2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:17::17:Direniş sona erdi ama hastalık tam gaz devam:10::2:Kahraman kolay diye doktor var izmirde şimdilik kararım o yonde transferini smyrada yapıyor Nisan'ın ortalarında görüşmeye gıdıcem kürler ve ilaçlar devam ama kocama ara verdik çünkü adamın şekerini çıkardım :27:Doktor kızdı tahliller tavan yapmış :1:Havuç suyu ve kapsülünü içiyor aman sizlerde dikkat edin Kaş yaparken göz çıkarıyordum :37::37:
senin kürler nasıl gidiyor :26:
aynen devam, ben de 1 ay dolunca kocama spermiogram çektirtcem yeniden.... bi durum değerlendirmesi yapıyım :1: ben sadece keçiboynuzu içiriyorum eşime. ilav bi şii yapmıyorum.... hayırlısı artık

bursada fakültedeki doktor nisan,mayıs aylarında görevi bırakacakmış.... ben nisan diye duydum fakülteyi aradım 3 nisan da randevum vardı, gelelim mi yoksa randevuyu erkene alabilecekmiyiz dedim mayısta gidecek doktor bey, siz zamanında gelin randevuya dediler.... bakalım nolcak...

aynen devam, ben de 1 ay dolunca kocama spermiogram çektirtcem yeniden.... bi durum değerlendirmesi yapıyım :1: ben sadece keçiboynuzu içiriyorum eşime. ilav bi şii yapmıyorum.... hayırlısı artık
Inşallahh güzel sonuçlar alırsınız degerlendirmen 10üzerinden 10olsun inşallahh:1::1:

Inşallahh güzel sonuçlar alırsınız degerlendirmen 10üzerinden 10olsun inşallahh:1::1:
şu ileri hızda sorun varbizde, onu aşalım, benimde yumurtalar güzelleşsin de tedaviye gitmeyelim yaaaa..... doğal yolla gelsin diyesim var vallahi, bi de doktorun gideceğini duydum ya, canım sıkıldı resmen, yenisi gelcek de rapor çıkcak da bana sıra gelcek de..... o zamana kadar bebeğim gelsin ne doktor düşüniyim ne raporrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

şu ileri hızda sorun varbizde, onu aşalım, benimde yumurtalar güzelleşsin de tedaviye gitmeyelim yaaaa..... doğal yolla gelsin diyesim var vallahi, bi de doktorun gideceğini duydum ya, canım sıkıldı resmen, yenisi gelcek de rapor çıkcak da bana sıra gelcek de..... o zamana kadar bebeğim gelsin ne doktor düşüniyim ne raporrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
İnşallahhh canım bebişin kendi gelir eşine akşamları havuç suyu içir cok iyi diyolar ben 20 gündür yapıyorum
gelecek doktor belki Uğur getirir raporun hemen çıkar sen üzülme bebişim :16::16:

baktım ne varmış melindaaa :)))))

haticim görüştün mü doktorla, ne dedi açıklaaaaa

Kızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal mi???

canım arkadaşlarımmmmmmm merkezden aradılarrr 4 yumurtadan 3 döllenmiş yanlız biri biraz yavaş gelişiyomuş ama 2 tanesi gayet güzel döllenmiş yarın daha net bilgi vericekler allahım sana şükür inşllh daha güzel gelişirler rabbim sen onlara sağlıkla gelişimini sağla aallahım sana sonsuz şükürler çok mutluyum inşşlh bi aksilik olmazsa cuma transferrim varrrrr kızzzlarrrrr :16::16::16::16::16:......çok mutluyum çok çok çok çok anlatamam :21::21::21::21::21::16::16::54::54::54::54::54:.......hepinizi çok seviyorummm saolun iyiki varsınızzzz

Kızlar sonucum 98,42 çıkmış Pazartesi 52,18 di tam iki katı olmamış ama iyi sanki değil mi?iki kat olsa 104 olmalıydı,sizce normal mi???
:46::46:Canım bence degerin güzel doktor nededi :26:2gün sonra tekrarlayınca dahada artar kuzum :16:

canım arkadaşlarımmmmmmm merkezden aradılarrr 4 yumurtadan 3 döllenmiş yanlız biri biraz yavaş gelişiyomuş ama 2 tanesi gayet güzel döllenmiş yarın daha net bilgi vericekler allahım sana şükür inşllh daha güzel gelişirler rabbim sen onlara sağlıkla gelişimini sağla aallahım sana sonsuz şükürler çok mutluyum inşşlh bi aksilik olmazsa cuma transferrim varrrrr kızzzlarrrrr :16::16::16::16::16:......çok mutluyum çok çok çok çok anlatamam :21::21::21::21::21::16::16::54::54::54::54::54:.......hepinizi çok seviyorummm saolun iyiki varsınızzzz
:46::46::46:Canım gözünaydın kaliteli emriyo olup anneciğine sımsıkı yapışıp 9 aykalsınlar:16::16:

Ayyy canim masallahhhhh bende merak ediyordum gozun aydinnn Allah kucagina almayida nasip etsin canimm

:46::46:Canım bence degerin güzel doktor nededi :26:2gün sonra tekrarlayınca dahada artar kuzum :16:

Nuray hanımla konuştum canım bir daha yaptırmana gerek yok haftaya Çarşamba yaptır dedi ,ama ben iki gün sonra tekrar kan versem mi acaba canım ya,hala inanamıyorum hamile miyim ben şimdi 🙏🙏🙏🙏

Ben çıkıyorum yarın saat 14:00 de transferim var dualarınızı benden esirgemeyin embriyom tutunsun bebiş olsun :16::16::16:

Back