2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Simdi doktordan ciktim arkadaslar. Keseyi goremedik. Sag tupun arkasina yerlesmis bebek. Sonuc dis gebelik. Birazdan tekrar kan tahlili vereceğim. Deger dusmusse ne ala yoksa ameliyat ya da kimyasal yolla bebegi dusurmeye calisacagiz. Kimyasal yolla oldugunda 6 ay kesinlikle gebelik dusunemiyormusuz. Cunku o ilaclar protein yikimina yol aciyormus. Benim bu sefer de olmadi. Yuce Rabbim beterinden korusun insallah. Umarim tez zamanda hepimizin yuzu guler...

canım çok geçmiş olsun Rabbim kendiliğinden düşmesini nasip etsin.çok zor benimde 2.denememde embriyolardan biri tüpün arkasına yerleşmişti kendiliğinden düştü.küretaj olmadım inşaALLAH seninde kolaylıkla olur:16::16::16:Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün canım:16::16::16::16::16:

Cnm inss minigin sana supriz yapsin hakkinda hayirlisi olsun cnm bellimi olur belkide hamissindir inss
İnsallah nesecim,hepimiz kolayca hamile kalalim:)

heheh ne guzel dusunmussun canim hemen atsaydin posetleri elinden:)) saka bi yana da insallahhhhhhhhhhh oyledir:52: ahhh pazara gitmeyi ozledimmmmmm:( ama memleketinde hali perisan donsen donulmuyor kalsan kalinmiyor:( neyse cocuk ozlemi yeter bide memleket ozlemi cikartmiyim simdi:)

Guzel bir sahne olurdu:)) buralari hic ozleme,orasi gayet guzel bence..elimde olsa bende giderim biyerlere:)

Kislar ben soğan kurunu tok içmek sorunda kaldım farkedermi acaba başlayalı ıki gun oldu faydası olurmu bilmem

canim benim baya bi gec oluyor, 23. gun adetin ilk gununden itibaren..doktorlar onu farkli farkli ayarliyolar canim ya rahim gerekli kalinliga ulastiysa sorun yoktur heralde sneinkindede bilemeidm simdi..
evet cnm benimki erken kalinlasiyor

ALLAH razi olsun kizlar darisi cumle isteyenin basina
Amin cnm inss

Guzel bir sahne olurdu:)) buralari hic ozleme,orasi gayet guzel bence..elimde olsa bende giderim biyerlere:)
İnss cnm allah hepimize gondersin tez zamanda :emir_bebek:
Kislar ben soğan kurunu tok içmek sorunda kaldım farkedermi acaba başlayalı ıki gun oldu faydası olurmu bilmem
Cnm bi kereden bi seycik olmaz ac karnina icmen lazim cnm sifa olsun inss

kestikkkkk, nazancim posetleri biraz daha hissederek atalim lutfen, hamile olduguna inanmalisin:)))) iyi film cevirdik, gercek olsun insallahhh:)

bu bantlar senide cok kasindiiryormu canim valla yara yaptim nerdeyse kasiya kasiya..bu gece 3 bant yapistiricam bakalim hayirlisi 13 gun kaldi transferimeee:52::52:
yok canım kaşındırmıyordu sen nerelerine yapıştırıyorsun ben bacağıma karnıma koluma belime deyiştiriyordum yerlerini hep aynı yere yapıştırma tırasferin hayırlı olur inşallah
Çok sağol canım Rabbim hepimizin gönlündekini razı kılsın :16::16::16:

aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn

yok canım kaşındırmıyordu sen nerelerine yapıştırıyorsun ben bacağıma karnıma koluma belime deyiştiriyordum yerlerini hep aynı yere yapıştırma tırasferin hayırlı olur inşallah

aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn

ayni yerlere yapistirmiyorum canim, ama genelde poponun ust kismina belin altina..saol tatlim var daha transferime tesekkur ederimmmm

napiyim tatlim yerinde duramiyorum arkadaslardanda guzel haberler aldikca yetti bu ozlem:52::52::52: kurlerin sifa olsun canimmmmmm dondurulmus topiginde bi dogal hamilleik haberi aldik senden bekliyoru aynini:52::52:

ah ahhhh ne de güzel olurdu, pek de güzel olurduuuu.... nasip kısmet canım, bakalım Rabbim hayırlısıyla verir inşallahhhhhh:52::52::52::52:

Simdi doktordan ciktim arkadaslar. Keseyi goremedik. Sag tupun arkasina yerlesmis bebek. Sonuc dis gebelik. Birazdan tekrar kan tahlili vereceğim. Deger dusmusse ne ala yoksa ameliyat ya da kimyasal yolla bebegi dusurmeye calisacagiz. Kimyasal yolla oldugunda 6 ay kesinlikle gebelik dusunemiyormusuz. Cunku o ilaclar protein yikimina yol aciyormus. Benim bu sefer de olmadi. Yuce Rabbim beterinden korusun insallah. Umarim tez zamanda hepimizin yuzu guler...

tatlımmmmm,:43::43::43::43::43: Rabbim dirayet versin, gönül ferahlığı versin, yavrun tedaviye gerek kalmadan gelsin inşallahhhh:16::16::16:

Canim simdilik sogan kurune devam:)) bugun reglimin 25.gunu.tahminim ptesi regl olurum ve baslarim...

Kizlar,bugun uzun zamandir ilkkez yalniz pazara gittim.sadece salata malzemesi alacaktim ama abarttim biraz:) sonra yolda aklima ne geldi,hamile olabilir miyim dedim.19.gun kan damlasi gelmisti,yerlesme kanamasi olabilir mi? Netten baktim dollenmeden 9-10gun sonra olurmus,yani 24.gun gibi...ama ya olursa dedim kendi kendime,hele de son reglim 2haftadan fazla surdu....
Valla olsa supper olurdu:52:

inşallahhhhh canım inşallahhhhhh:16::16::16:

ALLAH razi olsun kizlar darisi cumle isteyenin basina
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin canım benimmmm:16::16::16:

tatlım aç karnına içmen gerekiyor.... mümkün olduğunca aynı zamanda ve aç karnına iç canımcım....
kestikkkkk, nazancim posetleri biraz daha hissederek atalim lutfen, hamile olduguna inanmalisin:)))) iyi film cevirdik, gercek olsun insallahhh:)

:46::46::46::46::46::46::46: süpersiiiinnnnnnn:16::16::16::16::16::16:

Arkadasim:29:inss yarin bebisinin pitpitlarini duyacaksin cnm mujdeli haberlerini yarin okuruz inss cnm benim:16::16:

Kizlar pZt gunu doktora gidicemmm :) kontrlum var 13+5 gunluk oluyo o zmn ama benm melegim 5gun haftasindan buyuk 14. Hftada oluyorm cinsiyeti belli olur muuu ? Siz ne zmn ogrendiniz

evet cnm benimki erken kalinlasiyor

Amin cnm inss

İnss cnm allah hepimize gondersin tez zamanda :emir_bebek:

Cnm bi kereden bi seycik olmaz ac karnina icmen lazim cnm sifa olsun inss

Amin kuzummmmmm cumlemise Allah sifalar versin hayırlı evlatlar versin

ah ahhhh ne de güzel olurdu, pek de güzel olurduuuu.... nasip kısmet canım, bakalım Rabbim hayırlısıyla verir inşallahhhhhh:52::52::52::52:

tatlımmmmm,:43::43::43::43::43: Rabbim dirayet versin, gönül ferahlığı versin, yavrun tedaviye gerek kalmadan gelsin inşallahhhh:16::16::16:

tatlım aç karnına içmen gerekiyor.... mümkün olduğunca aynı zamanda ve aç karnına iç canımcım....

Canim benim evet öyleymiş ama ben tok ictm sağolun yinede Allah razi olsun cevapladiginiz Icin emeklerimis boşa gitmes insallah

Rabbim hepimizin kucagının doldugu gunleri gormeyi nasip etsin

günaydınlar , hayırlı cumalar.... Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallahhh:16::16::16:

Günaydın kızlar:) güzel ve müjdeli bir gün olsun inşallah:) Kalbimdesin güzel haberlerle gel arkadaşım inşallah,dualarım seninle..

Kalbimdesin canim kardesim yureklerimiz seninle guzel haberlerini dualarla bekliyoruz cuma hurmetine Rabbim yuzunu guldursun insallah...

Back