• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

uzulme canim, kulaga cokmus gibi geliyor ama zaman oyle cabuk akiyorki, hem transferim olsun zaman cabuk gecsin diye dusunuyorum hemde bugunleri degerlendiremedigim zamanin kayip gittigi ben bu kaygiyla yasadigim icin uzuluyorum..taa ekim 2013 e basladim tup bebek tedavime dogum kontrol haplariyla birlikte..ve hala bekliyorum..ne taze ne donmus transfer edilmedi hic..ben sabirsizlandikca bir aksilik cikiyor..simdi oluruna biraktim baska seylere odaklandim biraz daha kafam rahat...demem oki baska seylere kitap spor diziler dua baska seylere konsantre ol..haa yasim geciyor deme bende 34 oldum..insallah bu sene alicaz o bebeleri kucagimiza:) hadi bakimmm bozma moraliniii

inşallah canm saol destegn ıcın ama ben yarn gıdıp görüşecegm bugun adetm 3.gunu oldu bu ay olurmu bılmıyorum ama öbür ay mutlaka donmusu denıcem

olmayacak malesef lh yuksek cıktı yıne off yaa:43:doktor diyokı 2 3 ay baskılıyalım yumurtalarını sonra bı bakalm dıyo bn 2 3 ay beklemek istemiyorum kı bnm biran önce olsun istiyorm hiç kullanmasammıkı ilaçı kızlar su aslanpençesi kürünümü yapssm

Cnm gecmis olsun ozaman bencede once donmuslarinla dene allah korusun olmazsa ozaman dr nun tedavisini uygularsiniz cnm inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

canm donmusda hormon tahlıllerıne bakıyolarmı bnm lh yuksek olması sorun olurmu kı bebegn tutunmasnda

Cnm donmusta rahime bakiliyor cunku yumilerle isleri olmadigindan kist felan yoksa tedaviye baslaniyor benden hic hormon testi almadilar dondurulmus tedavisinde bence sen yarin dr git ve aklindaki sorukar ona sor icinde kusku kalmasin cnm

diline, yüreğine, klavyene sağlık şekerim.... inşallah bebeklerin seninledir,inşallah güzel sonuçlar tedavin, inşallah 9 ayı da rahat geçirir, snrasında da rahat devam edersin canım benimmmmm

sağol amayaacım;:29:inşaALLAH bu sefer benim içinde annelik telaşı başlar:16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canim bnm üzülme bende martta laparoskopi hitereskopi olacam sonra bir bucuk ay iliski yasak ya da rahim dinlensin diye tedavi yok bnm de 3 ayi bulacak bende cok agladim sizler destek oldunuz Allah razi olsun hepinizden :29::29: biliyorum ki ben aglasam da sizlasamda zamani gelince olacak yazgimda varsa yoksa Rabbimiz en guzelini bilir sabredecez canim Allah büyük

:29::46::46::46::46::10::10::49::emir_bebek::emir_bebek::8::55:

yarın doktora gıdıyorummm donmus ıcın :1::1:

siz donmuşa adetin kaçıncı günü başladınız bnm bugün 3 yarın 4. günüm geç kaldım bu ay dimi

nihayet karar vermişsiniz:46::46:sevindim senin adına hayırlısı olur inşaALLAH:16::16:yavruların bu sefer seni 9 ay boyunca bırakmasın canım benim:29:bende dondurulmuş tedavisine 3.gün başlamıştım ama 4.günde başlanabiliyormuş.umarım herşey gönlüne göre olur:16::16:bu sene amayanın topiği hamileler ve taze anneler yılı olacak hepimiz:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::52::52::52::52::52::52:

canım bende çok hey canlıyım:18: rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsin inşallah :16::16::16:

senide en az kendim kadar merak ve heycanla bekliyorum inşallah rabbim gönlünün muradınversin hayırlı salıklı evlatlar nasip etsin:54:

canım nede olsa hemşoyuz :29:heyecanlıyız erzincanlıyız:52::52::52:yarın güzel haberlerini bizede bildirmeyi unutma :53:sırayla müjdeleri patlatacağız inşaALLAH:32::32::32::32::32::32::32:

canım :3::3::3:Ankara dan dönmedin mi?inşaALLAH herşey yolundadır.seni özledik :29:dön biran önce:34::34:

Merhaba kızlar nasılsınız bugun saracoglunu dinledim tvdd oraya bir kadın aradi 7 kere tup bebek dememişler olmamış birsürü kur önerdi çocuğu olmaz diyenlerin bile once Allahın izniyle çocuğu oldu dedi benim ofisimle irtibat kur dedi kadına sana kurler yollayacağım Allahın izniyle olacak dedi biz bazi şeyleri cok geç ogreniyoris hele yurt dışında olanlar hic bişey bilmiyprus bende şimdilik aslan pençesi iciyom a sonuç ne olacak bdkalimAllah sonuzu hayreylesin hepimizin kucakladı dolar insallah Allaha emanet olun

Back