2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim transferin hayirli olsun,insallah bebegin sana tutunmustur9ay senden ayrilmaz:)) bu arada havaya dikilen yatak iside guzelmis

canımmmmmmmmm niye ağlıyorsun bak benide ağlattın tabiyki önce allah sonraben bakıyorum yiyenine allaha emet kuzum sende kendine iybakta biran önce bebeşini al göbeyine

inşllh bebem inşllh yandı ciğerlerim bu hasret beni yaktı kül etti içimi mutluluktan ağlıyom ben .......rabbim inşllh bizede tatdırır o mutluluğu pazartesi randevum var ulun beyle bakalım ne dicek sen üzülme tadını çıkar herşeyin yeğenimize iyi bak yeter

kızlar merhaba banım kalktı oley unbelivable transferinde olmuş :)) ben gibi dayanamamış hemen tuvalete koşmuş :)

kendini üzdüğün yetmiyomuş gibi bebeğinide üzüyosun farkındasın dimi bebem niye yapıyosun bunu ona bişi olmucağı varsada üzüntüden oldurcan çocuğa yaaaa allahım tm korkmakta haklısın negelirse allahtan önüne geçmek mümkün deil allahın izniyle hiç bişi olmucak yeğenime sen içini gönlünü ferah tut çocuğuda kendinide strese sokma dua et bol bol ağlama sakın ağlama bak ağlamak yasak sana sen ağlamıcan duydunmu beni ağlama kıyamam

kızlar merhaba banım kalktı oley unbelivable transferinde olmuş :)) ben gibi dayanamamış hemen tuvalete koşmuş :)

hele şükür tatlımağzından çıkan sözleri terbiye et öyle yaramazlık yapıp seni banlandırmasınlar transfrden sonra çişini tutabilene bravo bende en fazla yarım saat tutabiliyorum sonra koş wcye sonrada tühhh biraz daha tutsaydım yaaaaa bebek tutmazsa diyorum

bebeğim kimse ağlamasın inşaALLAH hiçbirşey çıkmayacak o testlerden cicbebem diyecek ne stres oldum ama ALLAH'a şükür bir şey çıkmadı

he kız heryere burnumu sokuyom sanırım bakalım bu sefer ne kadar tutabilcem

yok yok Allahın izniyle olmaz bişey kız sen ne yapacaksın şimdi yeni yol nasıl

10 gün sonra genetiğin ve patalojinin sonuçlarını alacağız doktor kontrol için gelirsin çıkan sonuçlara göre konuşuruz dedi aksi birşey olmazsa 45 gün sonra tedaviye başlayabiliriz. son kalan 3 tane dondurulmuşu kullanacağız gibi sonra fresh tedaviye başlayacağız bu yıl biraz ara vermeden tedavi olacağım zamanım azalıyor

zamanım azalıyor diye düşünme sakın nasip bu işler.geçen tvde doktoru izledim.aralıksız tüp bebek denemeliymişiz.bırakmamalıymışız.yoksa vücut tekrar sil baştan yapıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…