• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ah canim uzulme,yapilan islemdendir.islem sonrasi ilk regl normal olmayabiliyor,bugun yarin gelir..aklima da ne geldi:)) su yerlesme kanamasi olabilir mi?regl zamani az bi leke olunca millet anlamazmis ya,idrar test yaptin ama ya cikmamissa? Ne bileyim umit iste:16: sogan kurunu oneriyorum.ben 11gun filan yaptim,sanirim da ise yaradi.

ne bileyim benm hep lekelenmem olur aslında ümitte etmiyorum ama yinede bugün kanamam başlamazsa saba yaparım öylesine nasıl olsa test var evde :1::1::1: soğan kürüde olabilir aslında haklısın :) dur bi hele bugün olurum sanırım :)

ne bileyim benm hep lekelenmem olur aslında ümitte etmiyorum ama yinede bugün kanamam başlamazsa saba yaparım öylesine nasıl olsa test var evde :1::1::1: soğan kürüde olabilir aslında haklısın :) dur bi hele bugün olurum sanırım :)

Haticim,bu regl ile mi baslicaksin ilaca? Sogan kuru,yumurtalik kistine de iyi geldigini biliyorum.ama ilaca baslayacaksan,emin degilim.kanamayi tetikledigi icin iyi gelmeyebilir yani..ama benim kisa kürümde bile muayenede dr miyomu gormedi.

Haticim,bu regl ile mi baslicaksin ilaca? Sogan kuru,yumurtalik kistine de iyi geldigini biliyorum.ama ilaca baslayacaksan,emin degilim.kanamayi tetikledigi icin iyi gelmeyebilir yani..ama benim kisa kürümde bile muayenede dr miyomu gormedi.

doktor öyle dedi bu adetle başlayalım dedi kan değerlerine göre başlar sanırım.soğan kürünü daha önce dedim kistimi hiç küçültmedi.tüpe başlarsam diye bende yapmicam zararı olabilir evet.bu arada benm rahim ağzında et varmış doktor geçenki operasyonda onuda aldı.inşallah bu sefer olumlu olur herşey aminnnnnnnn..sen ne zaman başlicaksın ?

doktor öyle dedi bu adetle başlayalım dedi kan değerlerine göre başlar sanırım.soğan kürünü daha önce dedim kistimi hiç küçültmedi.tüpe başlarsam diye bende yapmicam zararı olabilir evet.bu arada benm rahim ağzında et varmış doktor geçenki operasyonda onuda aldı.inşallah bu sefer olumlu olur herşey aminnnnnnnn..sen ne zaman başlicaksın ?

Tedavin baslar,insallah sikintisiz hamile kalirsin.ben 1nisanda baslicam uzun protokol.daha once hic uygulamadim.senin bilgin var mi bu arada?soguk igne kullanacagim.hemsire hormon baskilayici dedi.transfer insallah nisan sonuna denk gelecek:))

Canim gecmis olsun,eve geldin sanirim,nasilsin?senin sagligin herseyden once biliyorsun.en kisa zamanda iyilesmeni diliyorum..daha cabuk iyilesmeni saglayacaksa da bir sure uzul tabi,uzul ve iyiles.:16::16:
Dun aklima geldi,eski bir is arkadasim tekrarlayan dusuk yasiyordu,ustelik asilama filan yapildigi,yani gozetim altinda oldugu halde..hatta bir tanesi 8aylikken oldu maalesef..biraz gec bir tetkik ile yanlis hatirlamiyorsam ucuk virusu suclu bundu.tabi o zamanlar evli olmadigim icin konuya hakim degildim..sen de acaba boyle bir bakilmamis bir sey olabilir mi?arkadasimin 2cocugu var simdi bu arada:))
Kendine iyi bak:16::16:

Tedavin baslar,insallah sikintisiz hamile kalirsin.ben 1nisanda baslicam uzun protokol.daha once hic uygulamadim.senin bilgin var mi bu arada?soguk igne kullanacagim.hemsire hormon baskilayici dedi.transfer insallah nisan sonuna denk gelecek:))

uzun protokol ne bilmiyorumki lucrin mi kullanacaksın.benimki yumurtalara göre iğneler göbekten 10 gün sonra opu falan öyle oluyor yine sanırım eğer öyle yaparsa doktorum tabi :))) ay bu sefer sonuna kadar gitse keşke nazan ya :49:

uzun protokol ne bilmiyorumki lucrin mi kullanacaksın.benimki yumurtalara göre iğneler göbekten 10 gün sonra opu falan öyle oluyor yine sanırım eğer öyle yaparsa doktorum tabi :))) ay bu sefer sonuna kadar gitse keşke nazan ya :49:

Seninki kisa protokol denen,daha once bana da uygulanmis tedavi,reglin2.gunu igne baslayip genelde 12-14.gun opu olan yontem.simdi ben 18.gun ilac kullanip regl olacagim sonra yumurta gelistiren igne kullanip opu olacagim...bu sefer bebeklerimiz olsun tanrim,cok istiyorum.biz de artik kusma,dogum islerini konusabilsek:))

Seninki kisa protokol denen,daha once bana da uygulanmis tedavi,reglin2.gunu igne baslayip genelde 12-14.gun opu olan yontem.simdi ben 18.gun ilac kullanip regl olacagim sonra yumurta gelistiren igne kullanip opu olacagim...bu sefer bebeklerimiz olsun tanrim,cok istiyorum.biz de artik kusma,dogum islerini konusabilsek:))

ay canım ya inşallah bizde göreceğiz o günleri yarabbimmmmmmm aminnnnnn:49::49: kısa uzun protokol farketmez bebiş gelsinde :1::1:

güzel arkadaşlarım herkese merhaba:42:
uzun zamandır okuyarak takip ediyorum sizi,acınızla üzülüyo sevincinizle seviniyorum inanın..

KALBİMDESİN...senden güzel haberler alma umuduyla geldim ama rabbimin imtihanı daha bitmemiş gördümki :43:
çok üzüldüm arkadaşım,ne denirki..ama sen öyle güçlü bir kadınsın ki Allahım sana dileğini hayırlısıyla verecektir,tüm kalbimle inanıyorum..tez zamanda nazlı bebeklerine kavuş inşallah..

hepinizin sağlığına duacıyım kızlar,sağlıklı olun ki evlatlarınızı bir an evvel alın kucaklarınıza,geleceğin fedakar,güçlü ve mükemmel annelerisiniz,her biriniz..hepinizin insanlığını az çok görüyorum yazılanlarınızdan,çok seviyorum sizleri:16:

beni merak ederseniz Allaha şükür iyiyim...sizler de iyi olun inşallah,güzel haberini almadığımız tek bir kimse kalmasın :16:

uzun zamandır okuyarak takip ediyorum sizi,acınızla üzülüyo sevincinizle seviniyorum inanın..

KALBİMDESİN...senden güzel haberler alma umuduyla geldim ama rabbimin imtihanı daha bitmemiş gördümki :43:
çok üzüldüm arkadaşım,ne denirki..ama sen öyle güçlü bir kadınsın ki Allahım sana dileğini hayırlısıyla verecektir,tüm kalbimle inanıyorum..tez zamanda nazlı bebeklerine kavuş inşallah..

hepinizin sağlığına duacıyım kızlar,sağlıklı olun ki evlatlarınızı bir an evvel alın kucaklarınıza,geleceğin fedakar,güçlü ve mükemmel annelerisiniz,her biriniz..hepinizin insanlığını az çok görüyorum yazılanlarınızdan,çok seviyorum sizleri:16:

beni merak ederseniz Allaha şükür iyiyim...sizler de iyi olun inşallah,güzel haberini almadığımız tek bir kimse kalmasın :16:

tatlım bende adet olmak üzereyim yine tüp yaptırıyoruz göğşen hocayla :)) ne olur bna bolca du et nolurrrrrrrrrrr :49:

tatlım bende adet olmak üzereyim yine tüp yaptırıyoruz göğşen hocayla :)) ne olur bna bolca du et nolurrrrrrrrrrr :49:

haticim canım..yine göğşen hocadasın demek ben değiştirdin sanıyodum,selam söyle hocaya :)
senin duacınım canım,bu sefer olacaktır Allahın izniyle,sen şimdi stres yapma lekelenmelerden dolayı,operasyonun etkisi de olabilir,hayırlısıyla başla ve güzel sonuçlansın inşallah..çok çok çok içten diliyorum bunu:16:

haticim canım..yine göğşen hocadasın demek ben değiştirdin sanıyodum,selam söyle hocaya :)
senin duacınım canım,bu sefer olacaktır allahın izniyle,sen şimdi stres yapma lekelenmelerden dolayı,operasyonun etkisi de olabilir,hayırlısıyla başla ve güzel sonuçlansın inşallah..çok çok çok içten diliyorum bunu:16:

aleykümselam bitanem benim.sen gibi hayırlı sonuç almayı nasip etsin rabbim.seni çok seviyorum arkadaşım dikkat et kendine :49::54:

aleykümselam bitanem benim.sen gibi hayırlı sonuç almayı nasip etsin rabbim.seni çok seviyorum arkadaşım dikkat et kendine :49::54:

inşallah canım Allahım çifter çifter versin sana,hocayı da vesile kılsın,daha fazla aratmasın inşallah..
sen benim hep aklımdasın emin ol :54:
Allaha emanetsin canım benim

Uzun zamandır okuyarak takip ediyorum sizi,acınızla üzülüyo sevincinizle seviniyorum inanın..

Kalbimdesin...senden güzel haberler alma umuduyla geldim ama rabbimin imtihanı daha bitmemiş gördümki :43:
çok üzüldüm arkadaşım,ne denirki..ama sen öyle güçlü bir kadınsın ki allahım sana dileğini hayırlısıyla verecektir,tüm kalbimle inanıyorum..tez zamanda nazlı bebeklerine kavuş inşallah..

Hepinizin sağlığına duacıyım kızlar,sağlıklı olun ki evlatlarınızı bir an evvel alın kucaklarınıza,geleceğin fedakar,güçlü ve mükemmel annelerisiniz,her biriniz..hepinizin insanlığını az çok görüyorum yazılanlarınızdan,çok seviyorum sizleri:16:

Beni merak ederseniz allaha şükür iyiyim...sizler de iyi olun inşallah,güzel haberini almadığımız tek bir kimse kalmasın :16:

son mesajın senden geldiğini görünce koşa koşa geldim kiiii:1: çok şükür iyi olmana çok sevindim, rabbim sonuna kadar sağlıkla ve rahat bi şekilde gitmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcımmm
:54:

inşallah son tedavin olsun tatlımmmmm, endişelenme.... Benim de ameliyattan sonra öyle olmuştu.... Lekelenmeler gelmemeler gecikmeler falan....

inşallah son tedavin olsun tatlımmmmm, endişelenme.... Benim de ameliyattan sonra öyle olmuştu.... Lekelenmeler gelmemeler gecikmeler falan....

evet işte ama insan heyecanlanıyo gelsede başlasam iğnelere diye :)) ondan sonrası su gibi geçiyo valla :49:

son mesajın senden geldiğini görünce koşa koşa geldim kiiii:1: çok şükür iyi olmana çok sevindim, rabbim sonuna kadar sağlıkla ve rahat bi şekilde gitmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcımmm
:54:

amayaacıım sağolasın canım arkadaşım:54:
Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah..hepimize sağlık huzur bol bebişler :16:

günaydın kızlar moralim hiç iyi değil ya :43::43: pazar akşamı lekelenmem başlamıştı böyle damla şeklinde.bugün salı hala adet olamadım.günde bir kaç damla çok açık kahve akıntım oluyor kanamam neden başlamadı hala :43: bu kistlerim yüzünden hayatım mahvoldu ya güya içindeki sıvı alındı düzene girmesi lazımdı :43: bi an önce tüp bebeğe başlamak istiyorum :43: gece rüyamda doktorumu gördüm.adet oldum hadi tüp yapalım diyorum oda diyorki bi ay daha bekleyelim hatice ne olur sabret diyordu :47::47:

Canim seni cok iyi anliyorum bazen bende kötü oluyorum :25: sonra esim kiziyor oyle deme diye Rabbim bizi beterinden korusun yapilan islemdendir bnm de arada öyle olur bir iki damla lekelenmem olur sonra 4 . Gunde falan tam baslar adet olurum bakalim bnm ki nasil olacak ameliyattan sonra cuma kontrole gidecem hayirlisi olsun hepimiz için :54:

Canim seni cok iyi anliyorum bazen bende kötü oluyorum :25: sonra esim kiziyor oyle deme diye Rabbim bizi beterinden korusun yapilan islemdendir bnm de arada öyle olur bir iki damla lekelenmem olur sonra 4 . Gunde falan tam baslar adet olurum bakalim bnm ki nasil olacak ameliyattan sonra cuma kontrole gidecem hayirlisi olsun hepimiz için :54:

ayy canımsın ya nasıl oldun sen korktunmu basitmiymiş anlattığım kadar :1::1::1:

Back