Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok seviyom seni gel gel öpem
inşllh cnm ben inanıyorum zaten allahımın izniyle bişi olmucak boşuna kendini üzdüğüyle kalcak
zamanım azalıyor diye düşünme sakın nasip bu işler.geçen tvde doktoru izledim.aralıksız tüp bebek denemeliymişiz.bırakmamalıymışız.yoksa vücut tekrar sil baştan yapıyormuş...
eveeeeeeeeeeetttttttttt yarın görüşürüz öptüm kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrr
evet canım aynen öyle
Canim sakin uzulme,bebegini de uzme.olabilir,kan degerin tekrarlanacakmis bak.ayrica amniyo sentez kotu bisii degil.amniyosentez yaptirip,cin gibi ogullari olan arkadasim var.[/QUOT
sağolun kızlar sizden böyle şeyler deydukca içim biraz olsun rahatlıyor inşallah olmaz bişeycanım üzme kendini,benim yakın zamanda 2 arkadaşımında oranları yüksek çıktığından aminiyosentez yapıldı ama allah şükür ikisinin bebeğide turp gibi şuan ,hiç üzme kendini ve bebeğini.
bebem nasılsın bitanem iyisin dimi
bebem nasılsın bitanem iyisin dimi
sen nasılsın cnm ne zaman başlıcan tedaviye ben pazartesi ulun beyle görüşmem var bakalım ne dicek
iyim bebeyim nasıl olim az önce eşim aradı dr kokulacak bişey yok sadece emin olmak için yapıyoruz dedi çok düşük bir risk varmış yapacakları test daha detaylı bitestmiş nebilimya dr işte önce insanı korkutuyorlar sonrada korkulacak bişi yok diyorlar kafamda bir sürü soru işareti oldu acaba başka bir yede dahamı yaptırsam ikili testti nedersin
iyim bebeyim nasıl olim az önce eşim aradı dr kokulacak bişey yok sadece emin olmak için yapıyoruz dedi çok düşük bir risk varmış yapacakları test daha detaylı bitestmiş nebilimya dr işte önce insanı korkutuyorlar sonrada korkulacak bişi yok diyorlar kafamda bir sürü soru işareti oldu acaba başka bir yede dahamı yaptırsam ikili testti nedersin
bebeğim inşaALLAH güzel haberler alırsın.benim 10 gün sonra belli olur bebekle ilgili testler çıkacak olağan dışı bir şey olmazsa 45 gün sonra son kaklan dondurulmuş embriyo için tedaviye başlayacağım
canım tüp bebek olunca çok fazla didikliyorlar adım gibi eminim o 2700 tl karşılığı yapılacak testte hiçbirşey çıkmayacak şimdiki doktorlar ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar üzülme canını sıkma ikili testi tekrar yaptırmana gerek yok bence içinin rahat etmesi için söyledikleri testi yaptır nasıl olsa kötü bir şey çıkmayacak kalbini ferah tut
yarın gidip yaptırıcam yoksa bu şüphe beni yer bitirir ama eyerki öyle bir şey yapıyorlarsa hakımı helal etmiyorum nasıl emekler verdik biz bu bebeye üç kuruş için yapıyorlarsa bizi bukadar üzüyorlarsa allaha havale ediyorum
canımın içi eğerki merkezinden emin deil yada şüpe etmeye başladıysan başka yerede sor için rahat edicekse ama korkma bebem bişi olmucak allahın izniyle yaa
sana sonuna kadar katılıyorum bebem beni sakın yanlış anlama ama ben orda deneme yaptığımda son anda dr hakan bey operasyonlara girerse ek para aldılar benden ondan sonra soğudum o merkezden dedimki siz bu işi ticarete dökmüşsünüz dedim sonrada bıraktım o merkezi
emindim dr çok seviyorum ama bana dün dediki testi burda yaptır normalde benden istenen test leri hep dışarda yaptırmıştım ilk defa merkezde bu testi yaptırdım test sonuçları elimde deyil elimde olsaydı şimdi kacyere göstermiştim yarın onlarıda istiycem bakalım artık eşimde diyorki dr diycemki para için yapıyorsanız bizsize daha fazlasın verelim yeteki bizi bu sıtresten kurtarın adam bile şaşırdı dün çok iyi çok sağlıklı dedikleri bebeye bu gun hasta ola bilir diyorlar napcağımızıda şaşırdık allaha sığındık
hangi merkez fulya
anam para tuzağı bunlar yapıcaklar bakıcaklar bişi yok emin olalım dedik 2700 az paramı parasında deilsin tm ama bu stresi yaşatmaya ne hakkın var öüp öüp diriliyo insan yazık ya bende sonuçlarını al başka yerede göster yaptırma hemen