- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
kızlar bir ses vereyim hemen çıkacağım... bu hafta sahadayım, iş yerinde değilim ne yazık ki. o yüzden de hiççç yazamıyorum... pcyi anca evde görüyorum... kayınpederimde hasta akşamları daha çok onun yanına gidiyoruz eve genelde geç geliyorum, namaz kuran ve doğru yatak...ama size mutlaka göz atıyorum... canlarım ne yapıyor diye.... ama siz beni unuttunuz sanki... ben yazmıyom ama okuyorum... arada bi ses verin, beni unutmayın ne olur....
amayam canım benim geçmiş olsun, kız nazara mı geldik ne.. herkesler evini sirkeyle silsin bakim... baharda geldi, bahar temizliğinde bol bol sirke kullanalım, evlerimizi kötülüklerden koruyalım...
bebekim çoook çoook sevindim... dün müjdeyi verdin ya uçtum neredeyse... toplantıdaydım kavga gürültü ile geçiyordu. seninle konuştum ya gülerek içeri girmişim, hayırdır dediler, yoook söyleyeme dedim ama herkes beni deli sandı:))))
Kalbimdesin rahat ol içini ferah tut, cuma günü çoook güzel geçecek, pıt pıtları telefona kaydet. bir arkadaş demişti zil sesi mi yapmış ne. bence harika bir fikir...
merveaydıncım bebişlerini göbişine al, rahat ol kardeşim... rabbim inşallah onları karnında rahat ettirecek ve sana tutunacaklar sımskı... güzel haberlerini bekliyoruz canım... dularımdasın ona göre...
tüm dostlarım, kardeşlerim hepinizi öpüyorum,isim sayamayacağım araç geldi, işe çıkıyorum.... öptüm
çoook
kızlar songülle konuştum az öce, 2 yumisinin gelişimleri gayet güzel devam ediyormuş veeeeee saat 13:00 de transfer için hastaneye çağırmışlar.... Hepinizi çok sevdiğini, çok öptüğünü söyledi.... Kızlar dualarını esirgemesinler dedi...... Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin bebek'eeee.... Gönlüne ferahlık versin, endişelerini alsın gönlünden inşallahh
Tup doktoruma gittim bugun bebisim 6.36mm 6hafta 3 gunluk cok sukurler olsun diger doktorun yacihazindan ya olcumunden o kucuk olcuyo nedense ama benim tatli doktorum yine beni mutlu etti kalp seslerini de baya dinletti simdilik hersey yolunda dedi canim benim tum calisanlari tek tek optum vedalastim mumkunse uzunca bi sure gorusmeyelim demeyi unutmadim Allah ima sukurler olsun insallah yarin KALBIMDESIN den de guzel guzel haberler aliriz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
bu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalıkkesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim inşaallah daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirim
Hepinizden Allah razı olsun transferim guzel gecti Allah a şükürler olsun pazartesiye kadar dinlenme modunda olacagim ama çok da yatmayi düşünmüyorum Rabbim nasip edecekse eder zaten.Allah im hepimize guzel haberler almayi nasip etsin her duamda sizlerde varsiniz
Canim oncelikle cok gecmis olsun onundeki engellerden birini daha asmis olman cok cok guzel insallah sendende guzel haberler almayi mevlam nasip eder
canım inşaALLAH bu sefer Rabbim yavrularını sana bağışlasınkistlere ölüm gitsin kistler gelsin bebekler
ben bugün gittim diyer bebeyimi merak ettim keseside kay bolmuş artık kesin olarak bir bebeyim var içim rahatladı hep bi endişe vardı bendede nolcak diye bu gün rahatladım artık dokuz haftalık olmuşuz kolları bacakları oluşmuş artık fasulye deyil üzüm olmuş
canimmmm bugun guzel guzel haberlerle gel insallah mubarek cuma gunumuzu guzellestir
günaydın kızlar nasılsınz hepinizin cuması mübarek olsun inşallah :))) dün kistimin içideki sıvı alındı rahim ağzında et görmüş doktor onuda almış.uyutmadılar lokal yaptılar ama herşeyi hissettim berbattı kendimi doğum yapıyo gibi hissettim derin nefes falanAllah bi daha yaşatmasın kesinlikle uyutmadan yaptırmam bi daha neyseki geçti gitti.haftaya kontrol sonrada adet beklenecek bakalım nolcak :)))
kızlar songülle konuştum az öce, 2 yumisinin gelişimleri gayet güzel devam ediyormuş veeeeee saat 13:00 de transfer için hastaneye çağırmışlar.... hepinizi çok sevdiğini, çok öptüğünü söyledi.... kızlar dualarını esirgemesinler dedi...... Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin bebek'eeee.... gönlüne ferahlık versin, endişelerini alsın gönlünden inşallahh
canım gözün aydın, inşallah haftaya daha da rahatlarsın, bebişin büyür büyür büyür, kalbi de gümbürder inşallahhhhh
kalbini ferah tut herşey güzel olacak :))))
Hayırlı olsun canım çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş👏👏👏canım benim sağol inşaALLAH bu sefer herşey güzel olacak bugünü gördüm yadevamıda gelecek ALLAH'ın izniyle
canımmmm içini rahat tut herşey yolunda bak süper Rabbim cuma günü daha da güzel haberler almayı nasip etsin.
sağol canım teşekkür ederim
slm kızlar hepiize hayırlı cumalar rabbimden dileğim bu cumaar hürmetine kimseleri evlatsız bırakmasın tedavi aşamasında olan kardeşlerimizin rabbim yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın hamile olan kardeşlerimizi rabbim sağlıkla yavrularını kucağına almayı nasi etsin gönlünüzde ne varsa ne muradınız varsa ne istiyorsanız cumarın yüzü suyu hürmetine rabbim isteklerinizi kabul etsin inş rahman amin
cnm benim sen merak etme allahın izniyle bebeğinin kalbi gümbür gümbür atıyor olacak inan bana ultrasyona göre daha doğru haftası benimde öyleydi ama d.r dediğine göre tam 6+5 günlüklen kalp atışın duydum hatta atırlarsan bebeğin bir taneside kesin değildi onun kalp atışınıda 8. haftada aldm rabbim o güzel yüzünü güldrdü inş sen rahat ol kurban olsun teysezi onu vereneee kuçuçuk daha annesi rabbim sana bağışlasın meleğini
canim benim hosgeldin sefalar getirdin inan sabahtan beri aklim sen ve bebek te canim ultrasonda 1hafta kucuk cikma olayini bende yasadim biliyosun ve diger topikte de yasayanlar var buna takilma hiicc olcumden olcume coooook farkta oluyo bana doktor ilk haftalarda boyle seylerle cok karsilastiklarini ilerleyen haftalarda bu aranin kapandigini soyledi yolk kesesinin olmasi gebeligin dolu oldugu anlamina gelir sen zaten kese muaynenide erken olmustun daha kucuk olmasi cok normal insallah haftaya bebisinide goreceksin
sağol canım bende hep tek istiyordum allah gönlüme göre verdi aksu arkadaşada allah salık sıhat bebeklerinede şifa versin benimde komşum 3 ay oldu doğum yapalı hala bebekleri hatanede çıkıyorlar ertesi gün tekrar yatıyorlar allah onlarada şifa versin rabbim şumubarek cumanın hürmetine dünyadaki butun çocuklara salık sıhat versin annelerine evlat acısı yaşatmasın aminnnnnnnnnnnn
Canım cok şükür güzel haberle geldin haftaya dahada mutlu olacaksın inşallahh dualarım seninle inanıyorum bu sefer hersey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?