2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol tatlim sen nezaman gideceksin iki bebisinde iyidir insallah tatli tatli buyusunler insallah

ben bugün gittim diyer bebeyimi merak ettim keseside kay bolmuş artık kesin olarak bir bebeyim var içim rahatladı hep bi endişe vardı bendede nolcak diye bu gün rahatladım artık dokuz haftalık olmuşuz kolları bacakları oluşmuş artık fasulye deyil üzüm olmuş :52::52::52::52:

Son düzenleme:
ben bugün gittim diyer bebeyimi merak ettim keseside kay bolmuş artık kesin olarak bir bebeyim var içim rahatladı hep bi endişe vardı bendede nolcak diye bu gün rahatladım artık dokuz haftalık olmuşuz kolları bacakları oluşmuş artık fasulye deyil üzüm olmuş :52::52::52::52:

Ayyy yerim onun ellerini kollarini ben yaaa maasallah canim cok sevindim aslinda tek olusunada sevindim ne yalan soyliyim ikiz gebelikler cok riskli oluyo aksu canim bnim dun 29haftalik dogum yapmis aklim hep onda oda kizida ogluda iyidir insallah ama onu nekadar zor bi surec bekledigini biliyorum yogunbakim donemi cok ama cok zor ben 6gun yasamistim o bekleyisi ama omrumden omur gitmisti yere goge sigamiyo insan Allah im yardimcisi olsun insallah su mubarek cuma gecesi hurmetine insallah yavrularini ona bagislasin

Ayyy yerim onun ellerini kollarini ben yaaa maasallah canim cok sevindim aslinda tek olusunada sevindim ne yalan soyliyim ikiz gebelikler cok riskli oluyo aksu canim bnim dun 29haftalik dogum yapmis aklim hep onda oda kizida ogluda iyidir insallah ama onu nekadar zor bi surec bekledigini biliyorum yogunbakim donemi cok ama cok zor ben 6gun yasamistim o bekleyisi ama omrumden omur gitmisti yere goge sigamiyo insan Allah im yardimcisi olsun insallah su mubarek cuma gecesi hurmetine insallah yavrularini ona bagislasin
aksu doğum mu yapmış tatlımmmmm.... inşallah 3ü de iyidirrrr

Inanmiyorum ya ben tam 3 te geldim merkeze sende buyuk ihtimal yeni toparlaniyodun o ara ayyy ne guzel olur mus ya ben senin transferini sabah saniyodum gercekten cok uzuldum ya ay dusun sene sen odada yatiyosun ben basina geliyorum ne guzel olurmus yaaaaaaa neyse saglik olsun canim donmus embriyoda sans cok yuksek aslinda vucut dinlenmis oluyo insallah guzel haberlerini aliriz.

Bende anlamadim neye gore ayarladiklarini ilkinde transferden sonra 3 kullaniyordum simdi 2 dedi hemsire.ama ne dedilerse onu yapacagiz artik hayirlisi canm.evet ya ne güzel olurdu valla cok üzüldüm gercekten canim benim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba,
Bende dondirigimi can parcami 27 martta alicam insallah canim once senin guzel haberini alalim arkandanda bizler gelelim insallahh
Bir aksilik olmaz ise sanirim benim transferim de o tarihlerde olacak,birlikte beklicez :))

Nuray hanımla konuştum canım bir daha yaptırmana gerek yok haftaya Çarşamba yaptır dedi ,ama ben iki gün sonra tekrar kan versem mi acaba canım ya,hala inanamıyorum hamile miyim ben şimdi 🙏🙏🙏🙏
Hamilesin,cok guzel:))saglikli,omurlu ve hayirli bebek olsun...

Ben çıkıyorum yarın saat 14:00 de transferim var dualarınızı benden esirgemeyin embriyom tutunsun bebiş olsun :16::16::16:
Hayirli olsun merve,guzel sonuc gelsin insalllah.

canım tam tarihini şimdiden nasıl biliyorsun? Ben de donmuş tedavisine başlayacağım bu ayın sonu adetimle beraber.
Adetin ikinci günü başlanıyor yine di mi? Peki kaç gün sonra transfer oluyor ortalama?
İnşallah bu sefer biz de başarırız...
canim nasilsin?guzel haberlerimizi nisanda hep birlikte aliriz insallah:))

canlar çok sağolun, bi şeyciğim kalmadı çok şükür, sadece yeni bi iz daha :1: sağ elimde yoktu :) eksiği tamamladık:1::1:
Cok gecmis olsun,ben de gecen sene yakmistim bilegimi,benimki pek bi fena idi:(( kremlerini aksatma,izi az olsun..

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi :1: kızlar herşey çok çabuk gelişiyor bugün saat 3 te kistimin içindeki sıvı alınıyor enfeksiyon olmazsa adetle beraber tüp bebek operasyonuna başlıyoruz :32::32::32::32: gelsin bebeklerrrrrrrrrrrrrrr
hersey cabuk gelissin,bebegin de cabuk cabuk gelsin:)) kisti muayene sirasinda aliyorlar gibi.cok cabuk yani,umarim bir sikinti olmaz.

insss cnm benim bende nisanda inss transferimi yaptiracam cnm
Nesecim belini incitmissin,cok gecmis olsun,kendine dikkat et.Nisan hepimizin guzel haber alacagi ay olsun:))

Tup doktoruma gittim bugun bebisim 6.36mm 6hafta 3 gunluk cok sukurler olsun diger doktorun yacihazindan ya olcumunden o kucuk olcuyo nedense ama benim tatli doktorum yine beni mutlu etti kalp seslerini de baya dinletti simdilik hersey yolunda dedi canim benim tum calisanlari tek tek optum vedalastim mumkunse uzunca bi sure gorusmeyelim demeyi unutmadim Allah ima sukurler olsun insallah yarin KALBIMDESIN den de guzel guzel haberler aliriz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bebekleriniz saglikli buyuyor ne guzel,insallah saglikla kucaginiza da alirsiniz:)) artik rahat olup hamileligin keyfini cikarma zamani geldi:16:

Kizlar merhaba,

Bir aksilik olmaz ise sanirim benim transferim de o tarihlerde olacak,birlikte beklicez :))

super bi haber nazancim ayyy simdiden heyecanlandimmm, insallah guzel haberler sirayla gelsin..ben adetimin 3. gunundeyim sen ne durumdasin? nasil gelisicekmis yani proses onu merak ettim:)

ahahaha ucuz diye dusundum ben:) ee 8 saattir caliisyorum, hemde burda laf yetistiriyorum anca:)) sen yatsana hatun kocan gececi galbaa:)
kocam konyadaaa :(((( dün sabaha karşı gitti, aslında işteyken çok uykum vardı ama şimdi de uyuyamıyorummm... pufffffffffffff.... neyse ki yarın evde olacak:16::16::16::16:

Bende anlamadim neye gore ayarladiklarini ilkinde transferden sonra 3 kullaniyordum simdi 2 dedi hemsire.ama ne dedilerse onu yapacagiz artik hayirlisi canm.evet ya ne güzel olurdu valla cok üzüldüm gercekten canim benim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen kafani hicbiseyle mesgul etme guzelim onlar bilir isini insallah hersey guzel olucak Allah in izniyle alev hanim isinde gercekten cok basarili bi doktor gerisi Allah a kalmis...

3 muuu masallahhh:nazar::nazar:analar neler doguruyor:) aksu81 diye bi arkadas hatirliyorum sanki o mu?

:52:Allah iyiligini versin canim bebisimiz iki tane bir kiz bir erkek yegenimiz oldu evet aksu 81 kardesimiz Allah in izniyle insallah guzel haberlerinide aliriz dunya tatlisi bi insan o Rabbim onlari korusun

kocam konyadaaa :(((( dün sabaha karşı gitti, aslında işteyken çok uykum vardı ama şimdi de uyuyamıyorummm... pufffffffffffff.... neyse ki yarın evde olacak:16::16::16::16:

Seni gece kusu seni beni dun disariya cikmak okadar cok yormus ki merkezden sonra kadikoye indim orada tuhafiyeler var civil civil orgulere dugme almaya ordan umraniyeye gectim calistigim bi yer vardi onlari ziyaret ettim muhabbet bitmiyo tabi bikacta magazaya girmesem olmaz eve gelmem 8i buldu yemegi kofte patatesle gecistirdim ordan bi yatis daha kalkamadim yerimden resmen vucudum iflas etmis sanki bugunde yataktan pek cikmayi dusunmuyorum :6:

Kizlar merhaba,

Hamilesin,cok guzel:))saglikli,omurlu ve hayirli bebek olsun...

Hayirli olsun merve,guzel sonuc gelsin insalllah.

Cok gecmis olsun,ben de gecen sene yakmistim bilegimi,benimki pek bi fena idi:(( kremlerini aksatma,izi az olsun..

hersey cabuk gelissin,bebegin de cabuk cabuk gelsin:)) kisti muayene sirasinda aliyorlar gibi.cok cabuk yani,umarim bir sikinti olmaz.

Nesecim belini incitmissin,cok gecmis olsun,kendine dikkat et.Nisan hepimizin guzel haber alacagi ay olsun:))

Bebekleriniz saglikli buyuyor ne guzel,insallah saglikla kucaginiza da alirsiniz:)) artik rahat olup hamileligin keyfini cikarma zamani geldi:16:

Darisi tez vakitte tum kardeslerimize insallah evet artik bi nebze olsun daha rahat beklemek ama yinede bitmiyo tabi endiseler korkular Allah ima emanetler meleklerimiz

günaydın canlarım, cancağızlarımmmmm:54::54::54::54:

Seni gece kusu seni beni dun disariya cikmak okadar cok yormus ki merkezden sonra kadikoye indim orada tuhafiyeler var civil civil orgulere dugme almaya ordan umraniyeye gectim calistigim bi yer vardi onlari ziyaret ettim muhabbet bitmiyo tabi bikacta magazaya girmesem olmaz eve gelmem 8i buldu yemegi kofte patatesle gecistirdim ordan bi yatis daha kalkamadim yerimden resmen vucudum iflas etmis sanki bugunde yataktan pek cikmayi dusunmuyorum :6:
kalinkam sorma tatlımmm, çarşamba sabaha karşı 4 de çıkacaklardı yola, 12:30 da yatmıştık zaten, 4 de alarma uyandım, birlikte gidecekleri arkadaşlar uyanamamış tam uyudum derken 6 da aradılar, eşim çıktı.... 7 de benim alarm başladı kalk işe git demeyeee :((( en son 7:55 de zor bela yataktan çıkıp işe koştum.... güya eve gidince hemen uyuyacaktım, pehhhh.... yemeğe kayınvalideme gittim, yemek falan, 9 du eve geldim, bileğimden ötürü duş almıyım sadece saçımı yıkıyım dedim, işte uykum bi açıldı, bide zaten eşim yokken uyuyamıyorum... 2.45 de yeter dedim git uyu amayaa..... 4.15 te de kocamcım geldiiii.... rahatca uyudum ohhh missss

günaydın canlarım, cancağızlarımmmmm:54::54::54::54:

kalinkam sorma tatlımmm, çarşamba kadar sabaha karşı 4 de çıkacaklardı yola, 12:30 da yatmıştık zaten, 4 de alarma uyandım, birlikte gidecekleri arkadaşlar uyanamamış tam uyudum derken 6 da aradılar, eşim çıktı.... 7 de benim alarm başladı kalk işe git demeyeee :((( en son 7:55 de zor bela yataktan çıkıp işe koştum.... güya eve gidince hemen uyuyacaktım, pehhhh.... yemeğe kayınvalideme gittim, yemek falan, 9 du eve geldim, bileğimden ötürü duş almıyım sadece saçımı yıkıyım dedim, işte uykum bi açıldı, bide zaten eşim yokken uyuyamıyorum... 2.45 de yeter dedim git uyu amayaa..... 4.15 te de kocamcım geldiiii.... rahatca uyudum ohhh missss

Gercektende esinle uyumak cok farkli oluyo bende esim gececi oldugu zamanlar hic uyuyamiyorum o evdeyken erkenden uykum geliyo huzur boyle bisey o olmayinca hep huzursuz oluyorum Allah im basimizdan eksik etmesin onlari ben hazirandan beri evdeyim oncesinde hep calisma hayatim vardi valla ev hayati gibisi yok mus simdide eve ole bi alistim ki daha calisamam heralde diyorum ama bebisleri buyutursem calisirim heralde yoksa sigortayi kim dolduracak :6:

canimmmm bugun guzel guzel haberlerle gel insallah mubarek cuma gunumuzu guzellestir :emir_bebek:

Gercektende esinle uyumak cok farkli oluyo bende esim gececi oldugu zamanlar hic uyuyamiyorum o evdeyken erkenden uykum geliyo huzur boyle bisey o olmayinca hep huzursuz oluyorum Allah im basimizdan eksik etmesin onlari ben hazirandan beri evdeyim oncesinde hep calisma hayatim vardi valla ev hayati gibisi yok mus simdide eve ole bi alistim ki daha calisamam heralde diyorum ama bebisleri buyutursem calisirim heralde yoksa sigortayi kim dolduracak :6:
en yakın arkadaşım da devlet memuru olmasına rağmen, doğumdan sonra işe başlamak hiç istemedi.... 8 hafta doğumdan önce, 8 hafta doğumdan sonra izin var.... genelde doğum öncesi çalışabildiği kadar çalışıp artan izinlerini doğum sonuna ekletiyo insanlar... o da maksimum 12 hafta oluyo yani 3 ay.... 3 aylık bebişi nası evde bırakıp işe gidebilirsin ki :( yıllık izinler falan da birleştiriliyo az da rapor falan derken 6 ay o da en fazla.... başladı işe ama çok zorlandı, süt izni dolayısıyla biraz erken çıkıyor işten ama o bile sorun oluyor iş yerinde, kanun hakkın olsa da; devlet memuru olsan da bazıların gözüne batabiliyor..... insan istemiyor ama işte yapcak da bi şey yok, dediğin gibi o sigortayı kim doldurcak....

insallah bu defa yuzumuz guler canim zira gecen sefer benim transfer ertelendi...benim doktor 3 haftalik dogum kontrol hapiyla basliyor ne olursa olsun, ister yumurta toplama ister donmus transfer..oyle oluncada adet tarigim belli oluyor..adetin 3. gunuyle lupron yumurtlama baskilayici igneye basliyorum yaklasik 3 hafta..yani hormonlarimi onlar kontrol ettikleri icin bana bir takvim hazirlayip veriyorlar ona gore isliyor hersey..ne zaman estrogen bantlarina baslicam ne zaman progesterone ignesine baslicam hersey belli..fakat gecen sefer bunyem ilaci yeterli gormeyip yumurtlayinca hormonlar karisti ve onlarin takvimide sasti..transferim iptal eidldi..bu defa lupron dozunu yukselttik yumurtlamamak icin..insallah takvimi takip edicez bakalim..hayirlisi hepimizin hakkinda canim..bebislerimizin gelecegi bir bahar olsunnn..sidi baktimda adetin 4. gunu cycle day 1 diye baslamis ve 20. gununde transferim insallah kismetse...
Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsın... Senin doktorunun yöntemi farklı benimkinden sanırım. Benim de nisanda transferim olacak inşallah. Baharımız şenlensin hepimizin :)

cnm mrb hayirli olsun tedavin evet cnm adetin ikinci yada ucuncu gunu baslaniyor rahminin kalinligina gore ortalama 14 22 gunlerin birinde transferin uyor cnm kisiye gorede degisebiliyor cnm hakkinda hayirlisi olsun inss
Çok sağol neşecim, daha başlamadık ama heyecanı yavaş yavaş sarıyor beni :)

Kizlar merhaba,

Nazancım iyiyim sen neler yapıyorsun görüşmeyeli? En son özelden yazmıştım sana ama sesin çıkmadı bir daha. Martın son haftası mı başlayacak tedavin?

Back