2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benim eşim Erzincan li sen nerelisin kuzum hehe ben karadenizliyim herifim erzincan daha kısmet olmadi gitmek belki bu yaz ikizlerim olunca giderim aşiret bizi bekliyor orda dört gözle puahaha :)))kaynana hep biz asiretiz diyor halbuki lafta madem asiretler düğünü.de neden kimse yoktu o asiretten ama halasi falan var orda vok merak ediyorlar beni kizimi falan ay 5 kişi olcak bu cay cekirdek aileden cikiyoruz:) artik
canım benimde eşim Erzincanlı ben Ardahanlıyım ama Erzincan çok güzel gidipte görmeni tavsiye ederim
Ben çıkıyorum yarın saat 14:00 de transferim var dualarınızı benden esirgemeyin embriyom tutunsun bebiş olsun :16::16::16:

hadi hayırlı olsun inşallah :16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
canım arkadaşlarımmmmmmm merkezden aradılarrr 4 yumurtadan 3 döllenmiş yanlız biri biraz yavaş gelişiyomuş ama 2 tanesi gayet güzel döllenmiş yarın daha net bilgi vericekler allahım sana şükür inşllh daha güzel gelişirler rabbim sen onlara sağlıkla gelişimini sağla aallahım sana sonsuz şükürler çok mutluyum inşşlh bi aksilik olmazsa cuma transferrim varrrrr kızzzlarrrrr :16::16::16::16::16:......çok mutluyum çok çok çok çok anlatamam :21::21::21::21::21::16::16::54::54::54::54::54:.......hepinizi çok seviyorummm saolun iyiki varsınızzzz

çok şükür rabbime inşallah hepsi bebek olarak geri dönerler annelerinin göbişine bizde seni çokkkkkkkkk seviyoruz iyki varsın cansın cannnnnnn:54::54::54::54::54::54::54:

Kızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal mi???

Canim benim sonucumda iki kat artmamisti dr %60 artis yeterli demisti cok sukur RABBIMe 11+2 olduk endiselenme

canım arkadaşlarımmmmmmm merkezden aradılarrr 4 yumurtadan 3 döllenmiş yanlız biri biraz yavaş gelişiyomuş ama 2 tanesi gayet güzel döllenmiş yarın daha net bilgi vericekler allahım sana şükür inşllh daha güzel gelişirler rabbim sen onlara sağlıkla gelişimini sağla aallahım sana sonsuz şükürler çok mutluyum inşşlh bi aksilik olmazsa cuma transferrim varrrrr kızzzlarrrrr :16::16::16::16::16:......çok mutluyum çok çok çok çok anlatamam :21::21::21::21::21::16::16::54::54::54::54::54:.......hepinizi çok seviyorummm saolun iyiki varsınızzzz

Canim 2 tane olsun bir omur seninle olsun.insaALLAH saglikla buyumeye devam ederler.RABBIM yar ve yardimcin olsun

Son düzenleme:
Kızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal mi???

canım çok sevindim inşaALLAH bu sefer her şey daha güzel olacak gözün aydın olsun:16::16::16:bende 2 katı olmalı diye üzülmüştüm kendi tahlillerim hiç 2 katı olmadı çünkü doktorum %100 artacak diye bir kural yok dedi benim de sonuçlarım %85 civarı artıyordu:16::16::16:o yüzden hiç kendini üzme:16::16::16::16:

ALLAH'ım bu çok güzel bir haber:16::16::16:yüce yaradan önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşaALLAH:16::16::16:Cuma günü ikimiz içinde büyük gün canım:49::49:

çok şükür rabbime inşallah hepsi bebek olarak geri dönerler annelerinin göbişine bizde seni çokkkkkkkkk seviyoruz iyki varsın cansın cannnnnnn:54::54::54::54::54::54::54:

çok mutluyum bebem rabbim bu sefer inşllh yüzüme bakıcak bende( ANNE ) olucam inşlllh allahımın izniyle bi aksilik çıkmazsa allahım sen onlara can ver yarabbim güzel gelişmelerini sağla onları bana bağışla aminnnn

ALLAH'ım bu çok güzel bir haber:16::16::16:yüce yaradan önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşaALLAH:16::16::16:Cuma günü ikimiz içinde büyük gün canım:49::49:

aminnnnnnnnnnnn cnm arkadaşm aminnnnnnn......cuma evet bizim için büyük gün cumanın yüzü suyu hürmetine allahım sen yardım et bebeklerimizi bize bağışlasın yarrabbim sen nasılsın bakim yeğenim nasıl :55:

aminnnnnnnnnnnn cnm arkadaşm aminnnnnnn......cuma evet bizim için büyük gün cumanın yüzü suyu hürmetine allahım sen yardım et bebeklerimizi bize bağışlasın yarrabbim sen nasılsın bakim yeğenim nasıl :55:

amin canım.inşaALLAH bu sefer Rabbim yavrularımızı bize bağışlayacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ben aynen böyleyim canım:30::30::30::52::52::52::52:

Nuray hanımla konuştum canım bir daha yaptırmana gerek yok haftaya Çarşamba yaptır dedi ,ama ben iki gün sonra tekrar kan versem mi acaba canım ya,hala inanamıyorum hamile miyim ben şimdi 🙏🙏🙏🙏
Canım için nasıl rahat edicekse onu yapmalısın ben olsam cuma günü tekrar yaptırırdım bide doktoru kırmaz Çarşamba Günü'de yaptırırdım:1::1:
evet kuzum şimdi sen artık hamilesin :49::49: Rabbim kucağına almayı nasip etsin :16::16:
amiiinnnnnnnnnnnnnn canım benim çok korkuyodum inşllh cumaya kadar güzel gelişirler
Korkma kuzum bebişler Rabbime emanet içini ferah tut dualarım seninle :16::16:

Canım için nasıl rahat edicekse onu yapmalısın ben olsam cuma günü tekrar yaptırırdım bide doktoru kırmaz Çarşamba Günü'de yaptırırdım:1::1:
evet kuzum şimdi sen artık hamilesin :49::49: Rabbim kucağına almayı nasip etsin :16::16:

Korkma kuzum bebişler Rabbime emanet içini ferah tut dualarım seninle :16::16:

öle aynen önce ALLAHIMA sonrada ordakilere sen nasılsın bakim

Kızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal ami???

Ayyy canim cook sevindim maasallah subhanallah cok guzel artmis degerin iki kati olayinada takilma benimde ikinci testten sonra hic katlamadi doktorumda buna takilmamami birbucuk kat artmasinin yeterli oldugunu soyledi icin rehet edecekse iki gun sonra tekrar yaptir ama bence hic sitrese girme suan gayet normal giden bi gebeligin var Allah kesesini gormeyi kalbini duymayi kucaginada almayi nasip etsin insallah Allah yar ve yardimcin olsun

Canim benim Rabbim bugunleri gosterdiya insallah sonuda cok guzel olucak Rabbim buraya hamileyim yazmayi kesesini gordum yazmayi kalbini duydum yazmayi dogurdum bu viyaklayip duruyo yazmayi nasip etsin insallah bu yil bizim annelik hasretiyle yanan larin yili olsun insallah dunyadaki tum kotuluklere inat mis gibi umut olsun yavrularimiz Allah in izniyle insallah

öle aynen önce ALLAHIMA sonrada ordakilere sen nasılsın bakim
Ben Mayıs'a gün sayıyorum Mayıs'ta tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum bu sırada kürler yapıyorum 4. Denemem olacak Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallahhh:16:

hepimize güzel ve müjdelerle dolu birgün diliyorum:16::16::16::29::29::29::54::54::54::54:
:16::16::16::16::16:

musmutlu apaydınlık bi gün olsun emiiiiii:54::54::54::54:
:54::54::21::21::21::21:
Oncelikke BEBEK cik insallah guzel haberlerle gelirsin bize bugun gunumuzu aydinlatirsin ...

kocacim aksam elinde bi pastayla geldi uzerindede 'dunyanin enguzel anne adayina 'yaziyodu kaynanama henuz soylememistik yemege cagirdim yemekten sonra mutfakta pastayi hazirlarken yanima geldi pastam guzelmi dedim guzel guzel dedi oku bakiyim burda ne yaziyo dedim okudu okudu gozleri kocaman oldu ay canim ya okadar duygulandi ki bana oyle bi sarildi ki benide aglatti ...
Cnm okuyunca benimde gozumde canlandi allah mutlulugunuzu daim etsin inss bebegini sagsalim dogdugu gunu de insss gormeyi nasip etsin inssss :16::16:
kızlar dün gece bir karın ağrısı dikildi karnımaa ölüyorum sandım nefes alamıyorum yaklaşık iki saat sürdü dr yurt dışında olduğu için arayamadım ama gece boyunca bebeklerıde hissetmedim bir şey yoktur dimi kızlar açıkçası çok korkuyorum ilkkez böyle bir şey oldu
Cnm inss onemli bisey yoktur bebislerin buyuyordur inss annes
Cnm masallah cok guzel degerin allah tamamina erdirsin inss
canım arkadaşlarımmmmmmm merkezden aradılarrr 4 yumurtadan 3 döllenmiş yanlız biri biraz yavaş gelişiyomuş ama 2 tanesi gayet güzel döllenmiş yarın daha net bilgi vericekler allahım sana şükür inşllh daha güzel gelişirler rabbim sen onlara sağlıkla gelişimini sağla
aallahım sana sonsuz şükürler çok mutluyum inşşlh bi aksilik olmazsa cuma transferrim varrrrr kızzzlarrrrr :16::16::16::16::16:......çok mutluyum çok çok çok çok anlatamam
:21::21::21::21::21::16::16::54::54::54::54::54:.......hepinizi çok seviyorummm saoltyun iyiki varsınızzzz
cnm inss kaliteli embiriyoalarin olsun gobisinde can bulsunlar inss bizde senin adina cook mutlu oluyoruz guzel haberlerini okuyunca bizde seni coooooook seviyoruz hep mutlu ol emi:54::54::54:

Ben çıkıyorum yarın saat 14:00 de transferim var dualarınızı benden esirgemeyin embriyom tutunsun bebiş olsun :16::16::16:
İnsss cnm benim hayirlisi olsun :49:
Bende dondirigimi can parcami 27 martta alicam insallah canim once senin guzel haberini alalim arkandanda bizler gelelim insallahh
Amin cnm insss
canım çok sevindim inşaALLAH bu sefer her şey daha güzel olacak gözün aydın olsun:16::16::16:bende 2 katı olmalı diye üzülmüştüm kendi tahlillerim hiç 2 katı olmadı çünkü doktorum %100 artacak diye bir kural yok dedi benim de sonuçlarım %85 civarı artıyordu:16::16::16:o yüzden hiç kendini üzme:16::16::16::16:
Cnm bencede ikiye katlamasi onemli degil benim dusugumdeki hamileligimde hep 2,5-3 katina yakin katlaniyordu ama sonu dusukle sonuclandi yeterki allah nasip etsin gerisi teferruat inss butun hamislerimizin bebislerini sagsalim kucaklarna almayi nasip etsin yaradan.
Aminnnnn
çok mutluyum bebem rabbim bu sefer inşllh yüzüme bakıcak bende( ANNE ) olucam inşlllh allahımın izniyle bi aksilik çıkmazsa allahım sen onlara can ver yarabbim güzel gelişmelerini sağla onları bana bağışla aminnnn
İnsssss butun kalbimle aminnnnn. :49:
Ben Mayıs'a gün sayıyorum Mayıs'ta tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum bu sırada kürler yapıyorum 4. Denemem olacak Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallahhh:16:
yuzunu guldurecek son tedavin olsun cnm inssss

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnn canım inşallah allah seninde o güzel gönlüne göre verir inşallah hep dua larımdasın bak böyle olcazzzzzz hep bereber :49::49::49::49::49::49::49::49:yazıcaksın miydem bulanıyor diye inşallahhh bende sana kızıcam şikayetmi ediyorsun diye :54::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back