2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

gozun aydin olsun canim simdi keyfini cikar bu 10 gunu 15 ne ise guzel gecir lutfen..sonrada bize guzel haberler ver..

Bugun gidecegini bilseydim seninle tanismak isterdim bugun transferim oldu canm benmde merkezdeydim çok sevindim senin adina maşallah kucagina almak nasip olsun inşallah :)

Merve cim once likle transferin hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim 12 gun sonra guzel mujdeli haberini almayi nasip eder insallah senin icinde son olur dualarim seninle benim aslinda yarindi muaynem bugun aradim randevu icin alev hanim yarin yokmus bugun gel dediler ucbucukta gittim senin transferin sabah ti sanirim aklimdaydin aslinda bende tanismayi cok isterdim canim ilk gunler dinlenmeye bak sonrasinda dikkatli ol ama kendini cokta kasma psikolojik olarak rahat olmak cok onemli derin nefes alip karnini sisirerek ver cok iyi gelicek insallah Rabbim yuzunu guldurur 1tane transfer oldu dimi senin ikinciydi ...

Canim benim ya kiyamam ben sana aglama neden aglayacakmissin o meleklerin Allah in izniyle once gobisine sonra kucagina yerlesecekler transfer oncesi psikilojini boyle etkileme bol bol mutluluk hormonu salgilamalisinki tum hucrelerin canlansin canlansin ki bebislerini siki siki tutsunlar asla kotu dusunme verecek olan Rabbim degil mi o ol dedikten sonra hersey oluverir sen duani eksik etme seni cok seviyoruz herzaman yanindayiz sen canin sikilinca beni ara ben seni guldururum

Sagol canm Allah razi olsun dualarinin kat ve kat fazlasini Rabbim sana versin.Yaaaa benim 2deydi transfer tuhhh bilseydim bugun gelecegini bulurdum seni :) evet 1tane ikinci transfer ilk donmuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada bana progestan gunde 2 kere estrofem gunde 3 devam et dedi senin nasildi?

ahhhh canım yaaa, sorma ben çok çok kötü bi şey oldu zannettim... sesi öyle geldi, ona da söyledim insan evine misafir geleceği zaman bile önce bi siler temizler evi, hatta canı çok sıkkın olsa bile güler yüzle açar kapıyı... gelen misafire gözüyaşlı kapı açılır mı, o misafir içeri girmek hele ki sende kalmak ister mi??? sende gözünün yaşını sil, minicik misafirlerini güler yüzle neşeyle karşıla, sana geldiklerine ne kadar memnun olduğunu anlasınlar, hep sende kalmak istesinler dedim ama bilmiyorum ne kadar etkili oldu..... dualarımız bebek_34 için.... yarın daha güzel haberler alsın, sonrası da güzel gelişsin inşallahhhh

kızım ne üzmesi, olur mu hiç öyle şeyy.... iyi kötü anlarımızı paylaşamıycaksak arkadaşlığımızın, dostluğumuzun ne anlamı kalır... sakın aklına öyle bi şey getirme, istediğin zaman ara, istediğin kadar ağla.... bi telefon tuşu kadar yakınındayım tatlımmm

gözün aydın canım, 9 ay boyunca sende kalsınlar, sağlıkla kucağına alasın inşallah canımmmm

çok sevindimmmmm, çokkkkkk mutlu oldummmmmmmm...... şimdi çok daha rahatlamışsındır inşallahhhhh.... tadını çıkar canım, herşey çok güzel olacakkkkk inşallahhhhhhh

cnmsın benim seni arimde bide senin moralini bozim dimi hamişken az önce kuran okudum meryem suresinide okudum allahım kabul etsin inşllh meleklerime dua ettim bol bol annelerini bırakmasın diye ne bilim duygusallaştım bi an bugün emriyolog arayınca ....sen nasılsın cnm iyisin dimi

yaaa ben sana ne diyimki daha kıyamam sizlere ben canlarım benim allah hepinizden razı olsun rabbim hiç birinizi darda bırakmasın inşllh

canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyo allah razı olsun hepinizden allah rahatlık versin hepinize

Inanmiyorum ya ben tam 3 te geldim merkeze sende buyuk ihtimal yeni toparlaniyodun o ara ayyy ne guzel olur mus ya ben senin transferini sabah saniyodum gercekten cok uzuldum ya ay dusun sene sen odada yatiyosun ben basina geliyorum ne guzel olurmus yaaaaaaa neyse saglik olsun canim donmus embriyoda sans cok yuksek aslinda vucut dinlenmis oluyo insallah guzel haberlerini aliriz.

Bu arada bana progestan gunde 2 kere estrofem gunde 3 devam et dedi senin nasildi?

Canim yanlis hatirlamiyosam eski tedavilerimde progestani gunde iki kullanmistim hatta lekelenme oluca aradigimda sabah iki aksam ikiye cikariyolardi ama bu tedavimde gunde uc kullanmami soylediler halada oyle devam ediyo bunu neye gore ayarladiklarini bilmiyorum yani canim bu tedavimde gunde uc progestan gunde uc estrofem 1folik asit 1bebe aspirini birde oksapr pihti onleyici igne kullaniyorum canim sen doktorun ne dediyse onu uygula onlarisinde uzmanlar gerekli olan herseyi yapiyolar sen yuregini ferah tut

Canimm arkadasim olur mu ole sey ne zaman istersen arayabilirsin sen beni aglatamazsin ben seni guldururum meleklerin Allah a emanet insallah seni hic birakmayacaklar ama sakin bidaha ole agladim magladim deme senin suan dopink yuklenmen lazim

canım maşallah bebişine

Sagol canimm benim Allah in insallah tez vakitte senden hamis haberi almayi nasip etsin tedaviye gerek bile kalmadan insallah bugun doktorum programinda bi cift vardi doktor larin sizin cocugunuz olmaz dedikleri ay kadin ikiz hamile kalmis onlari dogurmus perlsine hemen bidaha ikiz hamilelik dorttane bicirik ayyyy okadar tatliydilar ki gozlerinin ici parliyodu hepsinin RABBIM ol desin yeter ki yerle gok yer degistirir ... ben gercekten cok iyiyim doktorum sagolsun beni okadar rahatlatti ki bugun tama dedim ben hamileyim

gözün aydın arkadaşım allah hayırlı uğurlu etsin bebişin seni hiç bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…