2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım hadi tekrardan gözün aydın haftaya dahada rahatlarsın inşallah kalp atışlarını duydunmu

doktor kesenin içindeki yolk kesesini çok zor gördü biraz suratı asıldı sonra bana söylemeden kalp atışını dinlemeye ayarladı ve duydum canım :14:çok duygusallaştım dedim ki ey Rabbim sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin:16::16:daha kesenin içi gözükmezken kalbi atıyor yavrunun bu bir mucize değilde nedir:14::14::14:doktorum o zaman rahatladı gözünüz aydın herşey yolunda dedi 1 hafta sonra daha iyi netice alırız dedi :16::16::16::16:

sende gebelik takvimi yap artık herkes görsün bence :49::49: maşallah nazarımız değmesin..:54:

canım sizin nazarınız mı?değermiş:20: aşkolsun:20: biz hepimiz aynı yolun yolcusuyuz haftaya kontrole gideyim o zaman yaparım inşaALLAH:16::16:teyzesi resminide çektiriyim sizinle tanıştıracağım inşaALLAH:16::16::16:

Hayırlı olsun canım çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş👏👏👏

sağol canım ALLAH C.C razı olsun :16::16:Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaALLAH:16::16::16::16:

slm kızlar pek yazmıyorum ama takipdeyim sizi bugülerde güzel haberler veriyosunuz çokmutlu oluyorum kalbimdesin cnm seni takip için giriyom bazende bugünü bekledimdi gözün aydın cnm kesende görülmüş ohh şükür inşlh kal atışlarınıda duyaksın canım benim...

inşaALLAH canım :16::16:duygularımız karşılıklı canım:16::16::16:ALLAH C.C razı olsun senden:16::16::16::16::29:

canım sizin nazarınız mı?değermiş:20: aşkolsun:20: biz hepimiz aynı yolun yolcusuyuz haftaya kontrole gideyim o zaman yaparım inşaALLAH:16::16:teyzesi resminide çektiriyim sizinle tanıştıracağım inşaALLAH:16::16::16:

ayyyy harika olur fotoda istiyoruz.tek embriyomuydu tatlım seninki?

ayyyy harika olur fotoda istiyoruz.tek embriyomuydu tatlım seninki?

çiftti canım doktorum ikisininde tuttuğunu söylemişti 3 gün süren kahve-kırmızı yoğun olmayan kanama geçirdim büyük bir ihtimal ikiden teke düşmüş dedi doktor:16::16::16::16:hakkımızda hayırlısı inşaALLAH:16::16::16:

çiftti canım doktorum ikisininde tuttuğunu söylemişti 3 gün süren kahve-kırmızı yoğun olmayan kanama geçirdim büyük bir ihtimal ikiden teke düşmüş dedi doktor:16::16::16::16:hakkımızda hayırlısı inşaALLAH:16::16::16:

ayy öyle oluyor ya banada 2 embriyo koyduğunda eşim şok oldu ikisine nasıl bakcaz dedi.sonra ikisine alışınca tek olmasın çift olsun diyor :1::1: ama bizim için hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlarda :46:

ayy öyle oluyor ya banada 2 embriyo koyduğunda eşim şok oldu ikisine nasıl bakcaz dedi.sonra ikisine alışınca tek olmasın çift olsun diyor :1::1: ama bizim için hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlarda :46:

haklısın canım:34:benim eşimde ikiz istiyor:53:bugün hayal kırıklığı yaşadı kesenin tek olması onu biraz şoka uğrattı:52::52:

Kızlar bebekim bebişlerini göbişine aldı, şimdi dinleniyor... hoşgeldiniz meleklerim demiş, bebişlerine, öyle almış onları göbişine.. Elhamdülillah pek bir mutlu... azıcık sancısı varmış şimdilik.... biraz dinlendikten sonra ailecek eve geçecekler inşallah...

hepinize çoook çoook teşekkür ediyor, kızlar bana dua etsin diyor.... ben de hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum....

canım bugün genelde işyerindeyim ama yoğunluktan yazamıyorum, ama sürekli yazdın mı diye seni kontrol ettim.. çooook şükür harika haberlerle gelmişsin... pıtpıtları duymuşsun... çoook çoook mutlu oldum... Allah sağlıkla daha binlerce, milyonlarca güzel gün yaşatsın bebişinle birlikte... tatlı hamişim artık dua, dua diye inlemeye, tepinmeye başlıyorum ona göre....:41::41::41::41::41::41::41::54::54::54::54::54::54::54::54:

bu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalık :34:kesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş :53:haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim:16:inşaALLAH daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirim:16::16::16:

canım gözün aydın...haftaya hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsın bebeşin inşallah:)

canım bugün genelde işyerindeyim ama yoğunluktan yazamıyorum, ama sürekli yazdın mı diye seni kontrol ettim.. çooook şükür harika haberlerle gelmişsin... pıtpıtları duymuşsun... çoook çoook mutlu oldum... Allah sağlıkla daha binlerce, milyonlarca güzel gün yaşatsın bebişinle birlikte... tatlı hamişim artık dua, dua diye inlemeye, tepinmeye başlıyorum ona göre....:41::41::41::41::41::41::41::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım güzbaharım dualarının duacısıyım:16::16:seninde sıran yakın inşaALLAH:16::16::16:olacak ALLAH'IN izniyle:49::49:

kızlar bugün kan testini tekrar ladık şükür yükselmiş değerim ,acaba ikiz mi diye geldi aklıma ama çokta yüksek değil sanki.Yorumlarınızı bekliyorum :) sizce tek mi çift mi? bu arada dondurulmuş emriyo biraz yüksek çıkabiliyor dedi doktorum,ona göre tek gibi:)

değerlerim:03.03.2014 52,12 ,05.03.2014: 98,78 07.03.2014:297 :)

Son düzenleme:
nihancım sağol canım:16::16:darısı başına :49::49:inşaALLAH:16::16:canım bugün tekrar kan verecemisin:44:çarşambayı mı?bekleyeceksin:34:

verdim canım 297 çıktı:) ikiz mi acaba dedim ama doktorum tek gibi dedi benim gönlümden de tek geçiyor galiba ama hayırlısı artık:) haftaya cumartesi kontrole çağırdı doktorum inşallah kesei görürüz:)

verdim canım 297 çıktı:) ikiz mi acaba dedim ama doktorum tek gibi dedi benim gönlümden de tek geçiyor galiba ama hayırlısı artık:) haftaya cumartesi kontrole çağırdı doktorum inşallah kesei görürüz:)

amin canım inşaALLAH Rabbim senin için hayırlı ne ise onu nasip etsin:16::16::16:

benim:14.gün 547
16.gün 921
18.gün 1753 çıkmıştı canım bugün tek kese gördük:emir_bebek:

slm.38 yaşındayım ve estrodiol hormonum 395.72 çıktı ilk kez bebek istedim.. doktor tüp bebek önerdim.. moralim bozuldu

canım hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz... değerin hakkında bir bilgim yok malesef....
canım hayırlısı olsunnn :16::16::16::16: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back