- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
aminnn canım şartları zorlayacağım bakalım belki insafa gelip raporu vermeye karar verirler.canım o parayı zor hallettim bide donmuş için verdim bide tese oldu ya eşim o paketi seçemedim o yüzdenbu arada kromozom analizi ve pıhtılaşmayı da
yaptırayım en azından sorun varsa bunlarda raporu vermelerinde etkili olur belki
kuzum ben ilk tedavimde negatif aldım ve 1 sene bekledim
bu arada kromozom ve pıhtı testlerini yaptırdım en azından sorun varsa ona göre davranırız diye ve pıhtılaşma çıktı şükür kromozomlarda problem çıkmadı bencede bekle 7 ay hem sen hemde vücudun dinlenmiş olur kuzum RABBİM yar ve yardmcın olsun inş en kısa zamanda gelir bebeğin veya 10. gün testinde güzel haberler verirsin bize inşallah
kuzumm inşallah haftaya güzel haberler verirsin bizecanım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26:
adetine göre ne kadarlık oluyosun bugün
RABBİM yar ve yardımcın olsun kuzummm
kalinkamcım yarın sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim