2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Biz kadinlarin isi gercekten cok zor bi bebegin en az 6ay sadce anne sutu ile beslenmesi okadar cok onemli buna kur ani kerim bile yer vermis yazik 3 aylik bebek annesinin sutunden mahrum kaliyo ne kadar sagsada sagmakla olmuyo ek mamaya geciliyo sonra zaten bebek sutu kabul etmiyo annenin sutu cekiliyo bide onun en guzel anlarina tanik olamamak ne kadar aci bisey sen doguruyosun ama baskasi buyutuyo bi bebek icin annenin kokusu okadar onemli ki gecen lerde tv de izlemistim yeni dogmus bi bebek avaz avaz bagiriyo annenin yanagiyla bebegin yanagini birlestiriyolar bebek susuyo uzaklastiriyolar basiyo feryadi onun kokusuyla rahatliyo garibim ... ama bitaraftanda is hayatida devam etmek zorunda hele elinde meslegin varsa devlet memuruysan birakmak cok zor benim elimde bi meslegim yok aslinda iyi kide yok diyorum ben calismaktansa evimde bebislerimi buyutmeyi tercih ederim bi cocugun gelisiminin her aninda anneye ihtiyaci var benim ablam universiteyi birincilikle bitirdi isinde bir numaraydi evlendi haman bebegi oldu o biraz buyudu ikinci oldu yillardir is hayatini birakti evinde bebislerine bakiyo ve onlari okadar guzel yetistiriyo ki maasallah bi annnin verdigini kimse ama kimse veremez

en güzelini yapmış.... keşke maddi imkanım olsa.... çocuğum olsa bende bırakmak isterim... ama şimdiden aklımda ben doğursam yasal izinlerimin bitiminden sonra en az 1 yıl ücretsiz izin almak var aklımda. en azından ilk yaşında benimle olsun, sonra babaanne ve 3 yaşını doldurduğunda da kreş.... kendi yaş grubu çocuklarla iletişim kurabilsin, düzenli yemek, uyku, oyun saatleri olsun... tv ve pc den mümkün olduğunca uzak kalsın.... tüm bebişlerimiz inşallahhh

Canim ya Allah soyletiyo insallah ayyyy yerim onu ben yaaaaaaaaa yerim bak oyle yaparsan super olur senin sonucta bi meslegin var birakamazsin benim meslegim olsa bende birakamazdim oraya gelmek icin kimbilir nekadar ugrastin cocukta yap kariyerde bebegimmmm

valla ben biraz eski kafalıyım şekerim... bazen böyle konu açıldığında etrafma da söylüyorum, "ev geçindirmek kocanın sorumluluğu, kadın destek olur sadece" diyorum... "kadının az çalışması gerek" diye düşünüyorum.... şu mesela siyasete atılan kadındar, yöneticiler, yada çalışma saatleri belli olmayanlara Allah sabır versin... büyük hayallerim olmadı ki benim, çok yükseliyim ünvanım olsun diye hayal kurmadım ki hiç.... eve çok yorulmadan döniyim, mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum; kocama (hep kızıma, kızımla diye düşünürdüm ama şimdilerde dilim oğlumla diye dönüyo niyeyse...) çocuğuma kurabiyeler,pastalar börekler yapıyım, küçük bi dünyam olsun mutlu huzurlu yaşlanıyım diye düşündüm.... o yüzden çok çalışan biri olmamaktan çok mutluyum... zor oldu ama oldu.... tabi ki çocuk da yapcam kariyer deeee

Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.

der Hz. Ali (r.a) CUMANIZ HAYIRLI OLSUN

Son düzenleme:

Canim benimmm yaa Allah im gonlunun muradini versin insallah bende ilk gebeligimde hep kiz bu kiz bu diyodum doktorlar ekek diyolardi ben kiz diyodum nihayetinde kiz cikmisti ama simdi ekek hissiyatim daha agir basiyo Allah nasip ederse peygambe efendimizin adini tasimasini cok isterim o gunleri gormek nasip olur sa insallah

günaydın kızlar nasılsınz hepinizin cuması mübarek olsun inşallah :))) dün kistimin içideki sıvı alındı rahim ağzında et görmüş doktor onuda almış.uyutmadılar lokal yaptılar ama herşeyi hissettim berbattı kendimi doğum yapıyo gibi hissettim derin nefes falan Allah bi daha yaşatmasın kesinlikle uyutmadan yaptırmam bi daha neyseki geçti gitti.haftaya kontrol sonrada adet beklenecek bakalım nolcak :)))

Haticim gözünaydın çok sevindim, inşallah bu sefer bebeğine kavuşacaksın... Tedavi bu kadar yaklaştıysa sigarayı da bıraktığınızı umuyorum?

canım çok sağol inşallah bu son olur.sigarayı ben bıraktım bi anda ama eşim bırakmadı neyse en azından ben kurtuldum sen naptın monica ??

kiz hatiiii anam ne hizlisin masallahhhh:)))beni gecicen heee., azcik durun bi kerede ben transfer olayim yahuuu:))) saka bir yana insallah hayirli ugurlu olsun tatlimmm cok sevindim..

kız ne diyon sen bu ayın sonunda transfer olacağına göre önce sen hadi inşallah sırayla yarabbim bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine

Cnm inss hersey yolunda gitmistir gecmis olsun cnm ooohhhhh masallah tedaviyede basliyormussunuz ne guzel inss bu sefer sonuda guzel bitecek hayirlisi olsun cnm hakkinda
çoğu gitti azı kaldı inşallah sende bende hepimizde güleriz artık

canım çok sağol inşallah bu son olur.sigarayı ben bıraktım bi anda ama eşim bırakmadı neyse en azından ben kurtuldum sen naptın monica ??

Çok sevindim tebrik ederim...
Ben donmuş tedavisi için adet görmeyi bekliyorum canım. Allah kısmet ederse Mart sonu başlarız, nisanda da transferim olur. Bu arada yürüyüş yapıyorum, düzgün beslenmeye kilo vermeye çalışıyorum.

hatiiii gözün aydın bebeğim. her sey güzel olsun inşallah, aspirasyon yaptırıyosun anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun, bebişin göbişine konsun güzel beslen, sigara migara yok

bitanemsin yaaaa senin şu gebelik takvimini yerimmmmmmmmmmmmmmmm aspirasyon yapıldı et varmış rahim ağzında oda alındı çok canım yandı ama oh geçti gitti şimdi adeti bekliyoruz bakalım bu ay yapılacakmı sigarada bittiiiiiiii ondanda kurtuldum sen bana öğüt ver kız nasıl beslenmem gerekiyo kistlilerin yani..

hersey cabuk gelissin,bebegin de cabuk cabuk gelsin:)) kisti muayene sirasinda aliyorlar gibi.cok cabuk yani,umarim bir sikinti olmaz.
kız canım gitti ne zormuş neyseki bitti şükür darısı bebiş doğumuna olsun

inşallah canım gönlündekine kavuşursun

gelmiş geçmiş olsun canım, bebişine 1 adım daha yaklaşmış olasın, zaman su gibi geçsin bir an evvel seni meleklerine kavuştursun emiiii

psikologa gitmiştim kesinlikle sana bana herkese söylüyorum havalarda güzelleşti muhakkak yürüyüş yapalım.nefes egzersizleri ve düzgün beslenme cips kola sigara abur cubur yok.adam gibi besleniyoruz.bitanem inşallah donmuş bebeklerini ısıtırsın rabbimn izniyle kan can verirsin inşallah

gelmiş geçmiş olsun canım, bebişine 1 adım daha yaklaşmış olasın, zaman su gibi geçsin bir an evvel seni meleklerine kavuştursun emiiii

bitanem ya çok sağol.allah senden razı olsun bu topiği açmasaydın bunları kimseyle konuşamazdık.bi sürü dostum arkadaşım oldu sayende.seni çok seviyorum

kızlar songülle konuştum az öce, 2 yumisinin gelişimleri gayet güzel devam ediyormuş veeeeee saat 13:00 de transfer için hastaneye çağırmışlar.... hepinizi çok sevdiğini, çok öptüğünü söyledi.... kızlar dualarını esirgemesinler dedi...... Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin bebek'eeee.... gönlüne ferahlık versin, endişelerini alsın gönlünden inşallahh

Aynen öyle Haticim... Hafta içi evde koşu bandında yürüyorum, hafta sonu eşimle açık havada en az 1 saat yürüyoruz çok da iyi hissettiriyor. Gazlı ya da şekerli hiçbir şey içmiyorum. Soda-limon ya da ayran içiyorum. Günde 1-2 çay kahve ama onlar da şekersiz. Kan değerlerim diyabet sınırında çıktı, biraz da mecburiyetten dikkat etmek durumundayım. Ben çok çabuk acıkırım, iştahım da yerindedir. Ama işte en azından sağlıklı şeyler atıştırmaya çalışıyorum aralarda da. Sabahları suda beklemiş 2 tam ceviz, 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi. Aralarda acıkınca da bir meyve ya da 1 bardak süt gibi.
Amin arkadaşım, Allah hepimize emeklerimizin karşılığını almayı yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin... Eşinin de tedavisiyle inanıyorum sen de bu sefer mutlu haberi vereceksin. Öpüyorum.

ooo sanada geçmiş olsun tatlım kesinlikle dikkat et haklısın.herşeyin ilacı sabır inanç..rabbim şifa versin.eşimede doktor bi ilaç vermiş sabah akşam onu içiyo.içinde herşeyi var valla bende kocişimle yürüyüş yapcam ve bebişlerimiz olcak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…