2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yok bebem yok asla şikayet etmem ben ona yıllardır hasretim nasıl şikayet ederim yeminle salı günü progestan iğnelere başladım fitilede bide 2 tane atıyom fitili onu geçtim iğne yerlerim şimdiden acımaya başladı oturamıyom ama onlar bana ağrı gibi bile gelmiyo yeterki meleklerim benle olsunlar 9 ay iğne yemeye razıyım :25:

bebekcim embiryolarinin durumu nedir:52::52:..hadi insallah guzelcik bebisler olsunlar hepsiiiiiiii:)

cok sagol tatlim, bir bebis yeterli:)) Allah kismet etsin insallah hepimize:)) isteyene istedigi kadar yani:)

canım ya bişey sorcam senin transfer 20 günmüş, bende şuan donmuş tedavideyim pazartesi adetimin 17. günüydü kontrole gittim endometrium kalınlaşmamış ilacın dozunu arttırdı cuma tekrar çağırdı yani benimki baya uzuyo yani adetim yaklaştı haftaya adet günüm doktor adet olmazsın dedi ama benim normal adet günüm geçtikten sonra transfer yapılabilir mi çünkü tedaviyi iptal etmiycem rahim ne zaman kalınlaşırsa ozaman yapıcam dedi bilgin var mı bu konuda

canım ya bişey sorcam senin transfer 20 günmüş, bende şuan donmuş tedavideyim pazartesi adetimin 17. günüydü kontrole gittim endometrium kalınlaşmamış ilacın dozunu arttırdı cuma tekrar çağırdı yani benimki baya uzuyo yani adetim yaklaştı haftaya adet günüm doktor adet olmazsın dedi ama benim normal adet günüm geçtikten sonra transfer yapılabilir mi çünkü tedaviyi iptal etmiycem rahim ne zaman kalınlaşırsa ozaman yapıcam dedi bilgin var mı bu konuda

canim evet rahim duvarinin yeterli kalinliga ulasmasi lazim transfer icin bildigim bu..bence surekli kandada takip etmek lazim hormonlarini, ben gecen ay yumurtladim ve ona gore hormon salgilaninca adet dongusune girdim..doktorun en iyisini bilir heralde canim, benim protokol iyice karisik seni yanlis yonlendirmek istemem..hayirlisi olsun sonu bebisli olsun tatlim..

canim evet rahim duvarinin yeterli kalinliga ulasmasi lazim transfer icin bildigim bu..bence surekli kandada takip etmek lazim hormonlarini, ben gecen ay yumurtladim ve ona gore hormon salgilaninca adet dongusune girdim..doktorun en iyisini bilir heralde canim, benim protokol iyice karisik seni yanlis yonlendirmek istemem..hayirlisi olsun sonu bebisli olsun tatlim..

Sağol canım benimde kafam zaten allak bullak ama ben zaten hiç yumurtlamıyorum ama kafamı karıştıran 2. adetime denk geliyo transfer hatta 2. adet döngümü geçebilirde bende adet olucam diye tedirgin oluyorum napalım bıraktık kendimizi onların eline bi kere ne deseler o

Sağol canım benimde kafam zaten allak bullak ama ben zaten hiç yumurtlamıyorum ama kafamı karıştıran 2. adetime denk geliyo transfer hatta 2. adet döngümü geçebilirde bende adet olucam diye tedirgin oluyorum napalım bıraktık kendimizi onların eline bi kere ne deseler o

insallah transferlerimiz sorunsuzca yapilir bu hasret biter artik canim..stres yapmayalim..

Eğer doğru ellerde isen merak etme. Kullandığın ilaçlarla adet olmazsın büyük ihtimalle. Ben 38 günlük uzun bir süre içinde tedavi görüp, hamile kalanını biliyorum. Rahim kalınlığı gerekli kalınlığa ulaşınca transfer yapılır. Hakkında hayırlı olsun. Sonu sağlıklı bebişli olsun.

Bazı dr.lar çok geciktirmekten yana değiller. Rahmin embrioyu kabul ettiği bir pencere varmış, o pencereyi kaçırmamak için. Ancak onun ne zaman olduğu tam olarak bilinmiyor.

canım tam tarihini şimdiden nasıl biliyorsun? Ben de donmuş tedavisine başlayacağım bu ayın sonu adetimle beraber.
Adetin ikinci günü başlanıyor yine di mi? Peki kaç gün sonra transfer oluyor ortalama?
İnşallah bu sefer biz de başarırız...
cnm mrb hayirli olsun tedavin evet cnm adetin ikinci yada ucuncu gunu baslaniyor rahminin kalinligina gore ortalama 14 22 gunlerin birinde transferin uyor cnm kisiye gorede degisebiliyor cnm hakkinda hayirlisi olsun inss

kızlar bir ses vereyim hemen çıkacağım... bu hafta sahadayım, iş yerinde değilim ne yazık ki. o yüzden de hiççç yazamıyorum... pcyi anca evde görüyorum... kayınpederimde hasta akşamları daha çok onun yanına gidiyoruz eve genelde geç geliyorum, namaz kuran ve doğru yatak...ama size mutlaka göz atıyorum... canlarım ne yapıyor diye.... ama siz beni unuttunuz sanki... ben yazmıyom ama okuyorum... arada bi ses verin, beni unutmayın ne olur....

amayam canım benim geçmiş olsun, kız nazara mı geldik ne.. herkesler evini sirkeyle silsin bakim... baharda geldi, bahar temizliğinde bol bol sirke kullanalım, evlerimizi kötülüklerden koruyalım...
bebekim çoook çoook sevindim... dün müjdeyi verdin ya uçtum neredeyse... toplantıdaydım kavga gürültü ile geçiyordu. seninle konuştum ya gülerek içeri girmişim, hayırdır dediler, yoook söyleyeme dedim ama herkes beni deli sandı:))))
Kalbimdesin rahat ol içini ferah tut, cuma günü çoook güzel geçecek, pıt pıtları telefona kaydet. bir arkadaş demişti zil sesi mi yapmış ne. bence harika bir fikir...

merveaydıncım bebişlerini göbişine al, rahat ol kardeşim... rabbim inşallah onları karnında rahat ettirecek ve sana tutunacaklar sımskı... güzel haberlerini bekliyoruz canım... dularımdasın ona göre.

tüm dostlarım, kardeşlerim hepinizi öpüyorum,isim sayamayacağım araç geldi, işe çıkıyorum.... öptüm :54::54::54::54::54::54:çoook
cnm seni hic unuturmuyuz islerinde yogunmus kolay gelsin cnm kendine iyi bak cnm seni seviyoruz ve kocaman:54::54::54

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi :1: kızlar herşey çok çabuk gelişiyor bugün saat 3 te kistimin içindeki sıvı alınıyor enfeksiyon olmazsa adetle beraber tüp bebek operasyonuna başlıyoruz :32::32::32::32: gelsin bebeklerrrrrrrrrrrrrrr
Cnm inss hersey yolunda gitmistir gecmis olsun cnm ooohhhhh masallah tedaviyede basliyormussunuz ne guzel inss bu sefer sonuda guzel bitecek hayirlisi olsun cnm hakkinda:49:
kiz hatiiii anam ne hizlisin masallahhhh:)))beni gecicen heee., azcik durun bi kerede ben transfer olayim yahuuu:))) saka bir yana insallah hayirli ugurlu olsun tatlimmm cok sevindim..
Kizzz ben seni bekliyorumm ben siranin arkasindayim insss hepimiz sirasiyla hamis kalalim cnm

bebekcim embiryolarinin durumu nedir:52::52:..hadi insallah guzelcik bebisler olsunlar hepsiiiiiiii:)

cnm arkadaşm bugün aradılar şu an 2 meleğimde iy idurumdaymış biri 5 hücreli olmuş diğeride 6.30 olmuş teyzesi amayarın dahanetbilgi vericekler korkuyorum ne yala sölim ya meleklerim beni bırakırlarsa diye merkezle konuştuktan sonra amayayı aradım bi ağlamak geldi içimden sorma nasıl ağlıyorum anlatamam korku düştü içime birden yarın drum ulun bey duruma göre transfer gününü sölicekmiş ne bilim korkuyorum moralim bozuldu üzülimmi sevinimmi bilemedim amayayıda üzdüm kızın derdi yokmuş gibi bide ben dert oldum başına :14::14:

cnm arkadaşm bugün aradılar şu an 2 meleğimde iy idurumdaymış biri 5 hücreli olmuş diğeride 6.30 olmuş teyzesi amayarın dahanetbilgi vericekler korkuyorum ne yala sölim ya meleklerim beni bırakırlarsa diye merkezle konuştuktan sonra amayayı aradım bi ağlamak geldi içimden sorma nasıl ağlıyorum anlatamam korku düştü içime birden yarın drum ulun bey duruma göre transfer gününü sölicekmiş ne bilim korkuyorum moralim bozuldu üzülimmi sevinimmi bilemedim amayayıda üzdüm kızın derdi yokmuş gibi bide ben dert oldum başına :14::14:

canim iicni ferah tut pozitif enerji gonder embislerine gayet guzel ilerliyorlar masallah..once sen inanmalisin onlara..Allah nasip eder insallah bu defa canim..eee arkadaslar bu gunler icindir eminim amaya sana destek olabildigi icin sevinmistir..hadiii at kafandan kotu dusunceleri..uzme miniklerini:52:

Son düzenleme:

kim korkuyormuşşşşşşşşşşş:20::20::20::20::20: bakim neolcakcanım gayet güzel ilerliyorlarmış neden üzülüyorsunki pozitif ol annesi bebişlerin seni bekliyor inşallah:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

saol canim arkadasim bunlar aldi baslarini gittiler sira nizam kalmadi:))) bahar aylari hepimize ugur getircek insallahhhh:52::52:ne zaman senin transferrr?
insss cnm benim bende nisanda inss transferimi yaptiracam cnm

Cnm arkadaasim niye oyle dusunuyorsun:20:pozitif olmalisin neguzel iki tanesi dollenmisler guzeguzel ileliyormus yarinda insss dr iyi haberler verecek ve bi bakmissin bebislerin göbişinde ve 9 ay inss annecigini hiccc birakmiyacaklar ve bu gunler aklina geldiginde gulup gececeksin inss hakkinda hayirlisi olsun sen icini ferah tut :54:

Hepinizden Allah razı olsun transferim guzel gecti Allah a şükürler olsun pazartesiye kadar dinlenme modunda olacagim ama çok da yatmayi düşünmüyorum Rabbim nasip edecekse eder zaten.Allah im hepimize guzel haberler almayi nasip etsin her duamda sizlerde varsiniz

Tup doktoruma gittim bugun bebisim 6.36mm 6hafta 3 gunluk cok sukurler olsun diger doktorun yacihazindan ya olcumunden o kucuk olcuyo nedense ama benim tatli doktorum yine beni mutlu etti kalp seslerini de baya dinletti simdilik hersey yolunda dedi canim benim tum calisanlari tek tek optum vedalastim mumkunse uzunca bi sure gorusmeyelim demeyi unutmadim Allah ima sukurler olsun insallah yarin KALBIMDESIN den de guzel guzel haberler aliriz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

he kız doktorum kızdı bana dövdü beni :37: kistin var neden bekliyosun dedi napalım dedim böyle böyle dedi.kız sonu güzel olsundaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh ama ilki gibi heyecanlı değilim olsun bitsin napalım diyorum artık :31:

hatiiii gözün aydın bebeğim. :21::21::21: her sey güzel olsun inşallah, aspirasyon yaptırıyosun anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun, bebişin göbişine konsun :46::46::46::49: güzel beslen, sigara migara yok :20::20:

Tup doktoruma gittim bugun bebisim 6.36mm 6hafta 3 gunluk cok sukurler olsun diger doktorun yacihazindan ya olcumunden o kucuk olcuyo nedense ama benim tatli doktorum yine beni mutlu etti kalp seslerini de baya dinletti simdilik hersey yolunda dedi canim benim tum calisanlari tek tek optum vedalastim mumkunse uzunca bi sure gorusmeyelim demeyi unutmadim Allah ima sukurler olsun insallah yarin KALBIMDESIN den de guzel guzel haberler aliriz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Gözün aydın canım :nazar::nazar::nazar:

Bugun gidecegini bilseydim seninle tanismak isterdim bugun transferim oldu canm benmde merkezdeydim çok sevindim senin adina maşallah kucagina almak nasip olsun inşallah :)

Hepinizden Allah razı olsun transferim guzel gecti Allah a şükürler olsun pazartesiye kadar dinlenme modunda olacagim ama çok da yatmayi düşünmüyorum Rabbim nasip edecekse eder zaten.Allah im hepimize guzel haberler almayi nasip etsin her duamda sizlerde varsiniz
cnm inss guzel bitsin sonucun hayirli olur insss

Cnm :nazar::nazar::nazar:masallah gozun aydin tekrar

Back