• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selam arkadaşlar =) nasilsiniz on gün önce laparoskopi olmuştum bayagi düzeldim cok şükür ama bugün dikislerimi alinirken cnm gitti yaa :25: ameliyat cd sini bursada tüp hocasina goturnem gerekmis bakalım ne zaman tedaviye baslatacak bir an önce başlamak istiyorum :10:Allahim izin verirse Bu arada spora baslamak istiyorum kizlar siz bi video diyordunuz ya sıkılaştıran 30 günlük bir programdi adini unuttum ben :17: öpüyorum hepinizi :16:

Son düzenleme:
canlarıııımmmm hepinize çok çok teşekkür ederim.... inşallah bi sonraki yaşımda ailemiz genişler... yeni bireylerle kutlamak nasip olur.... herbirimize inşallahhhh:16::16::16::16::16::16::16:

Caniimm yeni gördüm doğum günün kutlu olsun yeni yasin sana cok güzel sürprizler getirsin inşallah :16: :29:

canım bende pko var eşimin sayı normal ama harekette sıkıntı var biraz iki aşılama yapıdı olmadı doktorlara göre aşılamayla gebe kalma olasılığım yükskmş.Ama iki aşılamadan negatif sonuç alınca tüp istedik ondada olmadı şimdi bi süre bitkisel kürler denemeyi düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısı sanırım seninde yakında opu var dimi inşallah sğlıklı yumişlerin olur ve bebişine kavuşursun....:49::49::49:

tatlım opusu olmuştu ama transfer yapılmadan dondurulmuştu şimdi de transferi olacak inşallahhhhh:54:

Selam arkadaşlar =) nasilsiniz on gün önce laparoskopi olmuştum bayagi düzeldim cok şükür ama bugün dikislerimi alinirken cnm gitti yaa :25: ameliyat cd sini bursada tüp hocasina goturnem gerekmis bakalım ne zaman tedaviye baslatacak bir an önce başlamak istiyorum :10:Allahim izin verirse Bu arada spora baslamak istiyorum kizlar siz bi video diyordunuz ya sıkılaştıran 30 günlük bir programdi adini unuttum ben :17: öpüyorum hepinizi :16:

jullian michael 30 shred gibi şeydi tatlım ama ben dayanamadım, çok yorucu... 30 dk ama iş yerim 5. katta ve asansör yok, ben o sebeple vazgeçtim.... bi de hip hop abs var onu da burdaki arkadaşlar söylemişti, o pek eğlenceliye benziyo ona başlıycam sanırım şimdilerde bayaaa bi hevesliyim bakalım :))))

tatlım opusu olmuştu ama transfer yapılmadan dondurulmuştu şimdi de transferi olacak inşallahhhhh:54:

jullian michael 30 shred gibi şeydi tatlım ama ben dayanamadım, çok yorucu... 30 dk ama iş yerim 5. katta ve asansör yok, ben o sebeple vazgeçtim.... bi de hip hop abs var onu da burdaki arkadaşlar söylemişti, o pek eğlenceliye benziyo ona başlıycam sanırım şimdilerde bayaaa bi hevesliyim bakalım :))))

Ayy cnm bnm cok tesekkur ederim bakarım ikisinede ben onlar gibi aktif yapamam ki zaten onlar bir hareketi 30 kez yapıyorsa ben 15 yapiyorum caktirma :9: burda eskishrde ki hatunlar bisiklet sürüyor ne güzel acik havada cok hevesleniyorum bizimki dusersin başımıza is cikar diyor ikna edersem bisiklet istiyorum markete falan da giderim diyorum :21: kandırabilirsem iyi olur :)

Son düzenleme:
insallah cok guzel bir hafta olur hepimiz icin..
ben biraz stresliyim, biliyorsunuz transferim var bu hafta ve ben yine yumurtlama zamaninda hissettigim hafifi agrilari hissediyorum sol kasigimda:( yumurtlamamam lazimdi yaaa o kadar igne kullandim iki kat doz ilac, gecen seferde bundan iptal edildi transferim, inslalah yumilememde iptal edilmez:18::18:hemsireyi arayip kan tahlili ve ultrason isticem bi kac saat sonrasi icin..Allah hepimizin yardimcisi olsunnn

Son düzenleme:
insallah cok guzel bir hafta olur hepimiz icin..
ben biraz stresliyim, biliyorsunuz transferim var bu hafta ve ben yine yumurtlama zamaninda hissettigim hafifi agrilari hissediyorum sol kasigimda:( yumurtlamamam lazimdi yaaa o kadar igne kullandim iki kat doz ilac, gecen seferde bundan iptal edildi transferim, inslalah yumilememde iptal edilmez:18::18:hemsireyi arayip kan tahlili ve ultrason isticem bi kac saat sonrasi icin..Allah hepimizin yardimcisi olsunnn

Cnm inss biseycik olmaz sen stres yapma bize guzel haberlerle gel inss allah isini rast getirsin

Ayy cnm bnm cok tesekkur ederim bakarım ikisinede ben onlar gibi aktif yapamam ki zaten onlar bir hareketi 30 kez yapıyorsa ben 15 yapiyorum caktirma :9: burda eskishrde ki hatunlar bisiklet sürüyor ne güzel acik havada cok hevesleniyorum bizimki dusersin başımıza is cikar diyor ikna edersem bisiklet istiyorum markete falan da giderim diyorum :21: kandırabilirsem iyi olur :)

hip hop abs cok egelenceli canim ben 4-5 haftada 1-2 kilo verdim, tavsiye ederim:3:

arkadaslar simdi okuyup ogrendigime gore medrol, prednol (belki baska isimlerlede anilan ayni isi goren ilaclarda vardir) gibi steroid ilaclari embiryonun tutunmasi icin yardimci ilaclarmis..anladigim kadariyla bagisiklik sistemini zayiflatip embiryoyu yabanci madde olarak algilamayi ve onu atmayi engelliyormus..bana iki tane ilac vermisti onlari arastirayim dedimde yabanci sitelerden okudum..belki birilerine faydasi olur diye yaziyorum..bazen doktorlar vermiyormus bu ilaclari cunku..

cok sagol tatlim, hemsireyi aradim 2 saat sonra gidip bi baktiricam bakalim...yumi falan varsa ultrasonda gorunur, kan testiylede neler oluyor anlasilir heralde..
inss hersey yolundadir cnm dr allah korusun yumi olsa bile dr acaba neden catlatici igne vurdurtmuyor acaba bazi drlar hatta dogal hamilelik yolunu takip ediyorlar inss hakkinda hayirlisi olsun cnm senin transferini bende senin kadar iple cekiyorum cnm

arkadaslar simdi okuyup ogrendigime gore medrol, prednol (belki baska isimlerlede anilan ayni isi goren ilaclarda vardir) gibi steroid ilaclari embiryonun tutunmasi icin yardimci ilaclarmis..anladigim kadariyla bagisiklik sistemini zayiflatip embiryoyu yabanci madde olarak algilamayi ve onu atmayi engelliyormus..bana iki tane ilac vermisti onlari arastirayim dedimde yabanci sitelerden okudum..belki birilerine faydasi olur diye yaziyorum..bazen doktorlar vermiyormus bu ilaclari cunku..
Banada dr hic boyle ilaclar vermedi cnm bilgi icin tskler

inss hersey yolundadir cnm dr allah korusun yumi olsa bile dr acaba neden catlatici igne vurdurtmuyor acaba bazi drlar hatta dogal hamilelik yolunu takip ediyorlar inss hakkinda hayirlisi olsun cnm senin transferini bende senin kadar iple cekiyorum cnm

gecen sefer gittigimde sordum canim eger yumurtlarsam dogal yoldan yapiliyormu diye, hayir yapmiyoruz basari orani cok dusuk dediler..neyse 2-3 saatte guzel haberler veririm insallahh canim..bende iple cekiyorum, canim cok sagol..

bu ilaclar onemli gibi yeni tedavine basladiginda doktoruna mutlaka sor, ben bugun basliyorum bu ilaclara transferin ertesi gunu birakiyorum yani cuma gunu bana verdikleri takvime gore..

slm kızlar ben ssofya kk de sorun olduğu zaman benim nikim gitti o kadar ugraşmma rağmen nikimi alamadm ona benzer nikte açamadım yeni nikim bu bunlada kaç gündür ufrasıyorummm nasılsınız bakalımm
KALBİMDESİN CNM ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM NE DİYECEGİMİ NE YAZACAGIMI BİLEMİYORUM MEVLAM SENİ TEZ ZMANDA SEVİNDİRSİN ARKADAŞIM :16:

cok sukur hersey yolundaymis canim (gerci kan soncunu almadim ama, kalinlik iyi ve yumurtaliklar temiz dedi) artik benimde transferim olacak insallahhhhh, bi tadayim su duyguyu bende:52::52:

Arkadaşlarım, tam 10 gündür öksürmekten ciğerlerim çıktı, boğazım sürekli acıyor, sesim çıkmıyor. 1 kutu antibiyotik içtim hala toparlanamadım. Doktorum da bu halde tedaviye başlamak istemedi, benim de tedavim 1 ay ertelendi. Son bir haftayı az önce okudum, içim yandı aldığım haberlere... Kalbimdesin Allah sana güç versin, içine ferahlık versin. Elbette sen daha iyi bilirsin ama ben farklı bir doktora bir şans vermenin iyi olacağını düşünüyorum artık. Üst üste tedavilerle çok yıprattılar seni. Detaylı bir tetkik, araştırma, pgt ne gerekiyorsa yapılıp ona göre doğru tedavi uygulansın, daha fazla üzülme istiyorum.
Bebekcim sana da sabır diliyorum, güç diliyorum. Eşinin metaneti, yaklaşımı çok hoşuma gitti. Genellikle tedavinin bütün zorluklarını kadın çekmesine rağmen erkeklerin daha çabuk pes ettiğini, vazgeçtiğini görüyorum. Senin eşin çok güçlü bir adammış, ne mutlu. Allah sizlerin sabrının mükafatını en kısa zamanda versin inşallah.
Bir de pizzo'yu çok merak ettim... Sayfalar boyunca gözün ondan bir haber aradı ama bulamadım. Arkadaş listem de silinmiş, mesaj yazamıyorum. Haberi olan var mı? 1 kızı ve 1 oğlu olacaktı çok mutlu olmuş ve imrenmiştim. Allah ona bağışlasın yavrularını...
Diliyorum hepimiz için daha mutlu, umutlu, sağlıklı bir hafta olur. Bu hafta unbelivable bebişine kavuşuyor, bebişi ona sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın inşallah... Selen, Nazan takipteyim, sevinçli haberlerde buluşalım... Hepinize kocaman sarılıyorum kendinize iyi bakın. :16::16::16:

canim cok gecmis olsun, vardir bundada bir hayir, tedavisi ertelenen biri olarak seni cok iyi anliyorum, ama iyiles havalarda isinsin bebisin kosarak gelecek sana insallahhhhh:) Kalbimdesin bizim idolumuz, Allah ona guc sabir versin hepimize ornek oluyor, tez zamanda bebisine kavussun insallah yarabbim..bende doktor degistirmesini istiyorumm haddim olmayarak:17: sabah bi buhran yasadim yine ertelenecekmi transferim acaba diye ama cok sukur simdilik hersey yolunda gorunuyor, persembe alicam insallah bebikomuuuu:52::52:

arkadaşlarım, tam 10 gündür öksürmekten ciğerlerim çıktı, boğazım sürekli acıyor, sesim çıkmıyor. 1 kutu antibiyotik içtim hala toparlanamadım. Doktorum da bu halde tedaviye başlamak istemedi, benim de tedavim 1 ay ertelendi. Son bir haftayı az önce okudum, içim yandı aldığım haberlere... Kalbimdesin allah sana güç versin, içine ferahlık versin. Elbette sen daha iyi bilirsin ama ben farklı bir doktora bir şans vermenin iyi olacağını düşünüyorum artık. üst üste tedavilerle çok yıprattılar seni. Detaylı bir tetkik, araştırma, pgt ne gerekiyorsa yapılıp ona göre doğru tedavi uygulansın, daha fazla üzülme istiyorum.
Bebekcim sana da sabır diliyorum, güç diliyorum. Eşinin metaneti, yaklaşımı çok hoşuma gitti. Genellikle tedavinin bütün zorluklarını kadın çekmesine rağmen erkeklerin daha çabuk pes ettiğini, vazgeçtiğini görüyorum. Senin eşin çok güçlü bir adammış, ne mutlu. Allah sizlerin sabrının mükafatını en kısa zamanda versin inşallah.
Bir de pizzo'yu çok merak ettim... Sayfalar boyunca gözün ondan bir haber aradı ama bulamadım. Arkadaş listem de silinmiş, mesaj yazamıyorum. Haberi olan var mı? 1 kızı ve 1 oğlu olacaktı çok mutlu olmuş ve imrenmiştim. Allah ona bağışlasın yavrularını...
Diliyorum hepimiz için daha mutlu, umutlu, sağlıklı bir hafta olur. Bu hafta unbelivable bebişine kavuşuyor, bebişi ona sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın inşallah... Selen, nazan takipteyim, sevinçli haberlerde buluşalım... Hepinize kocaman sarılıyorum kendinize iyi bakın. :16::16::16:

cnm çok geçmiş olsun bende senin gibiyim ama ilaç kullanamıyorum dr bana antibiyotik verdi bense kullanmak istemiyorumm .(

evet canım bende kulandım prednol tırasferden beş gün önce başladım tırasfer günü bıraktım inşallah tırasferin hayırlı olur bebeyin sana sımsıkı tutunur canım :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

evet canım bende kulandım prednol tırasferden beş gün önce başladım tırasfer günü bıraktım inşallah tırasferin hayırlı olur bebeyin sana sımsıkı tutunur canım :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

cok tesekkur ederim canim, bende bugun ogrendim tutunmayi kolaylastirdigini ve paylasmak istedim..insallah sikica tutunur kuzum, kuzularimizzz, senin izinde ilerlerizz:49::49:

Back