2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayyyy evet canım ya çıldırdım valla yaptım yapmaz olur muyum idrarda yok bişey canım 5-6-7.gün yaptım aynı kare :1: Bilmiyorum hayırlısı cesaretim olursa yaptırırım şuan ruh halim bu :17:

Canım öncelikle inşallah yavrun tutunmuştur...ben 8. Gün idrarda yok denecek kadar silik bir çizgiyi anca görmüştüm o da 10 dk. Bekledikten sonra yani anlatmak istediğim çooook erken başlamışsın test yapmaya bence bu kadar beklemışsin azıcık daha bekle ve doya doya hem kendini hem bizi sevindir:)

Canım öncelikle inşallah yavrun tutunmuştur...ben 8. Gün idrarda yok denecek kadar silik bir çizgiyi anca görmüştüm o da 10 dk. Bekledikten sonra yani anlatmak istediğim çooook erken başlamışsın test yapmaya bence bu kadar beklemışsin azıcık daha bekle ve doya doya hem kendini hem bizi sevindir:)

idrarda çıkmayacağını biliyorum elimde 3 tane test vardı şansımı denemek istedim sadece kan versem az da olsa çıkar herhalde varsa değer çıkmazsa da 12.gün yaptırırım netleşir diyorum ama bilmiyorum :37:

5- gunde 1 armut,sut verirken de sutu artirir:)) bu maddeyi unutmusum.
Canim aklima gelenleri siraladim,sadece kayisi degil anlaminda.herkes kendine uyani secer.ben de kac yillik evliyim,ilk kez gecen hafta pirasa yemegi yaptim.ben de hic sevmezdim ama gayet guzeldi ve afiyetle yedim.biz de disarida cok yeriz,ama insanin duzenini cok bozuyor.haftada 1den bisii olmaz ama:)))

canımmmm çok teşekkür ederim bende bugün bişey öğrendm sabah aç karnına 1 tane elma ve ılık su..çok fazlaysa kabızlık eğer sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı keten yağı içilecekmiş ama dışarı çıkılmayacakmş malummmm:1::1:

canim şimdiden hayırlı olsun 9 ay boyunca göbüşünün misafiri olsunlar :16::16::16::16:vaktinde doğup analı babalı büyüsünler inşaALLAH:16::16::16::16::16::16:

Çok sağol kalbimdesin arkadaşım, Allah razı olsun inşallah senin bebeğin bizede uğurlu gelir de hepsi hayırlı sağlıklı bebekler olurlar inşallah :16::16::16:

idrarda çıkmayacağını biliyorum elimde 3 tane test vardı şansımı denemek istedim sadece kan versem az da olsa çıkar herhalde varsa değer çıkmazsa da 12.gün yaptırırım netleşir diyorum ama bilmiyorum :37:

Çooook zor biliyorum beklemek bende bekleyememiştim dün gibi hatırlıyorum 9. Gün kanda 89.33 tü benim idrarda yok gibiydi belki hormonlar idrara geç karışmıştır bende öyleydi. kendini hazır hissediyorsan istersen bi baktır o zaman kanda sen nasıĺ hissedersen...

Çooook zor biliyorum beklemek bende bekleyememiştim dün gibi hatırlıyorum 9. Gün kanda 89.33 tü benim idrarda yok gibiydi belki hormonlar idrara geç karışmıştır bende öyleydi. kendini hazır hissediyorsan istersen bi baktır o zaman kanda sen nasıĺ hissedersen...

sağol canım benim 7.gün bugün 5-10 bişey çıkar varsa eğer diye düşünüyorum çıkmazsada ilaçları bırakmayacağım tabi 12.gün

tekrar ederim zaten sadece içimdeki merakı gidermek beni daha rahatlatacak sanırım olur yada olmaz Rabbimin takdiri asla isyan etmem ama ne bilim bu sefer sabredemiyorum geçende 11.güne bekledim nasıl olduysa :17:

Estrofem hapi ne zaman kadar kullandiniz bana gunde 3 olarak devam dediler ama bi cok doktor biraktiriyomus sanirim
canım ben hiç kullanmadım bat kullandım bide jel batları yedinci haftada kestik jelide günde birkere ye düşürdük onuda kesecekmiş birhafta sonra bide ben aspirin falanda kullanmadım ama dr nedediyse onu yap herşeyin iysini bilirler :16::16::16::16:
Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin, tez vakitte anne olduğumuz haberleriyle yer gök inlesin inşallah :16::16::16: ben de yarın donmuş bebelerimi alıcam lütfen duanızı esirgemeyin olur mu :16::16::16:

hadi hayırlısı inşallah allah gölündekini ömrüne yazsın inşallah :49:

selam kızlarrrr :16: :16:
sev canım sevvv :16::16::16: ilkinde günümü bekledim biliyorsun 8.ve 10. günlerde kanamam olduğu için 11.gün test yapıldı. O gün sonucu 0,9 olarak aldım. Bende şunu merak ediyorum öyle olsa bile acaba senin gibi oldu mu diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü hiç hamile kalamadım kimyasal olsa bile. Bu tüp de donmuş olduğu için çatlatma iğnesi felan olmadım yoksa zaten 0 çıkar varsa da küçük de olsa bişey çıkar diyorum tabi ki sevinmem biliyorum erken olduğunu çünkü ben hamilesin deseler sevinemem kalp atışını duyana kadar burda edindiğim tecrübelerden dolayı.

canım benim hani 10. günde anlaşmıştık???? 7 çok erken tatlım ya, bari 9. güne kadar bekleeee :29:

Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin, tez vakitte anne olduğumuz haberleriyle yer gök inlesin inşallah :16::16::16: ben de yarın donmuş bebelerimi alıcam lütfen duanızı esirgemeyin olur mu :16::16::16:

rabbim yar ve yardımcın olsun, bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar, zamanında dünyaya gelsin uzun yıllar birlikteliğiniz devam etsinnnnn :16:

canım ben hiç kullanmadım bat kullandım bide jel batları yedinci haftada kestik jelide günde birkere ye düşürdük onuda kesecekmiş birhafta sonra bide ben aspirin falanda kullanmadım ama dr nedediyse onu yap herşeyin iysini bilirler :16::16::16::16:

hadi hayırlısı inşallah allah gölündekini ömrüne yazsın inşallah :49:

Çok sağol canım Rabbim hepimizin gönlündekini razı kılsın :16::16::16:

selam kızlarrrr :16: :16:

canım benim hani 10. günde anlaşmıştık???? 7 çok erken tatlım ya, bari 9. güne kadar bekleeee :29:

rabbim yar ve yardımcın olsun, bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar, zamanında dünyaya gelsin uzun yıllar birlikteliğiniz devam etsinnnnn :16:

Sağol canım inşallah, Rabbim hepimizin tez vakitte dileğini kucağında pışpışlamakla nasip etsin :16::16::16:

sağol canım benim 7.gün bugün 5-10 bişey çıkar varsa eğer diye düşünüyorum çıkmazsada ilaçları bırakmayacağım tabi 12.gün

tekrar ederim zaten sadece içimdeki merakı gidermek beni daha rahatlatacak sanırım olur yada olmaz Rabbimin takdiri asla isyan etmem ama ne bilim bu sefer sabredemiyorum geçende 11.güne bekledim nasıl olduysa :17:

O zaman inşallah tutunmuştur canım benim içime güzel bir şeyler olacakmış gibi doğuyor Allah'ım hakkımızda hayırlı olanı versin...

Oncelikle yanimda oldugunuz, yanit verdiginiz, sikintimi paylastiginiz icin hepinize cook tesekkur ederim. Gunde 3 defa progestan 2ser adet kullaniyordum. Doktorumu aradim. 3er tane ic, istirahat et dedi. Ama ilk aradigimda henuz yogun bir kanamam baslamamisti. Yoğun kanamanin ardindan mesaj attim. Normalde keseyi görmeye pazartesi gidecektik. Yarin gelelim mi diye sordum. Ama henuz bir yanit gelmedi. Gelismelerden mutlaka sizleri haberdar edecegim. Tekrar tekrar dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum. ..
İnsss bugun dr gitmissindir cnm guzel haberle dönersin inss

canım topikte altta seni görünce yazmıştım sen görmeden topikten ayrıldın:34:bende sana özelden yazdım daha hızlı görürsün diye :34:ki öylede oldu hemen cevap verdin sıcak su torbası uyguladım çok etkili oldu:16:tekrar sağol canım:16::16::16::16::16:

cok sevindim canim etkili olduguna...sicak o yagli ilacin daha akiskan olmasini ve kolay yayilmaisni sagliyo sanirim, toplanip kalmiyor..birazda masaj..gecmis olsun:)

:
bu bantlar senide cok kasindiiryormu canim valla yara yaptim nerdeyse kasiya kasiya..bu gece 3 bant yapistiricam bakalim hayirlisi 13 gun kaldi transferimeee:52::52:

Son düzenleme:
Back