- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
canim uzuntunu telasini paylasiyorum insallah diger bebegini sagliklica kucagina alacaksin..beni de en cok dusunduren konu bu, burada okudugum gordugum kadariyla (yaniliyorsam lutfen uyarin) 2 tane transfer edilenlerde eger ikiside tutarsa genelde bebeklerin birinde sorun oluyor, boyle oluncada insan cok uzuluyor tabi, Allah kimseye gostermesin..2 tane embriyo transfer ettirmek istatistiksel acidan sansi arttiriyor ama bu gibi duurmlarda cok aci..o yuzden bir turlu karar veremiyorum 1 mi yoksa 2 mi transfer ettirsek diye..gonlum genelde 1 den yana..cok gecmis olsun tekrar arkadasim..
Saolasin canim bana 1 tane transfer edilecekti son anda 2 oldu.ALLAH biliyor ya hep tek olacak demistim keseleri gorene kadar drumuz kalp atislari yok dediginde uzuldum ama aklima ilk gelen ya saglikli bebegime bisey olursaydi. saglikli olsa kalp atisi duyulurdu buda dusecegi anlamina geliyordu bekliyordum ama yinede korktum iste.ALLAH tum hamilelere saglikla kucagina almayi,tedavi olanlara da pozitif sonuclari gormeyi nasip etsin