Ah canim uzulme,yapilan islemdendir.islem sonrasi ilk regl normal olmayabiliyor,bugun yarin gelir..aklima da ne geldi:)) su yerlesme kanamasi olabilir mi?regl zamani az bi leke olunca millet anlamazmis ya,idrar test yaptin ama ya cikmamissa? Ne bileyim umit istesogan kurunu oneriyorum.ben 11gun filan yaptim,sanirim da ise yaradi.
ne bileyim benm hep lekelenmem olur aslında ümitte etmiyorum ama yinede bugün kanamam başlamazsa saba yaparım öylesine nasıl olsa test var evdesoğan kürüde olabilir aslında haklısın :) dur bi hele bugün olurum sanırım :)
Haticim,bu regl ile mi baslicaksin ilaca? Sogan kuru,yumurtalik kistine de iyi geldigini biliyorum.ama ilaca baslayacaksan,emin degilim.kanamayi tetikledigi icin iyi gelmeyebilir yani..ama benim kisa kürümde bile muayenede dr miyomu gormedi.
doktor öyle dedi bu adetle başlayalım dedi kan değerlerine göre başlar sanırım.soğan kürünü daha önce dedim kistimi hiç küçültmedi.tüpe başlarsam diye bende yapmicam zararı olabilir evet.bu arada benm rahim ağzında et varmış doktor geçenki operasyonda onuda aldı.inşallah bu sefer olumlu olur herşey aminnnnnnnn..sen ne zaman başlicaksın ?
Tedavin baslar,insallah sikintisiz hamile kalirsin.ben 1nisanda baslicam uzun protokol.daha once hic uygulamadim.senin bilgin var mi bu arada?soguk igne kullanacagim.hemsire hormon baskilayici dedi.transfer insallah nisan sonuna denk gelecek:))
uzun protokol ne bilmiyorumki lucrin mi kullanacaksın.benimki yumurtalara göre iğneler göbekten 10 gün sonra opu falan öyle oluyor yine sanırım eğer öyle yaparsa doktorum tabi :))) ay bu sefer sonuna kadar gitse keşke nazan ya
Seninki kisa protokol denen,daha once bana da uygulanmis tedavi,reglin2.gunu igne baslayip genelde 12-14.gun opu olan yontem.simdi ben 18.gun ilac kullanip regl olacagim sonra yumurta gelistiren igne kullanip opu olacagim...bu sefer bebeklerimiz olsun tanrim,cok istiyorum.biz de artik kusma,dogum islerini konusabilsek:))
güzel arkadaşlarım herkese merhaba
uzun zamandır okuyarak takip ediyorum sizi,acınızla üzülüyo sevincinizle seviniyorum inanın..
KALBİMDESİN...senden güzel haberler alma umuduyla geldim ama rabbimin imtihanı daha bitmemiş gördümki
çok üzüldüm arkadaşım,ne denirki..ama sen öyle güçlü bir kadınsın ki Allahım sana dileğini hayırlısıyla verecektir,tüm kalbimle inanıyorum..tez zamanda nazlı bebeklerine kavuş inşallah..
hepinizin sağlığına duacıyım kızlar,sağlıklı olun ki evlatlarınızı bir an evvel alın kucaklarınıza,geleceğin fedakar,güçlü ve mükemmel annelerisiniz,her biriniz..hepinizin insanlığını az çok görüyorum yazılanlarınızdan,çok seviyorum sizleri
beni merak ederseniz Allaha şükür iyiyim...sizler de iyi olun inşallah,güzel haberini almadığımız tek bir kimse kalmasın
tatlım bende adet olmak üzereyim yine tüp yaptırıyoruz göğşen hocayla :)) ne olur bna bolca du et nolurrrrrrrrrrr
haticim canım..yine göğşen hocadasın demek ben değiştirdin sanıyodum,selam söyle hocaya :)
senin duacınım canım,bu sefer olacaktır allahın izniyle,sen şimdi stres yapma lekelenmelerden dolayı,operasyonun etkisi de olabilir,hayırlısıyla başla ve güzel sonuçlansın inşallah..çok çok çok içten diliyorum bunu
aleykümselam bitanem benim.sen gibi hayırlı sonuç almayı nasip etsin rabbim.seni çok seviyorum arkadaşım dikkat et kendine
güzel arkadaşlarım herkese merhaba
Uzun zamandır okuyarak takip ediyorum sizi,acınızla üzülüyo sevincinizle seviniyorum inanın..
Kalbimdesin...senden güzel haberler alma umuduyla geldim ama rabbimin imtihanı daha bitmemiş gördümki
çok üzüldüm arkadaşım,ne denirki..ama sen öyle güçlü bir kadınsın ki allahım sana dileğini hayırlısıyla verecektir,tüm kalbimle inanıyorum..tez zamanda nazlı bebeklerine kavuş inşallah..
Hepinizin sağlığına duacıyım kızlar,sağlıklı olun ki evlatlarınızı bir an evvel alın kucaklarınıza,geleceğin fedakar,güçlü ve mükemmel annelerisiniz,her biriniz..hepinizin insanlığını az çok görüyorum yazılanlarınızdan,çok seviyorum sizleri
Beni merak ederseniz allaha şükür iyiyim...sizler de iyi olun inşallah,güzel haberini almadığımız tek bir kimse kalmasın
tatlım bende adet olmak üzereyim yine tüp yaptırıyoruz göğşen hocayla :)) ne olur bna bolca du et nolurrrrrrrrrrr
inşallah son tedavin olsun tatlımmmmm, endişelenme.... Benim de ameliyattan sonra öyle olmuştu.... Lekelenmeler gelmemeler gecikmeler falan....
son mesajın senden geldiğini görünce koşa koşa geldim kiiiiçok şükür iyi olmana çok sevindim, rabbim sonuna kadar sağlıkla ve rahat bi şekilde gitmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcımmm
günaydın kızlar moralim hiç iyi değil yapazar akşamı lekelenmem başlamıştı böyle damla şeklinde.bugün salı hala adet olamadım.günde bir kaç damla çok açık kahve akıntım oluyor kanamam neden başlamadı hala bu kistlerim yüzünden hayatım mahvoldu ya güya içindeki sıvı alındı düzene girmesi lazımdı bi an önce tüp bebeğe başlamak istiyorum gece rüyamda doktorumu gördüm.adet oldum hadi tüp yapalım diyorum oda diyorki bi ay daha bekleyelim hatice ne olur sabret diyordu
Canim seni cok iyi anliyorum bazen bende kötü oluyorumsonra esim kiziyor oyle deme diye Rabbim bizi beterinden korusun yapilan islemdendir bnm de arada öyle olur bir iki damla lekelenmem olur sonra 4 . Gunde falan tam baslar adet olurum bakalim bnm ki nasil olacak ameliyattan sonra cuma kontrole gidecem hayirlisi olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?