Yok canım ya maalesef. Bizim buraya da sorduk ama yeni edebiyat öğretmeni tayin olmuş açık yok dediler. İstanbuldan da aramadılar. Ne yapıcam bilmiyorumTuğbimmm kızçem için rahat olsun inşallah.Benim sevdicek eskisinden daha çok arıyor,en aşağı 20 dk konuşuyoruz düşün.İnşallah sizin çok daha iyi olacak balım. :)
Badişim dualarımdasın. :)
Belisim...Ücretli başvurundan ses var mı ?
ah evet kuzum ya ben sedefle senin tarihlerinizi aynı sanıyormuşum demek kiİnşallah canlar
Belisim sedefin sevdiceği kasımda gidiyor diye biliyorum ordan aklında kaldı sanırım
İster istemez okul KPSS hazirligini böler canimYok canım ya maalesef. Bizim buraya da sorduk ama yeni edebiyat öğretmeni tayin olmuş açık yok dediler. İstanbuldan da aramadılar. Ne yapıcam bilmiyorumBabam da bu sene de kpss çalış o zaman dedi.
KPSS bitmiştir benim için.Yazıklar olsun.Kılımı kıpırdatmam artık bu sınava.Evlencem anasını satim.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya.Acaba diğer ülkelerde de öğretmenler böyle ayaklar altına alınıyor mu ?
Çok üzgünüm çok sizin adınıza linkam.Bir sürü atanacak arkadaşım vardı. Şoklardayım
Oturdum ağladım.
Ben böğürdüm bal köpüğüm,böyle bir düzen yok.Böyle bir hak yeme yok.
Hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.İnşallah p3 ten atanıp kurtulursun canım benim
Hayırlısı bidenem.Söyleyecek sözüm kalmadı.
KPSS bitmiştir benim için.Yazıklar olsun.Kılımı kıpırdatmam artık bu sınava.Evlencem anasını satim.
Hayırlısı bidenem.Söyleyecek sözüm kalmadı.
Kontenjanlar açıklandı.Tam bir rezalet
Aklıma ne kadar küfür geldiyse saydırdım
kuzum hele sana çok içim acıdı..ama p3 ile inş yerleşirsin..ne diyeyim Allah bi kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar umarım
canım çok emek verdin sende..bu kadar didinip uğraşıp bu rakamı görmek gerçekten hüsran..bizim branşın kaderi hepmi böyle olacak offf
Ay kızlar şok oldum ben şimdi öğrendim açıklandığını. Çok çok şaşkınım gerçekten. Sınıfa6bin vermelerine ayrıca şok oldum sedefim aklıma geldi onun sıralaması kaçtı bari o tuttursa ya hu. bize de 120o vermişler çocuk kandırır gibi ne tuhaf yaptılar bu sene. yatacak yerleri yok yemin ederim adiler.
Küçümsediğimden değil ama müzikten bile 900 kişi alıyorlar zümrem.
hadi ya çok üzüldüm gerçekten size kuzum belki şubata bırakmışlardır kontenjanları başka aklıma bir şey gelmiyor.Kuzum onun da tutmuyo.
Bi pohluk var bu işte.