Clemim haklısın doğru söylüyorsun da işte ne bileyim çok üzülüyorum ya.
Her şeyin hayırlısı diyoruz da bu olanlar hayrımıza mı onu da bilemiyorum. Tekrar calısmak falan öyle zor geliyor ki
Ben de aynıyım canım bildiğin gibi, ücretliye basvurdum bu sene boş oturmayayım diyorum o da cıkarsa tabi. sevindim bilgisayarının düzelmesine kuzum

Ücretliye başvurmadım.Kolejde çalışan bir tanıdık var isterse gelsin burda başlasın demiş.
Çalışmayacağım belisim ya.Ne bileyim hiç içimden gelmiyor Bu sene kpss beni fena vurdu.
Tamam kuzum aklına nasıl yatıyorsa öyle yaparsın.

canım uzun süren ayrılıkların kavuşması daha güzel oluyor.. Ya da ben kendimi öyle avutuyom ya sana de diyim dedim
canım ben sınavdan iki gün sonra halk eğitimde bilgisayar kursuna başlamıştım usta öğretici olarak şimdi o kursum bitti yeni kursiyerleri bekliyorum. yani şu aralar evde vakit öldürüyorum.. çok şükür iyiyim kilo alma çabası içindeyim sen nasılsın canım?

canım hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun.. Hayırlı ise çıksın canım hayırsızsa beri dursun.. Çok teşekkür ederim kuzum neler yapıyorsun?

Aa morisim sen de mi ben gibi zayıfsın kız yoksa ironi mi yapıyorsun?
Ben de kilo almak için diyetisyene gitmiştim o listeyi uyguluyorum 2,5 haftadır ama bazen midem almıyor onları başkası yese duba gibi olurdu

Ben de iyiyim kuzum teşekkür ederim.Oyalanıyorum işte yeğenler falan.
ilerleyen günlerde yeni evimize taşınacağız temizlik , eşya toplama işleri var.Biraz da onlarla
oyalanırım Senin kurs işi de iyi olmuş kuzum
İnşallah sen ve belisim istediğiniz kiloya ulaşırsınız morisim.
Ben üniversite birinci sınıfta 43 kiloydum boyum 1.60.Her şeyden midem bulanırdı.
Bir meyva suyuyla bir gün geçirirdim.
Bol acılı iştah açan şeyler yedim.Doyduktan sonra ağzıma bir lokma daha attım.
Geceleri ekmek arası yedim.Sevdicek de iştahlıdır.Gece 3 te tantuni yemeye giderdik.
Öyle böyle derken 59 u vurdum O da fazla geldi tabi 55 kiloyum şu an.
Sevdicek de 55 de kal diyo Samsunlu da kendisi

zümrem güldürdün beni
samsunlular tombiş mi seviyo o kısmı anlamadım

Ben de iyiyim kuzum teşekkür ederim.Oyalanıyorum işte yeğenler falan.

Ay kuzum ben alsam da hemen geri verebilme kapasitesine sahibim metabolizmam çok hızlı çalışıyor maalesef. Kilomun aynı kalması için de sürekli çok yemem lazım. bir 55i görseydim

Ay kuzum ben alsam da hemen geri verebilme kapasitesine sahibim metabolizmam çok hızlı çalışıyor maalesef. Kilomun aynı kalması için de sürekli çok yemem lazım. bir 55i görseydim

Belisim iştahın bir açılsın gerisi geliyor emin ol.Ben bile kilo aldıysam herkes alır
Zaten kilo almaya başlayınca metabolizma daha yavaş çalışıyor.Bende öyle oldu.
Midenin büyümesi lazım.Dediğim gibi doyduktan sonra bir iki lokma daha ye midenin büyümesi için.
Ben bunun çok faydasını gördüm.

Ben de öyle yemeye calısıyorum kuzum afedersin bazen çıkaracak gibi oluyorum ama zorluyorum kendimi. Şimdilik iyi gidiyor da birkaç gündür midem bulanıyor

meraba canlarım nasılsınız hepiniz benim pek tadım yok kuzularım ya yaramaz yiğeniniz bi an önce gelme derdinde 3 hafta önce erken dogum başlangıcı nedeniyle 2 gün yattım hastanede dün yine aldılar hastaneye 1 gün kaldım sabah çıktım evden doktora rutin kontrole diye çıkıyorum hastanede sabahlıyorum çocuk yoruldu son aya kadar yatmadım ders çalıştım derken şimdi yatsamda faydası yok
Ücretliye başvurmadım.Kolejde çalışan bir tanıdık var isterse gelsin burda başlasın demiş.
Çalışmayacağım belisim ya.Ne bileyim hiç içimden gelmiyor Bu sene kpss beni fena vurdu.
canım benden çok daha yogun çalıştın biliyorum sana tavsiyem ilk dönem ücretli yap alana faydası oluyor sonrada bırak ders çalış kolejde çok yorulursun

Oyy kuzum benim Açıklasalar şu kontenjanları da kurtulsanız artık ya.
Her işleri sakat bunların.
tubam bide erken dogum riskimle bu malların tarihini bekliyorum başlasam bile vekaleten olmuyor başlayıp dogum iznine ayrılmam lazım eger biraz daha geciktirirlersede dogum iznim olmayacak başlamadan dogurdum diye atandıgıma doya doya sevinemedim bile hoş bunlardan herşey beklenir belkide almayacaklar 1200 bile daha kontejjjan yok ortada 15 ine kadar atayacakmışmışlar

zümrem aagzına saglık ne güzel söyledin Allah de elinden geleni yap ötesini bırak beni dşünün umutsuzluga düşenler 7. girişimdi benim olduysa zamanı geldiğinde hepinizin olacak

Samsunun plaka kosu 55 de ondan zümrem.Ama zayıf olmamı da istemiyor biraz tombik seviyor sanırım
Allah tan 55 miş tatlım ya ya düzceli olsaydı enişte 81

Ben de öyle yemeye calısıyorum kuzum afedersin bazen çıkaracak gibi oluyorum ama zorluyorum kendimi. Şimdilik iyi gidiyor da birkaç gündür midem bulanıyor

Kuzum bünyen alışacak biraz zaman geçince

Hahah valla iyi ki Düzceli değilmiş toparlak gezerdim
Bu arada geçmiş olsun ablam inşallah sağ salim alırsın kucağına oğluşunu
Şu atamaları da geciktirdikçe geciktiriyorlar yav nasıl bir sistemleri var anlamıyorum.
Madem sen 40bin atama yapacaksın önceden yasanı onaylatsana.
Sen sıkma canını zümrem 1200 den fazla olur bizim kontenjan

Canim geçmiş olsun mu denir
Erken doğum olmaz inşallah
Hasan bey biraz evhamli birde
Tedbirli davranıyor
Bana da hala 2 saatlik yola bile tehlikeli diyor
İnşallah bu ay ataman olur ve iznini kullanirsin
Ben de inşallah atanacak olursam kadim atamasinda giderim aralikta başlanan gerekecek
Aralik 21 ocak 21 arazi da doğum diyor
Tam senin durumunda oluyorum
Neyse Rabbim yol gösterir insallah

Aa morisim sen de mi ben gibi zayıfsın kız yoksa ironi mi yapıyorsun?
Ben de kilo almak için diyetisyene gitmiştim o listeyi uyguluyorum 2,5 haftadır ama bazen midem almıyor onları başkası yese duba gibi olurdu

zayıfım belisim ve sen gibi kilo aldım diye sevinemiyorum çünkü kolaylıkla verebiliyorum.. Canım ben gıda takviyeleri varya onlardan kullanmaya başladım isim vermeyim şimdi reklama girer.. benim sevdicek maşallah on kilo aldı takviyeyle.. o öyle kilo alınca bende başladım.. inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın canım çünkü zayıflıkta zor görüntüyü geçtim çok çabuk yorulup halsiz kalıyorsun belisim işte o zor geliyor bana..

oy maşallah canım ya inşallah bizde senin gibi oluruz.. Yiyorum çok yiyorum canım hatta evde bile bizimkiler dalga geçer benimle kalkıver artık diye yurtta da arkadaşlarım dalga geçerdi Morisi'ye o ekmek yetmez diye tam bi ekmek düşkünüyüm de hatta makarnayı ekmekle yiyenlerdenim ama gel gelelim almıyorum işte inşallah Belisimle bende senin kilona ulaşırız

Sevdiceğinin şakasına çok güldüm ama bir de İyiki Düzceli değilmiş yorumuna

Geçmiş olsun abla.. belki Alperen'de seninle birlikte atama için heyecanlanıyor ve böyle yapıyordur

inşallah bir an evvel yaparlarda sizde rahata erersiniz ablacım

bu arada Düzce yorumuna çok güldüm sen çok yaşa emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…