- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
maaşaALLAH kızına canımgözün aydın sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşaALLAH
![]()
Sagolasin canim darisi seninde bebeginin bu fikkirdek hallerini gormene insaALLAH.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşaALLAH kızına canımgözün aydın sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşaALLAH
![]()
Simdi doktordan ciktim arkadaslar. Keseyi goremedik. Sag tupun arkasina yerlesmis bebek. Sonuc dis gebelik. Birazdan tekrar kan tahlili vereceğim. Deger dusmusse ne ala yoksa ameliyat ya da kimyasal yolla bebegi dusurmeye calisacagiz. Kimyasal yolla oldugunda 6 ay kesinlikle gebelik dusunemiyormusuz. Cunku o ilaclar protein yikimina yol aciyormus. Benim bu sefer de olmadi. Yuce Rabbim beterinden korusun insallah. Umarim tez zamanda hepimizin yuzu guler...
İnsallah nesecim,hepimiz kolayca hamile kalalim:)Cnm inss minigin sana supriz yapsin hakkinda hayirlisi olsun cnm bellimi olur belkide hamissindir inss
heheh ne guzel dusunmussun canim hemen atsaydin posetleri elinden:)) saka bi yana da insallahhhhhhhhhhh oyledirahhh pazara gitmeyi ozledimmmmmm
ama memleketinde hali perisan donsen donulmuyor kalsan kalinmiyor
neyse cocuk ozlemi yeter bide memleket ozlemi cikartmiyim simdi:)
Sagolasin canim darisi seninde bebeginin bu fikkirdek hallerini gormene insaALLAH.
evet cnm benimki erken kalinlasiyorcanim benim baya bi gec oluyor, 23. gun adetin ilk gununden itibaren..doktorlar onu farkli farkli ayarliyolar canim ya rahim gerekli kalinliga ulastiysa sorun yoktur heralde sneinkindede bilemeidm simdi..
Amin cnm inssALLAH razi olsun kizlar darisi cumle isteyenin basina
İnss cnm allah hepimize gondersin tez zamandaİnsallah nesecim,hepimiz kolayca hamile kalalim:)
Guzel bir sahne olurdu:)) buralari hic ozleme,orasi gayet guzel bence..elimde olsa bende giderim biyerlere:)
Cnm bi kereden bi seycik olmaz ac karnina icmen lazim cnm sifa olsun inssKislar ben soğan kurunu tok içmek sorunda kaldım farkedermi acaba başlayalı ıki gun oldu faydası olurmu bilmem
İnsallah nesecim,hepimiz kolayca hamile kalalim:)
Guzel bir sahne olurdu:)) buralari hic ozleme,orasi gayet guzel bence..elimde olsa bende giderim biyerlere:)
yarin gidicem ben doktora bakalim kalinligi ne olmus, niye okadar bekliyorlarmis 23. gune kadar..hakkimizda hayirlisi canim..evet cnm benimki erken kalinlasiyor
yok canım kaşındırmıyordu sen nerelerine yapıştırıyorsun ben bacağıma karnıma koluma belime deyiştiriyordum yerlerini hep aynı yere yapıştırma tırasferin hayırlı olur inşallahbu bantlar senide cok kasindiiryormu canim valla yara yaptim nerdeyse kasiya kasiya..bu gece 3 bant yapistiricam bakalim hayirlisi 13 gun kaldi transferimeee![]()
Çok sağol canım Rabbim hepimizin gönlündekini razı kılsın![]()
yok canım kaşındırmıyordu sen nerelerine yapıştırıyorsun ben bacağıma karnıma koluma belime deyiştiriyordum yerlerini hep aynı yere yapıştırma tırasferin hayırlı olur inşallah
aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn
napiyim tatlim yerinde duramiyorum arkadaslardanda guzel haberler aldikca yetti bu ozlemkurlerin sifa olsun canimmmmmm dondurulmus topiginde bi dogal hamilleik haberi aldik senden bekliyoru aynini
![]()
Simdi doktordan ciktim arkadaslar. Keseyi goremedik. Sag tupun arkasina yerlesmis bebek. Sonuc dis gebelik. Birazdan tekrar kan tahlili vereceğim. Deger dusmusse ne ala yoksa ameliyat ya da kimyasal yolla bebegi dusurmeye calisacagiz. Kimyasal yolla oldugunda 6 ay kesinlikle gebelik dusunemiyormusuz. Cunku o ilaclar protein yikimina yol aciyormus. Benim bu sefer de olmadi. Yuce Rabbim beterinden korusun insallah. Umarim tez zamanda hepimizin yuzu guler...
Canim simdilik sogan kurune devam:)) bugun reglimin 25.gunu.tahminim ptesi regl olurum ve baslarim...
Kizlar,bugun uzun zamandir ilkkez yalniz pazara gittim.sadece salata malzemesi alacaktim ama abarttim biraz:) sonra yolda aklima ne geldi,hamile olabilir miyim dedim.19.gun kan damlasi gelmisti,yerlesme kanamasi olabilir mi? Netten baktim dollenmeden 9-10gun sonra olurmus,yani 24.gun gibi...ama ya olursa dedim kendi kendime,hele de son reglim 2haftadan fazla surdu....
Valla olsa supper olurdu![]()
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin canım benimmmmALLAH razi olsun kizlar darisi cumle isteyenin basina
tatlım aç karnına içmen gerekiyor.... mümkün olduğunca aynı zamanda ve aç karnına iç canımcım....Kislar ben soğan kurunu tok içmek sorunda kaldım farkedermi acaba başlayalı ıki gun oldu faydası olurmu bilmem
kestikkkkk, nazancim posetleri biraz daha hissederek atalim lutfen, hamile olduguna inanmalisin:)))) iyi film cevirdik, gercek olsun insallahhh:)
yarin gidicem ben doktora bakalim kalinligi ne olmus, niye okadar bekliyorlarmis 23. gune kadar..hakkimizda hayirlisi canim..
evet cnm benimki erken kalinlasiyor
Amin cnm inss
İnss cnm allah hepimize gondersin tez zamanda
Cnm bi kereden bi seycik olmaz ac karnina icmen lazim cnm sifa olsun inss
ah ahhhh ne de güzel olurdu, pek de güzel olurduuuu.... nasip kısmet canım, bakalım Rabbim hayırlısıyla verir inşallahhhhhh
tatlımmmmm,Rabbim dirayet versin, gönül ferahlığı versin, yavrun tedaviye gerek kalmadan gelsin inşallahhhh
inşallahhhhh canım inşallahhhhhh
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin canım benimmmm
tatlım aç karnına içmen gerekiyor.... mümkün olduğunca aynı zamanda ve aç karnına iç canımcım....
süpersiiiinnnnnnn
![]()
ah ahhhh ne de güzel olurdu, pek de güzel olurduuuu.... nasip kısmet canım, bakalım Rabbim hayırlısıyla verir inşallahhhhhh
tatlımmmmm,Rabbim dirayet versin, gönül ferahlığı versin, yavrun tedaviye gerek kalmadan gelsin inşallahhhh
inşallahhhhh canım inşallahhhhhh
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin canım benimmmm
tatlım aç karnına içmen gerekiyor.... mümkün olduğunca aynı zamanda ve aç karnına iç canımcım....
süpersiiiinnnnnnn
![]()