- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
Hiim anladim cnm gittigimde mutlaka soracam cnm tekrar tsklergecen sefer gittigimde sordum canim eger yumurtlarsam dogal yoldan yapiliyormu diye, hayir yapmiyoruz basari orani cok dusuk dediler..neyse 2-3 saatte guzel haberler veririm insallahh canim..bende iple cekiyorum, canim cok sagol..
bu ilaclar onemli gibi yeni tedavine basladiginda doktoruna mutlaka sor, ben bugun basliyorum bu ilaclara transferin ertesi gunu birakiyorum yani cuma gunu bana verdikleri takvime gore..
Gozun aydin cnm ultrosondan bakmis anladigim kadariyla dr o kesin bilgi zaten ohhh be geri sayim tam anlamiyla basladi o zaman hadi hayirlisi cnm
Cnm herkeste biseyler oldu o zaman piyango sana vurmus yeni nickin hayirli olsun hasta olmussun ayrica gecmis olsun cnmslm kızlar ben ssofya kk de sorun olduğu zaman benim nikim gitti o kadar ugraşmma rağmen nikimi alamadm ona benzer nikte açamadım yeni nikim bu bunlada kaç gündür ufrasıyorummm nasılsınız bakalımm
KALBİMDESİN CNM ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM NE DİYECEGİMİ NE YAZACAGIMI BİLEMİYORUM MEVLAM SENİ TEZ ZMANDA SEVİNDİRSİN ARKADAŞIM![]()