2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim sağol iyi dileklerin için.bizler için ettiğin duaların Rabbim bin katını sana nasip etsin inşaALLAH

allahım hayırlı ugurlu etsin bebişi ona sımsıkı tutunsun dokuz ay boyunca hiçbırakmasın aminnnnnnnn

canım benim tekrar gözün aydınbenimde yavru 5,5 haftalıkmış doktor olabilir dedi her zaman son adet tarihine göre olmuyor dedi haftaya tekrar gideceğim inşaALLAH bu sefer Rabbim yüzümü güldürecek

canım hadi tekrardan gözün aydın haftaya dahada rahatlarsın inşallah kalp atışlarını duydunmu

canım inşaALLAH pozitif haberini alacağızçok yatma çok da kendini yorma

Canim oncelikle cok gecmis olsun onundeki engellerden birini daha asmis olman cok cok guzel insallah sendende guzel haberler almayi mevlam nasip eder

kalinkam çok sağol bitanem gebelik takvimini gördükçe içim pır pır ediyor bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm

canım benim ALLAH C.C analı babalı büyütsün üzümünügüzel bir hamilelik geçirip kucağınada hayırlısı ile alırsın inşaALLAH

canimmmm bugun guzel guzel haberlerle gel insallah mubarek cuma gunumuzu guzellestir

canım sayfaları dünden beri okumamıştım okuyup geliyoruminşaALLAH cumamız güzelleşmiştir ultrason kağıdı çok net değil o yüzden paylaşmadım fasülyenin resmini haftaya yükleyeceğim inşaALLAHo zamana kadar büyür teyzesi

aaahhh canım çok geçmiş olsunlokal anestesi benimde hiç sevmediğim bir yöntem ALLAH C.C tekrar yaşatmasın inşaALLAH sonunda yavrularına kavuşacağın tedavin olsun

canım yaaa ALLAH C.C razı olsun senden o kadar meraktaydım ki yazını okuyunca ferahladımRabbim Songül'ün bebeklerine can versin ruh versin vaktinde doğup analı babalı hayırlı bir evlatlar olarak büyümesini nasip etsin

canım gözün aydın, inşallah haftaya daha da rahatlarsın, bebişin büyür büyür büyür, kalbi de gümbürder inşallahhhhh

canım benim sağol inşaALLAH bu sefer herşey güzel olacak bugünü gördüm yadevamıda gelecek ALLAH'ın izniyle

canımmmm içini rahat tut herşey yolunda bak süper Rabbim cuma günü daha da güzel haberler almayı nasip etsin.

sağol canım teşekkür ederim

AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinMervecim inşaALLAH güzel haberleri peş peşe alacağız tatlımRabbim seninde müjde vermeni nasip etsin

ALLAH C.C razı olsun canım.çok güzel içten dua etmişsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.RABBİM benim için dua eden tanıdığım tanımadığım herkesin kendisi içinde etmiş olduğu dularını kabul etsin inşaALLAH

slm kızlar pek yazmıyorum ama takipdeyim sizi bugülerde güzel haberler veriyosunuz çokmutlu oluyorum kalbimdesin cnm seni takip için giriyom bazende bugünü bekledimdi gözün aydın cnm kesende görülmüş ohh şükür inşlh kal atışlarınıda duyaksın canım benim...

canım benim seni seviyorumrabbim yavrunu sağlıkla vaktinde kucağına almanı nasip etsinanalı babalı büyütsün inşaallah

amin canım aminrabbim hiçbirimizi evlatla imtihan etmesin

Canım cok şükür güzel haberle geldin haftaya dahada mutlu olacaksın inşallahh dualarım seninle inanıyorum bu sefer hersey güzel olacak

sağol Melindacım Rabbim seninde güzel kalbinden geçen dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlarını tez zamanda sana bağışlasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…