• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bilinki hepiniz dualarimdasiniz kan verdim evdeyim simdi öğleden sonra arayacaklar insallah guzel haberler gelir... cok heyecanli bi okadar umutluyum :52:

canım benim merakla bekliyoruz:18::18::18:gerçi idrarda çıktığı için benim içim rahat sadece onaylanmış olacak:32::32::32::32:

Bugün kalinkam sonuc bekliyor demi cnm inşallah hadi gel iyi haberle moral ol bize :) kalbimdesin yeliz sonuc bekleyen kizlar az kaldi Rabbim muradinizi göndersin inşallah :16:

amin canım inşaALLAH:16::16: Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::55::55::8::8::8:

Gerekiyor dediler cnm sivi olabilrmis yoksa eger bakip almadan birakacaklarmis hitesreskopi de yapilirmis o arada Sağol cnm iyi dileklerin sende pozitif le gel inşallah cnm bnm :16:

sağol canım ALLAH C.C razı olsun :16::16::16:belki senin için stresli bir süreç olabilir ama bir operasyonla rahim içi ile ilgili bütün bilgileri alacaksın tedavine yol gösterici olabilir.senin de güzel haberlerini alırız inşaALLAH:16::16::16:

canım benim:3: hoşgeldin:16: pers ve nazarboncuk paşa bekliyor sevgiaşkında büyük bir ihtimal paşası geliyormuş:16::16::16::16:özledik seni:29::29::29:

hoş bulduk cnmmm aaaa maşallahhh yaaaa bende sizi çooooookkkk özledim vallaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim nazardan korusunn hadi hayırlsıı şimdi dahada heycanlandm valla benim emryolok tranferim olurken bu sene erkek senesi demiştiii:52::52::52:demek dogruymuşş rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin cnm sen nasılsın sanırım yeniden tedaviye başladın sonuç bekliyorsun rabbim yüzünü güldürsün inş güzel haberlerini alırız ve bu son tedavin olurr rabbim kucagnı doldursun tatlımm

Son düzenleme:
yeminle seni hep merak ettim maşasallahhhh sizeee rabbim sorunsuz sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmeni naşip etsin inşşş:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Gerekiyor dediler cnm sivi olabilrmis yoksa eger bakip almadan birakacaklarmis hitesreskopi de yapilirmis o arada Sağol cnm iyi dileklerin sende pozitif le gel inşallah cnm bnm :16:

sahracm cnmm çok üzüldüm yaşadıklerın kolay değil rabbim sabır versin inş tez zamanda rabbim yüzünü güldürür rabbim gönlü muradını versin tez zamanda inş:16:

canım yaaa nebiliyimmm deneme sayısı 7 olunca hatta bir tane kaliteli embriyo olmadığı için transfer olamamıştım onunla bereber tam 8 deneme insan herşeyden korkuyor :30::30::30:evet ben de jel kullanıyorum...hakıımızda hayırlısı inşaALLAH:16: moral verdiğin için sağol tatlım:29:

canım:16: Rabbim yavrunu sana bağışlasın:16: vakti zamanı dolunca dünyaya gelsin:16: hayırlı sağlıklı evlat olsun:16: analı babalı büyüsün inşaALLAH:16::16::16::16::16::16:

Amin canim RABBIM miniklerini de sana bagislasin daha haberini almadik ama ben inaniyorum ordalar.

Allah korusun meleğini cnm saglikla kucağına aldiginizi görün inşallah :)

ALLAH razi olsun canim desteginiz icin tesekkurler

Son düzenleme:
hoşgeldin canım benim test günüme çok var ve bennnn:30::30::30::30::30::30::30::30::30::9:
korkma canm neden korkuyosun rabbim yüzünü güldürecek inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım benim hayırlısı olsun inşaALLAH:16::16::16::16::16:Rabbim gönlüne göre versin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşaALLAH:16::16::16::16:
amin miydem bulanıyor iki gündür neyapmam lazım bilemedim :26::26::26::26:
yeminle seni hep merak ettim maşasallahhhh sizeee rabbim sorunsuz sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmeni naşip etsin inşşş:16::16::16::16::16:

teşekkür ederim canım rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu sen nasılsın nasıl gidiyor :54:

hoş bulduk cnmmm aaaa maşallahhh yaaaa bende sizi çooooookkkk özledim vallaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim nazardan korusunn hadi hayırlsıı şimdi dahada heycanlandm valla benim emryolok tranferim olurken bu sene erkek senesi demiştiii:52::52::52:demek dogruymuşş rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin cnm sen nasılsın sanırım yeniden tedaviye başladın sonuç bekliyorsun rabbim yüzünü güldürsün inş güzel haberlerini alırız ve bu son tedavin olurr rabbim kucagnı doldursun tatlımm

amin canım cümlemizin inşaALLAH:16::16::16:senin yavrular nasıl benim test tarihim 22 Şubat bekliyorum:18:Rabbim hepimizin gönlünden geçenlerin olmasını nasip etsin:16::16::16::16::16:

korkma canm neden korkuyosun rabbim yüzünü güldürecek inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin miydem bulanıyor iki gündür neyapmam lazım bilemedim :26::26::26::26:

teşekkür ederim canım rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu sen nasılsın nasıl gidiyor :54:

boşver cicibebem bulansın :53:canın herşeyi istesin:56: sende kocandan iste bulsun sana mevsimsiz meyveleri:52:şımart kendini:9: senin hakkın :9::9:şaka bir tarafa canım mide bulantısı zordur ben üçüzle başlayıp ikizle biten hamileliğimde çok çekmiştim.5 kilo vermiştim hiçbirşey yiyemiyordum sürekli çıkartıyordum.inşaALLAH senin gelip geçici bir mide bulantısıdır.hemen biter:16::16:eminim şuan taze hamileleler sana yardımcı olacaktır:40:

tünaydınnnlaaarrrr..... çok geç yattık çok geç kalktık..... kocamla karşılıklı birbirimizi şımarttık dün akşam.... çok seviyom ben bu adamı yaaaaaa:16::16::16:

kalinkammmmmm hadi bizi coşturrrr:54:

Bugün kalinkam sonuc bekliyor demi cnm inşallah hadi gel iyi haberle moral ol bize :) kalbimdesin yeliz sonuc bekleyen kizlar az kaldi Rabbim muradinizi göndersin inşallah :16:
inşalahh güzel haberler alırız :):) sahracım sanada şimdiden geçmiş olsun umarım başarılı olur ki olur merak etme dualarımız seninle canım...rabbim yavrunu tez zamanda göndersin:16::16::16::16::16:

Ölücem vallahi heyecandan yaaa arayin artik ...:18:

öldük kız meraktan hadi hayırlısıyla güzel haber alıcaz :16::16::16::16::16::16:

tünaydınnnlaaarrrr..... çok geç yattık çok geç kalktık..... kocamla karşılıklı birbirimizi şımarttık dün akşam.... çok seviyom ben bu adamı yaaaaaa:16::16::16:

tünaydınn canımm..ohhhhhhh ne güzel yapmışınız şımarın vala yakışırr sana :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X