2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ben başladım sen hangi gün adet gördün. Ben 16.03 te adet gördüm

20 gün içmen gerekiyo ama ne kadar içersen o kadar yararına.bende dün adet oldum bugün 2.günüm sen benden öndesin valla

Bende 15.03 te regl oldum:)) dordumuz ayni zamana denk gelicez desenize:)) hadi hepimize hayirli evlatlar deyim:))

Kiz nerdesin? Transferin sana gore 6da mi olacakti ne? Cok heyecanli,aman sen sakin ol..insallah Boole olursun

burdayim canimm yeni uyandim:))) saat sabah 9, tarnsferim ogleden sonra 3 te insallahhhh, yani TR saati ile gece 10 da..bana pozitifi enerjiniziyollar misinizzzzz bende cok heyecanliyimmm alip geleyim kuzumu sag salim insallahhh

Bende 15.03 te regl oldum:)) dordumuz ayni zamana denk gelicez desenize:)) hadi hepimize hayirli evlatlar deyim:))

oleyyyyyyyyyyyyyy beraber gidince çok heyecanlı oluyor inşallah hepimizinde sonucu olumlu olur

burdayim canimm yeni uyandim:))) saat sabah 9, tarnsferim ogleden sonra 3 te insallahhhh, yani TR saati ile gece 10 da..bana pozitifi enerjiniziyollar misinizzzzz bende cok heyecanliyimmm alip geleyim kuzumu sag salim insallahhh

canım ya maşallah bak bugünden sonrası su gibi geçer inşallah.rahat ol sakin ol abdestli git bol dua et.allahım yardımcın olsun :) ya halık de bol bol halık yaratan demek Allahın sıfatlarından biri

canım ya maşallah bak bugünden sonrası su gibi geçer inşallah.rahat ol sakin ol abdestli git bol dua et.allahım yardımcın olsun :) ya halık de bol bol halık yaratan demek Allahın sıfatlarından biri

haticim cok sagol tatlim tavsiyelerin icin insallah guzel haberlerle donerim, heyecan bastiiii

Yaw Nazan içime su serptin allah razı olsun seneden. Senin de zorda olduğunda rahatlatanların olsun insallah. . .
Sen şimdi hamile misin canım ?..

transferin kaçıncı günü? Eğer 10. günse rahat rahat sevinebiliriz. 12. günse de sevinebiliriz gerçi, 58 kötü bir değer değil... İnşallah her şey yolunda gider, sen gönlünü ferah tut.

5.gün embriyosu,12.gün du bugün. . . SeviNebilirmiyiz sence :18::18::18:

bitanem çok sağol inşallah hayırlara vesile olur :)))
İnşallah öyle olur cnm

Ay cnm benim o saatte sana dua edecem inşşş sorunsuz atlatırsın cnm

sana da iyi gunler nesecim, seni bebisine yaklastiran bir gun olsunnn

kuzummm hadi inşallah hayırlısı ile kap gel bebeklerini
dualarımız seninle 9 ay sımısıkı tutunsun anneciğine inşallah

kızlar merhaba herkese iyisinizdir inşallah

Son düzenleme:
kuzummm hadi inşallah hayırlısı ile kap gel bebeklerini
dualarımız seninle 9 ay sımısıkı tutunsun anneciğine inşallah

kızlar merhaba herkese iyisinizdir inşallah

cok sagol canim benim hepiniz cok guzel moral oluyorsunuz Allah razi olsun, kapip geleyim sonrada gobusumu sisireyim insallah

dondirik topiginde bir arkadasa yazmistim burayada copyliyim, bir kisiye bile faydasi olursa ne mutluu

oncelikle sicak elekkritikli bir ped aldim onu fise takiyorum ve igne ne tarafima yapilacaksa o tarafimi isitiyorum epey bi isiniyo, o arada ilacin sisesini elimde tutuyorum simsiki boylece ilacta isiniyor 10-15 dk, malum yagli bir ilac biraz isinip incelmesi lazim..sonra mutfak tezgahina dayaniyorum hangi tarafima igne yapilacaksa o ayagima yuk bindirmiyorum serbest birakiyorum tum yuku oteki ayagima veriyorum..kalcam o kadar sicakki ignenin girdigini dahi hissetmiyorum, ustelik igneyi esim yapiyor yani uzman falanda degil..sonra esim hemen 1-2 dakka ovuyor, ben bir kac dakika yuruyorum ve tekrar sicak pedi(kucuk elektrikli battaniye gibi bisey) koyuyorum kalcama...5 gundur vurunuyorum cok sukur bir sorun yok, insallahta olmaz..umarim herkese faydali olur bu bilgiler..

kızlar bu arada ben her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum sizde başlayınnnnn çok iyi geliyormuş

kuzum nasılsın

maşallah canım
inşallah hayırlısı ile tedavine başlarsın ve bebeklerin sana sımsıkı tutunur inşallah

canıım inşallah değerin katlanır
düşük değerlerle başlayıp gebeliği devam eden bi çok hamişimiz var inşallah güzel haberlerini alırız

kızlaaar iğnemi oldum geldim.artık adete 10 gün kalaya kadar gelme dedi :) inşallah kendin hamile kalırsın dedi

Bence beklemelisin ctesiyi.ayrıca değer yüksek çıksa bile 2 gün sonra tekrarını istiyorlar rahatla önce lütfen stres yapma cumartesi yap aynı saatte değerin inşallah artmış olacak canım 2 katına çıkmadıysa da üzülme sakın tekrar söylüyorum %60 artış olması yeterli o zaman da evham yapma hamilesin keyfini çıkar

Gunaydin sana:)) bende sporumu yapip pazara gittim.donerken aklima gecenlerde senle yazdigimiz cantalari firlattigim senaryo geldi,guldum kendi kendime..sana iyi dileklerimi gonderiyorum,o saatte de

Yaw Nazan içime su serptin allah razı olsun seneden. Senin de zorda olduğunda rahatlatanların olsun insallah. . .
Sen şimdi hamile misin canım ?..

İnsallah muhip,insallah:)) ben maalesef hamile degilim ama yakinda olmayi planliyorum haftaya uzun protokol ilaclarimi almaya baslayacagim..ama daha once ilk denemede hamile kaldim.degerlerim yavas yavas yukseldi ama gelisme olmadigindan 7 hafta bitiminde kurtaj oldum...ama senin yukselir dedigim gibi

zıkkımın kökünü iç emi ne diyim ben sana boşuna tedaviye girme kızım ozaman bide ne güzel anlatıyo ya en iyisi içmek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…