• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

teşekkür ederim tatlım.bu dhea denilen şey yumurta kalitesini arttırıyor daha sağlıklı yumurta elde etmemizi sağlıyor.hiçbir zararı yok zaten 20 günden sonra faydasını gösteriyormuş yani send ekullanabilirsn fiyatı 125 tl adı bıosteron günde 3 tane alıyorsun doktorum üçünüde aynı anda al dedi...sebze suyu derken haşlama suyumu tatlı m???

Meyve suyu gibi,kati meyve sikacagindan gecireceksin canim.taze taze yani:)) havuc,elma,brokoli,lahana vs.. Gunune gore hepsinden karistir.meyve suyu cok yapma,kilo yapar.birde meyve fruktoz icerdiginden(meyve sekeri) fazlasi zarar.ama taze sebze suyu ile ihtiyacimiz olan mineral ve vitaminleri aliyoruz.tadi kotu oluyo ama.1elma ve havuc ilave edince icilir hale geliyor:39: sifa niyeti de ve ic:9: icinin temizlendigini hissedeceksin..

Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
5.gün embriyosu,çift embriyo transferi idi

ARkadasim bence bu deger yukselir.gonul ister 100lerde olsun ama 10lu-20li olunca biraz zor yukseliyor da seninki iyi.benim dr.en az 40-45 olunca normal diyoruz demisti benim16 ciktiginda:)) sen senin hemsirelere bakma :36::36: keyfini cikar...bu arada dikkat ettim de ozel merkezde yaptirip sonucu boyle dusuk cikinca begenmiyorlar,anlamadim niye..insanin moralini bozuyorlar.

canım zaten eşimde %27 dna hasarı vardı ya bu yüzden tese oldu 1.kalite sperm elde ettik dediler 3 tüp sperm var donmuş onları kullanırız.zaten tese olmadan önce de klomen ve keçi boynuzu kürü yaptım ona şuan onla işim yok :1: sigara da içiyor kola da karışmıyorum :33: 3 tüpten de 1 tüp yapacak sperm sağlıklı çözülür diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canım

Vitamin ne aklımda bulunsun yine de

EMODEX adı.keçiboynuzu folik asit ne ararsan var içinde..kız benmkide sigara kola içiyo karışmıyorumda ben günde 2-3 içiyorum sence ne olur :26:

Meyve suyu gibi,kati meyve sikacagindan gecireceksin canim.taze taze yani:)) havuc,elma,brokoli,lahana vs.. Gunune gore hepsinden karistir.meyve suyu cok yapma,kilo yapar.birde meyve fruktoz icerdiginden(meyve sekeri) fazlasi zarar.ama taze sebze suyu ile ihtiyacimiz olan mineral ve vitaminleri aliyoruz.tadi kotu oluyo ama.1elma ve havuc ilave edince icilir hale geliyor:39: sifa niyeti de ve ic:9: icinin temizlendigini hissedeceksin..

evet haklısın en azından faydalı olduğunu bilirim ben :)) ya sigara içen yokmu tüp bebek yaparken ???

ço kgüzel ilerleyecek herşey inan bana :49: evet hepside yumurta kalitesini arttırıyor döllenmeyi kolaylaştırıyor kaliteli oluyor işte :)))) biosteron ilacın ismi dhea içeriyor..diğeride omega 3.kullan der zaten :))) bunları not et bak :)))

tamam canım biostren ve omega 3 not aldım :1: sende elevit kullanabilirsin çoğu tüp merkezi günde 1 elevit 1 coraspin veriyor bence dene zararı yok sonuçta

Ben haftada 2kez balik tukettigim icin omega3 kullanmam ama biosteron alirim sanirim.bu arada eskiden elevit kullaniyordum.1senedir folbiol kullandim.bir aydir tekrar elevit kullaniyorum.gerekli olan vitamin ve mineraller var.haticim biosteronu gunde 1kez 3tablet mi aliyorsun? Benim yumurta toplama da 1ay sonra ya,esimle konusup alayim..
Bu arada ben esime ACE selenyum + keciboynuzu kuru kullandiriyorum 2aydir.opu ya kadar 3ay olacak.kuru daha once de yapmisti ama hic bu kadar duzenli yapmamisti.gebelik oldu,sonra alindiya,ben erkekteki kromozom bozuklugundan diye cok bidilandim:9: simdi bunlar bir tarafa etkisi ful olsun diye bira filan da icmiyor:16:

EMODEX adı.keçiboynuzu folik asit ne ararsan var içinde..kız benmkide sigara kola içiyo karışmıyorumda ben günde 2-3 içiyorum sence ne olur :26:

Ben sana deyim,o sigarayi ictigin surece vitamin omega vs. Nafile diyorum ben.abartmiyorum,zehir ..2-3 veya 1paket ayni bence..sperm ve yumurta kaliteni bence cok dusurur.icme yahu su zikkimi.hazir ertelendi ne guzel.bak dr vitaminin etkisi 20gune cikiyormus.sigarayi da kessen anlami olur.

Ben haftada 2kez balik tukettigim icin omega3 kullanmam ama biosteron alirim sanirim.bu arada eskiden elevit kullaniyordum.1senedir folbiol kullandim.bir aydir tekrar elevit kullaniyorum.gerekli olan vitamin ve mineraller var.haticim biosteronu gunde 1kez 3tablet mi aliyorsun? Benim yumurta toplama da 1ay sonra ya,esimle konusup alayim..
Bu arada ben esime ACE selenyum + keciboynuzu kuru kullandiriyorum 2aydir.opu ya kadar 3ay olacak.kuru daha once de yapmisti ama hic bu kadar duzenli yapmamisti.gebelik oldu,sonra alindiya,ben erkekteki kromozom bozuklugundan diye cok bidilandim:9: simdi bunlar bir tarafa etkisi ful olsun diye bira filan da icmiyor:16:

hah oley ya içkiyi falanda bırakırlarsa süper olur.tatlım biosteron 125 lira..ben 2 kutu aldım çünkü günde 3 tane içiyorsun 20 günde kutu bitiyor.etkiside 2.ci kutuda daha çokmuş.bugünden başla bence...günde 3 taneyi ayrı ayrı değil.yemekten sonra üçünü bir ağzına at dedi doktorum etkisi olmaz yoksa dedi.benm eşim hiçbir kür sigara içme falan dinlemez.motomottur.benlik değilki sorun der geçer o yüzden bende sigarayı bırakamıyorum destek olmadığı için.

Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
5.gün embriyosu,çift embriyo transferi idi

transferin kaçıncı günü? Eğer 10. günse rahat rahat sevinebiliriz. 12. günse de sevinebiliriz gerçi, 58 kötü bir değer değil... İnşallah her şey yolunda gider, sen gönlünü ferah tut.

Ben sana deyim,o sigarayi ictigin surece vitamin omega vs. Nafile diyorum ben.abartmiyorum,zehir ..2-3 veya 1paket ayni bence..sperm ve yumurta kaliteni bence cok dusurur.icme yahu su zikkimi.hazir ertelendi ne guzel.bak dr vitaminin etkisi 20gune cikiyormus.sigarayi da kessen anlami olur.

eşim zaten bırakmıyor..kesinlikle bırakmam unut onu diyo.ben bi ara bıraktım 10 gün içmedim ama delirdim resmen.içmeyince stresim dahada fazla elimi yemeğe başladım resmen..o yüzden 2-3 tane içiyorum mecburen..bırakamadım yani.

Hatice kız sen hala sigara mı diyorsun? bir de yandaş arıyor kendine :)
Lütfen artık yapma bunu kendine çok üzülüyorum yaa :50: bıraktım demiştin en son.

yandaş arıyom valla :1::1: ya arkadaşlar içmeyen bilemez psikologa gittim bunun için bırak diyemem çünkü bende içiyorum bari azalt dedi.bende 4 taneyken ya 1 ya 2 içiyorum.yani hava gibi oldu bana nefes alamıyorum sanki.dün işyerinde resmen sigara bulamadım izmarit içtim.ağlanacak haldeyim biliyorum ama bu stresle tüp bebek yaptıramam en iyisi az ama içmek bence.

Hatice kız sen hala sigara mı diyorsun? bir de yandaş arıyor kendine :)
Lütfen artık yapma bunu kendine çok üzülüyorum yaa :50: bıraktım demiştin en son.

Ozledim seni:16: iyilestin mi?oksuruk filan devam ediyor mu?adacayini gargara yap gun icinde bikac kez,iyi geliyor.islerin yogun olunca sanirim pek olmuyorsun..senin regl tarihin ne bu arada? Nisan sonu mu olacaktin diye hatirliyorum ama...

yandaş arıyom valla :1::1: ya arkadaşlar içmeyen bilemez psikologa gittim bunun için bırak diyemem çünkü bende içiyorum bari azalt dedi.bende 4 taneyken ya 1 ya 2 içiyorum.yani hava gibi oldu bana nefes alamıyorum sanki.dün işyerinde resmen sigara bulamadım izmarit içtim.ağlanacak haldeyim biliyorum ama bu stresle tüp bebek yaptıramam en iyisi az ama içmek bence.

Ben de içiyordum eskiden biliyorum kolay değil. Ama inan bana fiziksel yoksunluk 3 gün sürüyor sadece. Sonrası tamamen alışkanlık, psikolojik bir şey. Allen Carr yönteminden yardım aldım ben. Sen de dene lütfen, internette detayları araştır, gerekirse seminerine katıl. Bu çok önemli ve bebeğin için şart.

Evet az ic bari..gerci bende zamaninda fosur fosur icerdim.anlayabiliyorum seni..ama ben tek seferde kestim.kafada bitirmek onemli olan..suan cok rahatim.nefesimin acildigini gecen yaz yuzerken hissettim.yorulmadan dakikalarca yuzebildim ki kesilirdim ben.neyse,tek kotu tarafi kendimi tatliya verdim bikac ay,o olmadi iste,bayaa kilo aldim bu sayede...aman ya,sigarayi birakan kilo mu veremez bee diyorum:1:

Ozledim seni:16: iyilestin mi?oksuruk filan devam ediyor mu?adacayini gargara yap gun icinde bikac kez,iyi geliyor.islerin yogun olunca sanirim pek olmuyorsun..senin regl tarihin ne bu arada? Nisan sonu mu olacaktin diye hatirliyorum ama...

Oyyy kurban olurum... :16::16::16:
Benim de gözüm hep seni arıyor burada. İyileştim sayılır ama öksürüğüm tam geçmedi. Ihlamur içiyorum her gün, biraz iyi geliyor.
Çok konuşasım olmuyor bu aralar, geliyorum ama okumakla yetiniyorum genelde.
Adetim yeni bitti, biliyorsundur hasta olunca doktor başlamak istemedi bu halimle. 14 Nisan haftasında başlayacağız kısmet olursa. Nisan sonu gibi transfer olur diye tahmin ediyorum. Yürüyüş ve diyete devam. Sağlam gaza geldim inşallah devam eder. :):)
Öpüyorum canım.

Ben de içiyordum eskiden biliyorum kolay değil. Ama inan bana fiziksel yoksunluk 3 gün sürüyor sadece. Sonrası tamamen alışkanlık, psikolojik bir şey. Allen Carr yönteminden yardım aldım ben. Sen de dene lütfen, internette detayları araştır, gerekirse seminerine katıl. Bu çok önemli ve bebeğin için şart.

allen car yöntemini biliyorum semineri paralıysa gitmem mümkün değil işte.yoksa eşimle giderim neden gitmeyim..3 gün diyorsun ama 10 gün içmedim geçen ay..10 gün ya..sonra deli gibi kıvrandım geri başladım..

Oyyy kurban olurum... :16::16::16:
Benim de gözüm hep seni arıyor burada. İyileştim sayılır ama öksürüğüm tam geçmedi. Ihlamur içiyorum her gün, biraz iyi geliyor.
Çok konuşasım olmuyor bu aralar, geliyorum ama okumakla yetiniyorum genelde.
Adetim yeni bitti, biliyorsundur hasta olunca doktor başlamak istemedi bu halimle. 14 Nisan haftasında başlayacağız kısmet olursa. Nisan sonu gibi transfer olur diye tahmin ediyorum. Yürüyüş ve diyete devam. Sağlam gaza geldim inşallah devam eder. :):)
Öpüyorum canım.

Canim benim keonik faranjitim vardi..adacagini demleyip yanima bi su sisesi ile aliyordum.aklima geldikce 1yudum gargara..dezenfektan gorevi sanirim.o oksuruk kalir yoksa:)) kiz bende bu ay 15inde regl oldum:))13-15 arasi bekliyorum bende..arami cok yakin olacak desene:16: bende pilatese basladim ama diyet yapamiyorum yaa..sabah ogle iyi,aksam olunca zivanadan cikiyorum.yada mutlaka disardan yiyoruz:14:

evet az ic bari..gerci bende zamaninda fosur fosur icerdim.anlayabiliyorum seni..ama ben tek seferde kestim.kafada bitirmek onemli olan..suan cok rahatim.nefesimin acildigini gecen yaz yuzerken hissettim.yorulmadan dakikalarca yuzebildim ki kesilirdim ben.neyse,tek kotu tarafi kendimi tatliya verdim bikac ay,o olmadi iste,bayaa kilo aldim bu sayede...aman ya,sigarayi birakan kilo mu veremez bee diyorum:1:

kız kilo verilir ama sigara resmen takıntı oldu bende..bırakacam dedikçe inadına burnumda tütmeye başlıyor.ama içince çok aramıyorum.gerçekten çok zormuş ya.burda okuyorum herkes bırak bırak diyor ama işte içmeyen bilemez.tüp bebek başlı başına stres zaten.kızın biri yazmış gün be gün.tüp bebeği tutuncada bırakmış.bende nasip olurda tutarsa zaten o salaklığı yapamam evladıma bırakırım.şimdi düşünsene tutmayınca sigara yüzünden demek yerine iyice strese girip dahada içiyorum..o yüzden gerçekten hayırlısı neyse o olsun :1::1::1:

bende içiyorum ve tüp aşamasındayım bende :26: benim geçen ay iğnelerim başlayacaktı e2 yüksek çıkınca 1 ay ertelemek zorunda kaldık :31:bu ay d. kontrol kullanıyorum yumurtaları baskılamak için. Geçen ay 3-4 gün hiç içmedim ama dediğin gibi izmariti bulsam içerdim o derece :50: bu ay eğer e2 normal çıkar ve iğnelerime başlarsam azaltıp, yumurtalar transfer edilince de tamamen bırakıcam inşallah.

Son düzenleme:
Back