Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah simsiki tutunur dondiriklerin canim..kac tane transfer ettireceksin? benimde 13 gun sonra transferim:18::18:
Çok sağol canım 2. tedavim ve 2 tane transfer edecekler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun![]()
hayirli ugurlu olsun simdiden canim..en son ne zaman kontrole gittin? benim transferden 10 gun once bi kontrolum var arada yok baskasartlari zorlayip gitmelimiyim acabaaaa transferden once:26:
cok sevindim canim etkili olduguna...sicak o yagli ilacin daha akiskan olmasini ve kolay yayilmaisni sagliyo sanirim, toplanip kalmiyor..birazda masaj..gecmis olsun:)
aaayyyneeeennnnnamayaaaaaaaaa napiyon sekerim kurlere devammiii
Nazancim senin tedavi ne zaman basliyor?
aaayyyneeeennnnnsen de gün saymaya başladın tatlım bakıyorum da :)))) hadi hayırlısı olsun bakalımmmm
canım benim tekrar sağolmasaj aklıma geldikçe yapıyordum am sıcakla daha etkili oldu
benim totoşun metrekaresi
geniş ama hemşireler birbirine çok yakın yapıyor biri iyileşemeden diğeri şişiyor
![]()
Sağol canım, ben adetin 3. günü, 17. günü gittim ve 21. günü gittim yarın da transfer var bence zorlama doktorun en iyisini bilir.
bugun ikili testimiz vardi ama bizimki yerinde duramadigindan olcumleri yapamadi drumuz haftaya gun verdi tekrar gidecegiz.buyuk ihtimalle kiziniz olacak dedi.eller kollar yerinde durmuyor masaALLAH
amayaaaaaaaaa napiyon sekerim kurlere devammiii
Nazancim senin tedavi ne zaman basliyor?
Ayy cnm masallahbugun ikili testimiz vardi ama bizimki yerinde duramadigindan olcumleri yapamadi drumuz haftaya gun verdi tekrar gidecegiz.buyuk ihtimalle kiziniz olacak dedi.eller kollar yerinde durmuyor masaALLAH
Simdi doktordan ciktim arkadaslar. Keseyi goremedik. Sag tupun arkasina yerlesmis bebek. Sonuc dis gebelik. Birazdan tekrar kan tahlili vereceğim. Deger dusmusse ne ala yoksa ameliyat ya da kimyasal yolla bebegi dusurmeye calisacagiz. Kimyasal yolla oldugunda 6 ay kesinlikle gebelik dusunemiyormusuz. Cunku o ilaclar protein yikimina yol aciyormus. Benim bu sefer de olmadi. Yuce Rabbim beterinden korusun insallah. Umarim tez zamanda hepimizin yuzu guler...
Canim simdilik sogan kurune devam:)) bugun reglimin 25.gunu.tahminim ptesi regl olurum ve baslarim...
Kizlar,bugun uzun zamandir ilkkez yalniz pazara gittim.sadece salata malzemesi alacaktim ama abarttim biraz:) sonra yolda aklima ne geldi,hamile olabilir miyim dedim.19.gun kan damlasi gelmisti,yerlesme kanamasi olabilir mi? Netten baktim dollenmeden 9-10gun sonra olurmus,yani 24.gun gibi...ama ya olursa dedim kendi kendime,hele de son reglim 2haftadan fazla surdu....
Valla olsa supper olurdu![]()
Canim simdilik sogan kurune devam:)) bugun reglimin 25.gunu.tahminim ptesi regl olurum ve baslarim...
Kizlar,bugun uzun zamandir ilkkez yalniz pazara gittim.sadece salata malzemesi alacaktim ama abarttim biraz:) sonra yolda aklima ne geldi,hamile olabilir miyim dedim.19.gun kan damlasi gelmisti,yerlesme kanamasi olabilir mi? Netten baktim dollenmeden 9-10gun sonra olurmus,yani 24.gun gibi...ama ya olursa dedim kendi kendime,hele de son reglim 2haftadan fazla surdu....
Valla olsa supper olurdu![]()
yani adetinin kacinci gunu transfer olmus oluyor canim?
Mrb cnm seninki kacinci gune denk geliyor benim ilk donmusta14, gundu transferim okuyorumda sizlerden hep 20 li gunlerde olmus transferler acaba benimki cok mu erken yapilmis o zaman
bugun ikili testimiz vardi ama bizimki yerinde duramadigindan olcumleri yapamadi drumuz haftaya gun verdi tekrar gidecegiz.buyuk ihtimalle kiziniz olacak dedi.eller kollar yerinde durmuyor masaALLAH
ayyyyy masallahhh canim kucagina sagliklica almak nasip olsun darisida bizlerin basina olsunnn insallahhhhhh![]()
Ayy cnm masallahminigine allah korusun inss sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm
Ay cnm cok uzuldum cok gecmis olsun ben iki kere yasadim seni anliyorum cnm inss kendiliginden geriler duser cnm allah bidaha yasatmasin inss