• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kalbimdesin canım nasılsın sesin çıkmıyor merak ettik hadi biran önce toparlanda dön aramıza buralar sensiz sessiz tekrar geçmiş olsun canımmmmmmmmmm

İyiyim cnm tedavi için gün sayıyorum sen nasıl oldun cnm dikiş izlerini merak etme zamanla yok oluyormuş cnm dr öyle demişti

İyiyim cnm sagol geçti gitti çok şükür inşallah iz kalmaz bakalım :10: rast gitsin güzelim tedavin :54:

oyy kuzum adet oldum :1: tüpe başlıyom çok heyecanlym :1::1::1:

hadi hayırlısı bitanemmmmm

kız bende doğum kontrol hapına başladım allah izin verirse nisanda ankaradayım yeni tüp için Allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün. inşallah yine beraber gün sayarız. Ama bu sefer 9 ay sayarız inşallah.:49::49::49:

Arkadaşlarım, tam 10 gündür öksürmekten ciğerlerim çıktı, boğazım sürekli acıyor, sesim çıkmıyor. 1 kutu antibiyotik içtim hala toparlanamadım. Doktorum da bu halde tedaviye başlamak istemedi, benim de tedavim 1 ay ertelendi. Son bir haftayı az önce okudum, içim yandı aldığım haberlere... Kalbimdesin Allah sana güç versin, içine ferahlık versin. Elbette sen daha iyi bilirsin ama ben farklı bir doktora bir şans vermenin iyi olacağını düşünüyorum artık. Üst üste tedavilerle çok yıprattılar seni. Detaylı bir tetkik, araştırma, pgt ne gerekiyorsa yapılıp ona göre doğru tedavi uygulansın, daha fazla üzülme istiyorum.
Bebekcim sana da sabır diliyorum, güç diliyorum. Eşinin metaneti, yaklaşımı çok hoşuma gitti. Genellikle tedavinin bütün zorluklarını kadın çekmesine rağmen erkeklerin daha çabuk pes ettiğini, vazgeçtiğini görüyorum. Senin eşin çok güçlü bir adammış, ne mutlu. Allah sizlerin sabrının mükafatını en kısa zamanda versin inşallah.
Bir de pizzo'yu çok merak ettim... Sayfalar boyunca gözün ondan bir haber aradı ama bulamadım. Arkadaş listem de silinmiş, mesaj yazamıyorum. Haberi olan var mı? 1 kızı ve 1 oğlu olacaktı çok mutlu olmuş ve imrenmiştim. Allah ona bağışlasın yavrularını...
Diliyorum hepimiz için daha mutlu, umutlu, sağlıklı bir hafta olur. Bu hafta unbelivable bebişine kavuşuyor, bebişi ona sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın inşallah... Selen, Nazan takipteyim, sevinçli haberlerde buluşalım... Hepinize kocaman sarılıyorum kendinize iyi bakın. :16::16::16:

Canım inşallah bende yeni tedaviye başlıyorum hayırlısıyla bu ay doğum kontrol hapına başladım Allah izin verirse Nisan'da Ankaradayım. Allah hepimize yardım etsin

güzel arkadaşlarım herkese merhaba:42:
uzun zamandır okuyarak takip ediyorum sizi,acınızla üzülüyo sevincinizle seviniyorum inanın..

KALBİMDESİN...senden güzel haberler alma umuduyla geldim ama rabbimin imtihanı daha bitmemiş gördümki :43:
çok üzüldüm arkadaşım,ne denirki..ama sen öyle güçlü bir kadınsın ki Allahım sana dileğini hayırlısıyla verecektir,tüm kalbimle inanıyorum..tez zamanda nazlı bebeklerine kavuş inşallah..

hepinizin sağlığına duacıyım kızlar,sağlıklı olun ki evlatlarınızı bir an evvel alın kucaklarınıza,geleceğin fedakar,güçlü ve mükemmel annelerisiniz,her biriniz..hepinizin insanlığını az çok görüyorum yazılanlarınızdan,çok seviyorum sizleri:16:

beni merak ederseniz Allaha şükür iyiyim...sizler de iyi olun inşallah,güzel haberini almadığımız tek bir kimse kalmasın :16:

canım arkadaşım bizde seni seviyoruz. İyi olmana çok sevindim. Nisanda tüp bebeğe başlıyorum bana bol bol dua et. Dualarınıza çooookk ihtiyacım var.:54::54:

KALBİMDESİNNNNN

Umrım herşey yolundadır canım arkadaşlar gibi bende seni çok merak ettim. Sabırlı metanetli arkadaşım Rabbim zorunu kolay eyler inşallah.....:54::54:

3 nisanda cancaaazıımmm:34: azcık kaldı.... ama kürlerim 10 haziran da bitiyo.... napcam bilmiyorum:1:

Amayam zaman ne çabuk geçti kız. 3 nisan 3 ay var diyorduk şurdakaç gün kaldı. Umarım randevun iyi geçer tatlım.

iyi geceler kıslarrrr

ben geldim kimsecikleri bulamadım tühhh. Herkesi çooookkkk öpüyorum.

bişey soracağım kızlar ben bugün kliniği aradım ve tüp bebekte kullanılacak ilaçları sordum. çünkü buralardan hamişlenden bulabilir miyim diye hem uygun olur hemde belki uğur getirir. biliyorsunuz özelden gidiyorum yine yine masraf çoğalacak. akşam döndüler bana benim ilaçlarım;

Menegon 75 ünite 5 kutu

Orgalutron 025mg 5 kutu

Çatlatma iğnemde ya ovitrella yada Pregnyl olacakmış elinde olan var mı ki? kalan iğneyi kullanmayacak mesela Bulabilir miyim ki ilaç arayanlar kısmına da yazacağım şimdi umarım bulurum.

iyi geceler kıslarrrr

ben geldim kimsecikleri bulamadım tühhh. Herkesi çooookkkk öpüyorum.

bişey soracağım kızlar ben bugün kliniği aradım ve tüp bebekte kullanılacak ilaçları sordum. çünkü buralardan hamişlenden bulabilir miyim diye hem uygun olur hemde belki uğur getirir. biliyorsunuz özelden gidiyorum yine yine masraf çoğalacak. akşam döndüler bana benim ilaçlarım;

Menegon 75 ünite 5 kutu

Orgalutron 025mg 5 kutu

Çatlatma iğnemde ya ovitrella yada Pregnyl olacakmış elinde olan var mı ki? kalan iğneyi kullanmayacak mesela Bulabilir miyim ki ilaç arayanlar kısmına da yazacağım şimdi umarım bulurum.
Canım naber :16::16:

Canlarim simdiden hayirlara vesile olsun insallah tedaviye baslamaya hazirlananlamiz var cok cok sevindim insallah burada tum sureci birlikte atlatacagiz ve guzel guzel sonuclara kavusacagiz ve ilerleyen aylarda insallah burada hepimiz tedavilerden degil bebislerimizden bahsedecek birbirimizden akil alacagiz sizlere nacizane tavsiyem once moral umut nese ve sitresten uzak olumlu pozitif dusunmek.dualarla Allah a siginalim ve onun sesimizi duydugundan hic supheniz olmasin insallah aydinlik gunler tek tek hepimize uyrayacak gecen sene son baharda agaclar nasil yapraklarini dokup kurudu ve su guzel bahar da civil civil yesermeye cicek acmaya hatta meyve vermeye basladi Rabbim iste boyle sonsuz bir kudrete sahip bizim dallarimizda insallah yeserecek cicek acacak meyve verecek yeter ki Allah ol desin yeter ki biz ondan hic umut kesmeyelim...

Canlarim simdiden hayirlara vesile olsun insallah tedaviye baslamaya hazirlananlamiz var cok cok sevindim insallah burada tum sureci birlikte atlatacagiz ve guzel guzel sonuclara kavusacagiz ve ilerleyen aylarda insallah burada hepimiz tedavilerden degil bebislerimizden bahsedecek birbirimizden akil alacagiz sizlere nacizane tavsiyem once moral umut nese ve sitresten uzak olumlu pozitif dusunmek.dualarla Allah a siginalim ve onun sesimizi duydugundan hic supheniz olmasin insallah aydinlik gunler tek tek hepimize uyrayacak gecen sene son baharda agaclar nasil yapraklarini dokup kurudu ve su guzel bahar da civil civil yesermeye cicek acmaya hatta meyve vermeye basladi Rabbim iste boyle sonsuz bir kudrete sahip bizim dallarimizda insallah yeserecek cicek acacak meyve verecek yeter ki Allah ol desin yeter ki biz ondan hic umut kesmeyelim...
Canim benim ne güzel konusmussun Allahim kabul etsin guzel dileklerini :16: sende sag selamet bebegini kucağına al cnm inşallah :54:

slm kızlar ben ssofya kk de sorun olduğu zaman benim nikim gitti o kadar ugraşmma rağmen nikimi alamadm ona benzer nikte açamadım yeni nikim bu bunlada kaç gündür ufrasıyorummm nasılsınız bakalımm
KALBİMDESİN CNM ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM NE DİYECEGİMİ NE YAZACAGIMI BİLEMİYORUM MEVLAM SENİ TEZ ZMANDA SEVİNDİRSİN ARKADAŞIM :16:

sağol canım:16::16:ALLAH C.C razı olsun.seni tekrar k.k da görmek çok güzel canım:16::16::16:

Bir sarki geldi aklima ...

Guzel gunler bizi bekler
eyvallah dersin gecergider
biraksam kendimiiii soyle ohh ne rahat
buda gecer gulum sen yasamana bak...:6:

canım benim çok tatlısın :16::16::16:çok yakında güzel günlerimiz olacak inşaALLAH:16::16::16:

benimde aklıma SEZEN AKSU nun bu şarkısı geldi

Geçer geçer daha öncekiler gibi

Buda geçer neler neler geçmediki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka... aşka...
Aşka vurgunum ben

Hep aynı heyecan aynı çocuksu hayal
Ben böyle biraz deli sende biran öyle kal
Nasıl olsa geçer...

Canim gecmis olsun,eve geldin sanirim,nasilsin?senin sagligin herseyden once biliyorsun.en kisa zamanda iyilesmeni diliyorum..daha cabuk iyilesmeni saglayacaksa da bir sure uzul tabi,uzul ve iyiles.:16::16:
Dun aklima geldi,eski bir is arkadasim tekrarlayan dusuk yasiyordu,ustelik asilama filan yapildigi,yani gozetim altinda oldugu halde..hatta bir tanesi 8aylikken oldu maalesef..biraz gec bir tetkik ile yanlis hatirlamiyorsam ucuk virusu suclu bundu.tabi o zamanlar evli olmadigim icin konuya hakim degildim..sen de acaba boyle bir bakilmamis bir sey olabilir mi?arkadasimin 2cocugu var simdi bu arada:))
Kendine iyi bak:16::16:

Nazancım:16: insan kendini alıştırıyor başa gelen çekiliyor maalesef:53: üzülme faslı küretajla son buldu:34: şimdi yola nasıl devam edeceğim bekleme süresinde ne yapmalıyım onları düşünüyorum.vakit benim için çok kıymetli oldu artık.doktorum 45 gün sonra başlayabilirsin dedi bende bu süreyi vücudumu toparlayarak değerlendireceğim bahsettiğin uçuk virüsünü yeni duydum bir bakayım onada desteğin için çok sağol canım:54::54::54::54::54:

Back